gugulinka 26.07.08, 16:43 Chcialabym kupic dla mojego miesiecznego synka chuste elastyczna i zastanawiam sie jaka firme wybrac. Czy tak jak w chustach tkanych sa lepsze i gorsze chusty elastyczne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnen Re: chusta elastyczna 26.07.08, 19:23 o elastykach już dość dużo było na forum. Zasadniczo jak z tkanymi, jakieś cechy można opisać, ale tak naprawdę to jak komu pasuje. Na teraz polecam gabi bo 1)cienka (najcieńsza ze wszystkich elastyków jakie miałam) i przewiewna 2)tania 3)ma ładne kolory 4)jest polskiej produkcji. Jak już w końcu będzie chłodniej to można pomyśleć o polekoncie. Moby jest też dość fajna letnia, ale mniej rozciągliwa niż gabi. Odpowiedz Link
magme Re: chusta elastyczna 26.07.08, 21:21 Polekont wprowadza nowy sort chust- ja właśnie dostałam dla KK dwie nowe elastyczne z Polekonta - są cieńsze sporo od tych ze starego splotu i delikatniejsze, więc można je spokojnie rozważać,też są polskiego producenta :) no i poza tym bardzo ładnie niosą i utrzymują ciężar, dla mnie niestety Gabi nosi gorzej, szybciej osiada i sprężynuje. Odpowiedz Link