exman 19.02.10, 15:31 Coś się stało, może go zasypało , zawiało, anyway, może jakąś ekspedycję przedwsięwziemy, co ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-0_0 Re: Nie ma Ordynatora 19.02.10, 15:39 hmmmm .... aż tak się do całowania Don Ordinatore śpieszysz? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Nie ma Ordynatora 19.02.10, 15:54 Ordynator czuwa... Spoko. Możemy jednak uznać, ze lekuchno uległ zasypaniu... stracił troche impetu i ugrzazl. Trochę się szarpie. Musi się rozbujac i ruszyć! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Nie ma Ordynatora 19.02.10, 16:04 a taka była okazja by się zabarykadować na oddziale, zrobić popijawę i jakąś orietkę ..... Odpowiedz Link
exman Re: Nie ma Ordynatora 19.02.10, 16:06 Nie bój nic, młoda, damy radę, a stary niech węszy !!! Odpowiedz Link
tikki Re: Nie ma Ordynatora 19.02.10, 23:44 Nic nie chce mowic, ale Bella tez zniknela. No, powiedzialam.... Odpowiedz Link
ginger43 Re: Nie ma Ordynatora 20.02.10, 10:44 Też się za nią rozglądam Jakoś tak "pusto" się robi, jak ktoś z personelu znika na dłużej A Gosia chyba całkiem zmieniła oddział ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
joasi.a Re: Nie ma Ordynatora 21.02.10, 15:24 Gosia jest solą tego oddziału - tak myślę - nieustannie kradnę z nią konie. Odpowiedz Link
piernicyna Re: Nie ma Ordynatora 21.02.10, 19:31 Małgorzata (greckie margarites, łacińskie margarita - perła -) Wyjątkowo wdzięcznym pochodzeniem szczyci się Małgorzata. Małgorzata mianowicie W prostej linii pochodzi od - kwiata. Może nie tyle od kwiata, ile od kwiatka, Który nazywa się margerytka, Czyli po polsku mówiąc - małgorzatka. Dzięki temu Małgorzata bywa skromna, Trzyma się trochę z boku, Trochę z brzega, Ale i tak natychmiast się ją dostrzega. Ja wiem, że takie impresje To rzeczy kruche I cienkie, Lecz Małgorzaty są dla mnie najlepszym dowodem, Że prostota może być wdziękiem. /Ludwik Jerzy Kern/ Z imieniem Małgorzata są związane następujące przysłowia: Dobrze ojcu było z matką, dobrze też i mnie z Małgorzatką. Jaka Małgorzatka, takie będzie pół latka. Ze świętą Małgorzatą zaczyna się lato. Święta Małgorzata zapowiada środek lata. Od imienia Małgorzata biorą początek następujące nazwiska: Małgorzewski, Małgowski, Małkiewicz, Małkowski. Odpowiedz Link
exman Re: Nie ma Ordynatora 21.02.10, 20:22 joasi.a napisała: > Gosia jest solą tego oddziału - tak myślę - nieustannie kradnę z nią konie. To wy się widzę lubujecie w solonej koninie, fe. Odpowiedz Link