swoja_wlasna 10.06.10, 10:14 Nosicie w takie upały w tkanej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaa Re: upały 10.06.10, 12:37 dziewczyny polecają chusty z lnem, konopiami, bambusem, podobno cieńsze, ultracienkie hoopki podobno są super. ja mam zwykłą tkaną nati i noszę, ale mój juz duży chłop i noszę na plecach tak, że chustę ma tylko na pupie;P tzn ręce na wierzchu, więc mu tam za gorąco nie jest w pieluszce, a gorąco będzie we wszystkim w taki upał:/ Odpowiedz Link
morepig Re: upały 10.06.10, 15:15 przy 30 stopniach mdleję jezeli mam cos na sobie, dla wlasnego i dziecka bezpieczenstwa więc przesiadam się na wozek w okresie upalow. no, moze w okresie wilgotnych upalow, jak dzisiaj.. len polecam! :) Odpowiedz Link
asik_w Re: upały 10.06.10, 17:43 My w te upały w bambusiku w 2X chodzimy i dajemy radę, owszem strasznie gorąco ale muszę jeździć metrem na drugi koniec miasta i z wózkiem byłaby masakra bo Młody strasznie się wtedy wydziera a w chuście najczęściej śpi :) Ania, mama Kamila (2.04.2004) i Aleksa (2.02.2009) Doradca chustowy po kursie Die Trageschule ® Dresden www.maminek.pl - chusty i pieluszki Odpowiedz Link
swoja_wlasna Re: upały 11.06.10, 14:53 Dzięki dziewczyny. Używamy nati - w te dni raczej nie wychodzę z Młodym z domu. Śpi na balkonie, ale regularne spaceru odpuszczam. Wczoraj szłam do lekarza i nie wiedziałam jak go zabrać. Ostatecznie wpakowałam go w samochód. Odpowiedz Link
duna23 Re: upały 11.06.10, 15:28 Ja noszę, bo Mała marudna jest w upał i nie chce leżeć w wózku. Dostaje takiej histerii, że noszę w chuście. Mam nati z jedwabiem i nawet nie jest tak źle Odpowiedz Link
anielkami Re: upały 12.06.10, 18:19 My wczoraj byłyśmy na zakupach w bambusiku LL i było super :) chusta w 2x nie dawała dodatkowego grzania :) Odpowiedz Link