Dodaj do ulubionych

chusta na lato :)

03.04.12, 15:20
Witam wszystkie chustomamy! :D Jam w chustowaniu poczatkujaca, ale juz zdazylam sie w nim zakochac (zdaje sie, ze moja corcia rowniez) :D Posiadam juz bawelniana natibaby i jest super, ale zastanawiam sie nad zakupem jakiejs typowo letniej chusty. Czy moglybyscie cos polecic? Czy np chusta Hoppediz ultra light jest ciensza od chust notibaby? Z gory dzieki za rade! :)
Obserwuj wątek
    • makarcia Re: chusta na lato :) 03.04.12, 21:31
      podbijam! czekam aż ktoś odpowie i coś fajnego zaproponuje bo juz trzeba się rozglądać ;)
    • lawendax Re: chusta na lato :) 04.04.12, 12:12
      Hoppediz UltraCienka jest najcieńsza. Cieńsza od pasków NATIBABY. Na lato jeszcze bambus Lennylamb.
      • nozen888 Re: chusta na lato :) 12.04.12, 20:07
        A vatanai?
        • duduls Re: chusta na lato :) 12.04.12, 22:27
          kupilam hoppediz ultracienka i szczerze ja polecam, bo to naprawde cienka chusta, idealna na lato :D
    • afro.ninja Re: chusta na lato :) 19.04.12, 15:27
      Wchodzi nowa marka chustowa- little frog. Szukajcie na fejsie. Maja super ladne chusty w dobrej cenie i podobno cienkie w sam raz na lato i dla malucha.

Vatanai sa super cienkie i mile, ja mam wielorybki bardzo je lubie, ale nosnosc maja srednia, choc w przypadku noworodka to nie ma zadnego znaczenia, wieksze znaczenie ma dobre dociaganie, a vatanai dociaga sie swietnie.
      • duduls hoppediz ultra light 11.05.12, 18:50
        dziewczyny, ta chusta jest super! genialnie sie ja mota (mysle, ze fajna sprawa dla poczatkujacych - jak ja) i naprawde jest ultracienka w porownaniu do nati. Nie zaluje wydanych na nia pieniazkow i szczerze polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka