kapsl 19.10.07, 11:12 Mam wyniki poziomu tryptazy Kacperka. Wyszlo mu ponizej 1 czyli bardzo dobrze. Kamien spadl mi z serca i bardzo sie ciesze.Mam nadzieje ze jakos to wszystko sie ulozy. Pozdrawiam wszystkich goraco!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martulkado Re: wyniki 19.10.07, 11:53 Super!!!! Gratulacje!!! Bardzo sie cieszymy. Ja jestem umówiona do dr Lange na czwartek, bedzie robiona tryptaza. Mam nadzieje, ze u nas tez bedzie ok. pozdrawiamy!!!:):):) Odpowiedz Link
lemiwawa Re: wyniki 19.10.07, 12:25 Super! Rewelacyjny wynik. Wszystko jest na dobrej drodze. Odpowiedz Link
sybil-grazka Re: wyniki 19.10.07, 17:43 Bardzo się ciesze że tak mało. Martwiłam się trochę bo mój przy podobnej ilości plamek ma dużo większy wynik tryptazy. Gratulacje!!Pozdrowionka Grażka Odpowiedz Link
lemiwawa Re: wyniki 19.10.07, 18:13 Podobno, wynik tryptazy mastocydowej nie jest zależny od ilości plam na ciele. Może być mało plam i wysoki poziom i odwrotnie, dlatego warto robić to badanie. My jedziemy do Gdańska na początku listopada. Odpowiedz Link