guruburu Jedyny-patti 02.03.09, 19:57 nick na forum: jedyny-patti imię: Patrycja Adres strony: meitaipatti.blox.pl Produkty: nosidła Mei Tai Gdzie kupić: kontakt prywatny pama1981@op.pl i na allegro Odpowiedz Link
ithilhin Decoraliki.pl 03.05.09, 11:04 Nick na forum: decoraliki Imię i nazwisko: Agata Miazek adres strony www: www.decoraliki.pl kontakt: sklep@decoraliki.pl , tel. 508 36 36 20 Informacje dodatkowe: W ofercie chusty wiązane, kółkowe, elastyczne takich firm jak: Babylonia, Didymos, Nati oraz Storchenwiege. Odpowiedz Link
guruburu Lola_22 09.05.09, 08:23 Nick na forum: lola_22 Imię: MałGosia Firmy, z którymi współpracuję: VATANAI, ELLAROO, ZOLOWEAR, PATAPUM Adres strony www: zamotana.pl, zamotana.blogspot.com Produkty: chusty wiązane, chusty kółkowe, mei tai i mei hip, nosidła ergonomiczne Gdzie kupić: www.zamotana.pl, Kontakt: zakupy@zamotana.pl, tel.501 187 094 Informacje dodatkowe: zapraszam wszystkich, którzy jak ja, w chustach oprócz strony praktycznej cenią także piękno materiału, oryginalne wzory i bajeczne kolory, motają się dla przyjemności a chustę noszą jak drugą skórę. Odpowiedz Link
guruburu Bialawrozka 09.05.09, 13:12 nick na forum: bialawrozka imię i nazwisko: Ewa Antosiak firma: Nasze Dziecko Adres storny: www.naszedziecko.org/sklep Produkty: chusty Didymos, nosidła Manduca, miękkie buciki, buciki Pediped, torby, ekologiczne pieluszki Bambo Nature, zabawki Alex, getry, farby procion i acid, pieluszki wielorazowe do prania kontakt: ewa@naszedziecko.org Odpowiedz Link
lizzy9 Lizzy9 czyli Linda 25.05.09, 00:31 Nick na forum: lizzy9 Imię i nazwisko: Linda Perlinska Firma: Orlinkowo Adres strony: Orlinkowo.com Produkty: rasosne, australijskie pchacze/jezdziki Wheely Bugs, okulary, kostiumy, kapelusze z filtrem UV australijskiej firmy Baby Banz, koszulki propagujace karmienie piersia (lactivist), ubranka z bawelny organicznej (Piccalilly i juz wkrotce 3 inne firmy), polarowe kombinezony dobre dla dzieci w chustach, czapeczki, chusty farbowane metoda gradacji, juz wrotce ciekawe torby. Gdzie kupić: Chustomania i/lub allegro Kontakt: lperlinska@hotmail.com Informacje dodatkowe: Kiedy mieszkalam w UK wiele podobalo mi sie wiele rzeczy, ktore moga przydac sie nie tylko chustowym rodzicom. Miesiac temu zalozylam swoj sklepik, chcialabym aby asortyment byl 'nietuzinkowy', kolorory, radosny i praktyczny. Beda przybywac nowe artykuly, zapraszam! Odpowiedz Link
guruburu lumibaby.pl 02.06.09, 21:04 Nick na forum: lumibaby.pl Firma: lumi Adres strony www: lumibaby.pl Produkty: chusty tkane - wiązane Lumi Baby Gdzie kupić: na stronie www.lumibaby.pl, w sklepach internetowch (www.naszedziecko.net.pl; www.lapetit.pl), na allegro. Więcej adresów dystrybutorów na naszej stronie. Kontakt: paulina.pytlarz@lumibaby.pl Informacje dodatkowe: Lumi Baby - w trosce o najmłodszych. Odpowiedz Link
guruburu ositadinma 20.08.09, 20:52 Nick na forum: ositadinma Imię i nazwisko: Sylwia Achionye Firma: Galeria OSITA Profil firmy: Salon kosmetyczny połączony z Pracownią Artystyczną, sklepem i kącikiem dla dzieci, wszystko w afrykańskich klimatach. Miejsce przyjazne dla każdej mamy z dzieckiem. Adres strony: www.galeriaosita.pl i ositadinma.blox.pl/html (gdzie znajdziecie informację, jak to się wszystko zaczęło) Produkty: nosidła Mei Tai, Kilimy, poszewki na poduszki, obrazki dla dzieci, obrazki okolicznościowe, bluzy z afrykańskimi sentencjami, w planach jeszcze wiele innych produktów. Zabiegi: refleksologia dla dzieci i dorosłych, masaż relaksacyjny, manicure pielęgnacyjny, pedicure leczniczy, fryzury afrykańskie. Gdzie kupić: na stronie i allegro (ositadinma), lub bezpośrednio w salonie pod adresem: Galeria OSITA, al. Bzów 51a, Warszawa, tel. 501 282 282, przyjmuję również zamówienia na wykonanie produktów z wybranymi przez Was aplikacjami z Galerii OSITA ;) Kontakt: biuro@galeriaosita.pl lub ositadinma@gazeta.pl Informacje dodatkowe: Mój synek ma już 2 latka. To dzięki niemu wróciłam po latach do czegoś, co kocham nad życie - do szycia aplikacji ;) i tworzenia kolekcji Galerii OSITA. Odpowiedz Link
guruburu Odynka_odi 24.08.09, 19:23 Nick na forum: odynka_odi Imie i nazwisko: Magdalena Szymaszek Firma dla ktorej pracuje: Odiland Adres strony www: sklep.odiland.com Produkty: chusty: Babylonia, Bebelulu, Didymos, Rockin' Baby Sling, Nati, nosidła ergonomiczne ONO, zabawki drewniane, kolekcje Lady i Baby DIIL, orzechy piorące, ubrania dla mam, bola, Nuby i inne Gdzie kupić: sklep.odiland.com oraz allegro pod nickiem odiSHOP Kontakt: sklep@odiland.com ; gg: 2953059 ; telefonicznie pod numerem 728272278 Informacje dodatkowe: cały czas staramy się rozszerzać asortyment o ciekawe rzeczy:) Odpowiedz Link
guruburu Lidkamamakuby 03.10.09, 20:36 Nick na forum: lidkamamakuby Imię i nazwisko: Lidia Czajka Firma: KOALA Adres strony www: koala.info.pl Produkty: chusty wiązane, chusty kółkowe Gdzie kupić: przez stronę www Kontakt: lidia@koala.info.pl Informacje dodatkowe: Jestem mamą dwóch fajnych chłopaków. Po urodzeniu młodszego trafiłam na forum o chustach i zasmakowałam w noszeniu dziecka w chuście. Od dawna marzyłam o zajmowaniu się zawodowo czymś, co będzie miało związek z dziećmi. Moje marzenie się spełniło i mam przyjemność sprzedawać produkty, do których sama jestem bardzo przekonana. Odpowiedz Link
guruburu jestesmyglodni 10.11.09, 20:05 Nick na forum: jestesmyglodni Imię : Sylwia Firma chustowa: hotslings Adres strony: www.hotslings.pl Adres mojego bloga: jestesmyglodni.blox.pl Produkty: Nosidełka Hotslings (chusta typu pouch), Hotslings AP (regulowany) Gdzie kupić: Przez stronę www.hotslings.pl, często na Allegro Jestem wyłącznym dystrybutorem Hotslings na terenie Polski. Szukamy nowych kanałów dystrybucji najnowszego produktu- Hotslings AP. Kontakt: jestesmyglodniNOSPAM@gazeta.pl lub poprzez formularz kontaktowy na stronie www.hotslings.pl Informacje dodatkowe: Jestem mamą 16 miesięcznego Franka. Odpowiedz Link
guruburu asik_w 08.01.10, 22:20 Nick na forum: asik_w/ nemhain na chusty.info Firma: sklep internetowy MAMINEK strona: www.maminek.pl Produkty: chusty i nosidła- ByKay, Ellevill, Hoppediz, Nati, Liliputi, Linuschka, Chimparoo, Storchenwiege pieluszki wielorazowe- Close Parents, Tots Bots, BabyBeeHinds ubranka z bawełny organicznej, piłeczki oball Gdzie kupić: na stronie i przez allegro Kontakt: 790557294, maminek.pl@gmail.com Informacje dodatkowe: Sklep z produktami, które sprawiają, że dzieci są szczęśliwsze:) Już niedługo otwarcie w Warszawie sklepu stacjonarnego:) Zapraszam Odpowiedz Link
guruburu piniowa 14.01.10, 21:01 Nick na forum: piniowa Imie i nazwisko: Kasia Wałęga Firma dla ktorej pracuje: JENDRULINO Adres strony www: jendrulino.pl Produkty: chusty kółkowe, pouche oraz "chustowe" akcesoria Gdzie kupić: www.jendrulino.pl, allegro Kontakt: tel.: 501 24 07 45, kontakt@jendrulino.pl, gg: 4052281 Informacje dodatkowe: Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi oraz sugestie. W miarę możliwości będziemy nasze chusty ulepszać i dostosowywać do Waszych potrzeb. Nie byłoby naszej małej firmy, gdyby nie noszący rodzice i ich pociechy, dlatego wspieramy wszelkie formy propagowania idei noszenia dzieci w chustach. Odpowiedz Link
guruburu paskowka1973 17.02.10, 21:21 Nick na forum: paskowka1973 Imie: Małgorzata Firma dla ktorej pracuje: Lydialand Adres strony www.lydialand.pl , www.chimparoo.pl Produkty: Chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, nosidła ergonomiczne, zabawki drewniane, ubranka z bawełny organicznej Gdzie kupić: www.lydialand.pl, Allegro - Nick Lydialand, w Warszawie zapraszamy do kontaktu osobistego:) Kontakt: lydialand@lydialand.pl, +48 606 241 169. Informacje dodatkowe: Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem w Polsce chust i nosideł Chimparoo. Ponadto oferujemy w sprzedaży chusty i nosidła innych uznanych marek oraz ubranka z bawełny organicznej, drewniane zabawki Bajo, Goki, Gepetto. Naszą ambicją jest stałe rozszerzanie oferty. Jesteśmy otwarci na Wasze pytania i sugestie. Odpowiedz Link
guruburu kangurkowo.pl 21.04.10, 20:51 Nick na forum: kangurkowo.pl Imię : Ewa Firma : Kangurkowo.pl Adres strony: www.kangurkowo.pl Produkty: ellaroo, moby wrap, maya wrap, hotslings, patapum, boba, sleepy wrap Gdzie kupić: w sklepie www, niedługo na allegro, mailem, telefonicznie często możliwe dobre rabaty, ceny na stronie rabatów często nie uwzględniają ;) Kontakt: sklep@kangurkowo.pl Odpowiedz Link
guruburu pani_olo 23.04.10, 21:02 Nick na forum: pani_olo Imie i nazwisko: Aleksandra Aleksandrowicz Firma dla ktorej pracuje: Szyję domowo, chętnie podejmę współpracę Adres strony: paniolos.blogspot.com/ Produkty: Mei Tai, w planach pieluszki wielorazowe Gdzie kupić: allegro (pani_olo), przyjmuję zamówienia mailem Kontakt: oaleksandrowicz@gmail.com Informacje dodatkowe: Jestem mamą 15 miesięcznej Laury. Nosidła szyję od ok. roku. Na forum jestem od niedawna, jakoś nigdy nie miałam na to czasu :)) Ale dzidzia rośnie, wolnego czasu przybywa. Zapraszam na bloga :) Odpowiedz Link
guruburu fishi81 19.05.10, 20:43 Nick na forum: fishi81 Imię i nazwisko: Karolina Urbańska Firma dla której pracuję: TUBLU Karolina Urbańska Adres strony www: www.tublu.pl Produkty: Chusty Hoppediz, Nati, Girasol, Nosidła ergonomiczne Bondolino, łóżeczka turystyczne Samsonite, wiaderko do kąpieli Tummy Tub zabawki kreatywne: bilibo, babal, bilibo mini, oball, pojazdy Radio Flyer, książeczki dla dzieci Gdzie kupić: www.tublu.pl i na allegro nick: snoopelek lub tublu_pl Kontakt: karolina@tublu.pl gg 3286631, tel. 501442090 Informacje dodatkowe: Sprzedajemy tylko i wyłącznie te produkty których sami używamy bądź używaliśmy i do kytórych jesteśmy w 100% przekonani. Odpowiedz Link
guruburu aleksandra1977 16.06.10, 21:19 Nick na forum: aleksandra1977 Imie i nazwisko: Aleksandra Ostrowicz-Bartoszewicz Adres strony www: babymouse.pl (w przygotowaniu, pewnie jeszcze to potrwa) Produkty: Wallaboo Baby Sling Gdzie kupić: na Allegro sprzedaje pod nickiem aleksandra1977 oraz Babymouse_2010 Kontakt: a.ostrowicz@op.pl Informacje dodatkowe: Baby Sling Wallaboo to doskonala alternatywa dla kilometrow materialu tradycyjnej chusty, latwa w uzyciu, pasujaca dla osob o roznej posturze i wzroscie. Odpowiedz Link
guruburu 1kasiap 23.06.10, 22:07 Nick na forum: 1kasiap Imie i nazwisko:Katarzyna Piechowska Firma dla której pracuję:Fikoland Adres strony www: www.fikoland.com.pl; www.katarzynapiechowska.com.pl Produkty: nosidła ergonomiczne Tuli, chusty tkane: Lenny Lamb, Nati, Babylonia, elastyczne Polekont,mei tai Tuli, przytulanki dla niemowląt Peppa i inne na zamówienie Gdzie kupić:w siedzibie firmy Fikoland ul. Handlowa 1 Białystok Kontakt: 693278259 Odpowiedz Link
guruburu tuli123 28.06.10, 22:36 Nick na forum: tuli123 Imie i nazwisko: Ula Tuszewicka Firma dla ktorej pracuje: Baby Tuli - Nosidelka Ergonomiczne & Mei Tai Adres strony www.babytuli.pl Produkty: Nosidelka Ergonomiczne & Mei Tai Kontakt: tuli@babytuli.pl Odpowiedz Link
ithilhin hipseat.pl 22.07.10, 13:42 Nick na forum: hipseat.pl Imie i nazwisko: Kamila Witkowska Firma dla ktorej pracuje: MAVERO Kamila Witkowska Adres strony: www.hipseat.pl, www.mavero.pl Produkty: nosidełka biodrowe HIPSEAT Hippychic Gdzie kupić: www.hipseat.pl Kontakt: Kamila@mavero.pl Odpowiedz Link