mysia125 14.12.06, 22:30 Mam napad tFurczosci swiatecznej, a oto efekt ;) www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/pictures/MZAI-6WGSWU -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felonia Re: Swiatecznie ;) 15.12.06, 08:56 pikne cudeńko PS tak pomyślałam że Jezusek by miał o wiele wygodniej w chuście niż w żłobku z sianem :) ale wtedy chyba nie było takiej mody Odpowiedz Link
ithilhin Re: Swiatecznie ;) 15.12.06, 09:08 ee tam nie bylo. a myslisz, ze jak go z Betlejem do domu zabrali? w wozku? :-) raczej w szmatce jakiejs zamotanego i przytroczonego do Maryi lub Jozefa... Odpowiedz Link
felonia Re: Swiatecznie ;) 15.12.06, 10:31 tak więc Mysia powinna całą scenkę zrobić z Józkiem i owieczkami PS dobrze że Maryja nie miała wózka, w jej sytuacji raczej by się nie sprawdził nawet taki wypasiony za parę tysięcy Odpowiedz Link
mysia125 Re: Swiatecznie ;) 15.12.06, 15:00 na owieczki i Jozefa sie chwilowo nie porywam ;) chociaz...owieczki i bydlatka mam z duplo ;) > PS dobrze że Maryja nie miała wózka, w jej sytuacji raczej by się nie sprawdził > nawet taki wypasiony za parę tysięcy ale taka przyczepka rowerowa? to juz mogloby byc niezle - osiolek by pociagnal;) -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
zuza112 Re: Swiatecznie ;) 15.12.06, 20:17 Za oknem wiosna, a tutaj tak cieplutko i świątecznie... Aniołek jest prześliczny. Zdolna z Ciebie bestia mysiu :) Odpowiedz Link
guruburu Re: Swiatecznie ;) 16.12.06, 20:53 Tylko talentu pozazdrościć! Ale z Józefem to by było klawo - noszący tatuś :) Odpowiedz Link
ithilhin Re: Swiatecznie ;) 18.12.06, 14:13 wczoraj uwazniej zaczelam ogladac kartki swiateczne, ktore moja siedmiolatka namietnie produkuje. no i na jednej jest ramka i gwiazda i sa trzej krolowie z darami i jest Jozef z kosturem i Maryja. rzucil mi sie w oczy brak wozka. no tak - Jezusek jest w chuscie :-P Odpowiedz Link
ithilhin Re: Swiatecznie ;) 18.12.06, 21:49 taaak. u podstaw to mi sie przyda. wlasnie zobaczylam, ze zamiast "zlobka" napisalam "wozka". ale w sumie zlobek to taki wozek bez kolek, wersja demo. to moze ja juz nic nie bede mowic.... ech... Odpowiedz Link
guruburu Re: Swiatecznie ;) 18.12.06, 22:10 Eee tam, to nic - ja w sobotę napisałam kartkę, do powieszenia na drzwiach, z prośbą, żeby te drzwi zamykać - i napisałam dzwi :/// Oczywiście, uświadomiłam to sobie dopiero nastepnego dnia, jak już multum osób to przeczytało... Odpowiedz Link
wroba Re: Swiatecznie ;) 18.12.06, 22:28 He, he, dobre Guruburu, dobre :D Mnie literówki też kochają. Odpowiedz Link
guruburu Re: Swiatecznie ;) 18.12.06, 23:22 Już nic nie mów - spać przez to nie mogłam. I najgorsze, ze to nawet nie ort a 'zwykła' literówka i to w 'pracy'. Odpowiedz Link