rassia 04.05.07, 08:39 Co z warsztatami w Gdańsku? Czy się odbędą? kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teane Re: Warsztaty Gdańsk 04.05.07, 08:49 w sumie chyba jeszcze nic nie jest ustalone, ale ja się pisze :) sąsiadka ma pewnie też :) Odpowiedz Link
nalie Re: Warsztaty Gdańsk 04.05.07, 22:24 podbijam bo i mnie temat interesuje okrutnie! zgłaszam udział ninki, swój i 'santiago' naszego kochanego ;) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Warsztaty Gdańsk 04.05.07, 23:03 Piatek 18 maja. Podrzuce dziecko dziadkom i przyjade. Miejsce wyszukajcie!!! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
nalie Re: Warsztaty Gdańsk 04.05.07, 23:19 a więc po raz drugi w dniu dzisiejszym: juuuupiiii !!! do gdańska na bank dojadę, chyba żeby jakiś 'przypadek losowy' przeszkodził... ale ponoć trzeba 'tfu, tfu, przez lewe ramię..' ;) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Warsztaty Gdańsk 04.05.07, 23:23 > ale ponoć trzeba 'tfu, tfu, przez lewe ramię..' ;) dzisiaj mi sie snilo, ze mnie na paszporcie na panienskie nie chcieli puscic na lotnisku ;) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
teane Re: Warsztaty Gdańsk 05.05.07, 15:19 kobity, wytężać umysły - gdzie się możemy spotkać, bo w końcu na srodku Długiej będziemy się motać! Odpowiedz Link
kizami Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 10:11 bede na pewno. juz sie nie moge doczekac. nad miejscem tez pomysle:) Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Warsztaty Gdańsk 05.05.07, 16:13 W najgorszym razie możemy się spotkać w jakimś centrum handlowym, tylko dzieci nam mogą zastrajkować od nadmiaru bodźców! Ja "czynnie" bywałam w Gdańsku na studiach, więc na bieżąco nie jestem. Może dziewczyny z Trójmiasta się wypowiedzą. Odpowiedz Link
rassia Re: Warsztaty Gdańsk 05.05.07, 17:44 Ja się mogę w poniedziałek dowiedzieć czegoś na temat ew. sali pyt. do Mysi : czy ten piątek jest ostateczny? czy ew. mogłaby być sobota?i jakie godz? i koniecznie piszcie kto przyjdzie,żeby oszacować czy w ogóle jest sens salę wynajmować. Mam nadzieję że tym razem spotkamy się w większym gronie Odpowiedz Link
m.mada Re: Warsztaty Gdańsk 05.05.07, 22:29 Jestem tu nowa. Motam się patrząc na zdjęcia, chętnie bym zobaczyła jak motają się inni. Gdzie znaleźć informacje o warsztatach? Odpowiedz Link
annq27 Re: Warsztaty Gdańsk 06.05.07, 12:26 czesc Dziweczyny! jestem tu pierwszy raz i oczom nie wierze...warsztaty w Gdansku! bede tez..oczywiscie!!! dopiero co zapoznaje sie z idea i juz zakochana planuje drugiego smyka nosic w chuscie hoppediz (bedzie w grudniu)!!! prosze o widoczne info gdzie i kiedy :) Mysia czy jest mozliwy ewentualny zakup chusty u Ciebie takiej dobrej na zimowe poczatki???? bo na chustomanian sklep chyba jeszcze nie dziala??czy sie myle? czy kupowac z allegro? Odpowiedz Link
cebolla Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 11:20 Kurcze, dziewczyny, cały czas główkuję, gdzie by tu warsztaty urządzić...Może w jakims osiedlowym domu kultury? U mnie nic takiego nie ma...Mam pewne znajomosci w Żaku, spróbuję coś zdziałać. Czasu niewiele...Może któraś tez ma jakieś wtyki? Żeby tylko nam nie przepadła okazja do wiazania z powodu braku lokalu! Jakie są wymagania co do sali? Odpowiedz Link
mysia125 wymagania ;) 07.05.07, 11:26 18-20 maja, pozniej musze zabrac dziecie od dziadkow i w swoim domu pomieszkac w Olsztynie. Mnie jest dokladnie wszystko jedno, czy piatek, czy sobota, czy niedziela (ale piatek bardziej po poludniu). Salka najlepiej z dobra podloga dla malych, warsztatow staram sie nie robic w grupach wiekszych niz 12-15 osob, bo to nie ma sensu, zwlaszcza gdy sa rozne poziomy zaawansowania. Gdzie bedzie - wszystko mi jedno, byle nie centrum handlowe! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
kizami Re: wymagania ;) 07.05.07, 11:54 Kasiu, jakies zapisy beda?na chustomanii nie widzialam nic na ten temat.czy wystarczy deklaracja na forum? Odpowiedz Link
rassia Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 13:22 Udało mi się załatwić "lokal"ale bez żadnych rewelacji, więc szybko napiszcie czy ok. Dziś byłam w szkole rodzenia przy Kościele św. Brygidy, niestety okazało się że szkoły rodzenia już tam nie ma, ale salka jest. Żadnych luksusów , warunki b. skromne i trzeba będzie się zrzucić na wynajem, więc napiszcie czy Wam to odpowiada, proszę jak najszybciej. Pytałam w dwóch przedszkolach w centrum, ale nie są zainteresowani ... Odpowiedz Link
teane Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 14:20 a ile chcą za wynajem salki? lustra są? coś więcej możesz o niej napisać? Odpowiedz Link
rassia Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 14:40 Jest małe lustro ew. drugie takich samych rozmiarów.Sala w sam raz na jakieś góra 15 osób. Mogę załatwić jeszcze jakiś materac gimnastyczny ze szkoły. Zrzuta by była ok 10-12 zł. od osoby max.(przy założeniu ze będzie nas ok. 15 mam)Napiszcie proszę co Wy na to.Myślę że przynajmniej lokalizacja nie najgorsza i jakiś tam kawałek miejsca dla nas??? Odpowiedz Link
teane Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 14:56 myśle, że jak nic innego nie będzie, to będzie ok. przynajmniej kawałek spokojnego miejsa, gdzie nikt na nas nie będzie się gapił jak na jakieś zjawiska :) może liste zrobimy orientacyjną ile nas będzie. rassia ty jako 1 :) my z sąsiadką 2 i 3, a dalej dopisujcie się same :) Odpowiedz Link
cebolla Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 16:43 Myślę, że będzie ok:) Jakby co to rozglądajmy się jeszcze. Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 17:47 No i my się piszemy - Kajka z Kubkiem i postaram się wyciągnąć szwgierkę z Mauryckiem. Odpowiedz Link
nalie Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 18:35 i my z ninką (a może nawet z amelką..) się wybieramy i oczywiście składkowe wpłacamy jak trzeba! Odpowiedz Link
marta-clio Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 20:28 ja tez jestem chętna. czekam jak się sytuacja rozwinie:) Odpowiedz Link
rassia Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 20:31 Zapomniałam dodać ,że wstępnie zaklepałam termin na piątek 18 maj w godz. od 16 do 18(+/- 0,5 h). Pasuje? Dajcie znać...Mysiu , wypowiedz się proszę. Jak już się ostatecznie dogadamy w kwestii terminu , to założę nowy wątek z listą (ok.15 osób) Odpowiedz Link
mysia125 wpisuje w grafik;) 07.05.07, 21:36 i juz zaczynam kombinowac, jak dojechac :) ale faaajnie :)))) co do listy chetnych - wolalabym, zeby chetni zglaszali sie na maila. Z roznych powodow- takze dlatego, ze forum jest otwarte. Poprosze o maila na mysia125@gazeta.pl z danymi: - kto sie wybiera - wiek dziecka (bez dziecka tez mozna,Timo bedzie) - czy sie przyjdzie ze swoja chusta czy bez (musze wiedziec, ile zabrac) - i jakie sa oczekiwania (poczatkujacy-zaawansowany, jakies konkretne wiazania lub potrzeby, etc). A ja juz sie z wami na priva dogadam i dam znac, co i jak. Oczywiscie mam chyba z 5 numerow komorkowych i nigdy nie wiem, jaki ze soba biore...musze jutro sprawdzic!!! -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mayetschka Re: Warsztaty Gdańsk 07.05.07, 21:32 no i nici z warsztatów... z pracy mnie nie puszczą na pewno a do gdanska troche kilometrów mam :( ... może następnym razem... w weekend... w końcu uda mi sie poznac nieco chustowych mam :) Odpowiedz Link
mysia125 mayetschka 07.05.07, 21:38 haaalo??? swieze powietrze w weekend zaszkodzilo? przeciez mowilam, ze bede stacjonowac w Olsztynie! Bede miec tam 3 warsztaty i konsultacje domowe, wiec... ..mozemy sie spiknac w przerwie na lunch ;))) -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mysia125 Re: mayetschka 07.05.07, 21:38 tak wiec towarzystwo chustowe bedzie obfite :) tylko daj znac, jak z czasem stoisz, bo w Olsztynie to niestety jestem bez dziadkow. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
mysia125 lista uczestnikow 09.05.07, 10:03 Kto sie zglosil, ten dostanie maila z potwierdzeniem. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
rassia Re: lista uczestnikow 09.05.07, 10:57 Mysiu masz maila odpowiedz proszę, jeszcze dziś Odpowiedz Link
nalie Re: lista uczestnikow 09.05.07, 21:19 myśka, weź nie strasz.. ja się zgłosiłam ale majla nie dostałam :( czy to znaczy że nas nie chcecie czy to, że po raz kolejny gazetowa poczta nawala?.. Odpowiedz Link
marta-clio Re: lista uczestnikow 09.05.07, 22:06 ja tez dołączam do tego pytania. maila niet:( Odpowiedz Link