Gość: pepe IP: *.g1.pl 18.10.01, 20:26 cholera,gdzie mogę znaleść dyskusje-6mnl.Polaków chce pracować za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadula Re: pomoc 18.10.01, 20:38 Gość portalu: tom napisał(a): > gospodarka ktora opiera sie o inwestycje itp. nortel dobrze o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: pomoc IP: *.g1.pl 18.10.01, 20:41 Tom.serdecznie ci dziękuję.Już mie rozbolała głowa od tego szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: pomoc IP: *.g1.pl 18.10.01, 20:47 gadula.Do tej pory czytałem Rzeczpospolitą,ale nie operałem się o inwestycje w gospodarce.cześć' Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: pomoc 18.10.01, 21:03 Jeżeli dobrze rozumie to Rzeczpospolita to komuchy. Co do inwestycji to np. w Kanadzie mamy ponad 70% inwestycji amerykańskich. Można powiedzieć smialo, ze sukces Kanady jest sukcesem amerykańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: pomoc IP: *.g1.pl 20.10.01, 01:00 jeżeli dobrze,zrozumieć gazeta-to żydostwo.inwestycje zachodu wpolsce to 98% zysku.czy tym możemyb się pochwalić-gaduło. Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: pomoc 20.10.01, 01:23 w stanach i kanadzie żydzi to chyba najbogatsza nacja - rezultaty znasz. żydów również nasi przodkowie chcieli wykorzystać w podobnum celu dając im wiele przywilej itp. tym pierwszym wyszło a nam nie, dlatego narzekasz. gdyby ci przyszła ochota na zrobienie ze mnie żyda to mój drogi takich jak ty było już wielu, co chcieli mnie obrzeżać – jak tak dobrze popatrzeć to mi nic tam nie pozostało. oferuje mój skalp – daj znać czy jesteś zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala UWAZAJCIE: GADULA TO PROWOKATOR IP: *.sympatico.ca 20.10.01, 01:26 ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: UWAZAJCIE: GADULA TO PROWOKATOR 20.10.01, 01:28 w czym widzisz porowokacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: UWAZAJCIE: GADULA TO PROWOKATOR IP: *.sympatico.ca 20.10.01, 01:41 gadula napisał(a): > w czym widzisz porowokacje? W Twoim braku obiektywnego spojrzenia na stosunek Polakow do Zydow. Pare razy udalo mi sie poczytac na forum Twoje wypowiedzi na ten temat. Rzeczpospolita to gazeta rzadowa a przywilei pisze sie przez "i" krotkie Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: UWAZAJCIE: GADULA TO PROWOKATOR 20.10.01, 01:49 Gość portalu: Biala napisał(a): > gadula napisał(a): > > > w czym widzisz porowokacje? > > W Twoim braku obiektywnego spojrzenia na stosunek Polakow do Zydow. Pare razy > udalo mi sie poczytac na forum Twoje wypowiedzi na ten temat. a co to ma wspólnego z prowokacja? > Rzeczpospolita to gazeta rzadowa nie czytam gazet polskich i moja wiedza na ten temat jest b. mala. Odpowiedz Link Zgłoś