Dodaj do ulubionych

Zakupiłam chustę

26.03.07, 11:32
Obserwuj wątek
    • marta_nie_martka Re: Zakupiłam chustę 26.03.07, 11:33
      A jaką? :)
      • aminka70 Re: Zakupiłam chustę 26.03.07, 11:39
        a od Ciebie Marta, fajna jest.... wiązana, ale tak sobie po marudzę bo mi
        zgrzyta lekko to przeszycie czerwonego kawałka granatową nicią ;)) Wygona jest
        okrutnie, miałam babelulu lulu i oddałam do sklepu, mały sie darł a mi ręka
        odpadała, teraz mi wygodniej choc znam tylko jedno wiązanie
        • marta_nie_martka Re: Zakupiłam chustę 27.03.07, 00:05
          No proszę, strzelałam na oślep i ustrzeliłam :)
          Sprawdź proszę pocztę gazetową.
    • aminka70 Re: Zakupiłam chustę 26.03.07, 11:36
      I za szybko enter wcisnęłam. Mały (7-mio tygodniowiec)jest testowany od soboty,
      na razie znalazłam jasną instrukcję video nie wiem jak się nazywa ale wygląda
      jak Koala, tylko zaczynam od przodu i potem w tę kieszonkę wokół pasa też chowam
      dziecko.. i mam pytanie.. Mój malec strasznie ciekaw świata i nie da sobie
      schować łebka choćny trochę za jedną połę krzyżaka... no i ten łepek mu się
      strasznie chusta, coś źle robię? czy wystarczy przytrzymywać łapą coby nie
      majtał się?
    • p_asiek To i ja się pochwalę... 26.03.07, 12:52
      wczoraj po długim zastanawianiu się nad kolorem, podjęłam wreszcie decyzję i
      zamówiłam Nati - Colorado. No i teraz się nie mogę doczekać oczywiście. Mam
      nadzieję, że szybko opanuję sztukę wiązania, bo na święta zaplanowaliśmy pokazać
      małemu parę naszych ulubionych miejsc, gdzie nie zamierzam taszczyć się z wózkiem.
      Na razie moje Maleństwo od wczoraj męczy gorączka - mam nadzieję, że to trzydniówka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka