Gość: bogdan IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 07:30 Ameryki w stosunku do Polakow ktorzy za nia walcza w Afganistanie a nie moga jej odwiedzac bez wizy to jest skandal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Funnel- Re: niewdziecznosc IP: *.vf.shawcable.net 31.03.02, 12:15 Bogus ! ja Polski tez nie moge odwiedzic bez wizy,Blagam ICH aby mi przybili do mojego kanadyjskiego paszportu, bo ja temu Krajowi(Kanadzie ,nie Polsce ) SLUBOWALEM ! A oni ,ty jestes WLANOSCIOM innego PANA - twoj PAN to PR. XWASNIEWSKI i tylko ON moze wydac ZGODE na Uczynienie niewolnika WOLNYM . Rzadko sie to zdarza , a w zasadzie nie zdarzylo sie to NIGDY !!! Co ROBIC !!! CO ROBIC !! PODpisac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: niewdziecznosc IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 15:38 widzisz lejku ze dobrze ze sie do ciebie przyznaja bo najgorzej to byc niechcianym i opuszczonym oni wiedza ze ty nie wiesz co czynisz wiec dla twojego dobra obywatelstwa cie nie pozbawia. Zarty na bok uwazam sie za obywatela kraju w ktorym mieszkam .pracuje glosuje itd. jak to juz bylo tysiace razy walkowane tutaj i gdzie inndziej. To ze nie dostajesz wizy do paszportu kanadyjskiego jest dyskryminacja wlasnych rodakow-tak jakby kanadyjczycy innego niz polskie pochodzenie jezdzili do tego raju. Wracajac do tematu -wiele nacji ktore nie lubia USA i nie popieraja polityki WIELKIEGO KRZAKA wjezdza tutaj bez wizy a nasi rodacy musza przechodzic tak upokarzajacy proces jak ten w W-WIE.To jest po prostu przykre, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peer Re: niewdziecznosc IP: *.ipt.aol.com 31.03.02, 16:02 Gość portalu: bogdan napisał(a): > Ameryki w stosunku do Polakow ktorzy za nia walcza w Afganistanie > a nie moga jej odwiedzac bez wizy > to jest skandal Zareczam Ci, ze jak Polacy zaczna wracac w terminie i nie podejmowac pracy nielegalnie to wizy szybko zostaja zniesione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: niewdziecznosc IP: *.local 01.04.02, 17:14 Ameryka was wykorzystuje. Do nastawiania tylka w Afganistanie jestescie wystarczajaco dobrzy. A do wjazdu to juz NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: niewdziecznosc IP: *.cpool2.quickclic.net 01.04.02, 17:33 Tak sie wladzepolskie Poloni odwdzieczyly za lata pomocy i poparcia na swiecie,murzyn zrobil swoje i moze odejsc.Na pocieszenie dali jakis tam dzien poloni,niech sobie to w dupe wsadza,nawet za komuny jechalo sie na jeden paszport,ja wiem ze ten polski paszport jest tak potrzebny jak dziura w moscie.Jak wytlumaczyc facetowi kturego rodzicetu zyja a on sam tu sie urodzil w Kanadzie ze musi miec polski paszport!Kompletna durnota. Odpowiedz Link Zgłoś