kolysanka2011
01.09.11, 15:12
Hej,
Wlasnie siedze i przegladam mozliwosci i dochodze do wniosku ze jak dla mnie to chyba mam dwie mozliwosci. Albo chuste tkana albo nosidlo Baby Bjorn. Szczerze... to nie wiem czy ja jestem na tyle dokladna zeby nauczyc sie wiazac chuste. Siedze i mysle...Dobrym rozwiazaniem jest Baby Bjorn bo wyczytalam ze od 3.5 kg noworodki mozna nosic dziecie wiec trzymanie glowki mi odpada. Z grugiej strony jestem ja i moj Przyszly Niedoszly ktory mowi ze zawiazanie chusty nie moze byc tak skomplikowane. Patrze na filmiki i jedyne co widze to ze jakies slabe to trzymanie glowki mi sie wydaje i ze jakby chusta tkana bledow nie wybacza wiec jak nie dociagne malca dokladnie albo pewna nie bede to sie zamartwie i to mnie moze odstreczyc. Przekonajcie mnie dziewcztyny jakos w ktoras strone bo ja nie z tych co beda kupiowaly 3 rodzaje chust zeby sprawdzic co lepsze. Poza tym mieszkam w UK a tu takiego wybory chust tkanych nie ma...srednio w ogole jest wybor. Polecacie jakies chusty jakies firmy specjalnie czy moze to nosidlo jednak? Pomoooooccccyyy.