exman 30.10.09, 14:25 Unikalny człowiek, trzeba go unikać ? A może on jakieś uniki ciągle tylko robi ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Unikalni 30.10.09, 14:38 Unikatowy... a unikalny, to rzeczywiście unika czegoś chyba? Ale już chyba powoli uzus dopuszcze dwie formy. Każdy z nas to unikat, a wiec unikatowy, ale mimo wszystko tacy sami... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Unikalni 30.10.09, 15:06 my unikamy, nas unikają... czasami wiemy czego, a czasami nie wiemy, bo uniknelismy... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Unikalni 30.10.09, 15:15 exman napisał: > Unikalny człowiek, trzeba go unikać ? A może on jakieś uniki ciągle tylko robi ? jak robi uniki to trzeba go unikać .... hmmm ... a już myślałam że uniknę dzisiejszego popołudnia jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego .... antonim dla unikać - pożądać Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Unikalni 30.10.09, 15:59 jak mogłam pominąć!!! Przepraszam najmocniej! Nelly R. Odpowiedz Link
bella1 Re: Unikalni 30.10.09, 20:41 Chwalipieta A,czy Twoj tesc jest "ojcem" Twojej tesciowej?Jak nie.... przegrywa z R. ...Stawiam 'krzyzyk'... -gorny lewy.... /"Tak,tak...to <google> to naprawde ja ...Tak,Tak ..../ Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Unikalni 30.10.09, 21:38 Mnie unikalny kojarzy się z oryginałem , nie wiem tylko czy to taki , który się rozpuszcza i staje się niewidoczny , czy wręcz się wybija ? gosia Odpowiedz Link
ginger43 Re: Unikalni 03.11.09, 11:30 gosia.43 napisała: > czy to taki , który się rozpuszcza i staje się niewidoczny , czy >wręcz się wybija ? To chyba zależy od środowiska w jakim się pojawi, jedni wychwytują wokół siebie to co się wyróżnia, dla innych istnieje tylko to co mieści się w jakiś ramkach, bo tak bezpieczniej, niż wychylać się Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Unikalni 03.11.09, 07:43 exman napisał: > ale ona nie jest antonimem Ale jest unikatem .... jak Jaruś .... Odpowiedz Link
exman Re: Unikalni 03.11.09, 08:09 wciąż nie mam odpowiedzi, kim jest człowiek unikalny ... Odpowiedz Link