piernicyna 04.11.12, 21:11 "Na kopule klosza Zakwitła kwiatami. W witrażu zaklęła Liście z gałązkami. Jasnym światłem bogów Darzy nocną ciszę I poezję śpiewa - Tym, którzy chcą słyszeć." /Danuta Świątkowska/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piernicyna Re: WRASTANIE 10.11.12, 01:38 "A gdyby tak chwycić te cienie idące przed nami każdego dnia od nowa małe inspiracje światła latem i zimą drżące jak wiśnie bez wiatru" Odpowiedz Link
piernicyna Re: WRASTANIE 18.11.12, 17:05 "Jestem w nicości oczu Rozkwitam w cieniu ramion Docieram do ciebie prozą życia" /Katarzyna Zielińska/ Odpowiedz Link
piernicyna Re: WRASTANIE 06.05.14, 23:18 "Moje życie to sztuka wystawiana w teatrze ulic. Ulic mego miasta... Jak wszystko zdarzyć się może, tak tu anioły mówią co znaczy latać. Nad ulicami mego miasta... Mogę odejść kiedy zechcę - wystarczy: kurtyna w dół - lecz nie chcę... ...ulic mego miasta psuć Szare domy - scenografia, ludzie wokół to statyści, życie - akcja (toczy się) Na ulicach mego miasta..." /Daiana Esenwa/ Odpowiedz Link
ginger43 spkój o poranku 07.05.14, 09:16 chociaż po godzinie 9 trudno mówić, że to poranek, bo prawie połowa dnia Mimo to, fajnie przy kawie oderwać się od rzeczywistości na chwilkę, czytając Twoje posty i pędzić dalej ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link