Gość: maz IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:29 Za szybko mi ucieklo. Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ??????? Slyszal ktos cos od niej ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 04:37 Gość portalu: maz napisał(a): > Za szybko mi ucieklo. > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ??????? > Slyszal ktos cos od niej ????????? ___________________________________________ <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? Jakis feralny ten wasz kraj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:41 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Za szybko mi ucieklo. > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ??????? > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > ___________________________________________ > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > Jakis feralny ten wasz kraj..... Spadaj Gowniarzu !!!! Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 04:44 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ?? > ????? > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > ___________________________________________ > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > Spadaj Gowniarzu !!!! > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? _____________________________________ <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja..... Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:48 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dund > ee ?? > > ????? > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > ___________________________________________ > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? > _____________________________________ > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja..... > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > Jestes kompletna zkretyniala idiota. Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pysk ????? I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 04:50 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka > Dund > > ee ?? > > > ????? > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > ___________________________________________ > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? > > _____________________________________ > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja..... > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pysk ????? > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. _____________________________________ Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:55 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mi > eszka > > Dund > > > ee ?? > > > > ????? > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > ___________________________________________ > > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? > > > _____________________________________ > > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja..... > > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pysk ????? > > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. > _____________________________________ > Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU......... JJJJJJJJJJEEEEEEEEEZZZZZZZZZZUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Skad takich Kretynow jak ten Lolo sie wzielo na tym pieknym swiecie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:56 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mi > eszka > > Dund > > > ee ?? > > > > ????? > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > ___________________________________________ > > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? > > > _____________________________________ > > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja..... > > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pysk ????? > > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. > _____________________________________ > Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU......... JJJJJJJJJJEEEEEEEEEZZZZZZZZZZUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Skad takich Kretynow jak ten Lolo sie wzielo na tym pieknym swiecie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 04:58 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mi > eszka > > Dund > > > ee ?? > > > > ????? > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > ___________________________________________ > > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ????? > > > _____________________________________ > > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja..... > > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pysk ????? > > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. > _____________________________________ > Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU......... JJJJJJJJJJEEEEEEEEEZZZZZZZZZZUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Skad takich Kretynow jak ten Lolo sie wzielo na tym pieknym swiecie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 05:01 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie t > am mi > > eszka > > > Dund > > > > ee ?? > > > > > ????? > > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > ___________________________________________ > > > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w AU? > > > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac ???? > ? > > > > _____________________________________ > > > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refleksja > ..... > > > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > > > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > > > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pysk ??? > ?? > > > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. > > _____________________________________ > > Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU......... > > > JJJJJJJJJJEEEEEEEEEZZZZZZZZZZUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! > Skad takich Kretynow jak ten Lolo sie wzielo na tym pieknym swiecie ???????? ____________________________________________ Ja z normalnego poczecia-a ty,chyba jestes,cudowne dziecko dwoch pedalow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:23 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to > nie t > > am mi > > > eszka > > > > Dund > > > > > ee ?? > > > > > > ????? > > > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > > ___________________________________________ > > > > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmie w A > U? > > > > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie smiac > ???? > > ? > > > > > _____________________________________ > > > > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala refl > eksja > > ..... > > > > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > > > > > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > > > > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glupi pys > k ??? > > ?? > > > > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. > > > _____________________________________ > > > Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU......... > > > > > > JJJJJJJJJJEEEEEEEEEZZZZZZZZZZUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! > > Skad takich Kretynow jak ten Lolo sie wzielo na tym pieknym > swiecie ???????? > ____________________________________________ > Ja z normalnego poczecia-a ty,chyba jestes,cudowne dziecko dwoch pedalow... .."Ja z normalnego poczecia" - hahahahahaa to chyba bedzie kawal roku na tym Forum. Pewnie ojciec byl pijany i teraz do konca zycia bedzie sobie plul w brode ze mu tak nie wyszlo. hahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 05:35 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,cz > y to > > nie t > > > am mi > > > > eszka > > > > > Dund > > > > > > ee ?? > > > > > > > ????? > > > > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > > > ___________________________________________ > > > > > > > > <>To kiedy napiszesz cos o kanibalizmi > e w A > > U? > > > > > > > > Jakis feralny ten wasz kraj..... > > > > > > > > > > > > > > Spadaj Gowniarzu !!!! > > > > > > > Czy z ludzkiego nieszczescia tez potrafisz sie > smiac > > ???? > > > ? > > > > > > _____________________________________ > > > > > > <>Czy ja napisalem cos smiesznego?-to tylko mala > refl > > eksja > > > ..... > > > > > > Co do gowniarza-to przytemperuj goscu wpisy...... > > > > > > > > > > > Jestes kompletna zkretyniala idiota. > > > > > Czy mozesz zrobic wszystkim laske i zamknac ten swoj glup > i pys > > k ??? > > > ?? > > > > > I zjezdzaj z tego watku cichociemny debilu. > > > > _____________________________________ > > > > Ty skurwialy cwelu-laske to ty mozesz zrobic koledze w AU....... > .. > > > > > > > > > JJJJJJJJJJEEEEEEEEEZZZZZZZZZZUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! > > > Skad takich Kretynow jak ten Lolo sie wzielo na tym pieknym > > swiecie ???????? > > ____________________________________________ > > Ja z normalnego poczecia-a ty,chyba jestes,cudowne dziecko dwoch pedalow.. > . > > .."Ja z normalnego poczecia" - hahahahahaa to chyba bedzie kawal roku na tym > Forum. > Pewnie ojciec byl pijany i teraz do konca zycia bedzie sobie plul w brode > ze mu tak nie wyszlo. hahahahahahahahaha _________________________________________ Nie wiem nie bylo mnie przy tym........... Wracajac do ciebie,zapytaj sie ojca jak sie robi potworki...... Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Hallo Sydney !!!! Sydney odpowiada... 11.11.02, 05:00 Gość portalu: maz napisał(a): > Za szybko mi ucieklo. > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ??????? > Slyszal ktos cos od niej ????????? Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na glupkow tracisz czas. Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - a tak naprawde to ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakby na pierwszej linii. Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz im "Do budy", bo tyle tylko mozna z nimi pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! Sydney odpowiada... 11.11.02, 05:03 ozpol napisał: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Za szybko mi ucieklo. > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ??????? > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na glupkow tracisz > czas. > Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - a tak naprawde to > ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakby na pierwszej linii > . > Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. > Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. > A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz im "Do budy", bo > tyle tylko mozna z nimi pogadac. _________________________________________ Lepiej tracic energie na polemice niz czytac twoje pierdolone kroniki..... Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol A moze podasz pszyklady twojej "polemiki" 11.11.02, 05:06 lolo27 napisała: > ozpol napisał: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dundee ?? > ????? > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na glupkow tracisz > > > czas. > > Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - a tak naprawde > to > > ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakby na pierwszej > linii > > . > > Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. > > Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. > > A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz im "Do budy", b > o > > tyle tylko mozna z nimi pogadac. > _________________________________________ > Lepiej tracic energie na polemice niz czytac twoje pierdolone kroniki..... Jedyne co potrafisz do bluzgac i gownem po scianach pisac - i to nazywasz polemika. Wpisz sie do zasranych kronik ..polemicznie i prawdziwie co robisz oprocz sraczki i przerabiania gowna Do budy szczekaczko Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: A moze podasz pszyklady twojej 'polemiki' 11.11.02, 05:10 ozpol napisał: > lolo27 napisała: > > > ozpol napisał: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka Dund > ee ?? > > ????? > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na glupkow tr > acisz > > > > > czas. > > > Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - a tak napr > awde > > to > > > ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakby na pierw > szej > > linii > > > . > > > Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. > > > Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. > > > A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz im "Do bud > y", b > > o > > > tyle tylko mozna z nimi pogadac. > > _________________________________________ > > Lepiej tracic energie na polemice niz czytac twoje pierdolone kroniki..... > > Jedyne co potrafisz do bluzgac i gownem po scianach pisac - i to nazywasz > polemika. Wpisz sie do zasranych kronik ..polemicznie i prawdziwie co robisz > oprocz sraczki i przerabiania gowna > Do budy szczekaczko ___________________________________________ Polemika?Z toba?Na twoich kronikach? Nie osmieszaj sie idioto.I pocaluj mnie w dupe.... Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol No i mamy temat do dyskusji .. gdzie masz dupe.. 11.11.02, 05:14 lolo27 napisała: > ozpol napisał: > > > lolo27 napisała: > > > > > ozpol napisał: > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka > Dund > > ee ?? > > > ????? > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > > > Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na glupk > ow tr > > acisz > > > > > > > czas. > > > > Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - a tak > napr > > awde > > > to > > > > ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakby na > pierw > > szej > > > linii > > > > . > > > > Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. > > > > Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. > > > > A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz im "D > o bud > > y", b > > > o > > > > tyle tylko mozna z nimi pogadac. > > > _________________________________________ > > > Lepiej tracic energie na polemice niz czytac twoje pierdolone kroniki > ..... > > > > Jedyne co potrafisz do bluzgac i gownem po scianach pisac - i to nazywasz > > polemika. Wpisz sie do zasranych kronik ..polemicznie i prawdziwie co robi > sz > > oprocz sraczki i przerabiania gowna > > Do budy szczekaczko > ___________________________________________ > Polemika?Z toba?Na twoich kronikach? > Nie osmieszaj sie idioto.I pocaluj mnie w dupe.... czy masz dupe gdzie normalni ludzie czy tam gdzie nie ktorzy maja glowe i mozg. Sadze i podadaje to pod dyskusje ze ty nawet nie wiesz gdzie co masz? A moze ty wybryk natury i masz dwie dupy, co by udawadnialo,zes bezmozgowiec. Jednak Pustak jestes i takim zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: No i mamy temat do dyskusji .. gdzie masz dup 11.11.02, 05:26 ozpol napisał: > lolo27 napisała: > > > ozpol napisał: > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > ozpol napisał: > > > > ___________________________________________________________ > czy masz dupe gdzie normalni ludzie czy tam gdzie nie ktorzy maja glowe i mozg. > Sadze i podadaje to pod dyskusje ze ty nawet nie wiesz gdzie co masz? A moze ty > __________________________________________________ <>Przepraszam ze dlugo czekales na odpowiedz,ale nie jestem mocny w jezyku chinskim..... Mam dupe na swoim miejscu......."nie ktorzy maja dupe czy glowe-lub mozg" Cos popierdoliles........tak jak w kronikach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: A moze podasz pszyklady twojej 'polemiki' IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:19 lolo27 napisała: > ozpol napisał: > > > lolo27 napisała: > > > > > ozpol napisał: > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mieszka > Dund > > ee ?? > > > ????? > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > > > Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na glupk > ow tr > > acisz > > > > > > > czas. > > > > Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - a tak > napr > > awde > > > to > > > > ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakby na > pierw > > szej > > > linii > > > > . > > > > Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. > > > > Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. > > > > A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz im "D > o bud > > y", b > > > o > > > > tyle tylko mozna z nimi pogadac. > > > _________________________________________ > > > Lepiej tracic energie na polemice niz czytac twoje pierdolone kroniki > ..... > > > > Jedyne co potrafisz do bluzgac i gownem po scianach pisac - i to nazywasz > > polemika. Wpisz sie do zasranych kronik ..polemicznie i prawdziwie co robi > sz > > oprocz sraczki i przerabiania gowna > > Do budy szczekaczko > ___________________________________________ > Polemika?Z toba?Na twoich kronikach? > Nie osmieszaj sie idioto.I pocaluj mnie w dupe.... Zasrancu ,nikt normalny nie chcial by cie kopnac w ta brudna dupe Zejdz na ziemie i przestan marzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: A moze podasz pszyklady twojej 'polemiki' 11.11.02, 05:30 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > ozpol napisał: > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > ozpol napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > Za szybko mi ucieklo. > > > > > > Slyszalem ze pali sie Hunter Valley ,czy to nie tam mi > eszka > > Dund > > > ee ?? > > > > ????? > > > > > > Slyszal ktos cos od niej ????????? > > > > > > > > > > Czesc mezu - widze ze masz duzo energii po weekendzie i na > glupk > > ow tr > > > acisz > > > > > > > > > czas. > > > > > Dundee mieszka w Port Stephens ale ich biuro jest blisko - > a tak > > napr > > > awde > > > > to > > > > > ona jak "strazak" bo pracuje w osrdku dyspozycji czyli jakb > y na > > pierw > > > szej > > > > linii > > > > > . > > > > > Jak narazie maja "goraco" i dosyc blisko do nich. > > > > > Napisz do niej na maila gazetowego .. napewno sie ucieszy. > > > > > A na tradziki i inne "intelektualisty" to poprostu powiedz > im "D > > o bud > > > y", b > > > > o > > > > > tyle tylko mozna z nimi pogadac. > > > > _________________________________________ > > > > Lepiej tracic energie na polemice niz czytac twoje pierdolone kr > oniki > > ..... > > > > > > Jedyne co potrafisz do bluzgac i gownem po scianach pisac - i to nazy > wasz > > > polemika. Wpisz sie do zasranych kronik ..polemicznie i prawdziwie co > robi > > sz > > > oprocz sraczki i przerabiania gowna > > > Do budy szczekaczko > > ___________________________________________ > > Polemika?Z toba?Na twoich kronikach? > > Nie osmieszaj sie idioto.I pocaluj mnie w dupe.... > > Zasrancu ,nikt normalny nie chcial by cie kopnac w ta brudna dupe > Zejdz na ziemie i przestan marzyc. ____________________________________________ pedal i w dodatku sado-maso.............. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol No i podyskutowalismy... cos cienko przedziesz.. 11.11.02, 05:37 .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone"...wylacz sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym co zamiast glowy mial dupe czyli o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: No i podyskutowalismy... cos cienko przedzies IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:43 ozpol napisał: > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone"...wylacz > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym co zamiast > glowy mial dupe czyli o tobie. > Ozpol - bylo kiedys takie powiedzenie "nie rusz gowna ,bo smierdzi " Jak mozesz sobie wyobrazic rozmowe czy dyskusje z kims ,kto potrafi tylko w kolo powtarzac "pedal" i inne takie. Zostaw Gowniarza - niech skisnie we wlasnym smrodzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: No i podyskutowalismy... cos cienko przedzies 11.11.02, 05:49 Gość portalu: maz napisał(a): > ozpol napisał: > > > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone"...wylacz > > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym co zamiast > > > glowy mial dupe czyli o tobie. > > > Ozpol - bylo kiedys takie powiedzenie "nie rusz gowna ,bo smierdzi " > Jak mozesz sobie wyobrazic rozmowe czy dyskusje z kims ,kto potrafi tylko w > kolo powtarzac "pedal" i inne takie. > Zostaw Gowniarza - niech skisnie we wlasnym smrodzie. > > ______________________________________________ maz lobuzie popros ozpola to ci wsadzi chuja w buzie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: No i podyskutowalismy... cos cienko przedzies 11.11.02, 05:45 ozpol napisał: > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone"...wylacz > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym co zamiast > glowy mial dupe czyli o tobie. > > _________________________________________ Ty chyba seplenisz........... Zona ci sie kurwi,corka cpa,syn w kiciu.......... Dlatego piszesz te pierdoly? Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol no chce "poduskutowac" z Toba.. 11.11.02, 05:50 lolo27 napisała: > ozpol napisał: > > > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone"...wylacz > > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym co zamiast > > > glowy mial dupe czyli o tobie. > > > > > _________________________________________ > Ty chyba seplenisz........... > Zona ci sie kurwi,corka cpa,syn w kiciu.......... > Dlatego piszesz te pierdoly? i tak sie dostosowuje do twojego poziomu i widzisz jaki poziom reprezentujesz. Sam sie podumowales "pierdoly" - kto? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: no chce 'poduskutowac' z Toba.. 11.11.02, 05:52 ozpol napisał: > lolo27 napisała: > > > ozpol napisał: > > > > > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone"...wyl > acz > > > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym co za > miast > > > > > glowy mial dupe czyli o tobie. > > > > > > > > _________________________________________ > > Ty chyba seplenisz........... > > Zona ci sie kurwi,corka cpa,syn w kiciu.......... > > Dlatego piszesz te pierdoly? > > > i tak sie dostosowuje do twojego poziomu i widzisz jaki poziom reprezentujesz. > Sam sie podumowales "pierdoly" - kto? _________________________________________________ No kurwa-tego nie zrozumie nawet Walesa............ Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Zaciemnienie umyslu ... 11.11.02, 06:01 lolo27 napisała: > ozpol napisał: > > > lolo27 napisała: > > > > > ozpol napisał: > > > > > > > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwolone". > ..wyl > > acz > > > > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim jednym > co za > > miast > > > > > > > glowy mial dupe czyli o tobie. > > > > > > > > > > > _________________________________________ > > > Ty chyba seplenisz........... > > > Zona ci sie kurwi,corka cpa,syn w kiciu.......... > > > Dlatego piszesz te pierdoly? > > > > > > i tak sie dostosowuje do twojego poziomu i widzisz jaki poziom > reprezentujesz. > > Sam sie podumowales "pierdoly" - kto? > _________________________________________________ > No kurwa-tego nie zrozumie nawet Walesa............ Zwroc sie do niego albo do przyjaciol z sympatico.ca oni pomoga w tlumaczeniu. Nizej juz nie schodze i zostawiam cie w tej otchlani umyslowej jasnosci i pewnosci siebie jaki to ty madry jestes. Spij dobrze i ciesz sie zyciem jakie masz Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Zaciemnienie umyslu ... 11.11.02, 06:06 ozpol napisał: > lolo27 napisała: > > > ozpol napisał: > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > ozpol napisał: > > > > > > > > > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwol > one". > > ..wyl > > > acz > > > > > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim je > dnym > > co za > > > miast > > > > > > > > > glowy mial dupe czyli o tobie. > > > > > > > > > > > > > > _________________________________________ > > > > Ty chyba seplenisz........... > > > > Zona ci sie kurwi,corka cpa,syn w kiciu.......... > > > > Dlatego piszesz te pierdoly? > > > > > > > > > i tak sie dostosowuje do twojego poziomu i widzisz jaki poziom > > reprezentujesz. > > > Sam sie podumowales "pierdoly" - kto? > > _________________________________________________ > > No kurwa-tego nie zrozumie nawet Walesa............ > > Zwroc sie do niego albo do przyjaciol z sympatico.ca oni pomoga w tlumaczeniu. > Nizej juz nie schodze i zostawiam cie w tej otchlani umyslowej jasnosci i > pewnosci siebie jaki to ty madry jestes. > Spij dobrze i ciesz sie zyciem jakie masz > ______________________________________________ Dziekuje-Dobranoc....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Zaciemnienie umyslu ... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 06:13 ozpol napisał: > lolo27 napisała: > > > ozpol napisał: > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > ozpol napisał: > > > > > > > > > .. czyzby prozak juz zaczal dzialac czy inne uzywki "dozwol > one". > > ..wyl > > > acz > > > > > sie..przespij sie i moze przysni ci sie bajeczka o takim je > dnym > > co za > > > miast > > > > > > > > > glowy mial dupe czyli o tobie. > > > > > > > > > > > > > > _________________________________________ > > > > Ty chyba seplenisz........... > > > > Zona ci sie kurwi,corka cpa,syn w kiciu.......... > > > > Dlatego piszesz te pierdoly? > > > > > > > > > i tak sie dostosowuje do twojego poziomu i widzisz jaki poziom > > reprezentujesz. > > > Sam sie podumowales "pierdoly" - kto? > > _________________________________________________ > > No kurwa-tego nie zrozumie nawet Walesa............ > > Zwroc sie do niego albo do przyjaciol z sympatico.ca oni pomoga w tlumaczeniu. > Nizej juz nie schodze i zostawiam cie w tej otchlani umyslowej jasnosci i > pewnosci siebie jaki to ty madry jestes. > Spij dobrze i ciesz sie zyciem jakie masz Tylko z czego on ma sie cieszyc ??????? Ze glupi ???? To raczej plakac nad nim trzeba. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Hallo Sydney !!!! IP: 203.129.132.* 11.11.02, 04:57 troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Hallo Sydney !!!! IP: 203.129.132.* 11.11.02, 04:58 troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:05 Gość portalu: jr napisał(a): > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedziemy go niszczyc. Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. A jak tam u Was ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 05:06 Gość portalu: maz napisał(a): > Gość portalu: jr napisał(a): > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedziemy go niszczyc. > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > A jak tam u Was ?????? __________________________________________ Tobie sie pierdoli w mozgu idioto........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Hallo Sydney !!!! IP: 203.129.132.* 11.11.02, 05:09 Gość portalu: maz napisał(a): > Gość portalu: jr napisał(a): > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedziemy go niszczyc. > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > A jak tam u Was ?????? czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico.ca wylecialo w powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela baka!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:16 Gość portalu: jr napisał(a): > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedziemy go niszczy > c. > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > A jak tam u Was ?????? > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico.ca wylecialo w > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela baka!!! hehehe Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lolo27. Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dostac do Oze widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposcili ,a teraz szlag go trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeeeeeee!!!!!!!!! Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozelandzie nie sa takie zle i wiedza jak sie poznac na debilach. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 05:27 Gość portalu: maz napisał(a): > Gość portalu: jr napisał(a): > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! > > > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedziemy go ni > szczy > > c. > > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > > A jak tam u Was ?????? > > > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico.ca wylecialo w > > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela baka!!! hehehe > > Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lolo27. > Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dostac do Oze > widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposcili ,a teraz szlag go > trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeeeeeee!!!!!!!!! > Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? > Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozelandzie nie sa takie zle > i wiedza jak sie poznac na debilach. ______________________________________________ Ty to pierdolisz glupoty...........masz talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:33 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! > > > > > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedziemy > go ni > > szczy > > > c. > > > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > > > A jak tam u Was ?????? > > > > > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico.ca wylecialo w > > > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela baka!!! hehehe > > > > Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lolo27. > > Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dostac do Oze > > widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposcili ,a teraz szlag g > o > > trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeeeeeee!!!!!!!!! > > Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? > > Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozelandzie nie sa takie > zle > > i wiedza jak sie poznac na debilach. > ______________________________________________ > Ty to pierdolisz glupoty...........masz talent. "Glupoty" hehehehehehe A moze napiszesz ze to nieprawda ????????? Ale cie skreca zazdrosc i zawisc gnojku. hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 05:38 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy watek! > > > > > > > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > > > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to bedz > iemy > > go ni > > > szczy > > > > c. > > > > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > > > > A jak tam u Was ?????? > > > > > > > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico.ca wylecia > lo w > > > > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela baka!!! h > ehehe > > > > > > Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lolo27. > > > Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dostac do Oze > > > widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposcili ,a teraz sz > lag g > > o > > > trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeeeeeee!!!!!!!!! > > > Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? > > > Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozelandzie nie sa t > akie > > zle > > > i wiedza jak sie poznac na debilach. > > ______________________________________________ > > Ty to pierdolisz glupoty...........masz talent. > > "Glupoty" hehehehehehe > A moze napiszesz ze to nieprawda ????????? > Ale cie skreca zazdrosc i zawisc gnojku. hehehehehehehe ________________________________________________________ Zwisie konski,czy dojdzie ci wrescie do pustaka ze nie potrzebuje wizy wjazdowej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 06:31 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze nowy w > atek! > > > > > > > > > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > > > > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuje ,to > bedz > > iemy > > > go ni > > > > szczy > > > > > c. > > > > > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > > > > > A jak tam u Was ?????? > > > > > > > > > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico.ca wy > lecia > > lo w > > > > > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela baka > !!! h > > ehehe > > > > > > > > Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lolo27. > > > > Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dostac do Oze > > > > widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposcili ,a ter > az sz > > lag g > > > o > > > > trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeeeeeee!!!!!! > !!! > > > > Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? > > > > Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozelandzie nie > sa t > > akie > > > zle > > > > i wiedza jak sie poznac na debilach. > > > ______________________________________________ > > > Ty to pierdolisz glupoty...........masz talent. > > > > "Glupoty" hehehehehehe > > A moze napiszesz ze to nieprawda ????????? > > Ale cie skreca zazdrosc i zawisc gnojku. hehehehehehehe > ________________________________________________________ > Zwisie konski,czy dojdzie ci wrescie do pustaka ze nie potrzebuje wizy > wjazdowej.......... Potrzebujesz...potrzebujesz....hehehehehehe Takie bajeczki to mozesz zasuwac "gadule" i moze ci uwierzy. Jak tak bardzo chcesz to moge powyciagac te stare watki jak wtedy skamlales hehehehehehehehehe I kto tu "zwis konski" ,jestem pewny ze to ten co opowiada takie glodne kawalki hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! 11.11.02, 06:36 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypuszcze n > owy w > > atek! > > > > > > > > > > > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > > > > > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu wladuj > e ,to > > bedz > > > iemy > > > > go ni > > > > > szczy > > > > > > c. > > > > > > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > > > > > > A jak tam u Was ?????? > > > > > > > > > > > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympatico. > ca wy > > lecia > > > lo w > > > > > > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula walnela > baka > > !!! h > > > ehehe > > > > > > > > > > Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lolo27. > > > > > Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dostac d > o Oze > > > > > widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposcili , > a ter > > az sz > > > lag g > > > > o > > > > > trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeeeeeee! > !!!!! > > !!! > > > > > Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? > > > > > Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozelandzi > e nie > > sa t > > > akie > > > > zle > > > > > i wiedza jak sie poznac na debilach. > > > > ______________________________________________ > > > > Ty to pierdolisz glupoty...........masz talent. > > > > > > "Glupoty" hehehehehehe > > > A moze napiszesz ze to nieprawda ????????? > > > Ale cie skreca zazdrosc i zawisc gnojku. hehehehehehehe > > ________________________________________________________ > > Zwisie konski,czy dojdzie ci wrescie do pustaka ze nie potrzebuje wizy > > wjazdowej.......... > > Potrzebujesz...potrzebujesz....hehehehehehe > Takie bajeczki to mozesz zasuwac "gadule" i moze ci uwierzy. > Jak tak bardzo chcesz to moge powyciagac te stare watki jak wtedy skamlales > hehehehehehehehehe > I kto tu "zwis konski" ,jestem pewny ze to ten co opowiada takie glodne > kawalki hehehehehehehehehehe _______________________________________________ zwisie konski..........ok. Wyciagaj stare watki........... Milej zabawy..... pederasto............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 07:08 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > troche sie niepokoje o dundee... wypusz > cze n > > owy w > > > atek! > > > > > > > > > > > > > > > > No nareszcie jakies normalne odpowiedzi. > > > > > > > > Wypusc nowy watek i jak ten debil sie tu w > laduj > > e ,to > > > bedz > > > > iemy > > > > > go ni > > > > > > szczy > > > > > > > c. > > > > > > > > Cos lacznosc z Gazeta tez mi nawala. > > > > > > > > A jak tam u Was ?????? > > > > > > > > > > > > > > czuje wielkie zaburzenie w "sile" ... chyba sympa > tico. > > ca wy > > > lecia > > > > lo w > > > > > > > powietrze!!! stad te zaklocenia. a moze gadula wa > lnela > > baka > > > !!! h > > > > ehehe > > > > > > > > > > > > Teraz prowadzenie w debilizmie przejmuje niejaki lol > o27. > > > > > > Gowniarz ,na sile kilka miesiecy temu,chcial sie dos > tac d > > o Oze > > > > > > widocznie wczesnie poznali sie na nim i go nie wposc > ili , > > a ter > > > az sz > > > > lag g > > > > > o > > > > > > trafia i wypisuje pierdoly z zemsty.Boooooooozzzzzzeee > eeee! > > !!!!! > > > !!! > > > > > > Skad sie wziol taki Kretyn ?????????? > > > > > > Jednak trzeba przyznac ze te sluzby emigracyjne w Ozel > andzi > > e nie > > > sa t > > > > akie > > > > > zle > > > > > > i wiedza jak sie poznac na debilach. > > > > > ______________________________________________ > > > > > Ty to pierdolisz glupoty...........masz talent. > > > > > > > > "Glupoty" hehehehehehe > > > > A moze napiszesz ze to nieprawda ????????? > > > > Ale cie skreca zazdrosc i zawisc gnojku. hehehehehehehe > > > ________________________________________________________ > > > Zwisie konski,czy dojdzie ci wrescie do pustaka ze nie potrzebuje wiz > y > > > wjazdowej.......... > > > > Potrzebujesz...potrzebujesz....hehehehehehe > > Takie bajeczki to mozesz zasuwac "gadule" i moze ci uwierzy. > > Jak tak bardzo chcesz to moge powyciagac te stare watki jak wtedy skamla > les > > hehehehehehehehehe > > I kto tu "zwis konski" ,jestem pewny ze to ten co opowiada takie glodne > > kawalki hehehehehehehehehehe > _______________________________________________ > zwisie konski..........ok. > Wyciagaj stare watki........... > Milej zabawy..... > pederasto............. Juz wczoraj pisalem zebys kolesi pedalow szukal we wlasnym granie Cos ci to pedalstwo bardzo chodzi po glowie i co i rusz do tego wracasz. U nas napewno sie nie zalapiesz ,wiec najlepiej sam sie obsluguj. Albo zglos sie do Gaduly lub Tato jak nie beda bardzo obrzydliwi to ci pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO IP: *.oc.oc.cox.net 11.11.02, 05:33 Widze, ze panowie z Australii popisuja sie jak moga i bluzgami dorownuja tym z sympatico. Gratuluje. Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:39 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Widze, ze panowie z Australii popisuja sie jak moga i bluzgami dorownuja tym z > sympatico. > Gratuluje. > > Jankes Jankes ! Witaj z powrotem na Forum.! Ten Lolo Pomyleniec to nie z sympatico ,to nowy narybek. I nie popisujemy sie, w tym oddajemy im palme pierszenstwa, ale chcemy zeby sie troche przymknal,szczegolnie na takim watku. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO 11.11.02, 05:40 Gość portalu: maz napisał(a): > Gość portalu: Jankes napisał(a): > > > Widze, ze panowie z Australii popisuja sie jak moga i bluzgami dorownuja t > ym > z > > sympatico. > > Gratuluje. > > > > Jankes > > Jankes ! Witaj z powrotem na Forum.! > Ten Lolo Pomyleniec to nie z sympatico ,to nowy narybek. > I nie popisujemy sie, w tym oddajemy im palme pierszenstwa, ale chcemy > zeby sie troche przymknal,szczegolnie na takim watku. _________________________________________________ Pierdolisz glupoty...........kazdy wie ze jestes zwykla szmata...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 05:46 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Gość portalu: Jankes napisał(a): > > > > > Widze, ze panowie z Australii popisuja sie jak moga i bluzgami dorown > uja t > > ym > > z > > > sympatico. > > > Gratuluje. > > > > > > Jankes > > > > Jankes ! Witaj z powrotem na Forum.! > > Ten Lolo Pomyleniec to nie z sympatico ,to nowy narybek. > > I nie popisujemy sie, w tym oddajemy im palme pierszenstwa, ale chcemy > > zeby sie troche przymknal,szczegolnie na takim watku. > _________________________________________________ > Pierdolisz glupoty...........kazdy wie ze jestes zwykla szmata...... No widzisz! Ja jestem" zwykla szmata" i madrzejszy od ciebie. To kim ty jestes ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO 11.11.02, 05:54 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > Gość portalu: Jankes napisał(a): > > > > > > > Widze, ze panowie z Australii popisuja sie jak moga i bluzgami d > orown > > uja t > > > ym > > > z > > > > sympatico. > > > > Gratuluje. > > > > > > > > Jankes > > > > > > Jankes ! Witaj z powrotem na Forum.! > > > Ten Lolo Pomyleniec to nie z sympatico ,to nowy narybek. > > > I nie popisujemy sie, w tym oddajemy im palme pierszenstwa, ale chc > emy > > > zeby sie troche przymknal,szczegolnie na takim watku. > > _________________________________________________ > > Pierdolisz glupoty...........kazdy wie ze jestes zwykla szmata...... > > No widzisz! Ja jestem" zwykla szmata" i madrzejszy od ciebie. > To kim ty jestes ?????????????? _________________________________________________ Wiwat optymizm................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 05:56 Hej Lolo! To tutaj sie zadekowales? Ladny kacik ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO 11.11.02, 05:58 Gość portalu: gadula napisał(a): > Hej Lolo! To tutaj sie zadekowales? Ladny kacik ... hehe! __________________________________________ Ale troche smierdzi..........jak w AU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Hallo Sydney !!!! BRAWO IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 06:04 Niezla zadymke im tu zrobiles! Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol A mielismy swieze powietrze az... 11.11.02, 06:05 lolo27 napisała: > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Hej Lolo! To tutaj sie zadekowales? Ladny kacik ... hehe! > __________________________________________ > Ale troche smierdzi..........jak w AU... zjawilo sie kilku ze smierdzacymi onucami i niedomytymi tylkami. Jak sie zyje w gnoju to tylko o gnoju sie pisze gnojki smutne. No i bedzie na tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: A mielismy swieze powietrze az... 11.11.02, 06:08 ozpol napisał: > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > Hej Lolo! To tutaj sie zadekowales? Ladny kacik ... hehe! > > __________________________________________ > > Ale troche smierdzi..........jak w AU... > > zjawilo sie kilku ze smierdzacymi onucami i niedomytymi tylkami. > Jak sie zyje w gnoju to tylko o gnoju sie pisze gnojki smutne. > No i bedzie na tyle.. _______________________________________ Proponuje bys pogonil rodzine z AU.......... Po chuj ci sie szwedaja po przyczepie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: A mielismy swieze powietrze az... IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 06:11 Taka przyczepa tam to majatek, jakies 2AUD20K! PS. Na Ozpola znowu ktos naskarzyl do Admina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: A mielismy swieze powietrze az... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 06:16 Gość portalu: gadula napisał(a): > Taka przyczepa tam to majatek, jakies 2AUD20K! > > PS. Na Ozpola znowu ktos naskarzyl do Admina! Co Gadula ????? Nareszcie znalazlas kolesia na swojm poziomie ?????? Jak on taki "ladny" jak ty to bedziecie dobra para. Tylko koles cie zdradzal ,bo najpierw chcial przyjechac do Oze ,nie udalo mu sie ,to pewnie twraz wyladuje razem z taba hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: A mielismy swieze powietrze az... 11.11.02, 06:25 Gość portalu: maz napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Taka przyczepa tam to majatek, jakies 2AUD20K! > > > > PS. Na Ozpola znowu ktos naskarzyl do Admina! > > Co Gadula ????? > Nareszcie znalazlas kolesia na swojm poziomie ?????? > Jak on taki "ladny" jak ty to bedziecie dobra para. > Tylko koles cie zdradzal ,bo najpierw chcial przyjechac do Oze ,nie udalo mu > sie ,to pewnie twraz wyladuje razem z taba hihihihihihi ____________________________________________________ Powtarzam jeszcze raz-nie musze miec wizy do tego syfu........ Jakie to oporne bydle ten maz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: A mielismy swieze powietrze az... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 06:39 lolo27 napisała: > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > Taka przyczepa tam to majatek, jakies 2AUD20K! > > > > > > PS. Na Ozpola znowu ktos naskarzyl do Admina! > > > > Co Gadula ????? > > Nareszcie znalazlas kolesia na swojm poziomie ?????? > > Jak on taki "ladny" jak ty to bedziecie dobra para. > > Tylko koles cie zdradzal ,bo najpierw chcial przyjechac do Oze ,nie udal > o > mu > > sie ,to pewnie twraz wyladuje razem z taba hihihihihihi > ____________________________________________________ > Powtarzam jeszcze raz-nie musze miec wizy do tego syfu........ > Jakie to oporne bydle ten maz........ Powtarzaj to Gadule ,bo nikt trzezwo myslacy napewno ci nie uwierzy. Ty nie tylko jestes "oporny" ale i napewno bardzo "odporny" hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: A mielismy swieze powietrze az... IP: *.fastres.net 11.11.02, 06:45 Gość portalu: maz napisał(a): > lolo27 napisała: > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > Taka przyczepa tam to majatek, jakies 2AUD20K! > > > > > > > > PS. Na Ozpola znowu ktos naskarzyl do Admina! > > > > > > Co Gadula ????? > > > Nareszcie znalazlas kolesia na swojm poziomie ?????? > > > Jak on taki "ladny" jak ty to bedziecie dobra para. > > > Tylko koles cie zdradzal ,bo najpierw chcial przyjechac do Oze ,nie > udal > > o > > mu > > > sie ,to pewnie twraz wyladuje razem z taba hihihihihihi > > ____________________________________________________ > > Powtarzam jeszcze raz-nie musze miec wizy do tego syfu........ > > Jakie to oporne bydle ten maz........ > > Powtarzaj to Gadule ,bo nikt trzezwo myslacy napewno ci nie uwierzy. > Ty nie tylko jestes "oporny" ale i napewno bardzo "odporny" hehehehehehehe _______________________________________ ......sorki maz,ale pies chce lac........dokonczymy ta rozmowe w innym terminie...... A tak miedzy nami-to ty naprawde jestes kawal chuja,reszte dziada........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: A mielismy swieze powietrze az... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 11.11.02, 06:48 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: maz napisał(a): > > > lolo27 napisała: > > > > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > > > Taka przyczepa tam to majatek, jakies 2AUD20K! > > > > > > > > > > PS. Na Ozpola znowu ktos naskarzyl do Admina! > > > > > > > > Co Gadula ????? > > > > Nareszcie znalazlas kolesia na swojm poziomie ?????? > > > > Jak on taki "ladny" jak ty to bedziecie dobra para. > > > > Tylko koles cie zdradzal ,bo najpierw chcial przyjechac do Oze > ,nie > > udal > > > o > > > mu > > > > sie ,to pewnie twraz wyladuje razem z taba hihihihihihi > > > ____________________________________________________ > > > Powtarzam jeszcze raz-nie musze miec wizy do tego syfu........ > > > Jakie to oporne bydle ten maz........ > > > > Powtarzaj to Gadule ,bo nikt trzezwo myslacy napewno ci nie uwierzy. > > Ty nie tylko jestes "oporny" ale i napewno bardzo "odporny" hehehehehehe > he > _______________________________________ > ......sorki maz,ale pies chce lac........dokonczymy ta rozmowe w innym > terminie...... > A tak miedzy nami-to ty naprawde jestes kawal chuja,reszte dziada........ Dzieki za uznanie ,bo ciebie uwazam za zwykla kurwe ,reszte drania...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanuk Maz, Ozpol ... fe! IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 14:07 Widze, ze panowie z Australii popisuja sie jak moga i bluzgami goruja na tym Forum. Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: ludzie z sydnej IP: *.kat.forthnet.gr 11.11.02, 21:49 Czy znjest ktos z wroclawia ? Szukam kube <jacob Ziguras > i jego matke Maryle <nazwiska nie znam >wyszla chyba drugi razza maz. W polsce mieszkali we wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: ludzie z sydnej IP: *.kat.forthnet.gr 13.11.02, 09:42 dalej szukam i chce ich znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: ludzie z sydnej IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 10:13 Gość portalu: toni napisał(a): > dalej szukam i chce ich znalezc Nie wiem kogo szukasz i kogo chcesz znalezc ,no i nie mieszkam w Sydney. Ale idz na www.whitepages.com.au i tam sprobuj znalezc tego kogo szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: ludzie z sydnej...maz !!! IP: *.kat.forthnet.gr 13.11.02, 21:05 maz wielkie dzieki.. tych co szukam to bratanek i jego mama <byla bratowa> i dowiedzialem sie ze mieszkaja w sydnej. pochodza z wroclawia. Maryla <bratowa obecnego nazwiska nie znam> Jacub <jacob> kuba bratanek. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Hallo Sydney !!!! 13.11.02, 10:25 Pfuj, panowie, spuscmy milosiernie zaslone milczenia nad tym watkiem. Wstydzcie sie wszyscy... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 10:30 luiza-w-ogrodzie napisała: > Pfuj, panowie, spuscmy milosiernie zaslone milczenia nad tym watkiem. Wstydzcie > > sie wszyscy... > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie Bardzo sie staram ,ale czerwienie sie chyba tylko na plecach. A watek byl podniesiony przez jakiegos poszukujacego znajomych,wiec trzeba mu pomoc ile mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 10:46 NO wlasnie,Luiza,jak to jest,ze taka kulturalna kobieta jak Ty,utrzymuje kontakty z takimi prostakami jak Larson,Maz i Ozpol?Zanim zaczelam czytac australijskie watki,myslalm,ze wszyscy prezentuja tam taki poziom jak Ty,ale teraz juz wiem,ze kroniki to przykrywka do epatowania wulgaryzmami,tepota umyslowa, rasizmem(jr),i nie chodzi mi tbynajmniej o fakt ,ze Maz i Ozpol robia okropne bledy ortograficzne i gramatyczne,to w koncu moze sie zdarzyc kazdemu,po latach na obczyznie.Chodzi o tresc i ogolny poziom.Serdecznie Cie pozdrawiam,Wasowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 10:53 Gość portalu: kicius napisał(a): > NO wlasnie,Luiza,jak to jest,ze taka kulturalna kobieta jak Ty,utrzymuje > kontakty z takimi prostakami jak Larson,Maz i Ozpol?Zanim zaczelam czytac > australijskie watki,myslalm,ze wszyscy prezentuja tam taki poziom jak Ty,ale > teraz juz wiem,ze kroniki to przykrywka do epatowania wulgaryzmami,tepota > umyslowa, rasizmem(jr),i nie chodzi mi tbynajmniej o fakt ,ze Maz i Ozpol robia > > okropne bledy ortograficzne i gramatyczne,to w koncu moze sie zdarzyc > kazdemu,po latach na obczyznie.Chodzi o tresc i ogolny poziom.Serdecznie Cie > pozdrawiam,Wasowska. Nie tylko Ty !!!!!!! Ja tez sie dziwie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 10:55 Dobry czlowieku,nie jestem glucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 10:57 Dobra kobieto ,tu nie o gluchote chodzi. I jeszcze na dokladke Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Hallo Sydney !!!! 13.11.02, 10:59 kicius, zeby Ciebie bardziej rozczarowac, donosze ze co niektorych wymienionych przez Ciebie znam rowniez osobiscie z realu. Ide sobie pokulturalnic na watkach Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 11:14 Alez ja nie jestem rozczarowana,i wiem,ze znacie sie osobiscie,dlatego wlasnie do kazdego skierowanego do Ciebie postu zalaczam mnostwo pozdrowien. Nie wiem ,jak to wyglada w realu,oczywiscie,ale ,o ile nie jestes emerytem z owlosionymi nogami,spotkania z belkoczacymi bez sensu wulgarnymi megalomanami ,rasistami,homofobami,krypto- homoseksualistamni (ciagle nie wiem ,jak interpretowac zachowania Maza) ,ewentualnie osobami wyciagajacymi wnioski o ludziach li i jedynie na podstawie ich wygladu zewnetrznego itp,itd,musza byc nuzace. Nikt na tym forum,nie poswieca tyle uwagi,co Ty roznego rodzaju aktywnosciom kulturalnym;na poczatku zazdroscilam ci zapalu w poszukiwaniu atrakcji,teraz powoli dochodze do wniosku,ze intensywne odchamianie sie ,jesli od czasu do czasu musisz spotykac sie z Waldkiem i kolegami,staje sie warunkiem sine que non utrzymania jako takiego pionu moralno-kulturalnego.Strzala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 11:22 Pani Wasowska ,Pani dalej nam zazdrosci jak cholera, bo przeciez inaczej nie czytala by Pani naszych wypowiedzi. No chyba ze Pani odczuwa gwaltowna potrzebe dochamienia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: uwielbiam! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 11:27 MAz,masz jakas obsesje z ta zazdroscia.Chyba nie zazdrosc mna powoduje,ale uwielbiam czytac Londyn,a ostatnio dolaczylam do ulubionych lektur rowniez watki australijskie.Dla mnie-bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: uwielbiam! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 11:34 Ja obsesje ?????????? Przeciez ja Ci NICZEGO nie zazdroszcze. A skoro tak "uwielbiasz" czytac nasze watki,to znaczy ze robimy cos jednak dobrze. A moze to Ty masz taki jak nasz chamski ,fulgarny ,homoseksualny styl i dlatego Ci sie to tak podoba ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: uwielbiam! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 11:39 wydawalo mi sie,ze czytalam juz kierowane przez ciebie do kogos zarzuty na temat zazdrosci,stad obsesja,ok,moze to za mocno powiedziane. A dalczego uwielbiam?PAsja poznawcza,oczywiscie,wiem,ze wirtualna rzeczywistosc to kwestia umowy,ale fascynuje mnie fakt,ze dorosle wydawaloby sie osoby,pod wplywem(????)(niepotrzebne skreslic:alkoholu,frustracji seksualnej,klimatu,tesknoty etc)moga zachwowyac sie tak infantylnie.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: uwielbiam! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 11:43 Gość portalu: kicius napisał(a): > wydawalo mi sie,ze czytalam juz kierowane przez ciebie do kogos zarzuty na > temat zazdrosci,stad obsesja,ok,moze to za mocno powiedziane. > > A dalczego uwielbiam?PAsja poznawcza,oczywiscie,wiem,ze wirtualna rzeczywistosc > > to kwestia umowy,ale fascynuje mnie fakt,ze dorosle wydawaloby sie osoby,pod > wplywem(????)(niepotrzebne skreslic:alkoholu,frustracji > seksualnej,klimatu,tesknoty etc)moga zachwowyac sie tak infantylnie.pzdr. No coz! Z tych wyzej wymienionych "wplywow" niestety wszystkie trzeba skreslic. Wiec co zostaje ?????????? Czyzby tylko "pasja poznawcza"oparta na wlasnych doswiadczeniach i "wplywach"?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: uwielbiam! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 11:41 MAz,jeszcze jedno-dlaczego sie ciagle na mnie drzesz?A wracajac do twoich pytan,czy jestem wulgarna,chamska i homoseksualna?W realu-tego nigdy sie nie dowiesz,wirtualnie-kocham j-23 i MIchal mis ie podoba na zdjeciu i deklaruje ,ze jestem kobieta,wiec chyba nici z homoseksualizmu,wulgarna- bywam,ale mam klase,chamska-?-sam ocen.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: uwielbiam! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 11:50 Gość portalu: kicius napisał(a): > MAz,jeszcze jedno-dlaczego sie ciagle na mnie drzesz?A wracajac do twoich > pytan,czy jestem wulgarna,chamska i homoseksualna?W realu-tego nigdy sie nie > dowiesz,wirtualnie-kocham j-23 i MIchal mis ie podoba na zdjeciu i > deklaruje ,ze jestem kobieta,wiec chyba nici z homoseksualizmu,wulgarna- > bywam,ale mam klase,chamska-?-sam ocen.pa Ja sie na Ciebie dre ????????? Chyba ze wystepujesz pod innymi nickami ,ale wtedy nie mozesz mnie za to winic. Kochaj sie w kim tylko chcesz ,virtualnie czy nie,tak mnie to obchodzi jak zeszloroczny snieg w Holandii. Znow trafilas jak kula w plot ,bo o homoseksualizmie to przeciez Ty pierwsza zaczelas mowic i widocznie Tobie takie mysli chodza po glowie a nie mnie. A oceniac Cie tez nie mam zamiaru ,niech sie tam kto inny tym zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: uwielbiam! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 11:58 Ja sie na Ciebie dre ????????? ---tak,naduzywanie znakow interpunkcyjnych i drukowanych liter,to graficzny krzyk. Chyba ze wystepujesz pod innymi nickami ,ale wtedy nie mozesz mnie za to winic. ---nie,nie wystepuje.Krzyczysz na mnie,jako na kiciusia. Kochaj sie w kim tylko chcesz ,virtualnie czy nie,tak mnie to obchodzi jak zeszloroczny snieg w Holandii. ---az mnie kusi,zeby odpowiedzic cytujac-Maz,ty jestes zazdrosny? Znow trafilas jak kula w plot ,bo o homoseksualizmie to przeciez Ty pierwsza zaczelas mowic i widocznie Tobie takie mysli chodza po glowie a nie mnie. A oceniac Cie tez nie mam zamiaru ,niech sie tam kto inny tym zajmuje. ----w swojej przedostatniej ospowiedzi zadales mi pytanie,czy jestem chamska,wulgarna i homoseksualna,wiec ci odpowiedzialam.Oczywiscie,ze czasami chodz mi"takie mysli po glowie",pierdole kogo chce,dzieki Bogu,ze nie masz mnie zmaiaru oceniac.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: uwielbiam! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 12:02 Gość portalu: kicius napisał(a): > Ja sie na Ciebie dre ????????? > > ---tak,naduzywanie znakow interpunkcyjnych i drukowanych liter,to graficzny > krzyk. > > Chyba ze wystepujesz pod innymi nickami ,ale wtedy nie mozesz mnie za to > winic. > ---nie,nie wystepuje.Krzyczysz na mnie,jako na kiciusia. > > Kochaj sie w kim tylko chcesz ,virtualnie czy nie,tak mnie to obchodzi > jak zeszloroczny snieg w Holandii. > > ---az mnie kusi,zeby odpowiedzic cytujac-Maz,ty jestes zazdrosny? > > Znow trafilas jak kula w plot ,bo o homoseksualizmie to przeciez Ty pierwsza > zaczelas mowic i widocznie Tobie takie mysli chodza po glowie a nie mnie. > A oceniac Cie tez nie mam zamiaru ,niech sie tam kto inny tym zajmuje. > > ----w swojej przedostatniej ospowiedzi zadales mi pytanie,czy jestem > chamska,wulgarna i homoseksualna,wiec ci odpowiedzialam.Oczywiscie,ze czasami > chodz mi"takie mysli po glowie",pierdole kogo chce,dzieki Bogu,ze nie masz mnie > > zmaiaru oceniac.Pzdr. > > Tylko z tego wychodzi ze najczesciej "pierdolisz" glupoty. A wszystkie te zwroty zaczerpnolem z Twojch poprzednich wypowiedzi, wiec naprawde widac czesto chodza Ci po glowie. Ot tak jak Gadule. Dobrana z Was para. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: uwielbiam! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 12:12 Maz pod wplywem znajomosci z Toba,dochodze do wniosku,ze homoseksualista nie jestem,bo bym sie do ciebie nie dotknela/al,nawet jesli jestes przystojnym trzydziestolatkiem,co byloby kuszace,ale,nie daj Boze,jeszcze chcialbys rozmawiac po i co wtedy bym zrobil/a? Ale za to odkrywam w sobie ogromne poklady sadyzmu,chyba tak,bo jak inaczej wytlumaczyc,ze sprawia mi przyjemnosc czytanie tych glupot ,ktore wypisujesz i patrzenie,jak sie gubisz?Organ nie uzywany zanika,chyba zbyt dlugo przeklinales i uzywales do pisania postow tylko wykrzyknikow i znakow zapytania,zeby moc teraz wymieniac przez internet mysli?Zawsze twoja(wirtualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: uwielbiam! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 12:37 Gość portalu: kicius napisał(a): > Maz pod wplywem znajomosci z Toba,dochodze do wniosku,ze homoseksualista nie > jestem,bo bym sie do ciebie nie dotknela/al,nawet jesli jestes przystojnym > trzydziestolatkiem,co byloby kuszace,ale,nie daj Boze,jeszcze chcialbys > rozmawiac po i co wtedy bym zrobil/a? > > Ale za to odkrywam w sobie ogromne poklady sadyzmu,chyba tak,bo jak inaczej > wytlumaczyc,ze sprawia mi przyjemnosc czytanie tych glupot ,ktore wypisujesz i > patrzenie,jak sie gubisz?Organ nie uzywany zanika,chyba zbyt dlugo przeklinales > > i uzywales do pisania postow tylko wykrzyknikow i znakow zapytania,zeby moc > teraz wymieniac przez internet mysli?Zawsze twoja(wirtualnie) Co ma oragan do znakow przystankowych ????????? Znow piszesz z wlasnego doswiadczenia ?????????? Nie wiem wreszcie kim jestes ,kobieta czy mezczyzna ,ale po takich wypowiedzach to ja Cie niechce ,zebys nawet byla najpiekniejsza trzydziestolatka.Bo jak jestes trzydziestolatkiem ,to i tak bym Cie nie chcial, wiec nie masz sie co niezdrowo podniecac. Pogadaj o tym z Gadula ,on/ona przeciez sama piszesz jest bardziej w Twojm typie,a dla mnie niestety to obrzydlistwo. Napewno nie Twoj (virtualnie czy nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: uwielbiam! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 12:53 Gość portalu: maz napisała: > Co ma oragan do znakow przystankowych ????????? wydaje mi sie,ze ostatnimi czasy,piszac nie naduzywales mozgu i skupiales sie na przyciskaniu klawiszy znakow interpunkcyjnych.Oprocz znakow zapyania,wykrzyknikow ,sugerownaia wszystkim zazdrosci i homoseksualizmu,nie ma w twojej tworcosci zbyt wiele tresci. > Znow piszesz z wlasnego doswiadczenia ?????????? Znow nie.Pracuje umyslowo,wiec chcac-nie chcac musze swojego organu uzywac prawie non stop. > Nie wiem wreszcie kim jestes ,kobieta czy mezczyzna ,ale po takich > wypowiedzach to ja Cie niechce ,zebys nawet byla najpiekniejsza > trzydziestolatka.Bo jak jestes trzydziestolatkiem ,to i tak bym Cie nie chcial, > wiec nie masz sie co niezdrowo podniecac. Nie podniecam sie,lubie przystojnych trzydziestolatkow,oczywsicie,ktoz ich nie lubi(aha,sorry-Ty,he,he),ale MAz ,zrozum,nawet najlepszy seks z Toba nie zatarlby fatalnego wrazenia dysonansu intelektualnego.Na podstawie tego co ty tutaj wypisujesz,nabieram watpliwosci,czy ty potrafilbys przeczytaic instrukcje zakladania prezerwatywy,nie mowiac juz o twoich ewentualnych mozliwosciach wprowadzenia owych instrukcji w zycie.Wiec w ogole mnie nie podniecasz. > Pogadaj o tym z Gadula ,on/ona przeciez sama piszesz jest bardziej w Twojm > typie,a dla mnie niestety to obrzydlistwo. Co cie tak przeraza w Gadule,niezdefiniowana plec czy intelekt?Wiem,ze w OZ przykladacie duza wage do wygladu zewnetrznego i wasz arbiter elegantiorum Larson skrytykowal powierzchownosc GAduly,ale ja nie wierze,ze to on/ona jest na tym zdjeciu.Gadula,mimo,ze inteligent,sprawia wrazenie osoby bez skrupulow,wiec moze mialbys szanse...Jesli o mnie chodzi,to tak,zdecydowanie jakbym miala do wyboru Ciebie i Gadule,to bym wybrala Gadule. > Napewno nie Twoj (virtualnie czy nie) LAmiesz mi serce!(Waldek,wiem,ze nie wiesz co to poczucie humoru,teraz sprawdz w slowniku co to jest kurtuazja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: uwielbiam! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 14.11.02, 00:51 Gość portalu: kicius napisał(a): > Gość portalu: maz napisała: > > > > Co ma oragan do znakow przystankowych ????????? > > wydaje mi sie,ze ostatnimi czasy,piszac nie naduzywales mozgu i skupiales sie > na przyciskaniu klawiszy znakow interpunkcyjnych.Oprocz znakow > zapyania,wykrzyknikow ,sugerownaia wszystkim zazdrosci i homoseksualizmu,nie ma > > w twojej tworcosci zbyt wiele tresci. > > W swojej "tworczosci" Pani Wasowska pierwsza zaczelas mowic o homoseksualizmie mojm rzekomym chamstwie ,niedorozwoju intelektualnym itp bzdetach. /Patrz wpisy powyzej/ Zeby zrozumiec tresc ,trzeba posiadac troche wlasnego intelektu,czego Ci najwyrazniej brakuje.Nie mowiac juz o poczuciu humoru i nadluzywaniu mozgu. > > Znow piszesz z wlasnego doswiadczenia ?????????? > > > Znow nie.Pracuje umyslowo,wiec chcac-nie chcac musze swojego organu uzywac > prawie non stop. > Tylko cos kiepsko to uzywanie Ci idzie. I znow musze sie odwolac do Twojch "madrych"wpisow powyzej.Wiec pracuj ,pracuj dalej ,bo juz doszlas do poziomu Gaduly i jak przestaniesz pracowac nad soba to spadniesz jeszcze nizej. > > Nie wiem wreszcie kim jestes ,kobieta czy mezczyzna ,ale po takich > > wypowiedzach to ja Cie niechce ,zebys nawet byla najpiekniejsza > > trzydziestolatka.Bo jak jestes trzydziestolatkiem ,to i tak bym Cie nie > chcial, > > wiec nie masz sie co niezdrowo podniecac. > > Nie podniecam sie,lubie przystojnych trzydziestolatkow,oczywsicie,ktoz ich nie > lubi(aha,sorry-Ty,he,he),ale MAz ,zrozum,nawet najlepszy seks z Toba nie > zatarlby fatalnego wrazenia dysonansu intelektualnego.Na podstawie tego co ty > tutaj wypisujesz,nabieram watpliwosci,czy ty potrafilbys przeczytaic instrukcje > > zakladania prezerwatywy,nie mowiac juz o twoich ewentualnych mozliwosciach > wprowadzenia owych instrukcji w zycie.Wiec w ogole mnie nie podniecasz. > I bardzo dobrze.Bo ja wlasnie uwazam ze sex z osobniczka taka jak Ty moglby byc podciagniety pod zoofilie ,a malpy i inne istoty nizej stojace nigdy mnie nie braly.Ciesze sie ze ten punkt mamy wyjasniony,bo nigdy nie bylem instytucja charytatywna. > > Pogadaj o tym z Gadula ,on/ona przeciez sama piszesz jest bardziej w Twojm > > > typie,a dla mnie niestety to obrzydlistwo. > > Co cie tak przeraza w Gadule,niezdefiniowana plec czy intelekt?Wiem,ze w OZ > przykladacie duza wage do wygladu zewnetrznego i wasz arbiter elegantiorum > Larson skrytykowal powierzchownosc GAduly,ale ja nie wierze,ze to on/ona jest > na tym zdjeciu.Gadula,mimo,ze inteligent,sprawia wrazenie osoby bez > skrupulow,wiec moze mialbys szanse...Jesli o mnie chodzi,to tak,zdecydowanie > jakbym miala do wyboru Ciebie i Gadule,to bym wybrala Gadule. > Wcale sie nie dziwie.Reprezentujecie taki sam poziom kretynizmu ,a wiadomo ze swoj ciagnie do swojego. > > Napewno nie Twoj (virtualnie czy nie) > LAmiesz mi serce!(Waldek,wiem,ze nie wiesz co to poczucie humoru,teraz sprawdz > w slowniku co to jest kurtuazja) Bzdura!!!! mowilem wczesniej zebys uzyla troche tego co nazywamy intelektem a czego najwyrazniej Ci brakuje i najwidoczniej kazda najprostsza sprawe trzeba Ci Pani Wasowska wkladac lopata do glowy. Kurtuazja jest czyms co obowiazuje W OBIE STRONY ,a jak sie zachowujesz jak Twoj ulubiony Gadula to jestes i bedziesz tak samo traktowana. Przeciez do zrozumienia tak prostych praw w kontaktach miedzyludzkich naprawde nie trzeba wielkiego wysilku umyslowego. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie MAZ nie zgadzam sie 14.11.02, 02:16 Napisales do kiciusia: "Kurtuazja jest czyms co obowiazuje W OBIE STRONY ,a jak sie zachowujesz jak Twoj ulubiony Gadula to jestes i bedziesz tak samo traktowana." Otoz jestem zdania ze takie podejscie tylko obniza poziom tego Forum. Nie bede traktowac oszolomow tego Forum tak, jak oni traktuja innych (wliczajac mnie). Nie bede sie zwracac do gaduly i jemu podobnych w ich stylu. Howgh! Pozdrawiam... w Perth tez tak szaro? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: MAZ nie zgadzam sie IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 14.11.02, 02:25 luiza-w-ogrodzie napisała: > Napisales do kiciusia: > > "Kurtuazja jest czyms co obowiazuje W OBIE STRONY ,a jak sie zachowujesz jak > Twoj ulubiony Gadula to jestes i bedziesz tak samo traktowana." > > Otoz jestem zdania ze takie podejscie tylko obniza poziom tego Forum. Nie bede > traktowac oszolomow tego Forum tak, jak oni traktuja innych (wliczajac mnie). > Nie bede sie zwracac do gaduly i jemu podobnych w ich stylu. Howgh! > > Pozdrawiam... w Perth tez tak szaro? > Luiza-w-Ogrodzie Wolna wola !!!!!!!! Mozesz sie nie zgadzac !!!!!! Tyz piknie !!!!!! Tylko skad ma byc wiadomo jak traktowac osobe ktorej dobrze nie znasz,a ktora robi Ci "podchody" i zaczyna niby w zartach wymyslac od roznych takich ?????? Wiecej z ta Wasowska Kiciusiem nie mam zamiaru dyskutowac ,bo i co to zreszta za dyskusja ,ktora u niej zawsze sprowadza sie do jednego ????????? W Perth pieknie . Dzis ma byc +37 Uuuuuuuuffffffff........ Dobrze ze Ocean mam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Luizy. Re: MAZ nie zgadzam sie IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 14.11.02, 04:40 No i widzisz wcale nie trzeba bylo dlugo czekac na przyklad. Odezwalas sie na watku o wolnosci slowa i dostalas typowo chamska z bluzgami odpowiedz od tego belta J-23. Nie tak dawno ,pamietam,odezwalas sie grzecznie do Gaduly i w odpowiedzi byly same bluzgi. Pewnie ze mozna zamilknac i nie odpowiadac ,tylko do czego to prowadzi ??????? A przeciez to tylko dwie z wielu osob ktorymi sie tak zachwyca ta Kicius. Wiec co ?????? Mamy zamilknac i wylaczyc sie z Forum ?????????? Mozna i tak ,ja jednak jakos nie moge sie przyzwyczajc do tego zeby jakis siusiumajtek mi wymyslal bez powodu i jak narazie to juz paru dostalo kopa i napewno bedzie jeszcze kilku takich. Ba ,teraz nawet domyslam sie co bedzie dalej.hehehehehehe Wasowska pewnie bedzie Ci (a przy okazji wszystkim innym) udawadniac jaki to ja jestem be ,ale niech zacznie to mam tu jeszcze na nia przygotowanych pare "kopow"..hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: MAZ nie zgadzam sie 14.11.02, 11:51 Jednak obstaje przy swoim. Co z tego, ze na moja grzeczna odpowiedz dostalam bluzgi od Gaduly? Przeciez on sie dla mnie totalnie nie liczy, jezeli go zauwazam, to z grzecznosci albo litosci. Wierze, ze styl wypowiedzi swiadczy o nas samych. A tymczasem w Sydney chlodny wieczor, ksiezyc za lekka mgla. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie maz, nie poznaje Ciebie 13.11.02, 11:46 maz, nie poznaje Ciebie. Widac to gowno na Forum jest zarazliwe albo przylepia sie do mozgu albo co. A moze to nie Typiszesz - moze Gadula wlamal sie do Twojego kompa i nadaje? Jestem rozczarowana, ale mimo wszystko pozdrawiam 8-D* Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: maz, nie poznaje Ciebie IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 11:51 luiza-w-ogrodzie napisała: > maz, nie poznaje Ciebie. Widac to gowno na Forum jest zarazliwe albo przylepia > sie do mozgu albo co. A moze to nie Typiszesz - moze Gadula wlamal sie do > Twojego kompa i nadaje? > > Jestem rozczarowana, ale mimo wszystko pozdrawiam > 8-D* > Luiza-w-Ogrodzie ?????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: maz, nie poznaje Ciebie IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 11:53 ojejku,Luiza,przepraszam,ze sie przyczepilam.Teraz dopiero rozumiem,ze mozna sie nawzajem nakrecic,nie sadze,ze to Gadula pisze,on ma poczucie humoru i jest inteligentny,to ktos inny sie wlamal,pozdrow Maza,jak go spotkasz.Pozdrawiam,k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: maz, nie poznaje Ciebie IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 11:58 Gość portalu: kicius napisał(a): > ojejku,Luiza,przepraszam,ze sie przyczepilam.Teraz dopiero rozumiem,ze mozna > sie nawzajem nakrecic,nie sadze,ze to Gadula pisze,on ma poczucie humoru i jest > > inteligentny,to ktos inny sie wlamal,pozdrow Maza,jak go spotkasz.Pozdrawiam,k. No jesli masz tak wysokie zdanie o Gadule ta ja naprawde nadaje i odbieram na zupelnie innych falach. Zycze Wam wspanialej korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Hallo Sydney !!!! 13.11.02, 12:19 kicus, maz, przestancie sie przekomarzac, bo nie moge spac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 12:23 oj,Luiza,kladz sie!prochu nie wymyslimy,nic nie tracisz,kolorowych,bez wykrzyknika,po cichutku,po cichutku.... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Aaaa, kiciusie dwa... 13.11.02, 12:40 ..uaaaaaa, dobranoc, kicius,zaspiewaj cos jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Aaaa, kiciusie dwa... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 12:43 luiza-w-ogrodzie napisała: > ..uaaaaaa, dobranoc, kicius,zaspiewaj cos jeszcze.. bbbbbbbrrrrrrrr.......masochistka sie stalas ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Aaaa, kiciusie dwa... 13.11.02, 12:48 maz, nie wiesz, ze muzyka lagodzi obyczaje? Dobranoc Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Aaaa, kiciusie dwa... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 12:51 luiza-w-ogrodzie napisała: > maz, nie wiesz, ze muzyka lagodzi obyczaje? > > Dobranoc > Luiza-w-Ogrodzie Muzyka tak ,ale nie mialczenie kota zakochanego w Gadule. bbbbbrrrrrrrryyyyyyyyyyyy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Aaaa, kiciusie dwa... 13.11.02, 12:54 Jak kota odpowiednio poglaskac, to da sie z niego wydobyc miekkie i glebokie mruczenie. Mrrrrrrr..anoc Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Aaaa, kiciusie dwa... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 12:57 luiza-w-ogrodzie napisała: > Jak kota odpowiednio poglaskac, to da sie z niego wydobyc miekkie i glebokie > mruczenie. > > Mrrrrrrr..anoc > Luiza-w-Ogrodzie Tylko nie takiego co chce miec cos wspolnego z Gadula. Bbbbbbbrrrrrrrrr....anoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Aaaa, kiciusie dwa... IP: *.speed.planet.nl 13.11.02, 13:06 nie,szukalam ladnej kolysanki dla ciebie:prosze dzielo najwiekszego austarlijskiego poety: Last night I lay trembling The moon it was low It was the end of love Of misery and woe Then suddenly above me Her face buried in light Came a vision of beauty All covered in white Now the bell-tower is ringing And the night has stole past O Lucy, can you hear me? Wherever you rest I'll love her forever I'll love her for all time I'll love her till the stars Fall down from the sky Now the bell-tower is ringing And I shake on the floor O Lucy, can you hear me? When I call and call Now the bell-tower is ringing And the moon it is high O Lucy, can you hear me When I cry and cry and cry Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Kolysanka od kiciusia, smutna, ale... 13.11.02, 13:09 ...teraz juz moge isc spac. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Hallo Sydney !!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 13.11.02, 12:41 Spij......Spij....Luiza !!!!!! Przeciez kicius juz sie zadeklarowal z sympatiami i wiemy co o nim myslec. Bbbbbbbrrrrrrrrrr.....zeby tylko mnie w nocy sie nie przysnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Hallo Sydney IP: *.speed.planet.nl 14.11.02, 09:32 MAz,poddaje sie,nadal cie uwielbiam,oczywiscie, i pozostajesz jednym z moich ulubionych autorow,ale prowadzenie dyskusji z Toba jest niemozliwe. MOze wolisz pisac po angielsku?ZNam tez kilka innych jezykow,jesli to by ci cos ulatwilo.Po polsku,nie.Raczki galazeczki mi opadly. Wyglada na to,ze przez 8 lat spedzonych poza krajem stracilam zupelnie zdolnosc werbalizowania swoich mysli w pieknym,polskim narzeczu. NA koniec cytat,klasyk tego forum: bylo kiedys takie powiedzenie "nie rusz gowna ,bo smierdzi " Jak mozesz sobie wyobrazic rozmowe czy dyskusje z kims ,kto potrafi tylko w kolo powtarzac "pedal" i inne takie. TAk,to Ty Maz(mimo,ze calkiem gramatycznie,i malo bledow ortograficznych oraz znakow interpunkcyjnych),do glowna sie juz nie wiecej nie dotkne,jesli chodzi o orientacje seksualna natomiast,to tak jestem pedalem i mam nadzieje,ze ktorys z moich australijskich braci,przydybie cie w jakims parku i zrobi ci z dupy jesien sredniwiecza. Blagam,nie komentuj,bo jeszcze jedna godzina w szalecie z Toba(podazajac sladem twoich metafor)i do konca zycia ,nie przestane byc babcia klozetowa.Farwell,Maz Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Hallo Sydney 14.11.02, 11:54 Kicius, a na mnie koncepcja "zrobienia z dupy jesieni sredniowiecza" w wypowiedzi Maza zrobila wrazenie forma. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Hallo Sydney IP: *.speed.planet.nl 14.11.02, 14:54 Alez Luiza ,to juz moje.Ale zgadzam sie,na mnie tez by zrobila wrazenie,gdyby Maz sam cos takiego napisal. Odpowiedz Link Zgłoś