aminka70 Re: Zakupiłam chustę 26.03.07, 11:39 a od Ciebie Marta, fajna jest.... wiązana, ale tak sobie po marudzę bo mi zgrzyta lekko to przeszycie czerwonego kawałka granatową nicią ;)) Wygona jest okrutnie, miałam babelulu lulu i oddałam do sklepu, mały sie darł a mi ręka odpadała, teraz mi wygodniej choc znam tylko jedno wiązanie Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Zakupiłam chustę 27.03.07, 00:05 No proszę, strzelałam na oślep i ustrzeliłam :) Sprawdź proszę pocztę gazetową. Odpowiedz Link
aminka70 Re: Zakupiłam chustę 26.03.07, 11:36 I za szybko enter wcisnęłam. Mały (7-mio tygodniowiec)jest testowany od soboty, na razie znalazłam jasną instrukcję video nie wiem jak się nazywa ale wygląda jak Koala, tylko zaczynam od przodu i potem w tę kieszonkę wokół pasa też chowam dziecko.. i mam pytanie.. Mój malec strasznie ciekaw świata i nie da sobie schować łebka choćny trochę za jedną połę krzyżaka... no i ten łepek mu się strasznie chusta, coś źle robię? czy wystarczy przytrzymywać łapą coby nie majtał się? Odpowiedz Link
p_asiek To i ja się pochwalę... 26.03.07, 12:52 wczoraj po długim zastanawianiu się nad kolorem, podjęłam wreszcie decyzję i zamówiłam Nati - Colorado. No i teraz się nie mogę doczekać oczywiście. Mam nadzieję, że szybko opanuję sztukę wiązania, bo na święta zaplanowaliśmy pokazać małemu parę naszych ulubionych miejsc, gdzie nie zamierzam taszczyć się z wózkiem. Na razie moje Maleństwo od wczoraj męczy gorączka - mam nadzieję, że to trzydniówka. Odpowiedz Link