Dodaj do ulubionych

Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-)))

11.11.10, 15:30
Zapraszam wszystkich chętnych do testowania jednego z moich Mei Tai (ergonomiczne).
allegro.pl/pentelka-nosidelko-mei-tai-zielone-rewelacja-i1299443765.html
Decyduje kolejność zgłoszeń na adres sieminka@o2.pl
10 użytkowników, czas użytkowania 1 tydzień następnie Mei Tai użytkownik przesyła do kolejnej osoby.
Za wszelkie cenne uwagi (być może ulepszenia) z góry dziękuję.
Pozdrawiam Monika :-)))
Obserwuj wątek
    • tosia79 Re: Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-))) 11.11.10, 21:56
      wysłałam maila:-)Na co dzień się chustujemy, a od jakiegoś czasu myślałam właśnie o Mei Tai od Ciebie:-)
    • vangie Re: Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-))) 11.11.10, 22:37
      ja tez wyslalam; chodzi za mna pomysl noszenia malego w MT, mozliwosc przetestowania bylaby bezcenna
      szkoda tylko, ze aura niesprzyjajaca zewnetrznym wycieczkom (sprzetu nie ma, tzn. okrycia wierzchniego dla dwojga, chyba musze wpisac to na liste zyczen gwiazdkowych ;) )
    • sandra.w Re: Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-))) 11.11.10, 23:37
      ja również chętnie przetestuje. nosze małą w chuście, ale jak dla mnie to motanie trwa za długo, wiec chetnie zamienię na mt, przynajmniej na tydzień i zobaczymy...pozdrawiam
      sandra
    • sieminka81 Re: Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-))) 12.11.10, 09:23
      Po zamknięciu ostatecznej listy wszyscy dostaną emaile o pozycji na liście a więc orentacyjnym czasie dostawy :-)
      W emailach wpisujcie wiek malucha oraz swój adres - to znacznie ułatwi mi sprawę
    • sieminka81 Re: Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-))) 13.11.10, 00:43
      ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 MIEJSCA :-)))
      • justynek2009 Re: Mei Tai PENTELKA oddam do testów :-))) 15.11.10, 19:27
        Ja też byłabym chętna,chciałabym kupić takie cudo na wiosnę.Na razie nosimy się w rapalu..
        • sieminka81 LISTA ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA 15.11.10, 20:09
          LISTA ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA
          • smiecha20 Re: LISTA ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA 17.11.10, 16:34
            ja chciałam tylko uściślić że to NIE JEST mei-taim)
            MT ma pasy do wiązania czyli wygląda mniej więcej tak: farm2.static.flickr.com/1299/544033766_d7aa8af1fb_o.jpg
            a przy Twoim wyrobie są klamry czyli to takie nosidło ergonomiczne bardziej,
            sugeruję zmianę opisu i stosowanej nazwy, żeby nie wprowadzać klientów w błąd:)
            • roneczka Re: LISTA ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA 18.11.10, 00:56
              Przecież napisała, że ergonomiczne :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka