mamuk1 15.06.07, 14:54 Od dluzszego czasu na forum cisza. Pewnie JEcie obiad;) Smacznego. Mnie dziec okupuje tak, ze moge tylko jedna reka stukac w klawiature. Pozdrawiam Asia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Je tu kto? 15.06.07, 15:11 je i pije kawę :) chwilowo przerwa w zleceniach :D Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: Je tu kto? 15.06.07, 15:13 Haha, ja też jednoręka:) Na zmianę piszę i piję kawę:) Drugą trzymam Mikiego, który ciągle nogą odsuwa mi "szufladę" z klawiaturą:)Ale za chwilę idę zamówić tort dla małża, bo mi się zestarzeje jutro:) Pozdrówka z upalnego Wrocławia:) Odpowiedz Link
agamamaani Re: Je tu kto? 15.06.07, 15:33 oo mi się jutro córa starzeje :) 3 lata kończy :D tort robi teściowa w kształcie serca i różowy :D blee ale niech ma badziewik swój kochany.. Ania lubi ostatnio różowy :D Odpowiedz Link
mamuk1 Re: Je tu kto? 15.06.07, 15:47 A ja, a wlasciwie Basia ma pojutrze chrzciny. Musze posprzatac mieszkanie, a od dziecia sie oderwac nie moge. Na szczescie rodzina pomoze w przygotowaniach. Glowna impreza u moich roodzicow skuli wiekszego mieszkania, a bedzie sie dzialo, bo bedzie az szescioro dzieci. Odpowiedz Link
visenna2 Re: Je tu kto? 15.06.07, 15:49 A my dziś mamy 5 rocznicę ślubu:) Małżonek mój się zestarzał 2 dni temu - 13 czerwca:) No patrzcie, same święta na forum:))) Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: Je tu kto? 15.06.07, 18:22 Wow, gratulacje Visenna. Wszystkiego najlepszego dla męża z okazji urodzin. Nam piątka stuknie w styczniu - pobieraliśmy się w zimie ciemną nocą. To był piękny dzień, ale późniejsze wspólne życie okazało się jeszcze piękniejsze. Odpowiedz Link
visenna2 Re: Je tu kto? 15.06.07, 20:38 :))) Dzięki:) My mamy w zasadzie 2 rocznice - cywilny w grudniu i kościelny w czerwcu:P Dwie okazje do balowania... Odpowiedz Link
buns Re: Je tu kto? 15.06.07, 16:03 Najlepsze życzenie dla Męża - ja dzisiaj ostatnie 20 urodziny świętuję:) nawet mój M ma urlop i Małą się zajmuje:) Odpowiedz Link
mamuk1 Re: Je tu kto? 15.06.07, 16:12 mój M ma urlop i Małą się zajmuje:) Ale Ci fajnie! Moja mala nie puszcza mnie ani na krok, a niancze ja juz od po siodmej. Przed chwila ja odlozylam spiaca do lozeczka, ale zaraz dobiegl z niego rozdzierajacy krzyk i Basia znow dzemie ciamkajac cycusia. Odpowiedz Link
mamuk1 urodziny 15.06.07, 16:14 Zapomnialam zlozyc zyczen solenizantom. Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia i slodyczy Mamuk zyczy. Odpowiedz Link
buns :) 15.06.07, 19:34 za życzenia dziękuję - duużo tych czerwcowych uroczystości:)i ładnej pogody na chrzciny, żeby Basia spokojna była:) Nasza Aga całą mszę przespała, nawet na polewanie wodą się nie obudziła - diabełek (ale taki mały:)) wyszedł z niej po Chrzcinach:) Odpowiedz Link
hodos ja tak sobie podczytuję.. 15.06.07, 16:22 .. a jednym okiem ścigam małą, bo mi sie już wszędzie wspina ten mały taterniczek;) a jak już się czegoś dorwie to woli gazete a nie marchewkę..ehmm.. a Wszystkim solenizantkom, solenizantom, z okazji rocznic i chrzcin składam najserdeczniejsze życzenia!!:))) Odpowiedz Link
k_izydorczyk W takim razie wszystkim świętującym ... 15.06.07, 18:46 życzymy wszystkiego najlepszego!:DD Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Je tu kto? 15.06.07, 20:30 Wszystkiego najlepszego dla solenizantów! Swoją drogą to się "staro" poczułam, bo my we wrześniu okrąglutką 10-tą rocznicę obchodzimy. A im dalej tym jest lepiej, chociaż nie powiem, kryzysiki się zdarzały. Odpowiedz Link
ithilhin wszystkiego dobrego wszystkim swietujacym :-) 15.06.07, 21:44 i spelnienia marzen Odpowiedz Link
k_izydorczyk Kajkasz1:) 15.06.07, 21:50 A którego września? Bo nam 25.IX stuknie 8 lat:DD A bycia razem w kwietniu minęło 11 (ło matko, jak ten czas zasuwa...) Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Je tu kto? 15.06.07, 22:30 My mamy 27-mego, żeby było śmieszniej tydzień po moich urodzinach, które przypadają dokładnie w rocznice ślubu moich rodziców. Tego też dnia obroniłam dyplom na uczelni. Wrzesień to piękny miesiąc. Nam stuknie w lipcu 14 lat razem. Odpowiedz Link
olusia_a czerwiec piekny miesiac 16.06.07, 16:14 wszytskim swietujacym wsyztskiego najlepszego ja mialam urodzinki 8 czerwca a rocznica slubu - juz 4 7 czerwca Odpowiedz Link
buns Do Mamuk 17.06.07, 20:49 I jak udały się Chrzciny?Basia spokojna? Była w chuście?;) PZDR Ania Odpowiedz Link
mamuk1 Do Buns 17.06.07, 22:07 Czesc! Juz po chrzcinach. Basia w kosciele byla noszona, ale nie w chuscie, tylko na rekach u taty. Udalo jej sie nawet tak zdrzemnac. W czasie samego chrztu byla bardzo spokojna, na imprezie potem tez. Teraz spi u mnie na rekach. Ma troszke kataru, ale mam nadzieje, ze jej to przejdzie. Przedwczoraj zrobilismy sobie z Basia w chuscie spacer lasem ze Strzybnicy do Pniowca, było super. A tak przy okazji, to jesli wolno spytac, w jakiej czesci Tarnowskich Gor mieszkasz? Pozdrawiam Asia. Odpowiedz Link
buns Re: Do Buns 17.06.07, 22:34 Hej, jestem z samego centrum, ul. Staropolska. Fajnie, bo wszędzie blisko, do parku rzut beretem;) Cieszę się że impreza się udała:)No i pogoda była super. Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link
buns Do Mamuk raz jeszcze 18.06.07, 19:19 Jak się czuje Basia? Mam nadzieję że katar przeszedł. PZDR Odpowiedz Link
mamuk1 Re: Do Mamuk raz jeszcze 18.06.07, 19:46 Basia jest w porzadku, zadnych sensacji po bogatym w wydarzenia dniu nie było. Teraz jak zwykle jest do mnie przyssana i slodko drzemie. Dzieki za pozdrowienia, ja tez pozdrawiam Ciebie i Agnieszke. Mam nadzieje, ze spotkamy sie w sobote Asia. Odpowiedz Link