anntenka jeszcze nie dałam 03.09.07, 22:03 bo na razie testuje bytom bo buns ma miec na dniach hoppa kairo do testowania i moglo by byc za duzo tego :) a tak jak kair pojedzie dalej to buns dostanie girka :)) na razie ma go my_cha1 potem wraca do mnie i zakładam wątek kto chce dalej ok? Odpowiedz Link
anntenka seala ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.07, 22:08 jezu ja się rozpędziłam na tego girka nie było listy a ty pewnie chcesz go dostać spowrotem jak najszybciej widzisz zainspirowana krążącymi chustami nawet nie spytałam czy mogę ją posłać dalej kochana wybacz!!!! skoro ma iść do buns to ja ją zaraz wyślę albo pojadę do buns i dam osobiście a my_cha1 mieszka u mnie na osiedlu to pozwoliłam sobie na chwilę do testowania jej pożyczyć wybacz wybacz wybacz wybacz o ja niepomyślunkowa durna baba Odpowiedz Link
seala1 Re: seala ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.07, 23:04 jak wyslesz mi w czwartek priorytetem to w piatek bede go miec. potrzebuje na weekend bo hoppa obiecalam kolezance do wypróbowania Odpowiedz Link
buns Re: seala ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.07, 07:34 Seala, Twój girasol jest piękny, taki mięciutki, a te kolory:) Ja byłam tak zaaferowana wszystkimi chustami i MT, że jakoś zapomniałam, że chciałaś mi go pożyczyć:) Ale dziękuję Ci bardzo - od samego dotykania można się zakochać:). Czekam teraz na cienkiego hoppa, więc 3 chusty w domu to byłby wręcz zbytek;) A jak ma się Lenka? Jak ząbki? PZDR Odpowiedz Link
seala1 Re: seala ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.07, 09:23 a Lena w porządku. Zęby nam staneły i nic nie widać. Ucieka juz mi po podłodze strasznie. Ani sie obejrzę a ona już w drugim końcu pokoju. Pewnie też to przerabiacie bo mamy córki w podobnym wieku;-) Odpowiedz Link