filza1 11.10.07, 14:49 Mieszkam w okolicach Grodziska. Poszukuję chustowych mam z okolicy, chętnych na wspólne spacerki po deptaku i nie tylko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga300 Re: Grodzisk Mazowiecki 11.10.07, 16:32 Ja jestem z Milanówka. Pracuję w Grodzisku Maz. Chętnie się spotkam. A czy Ty masz może hoopa antigue? Widziałam jedną mamę zachustawaną w Grodziu na Kilińskiego bodajże... Odpowiedz Link
vega_k_w Re: Grodzisk Mazowiecki 11.10.07, 17:45 Hej Inga :) Antigue ma moja koleżanka - krótko obcięta blondynka :) Może ją widziałaś. A kiedy wspólny spacerek zaliczymy? albo jakąś kawkę? Odpowiedz Link
filza1 Re: Grodzisk Mazowiecki 11.10.07, 18:33 A co do spotkania, to ja bardzo chętnie:))) Jestem b. dyspozycyjna, bo jeden dzieć w szkole, drugi w przedszkolu, a małe w chuście. W sobotę wybieram się do OKO. Może też będziecie? Odpowiedz Link
filza1 Re: Grodzisk Mazowiecki 11.10.07, 18:24 Jestem z Janinowa, ale jeżdżę do Grodziska codziennie. Mam hoppka La Paz i noszę się w nim od niedawna. Kiedyś widziałam mamuśkę na deptaku w niebieskiej wiązance, może to byłaś Ty? Odpowiedz Link
anna-bw1 Niebieska antigua to ja :) 11.10.07, 21:17 Qurcze, a juz myślałam ,ze jestem jedyną chustowa mamą w naszej mieścinie. Chętnie wybiorę sie na spacerek chustowy , czekam na propozycje. A wogóle to moze zorganizujemy jakieś spotkania w większym gronie? Sporo dziewczyn miezka w okolicach. Odpowiedz Link
inga300 Re: Niebieska antigua to ja :) 11.10.07, 21:48 Ja też się wybieram w sobotę, może jakoś razem pojedziemy?? Jestem za organizacją spotkanka, tylko gdzie i kedy? Macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link
filza1 Re: Niebieska antigua to ja :) 11.10.07, 22:55 Jeszcze nic nie wiem, o której będę jechała. Podczepiam się pod mojego męża, który ma jakąś sprawę do załatwienia w Warszawie, więc będę uzależniona od niego (czasowo i komunikacyjnie). Następnym razem bedę pewnie jeździła bez niego więc, mogłybyśmy się umawiać i jeździć razem. Dam znać jakby co. Pozdrawiam PS. Fajne te twoje mei taie Odpowiedz Link
filza1 Re: Niebieska antigua to ja :) 12.10.07, 18:55 Hej dziewczyny! Zmiana planów! Mąż nie jedzie, mam wolne 4 miejsca. Może któraś chce się ze mną zabrać? Odpowiedz Link
inga300 o to myjesteśmy chętni :) 12.10.07, 20:08 Jeżeli możemy to chętnie! 2 miejsca - ja + Jaś z fotelikiem, możemy? Odpowiedz Link
filza1 Re: o to myjesteśmy chętni :) 12.10.07, 20:52 Jasne, zapraszam! Fotelik mam dla Jasia, bo moja dwulatka zostaje w domu. Wyślij mi na priva adres. Możemy się umówić na 14.15? Odpowiedz Link
filza1 Re: fajnie, to wysyłam adres na priva :) 13.10.07, 11:33 Wysłałam Ci wczoraj wiadomość z moimi namiarami. Dostałaś? Nie wiem, czy moja skrzynka działa. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Grodzisk Mazowiecki 14.10.07, 11:33 Hej dziewczyny, i ja się dopisuję :) Mieszkam w Jaktorowie, chętnie się spotkam (na sobotnie spotkanko się nie załapałam, ale może następne?). Też jestem dyspozycyjna, bo dopiero zaczął mi się urlop macierzyński. Na długi spacer na razie się nie piszę, bo jestem świeżo po cc, ale jakaś "stacjonarna" kawka - chętnie :) Odpowiedz Link
filza1 Re: Grodzisk Mazowiecki 14.10.07, 12:29 Planujemy spotkanie w Podkowie na wtorek o 12.30. Może dołączysz? Odpowiedz Link
budzik11 Re: Grodzisk Mazowiecki 14.10.07, 18:18 Niestety, na poniedziałek/wtorek zapowiedziała się mi położna środowiskowa, więc muszę siedzieć w domu bo nie wiem, kiedy przyjdzie :( No chyba, że przyjdzie w poniedziałek, to wtedy wtorek będę miała wolny. Odpowiedz Link