ziege77 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 13:56 exman napisał: > Od czego by tu zacząć ? może od tego... www.tekstowo.pl/piosenka,lara_fabian,je_t_aime.html Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 18:05 tutaj trzeba raczej nie myśleć po francusku Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 19:37 D'accord, il existait d'autres façons de se quitter Quelques éclats de verre auraient peut-être pu nous aider Dans ce silence amer, j'ai décidé de pardonner Les erreurs qu'on peut faire à trop s'aimer D'accord souvent la petite fille en moi te réclamait Presque comme une mère, tu me bordais, me protégeais Je t'ai volé ce sang qu'on aurait pas dû partager À bout de mots, de rêves Je vais crier Je t'aime, Je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinéma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme ça D'accord, je t'ai confié tous mes sourires, tous mes secrets Même ceux, dont seul un frère est le gardien inavoué Dans cette maison de pierre, satan nous regardait danser J'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix Je t'aime, Je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinéma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme ça Lara Fabian - Kocham Cię Zgadzam się, istniały inne sposoby na rozstanie się Może kilka odłamków szkła mogło nam pomóc W tej gorzkiej ciszy zdecydowałam się przeprosić Błędy które można popełnić zbyt mocno się kochając Zgadzam się, często mała dziewczynka mieszkająca we mnie domaga się Ciebie Prawie jak matka, opiekowałeś się mną, chroniłeś mnie Ukradłam ci tą krew, której nie musielibyśmy dzielić na skraju słów, na skraju marzeń Będę krzyczeć Kocham Cię, kocham Cię Jak szaleniec, jak żołnierz jak gwiazda kina Kocham Cię, kocham Cię jak wilk, jak król jak człowiek którym nie jestem Widzisz, tak Cię kocham Zgadzam się, powierzyłam Ci każdy mój uśmiech, wszystkie tajemnice Nawet te, w których tylko brat jest nieujawnionym strażnikiem W tym kamiennym domu, szatan patrzył na nas tańczących Tak bardzo chciałam, aby wojna ciał stała się pokojem Kocham Cię, kocham Cię Jak szaleniec, jak żołnierz jak gwiazda kina Kocham Cię, kocham Cię jak wilk, jak król jak człowiek którym nie jestem Widzisz, tak Cię kocham Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 19:13 exman napisał: > Od czego by tu zacząć ? łam stereotypy Nad górską rzeczką stanęli przed kładeczką Ona stara On młody dla namiętności ochłody której się oddali po lekturze Kalewali i tyle weny "tfurczej" Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 19:29 a dlaczego krotka? zacznij od środka. Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 19:43 Albo...tez 'lamanie' ......... Ona piekna,bogata,madra i mloda Kochala tak zawziecie ...tego z brzuchem,po czterdziestce,z tupecikiem na glowie ...Na glodowej rencie.... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:13 pójdźmy dalej w tem łamaniu .... opalony, sliczny, cacany przywiązany do swej różowej bandany nieszczęśliwie zakochany w ponurym oprawcy co stale zalany poranek gey zaczna od podania brutalowi alka-prima Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:20 bay bay baeje be, bum bum i chlup Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:35 Lamiemy..../nutka rockowa / ......... Spotkajmy sie Tak bezpiecznie Raz na pol roku Dopuscmy do myslenia To - co 'w kroku' I niech trwa Ta gierka do rana Ja ubozszy o 300 A Ty nawet nie zziajana Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:46 bay bay baeje be, bum bum i chlup Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:28 exman napisał: > Od czego by tu zacząć ? Najlepiej od początku gosia Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:31 Moze np. posprzatac w kotlowni. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:36 Przy okazji trochę poukładać w głowie... gosia Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:43 Jak dobry "gospodarz" to coś zebrac powinien.. gosia Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:41 Dalej lamiemy.... ... Zasieje ci lale Alimenty dowale ?)))) Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:43 Na nieuzytkach nawet przy dobrym nawozeniu nic sie nie urodzi. Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:46 Nachal - co Ty tam wiesz o krotkich piosenkach o milosci....)) Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:51 Rzeczywiscie spiewac nie umiem i czesto refren zapominam. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:48 bella1 napisała: > Dalej lamiemy.... > ... > Zasieje ci lale > Alimenty dowale podbiorę mieszkanie za kiepskie bzykanie Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:53 Gosienko - o krotkich - wszystko....Z dlugimi troche gorzej,ale nie tak,zeby 'wcale a wcale' ))) ............... Lamie... ........ Matce wszystko powiem Ach....Kazdy sie dowie Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:58 bella1 napisała: > Zasieje ci lale > Alimenty dowale podbiorę mieszkanie za kiepskie bzykanie > ........ > Matce wszystko powiem > Ach....Kazdy sie dowie > o twej przypadłości braku w kroku kości Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:02 Sprzedam wszystko o Tobie..... I z milosci to zrobie ........ Ej....,smutno mi - jak mnie wena trafila -to do pracy musze isc.... Wy to macie fajnie..... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:05 > Zasieje ci lale > Alimenty dowale podbiorę mieszkanie za kiepskie bzykanie > ........ > Matce wszystko powiem > Ach....Kazdy sie dowie > o twej przypadłości braku w kroku kości > Sprzedam wszystko o Tobie..... > I z milosci to zrobie do kaski, szmalu, pierścionka bo taka ze mnie flondra Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:59 Oj cóż język lata jak łopata, wszędzie tam i ówdzie w zakamarkach twych Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:05 Chyba wpadlem w babski temat. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:59 Fajnie Ci , Belka , ja nie wiem wszystkiego , chociaż wydaje mi się , że sporo....a jednak ciagle się czegos nowego uczę i wciąż coś mnie zaskakuje i .... o krótszych i o dłuższych gosia Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 20:53 Mlodej gosposi poszukuje na gwalt. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:01 i...stawka większa niż zycie gosia Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:10 Ktokolwiek widział , ktokolwiek słyszał.. gosia Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:13 Slad na ziemi Rodziny Polanieckich Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:15 Kto mi dał skrzydła ? Powrót do Afryki.. gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:17 w pustyni i w puszczy księga dżungli Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:21 pierścionek z orłem w koronie Gniewko, syn rybaka Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:24 Czarne chmury Trzecia granica a teraz kolacja Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 08.05.09, 21:21 Ich troje Lampa Alladyna. gosia Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 09.05.09, 06:50 Przypomnila mi sie ksiazka '25 lat filmu polskiego'....Dziecieciem bedac - wertowalam ja 'w te i "wewte" '.... Ale jakos tak 'dziwnie wertowalam'.....Bo 'szlam /tylko/ obrazkami'....Jedne byly fajne,inne obojetne,inne niezbyt fajne,ale nie obojetne.... Do 'obojetnych' zaliczam wszystkie,ktorych nie pamietam! Do 'niezbyt fajnych,ale nie obojetnych':"Popiol i diament',"Kapelusz pana Anatola",",'Lekarstwo na milosc'. Do najfajniejszych...:"Noz w wodzie',"Ewa chce spac","Salto'....... Skupiajac sie na zdjeciu z 'Noza...' - doopowiadalam sobie historie pary,ktora odpoczywala na kajaku.....Spokoj,cisza,wioselka odlozone i zrelasowany 'on' na 'jej' kolanach / a moze odwrotnie ... "Ewa" natomiast -wcale nie chciala spac....Rozszerzala swoje 'glodne' oczyska i 'przywierala do 'bramy'....Ale pamiec jest zawodna....I moze pomieszalo mi sie z "Rzymskimi wakacjami' :}. "Anatola' bylo mi szkoda.... - wygladal zalosnie i ...glupawo...Kalina Jedrusik w "Lekarstwie' wypelniala cale zdjecie i miala zachwiane proporcje glowy. Zbig w "Popiele' byl ....przerysowany..... ...................................... I 'Salto'....Wyciagniete rece,dziwne pozy i mimika twarzy....Niby taniec -ale ja nie wierzylam / i nie wierze/ .... Zadziwiajace jest to,ze nigdy nie chcialam konfrontowac swoich przemyslen z dziecinstwa z 'odbiorem' w doroslosci....Tak ....widzialam pare z tych filmow.....- ale dalej ....- jak skecz w mojej glowie Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 09.05.09, 07:13 A co mi tam....Zbuntowalam sie i postanowilam sprawdzic....Okazalo sie,ze 'nie kajak',a jachcik',ze nie "Ewa chce...',a 'Do zobaczenia ,do jutra"....Przypomnialam sobie 'Zezowate szczescie' - to z tych 'niezbyt fajnych,ale nie obojetnych".... www.youtube.com/watch?v=zWNLeEpELCk&feature=related No i 'pojechalam"...- kod zdjeciowy,czy jak?... Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 09.05.09, 08:42 Lamie....w nucie haiku/ale tez lamie ...................... Woda burzy sie blekitem A trawa miekka Odpowiedz Link
exman Re: Krótka piosenka o miłości 09.05.09, 11:56 Nikt nie odpowiedział na pytanie, od czego by tu zacząć ... trudno ale, po przeczytaniu tego ścieku, sorry ups, strumienia świadomości, mam już przynajmniej puentę Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 20:53 czyli już wiesz ... jak nie kończyć piosenki Odpowiedz Link
exman Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 21:20 Wciąż krążę wokół, jak wilk...ale co tu kończyć jak się nie zaczęło ? Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 21:27 Oczywiście , że się znalazł , najmądrzejszy nasz Pan Palacz gosia Odpowiedz Link
ginger43 Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 21:37 Coś, co naprawdę się zaczyna, nigdy się nie kończy... tak to chyba było w Mszy Wędrującego i brzmi prawdziwie. ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
piernicyna Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 22:35 "między płynącymi chwilami i między ziarnem czasu schowane są krople ciszy trudno je dostrzec ale gdy je odnajdziesz poczujesz bliskość świata dotyk czułych palców nadziei trzeba tylko uważać bo łatwo można je spłoszyć nagłym drżeniem rąk pospiesznym biciem serca" Odpowiedz Link
ginger43 Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 21:06 To się przeważnie samo zaczyna ważne jest jak się kończy ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Krótka piosenka o miłości 10.05.09, 22:52 czemu on tylko takie krótkie wszystko... nawet posty ma krótkie! Odpowiedz Link
ginger43 nie to jest najważniejsze :) 11.05.09, 08:27 Krótko, ale treściwie może sama esencja ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
andreas.007 Re: nie to jest najważniejsze :) 11.05.09, 09:22 we wieźniu taka esencja sama, to czaj... daje ten czaj do myslenia! Odpowiedz Link
ginger43 krótka miłość 11.05.09, 08:30 Nie lada kunsztem pisarskim musi wykazać się autor tekstu, żeby opisać krótką miłość w długiej pieśni, chociaż refrenem można nadgonić ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
bella1 Re: krótka miłość 11.05.09, 08:49 Taka 'internetowa' rzezba....Na przyklad....Stoi sobie gostek....Jedna noga tu - druga tam...W jednej lapie "nic" -w drugiej 'cos'... Zupelny relaks estetyczny.....Skolioza i tak wkomponowana 'odgornie' - bo od kiedy komputerowe otoczenie jest ergonomiczne Kontrapost..... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Krótka piosenka o miłości 11.05.09, 10:48 Krótka to piosenka, nie długa o miłosci co była, za długa on kochał ja bardzo i tyle, a ona kochała go, nie tyle... Zwiazek bez nadziei był wcale, ale ja czlowieku to wale, bo wiem ze kochanie przechodzi szczególnie szybko gdyśmy młodzi... Dlatego, jak kochac to szybko by przed rozstaniem zdązyc na krótko a nie bedzie nikomu zbyt smutno Czy jakos tak może... szczerze. Odpowiedz Link
piernicyna Re: Krótka piosenka o miłości 11.05.09, 21:28 ma być krotko?: "Miłość Jest Czekaniem na sen na świt na koniec świata" /M. Hillar/ Odpowiedz Link
tikki Re: Krótka piosenka o miłości 12.05.09, 22:44 Moze tak: "There is a vacancy in my hart Already for some time... Job requirements are not that hard But somehow difficult to meet Some tenderness combined with strength Reliability desired too IQ higher than mine would be nice and passion for what you could do... Employment history is not that long Some got fired Others resigned themselves Maybe the trial period was too hard, who knows? It's difficult to meet demands... There is a vacancy in my hart Still waiting to be filled up..." Tylko prosze Cie, Exman, w swoim krytycyzmie badz delikatny - badz co badz jesli chodzi o piosenki - to jest moj pierwszy raz... Odpowiedz Link
exman Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 07:11 Bardzo mnie się podoba, połączenie Springsteena i King Crimson. Bardzo smaczne. No no tikki, moje wyrazy Odpowiedz Link
tikki Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 10:59 Wow... Dzieki, Exman! Jednak nie ma jak z Toba ten pierwszy raz Odpowiedz Link
tikki Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 18:34 Podniecona tak ptzyjemnym poczatkiem postanowilam kontynuowac. Tym razem po polsku - krotka piosenka o milosci dla mocno spoconych dlugowlosych rockowcow: "Jestes dla mnie jak grzyb Halucyno-gen-ny Przy Tobie swiadomość mam W stanie trwale odmiennym Jestes dla mnie jak armia Mobilizujesz mnie tak Walczę o Ciebie stale Chcę mężczyzną się stać Jesteś dla mnie jak mucha Ganiam za Tobą wciąż Dopaść chcę Cię wytrwale A Ty znikasz za mgłą..." Na koniec powinna byc dluga solowka na gitarze basowej... (Zwroc uwage ze tym razem - wyjatkowo - tekst z ogonkami! No i oczywiscie ta mucha to specjalnie dla Ciebie, wiesz) Ide kupic zeszyt - Exman, stworzyles potwora! Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 18:39 No nie,Tikki.....Porazilas mnie swoja 'potwornoscia'....)))))))))))) Zaczelam juz sobie podspiewywac..... Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 18:44 A ten fajny ptak na zdjeciu - bije brawo.... Odpowiedz Link
exman Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 18:47 Hola hola, melodię trzymam u prawnika ! Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 18:50 Ale ten prawnik -to moj szwagier.... Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 19:02 Ale z innej strony - to utrzymywanie bliskosci i mocy rodzinnej... Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 19:23 Marzy mi sie 'dzien w domu mafijnym'....Troche straszno -troche smiesznie Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 19:25 I nie to -ze nigdy w kosciele nie bylam.... Odpowiedz Link
exman Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 19:27 pocałowałoby się ten sygnecik, co ? maleńka Odpowiedz Link
bella1 Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 19:35 W Twoim zdaniu - wystepuje tylko jeden wyraz,ktory jest prawdziwy.....)))) Odpowiedz Link
exman Re: Krótka piosenka o miłości 13.05.09, 19:46 www.youtube.com/watch?v=32rasDF7jtQ Odpowiedz Link
piernicyna Re: Krótka piosenka o miłości 14.05.09, 23:07 Znam tyle twoich pieszczot! Lecz gdy dzień na zmroczu Błyśnie gwiazdą, wspominam tę jedyną - bez słów, Co każe ci ustami szukać moich oczu... Tak mnie żegnasz zazwyczaj, nim powrócę znów. Czemu właśnie w tej chwili, gdy odejść mi pora, Pieścisz oczy, nim spojrzę w czar lasów i łąk?... Bywa tak: świt się budzi od strony jeziora, Nagląc nas do rozplotu snem zgrzanych rąk... O szyby - jeszcze chłodne - uderza pozłotą Nagły z nieba na ziemię świateł zlot i spust - Usta twe - na mych oczach! Co chcesz tą pieszczotą Powiedzieć? Mów - lecz zamyślonych nie odrywaj ust! ...a to Leśmian właśnie... Odpowiedz Link
ginger43 A tak na początek to 15.05.09, 04:17 Czy miłość wogóle istnieje... ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
tikki Re: A tak na początek to 15.05.09, 21:00 Oczywiscie tak. Niemniej, jesli masz watpliwosci - postaw na milosc wlasna. Na pewno sie nie rozczarujesz. Odpowiedz Link
exman Re: A tak na początek to 16.05.09, 22:45 Temat passe jak widzę, tylko fałsz i ruja. Pierdolcie się Odpowiedz Link
bella1 Re: A tak na początek to 17.05.09, 08:07 O zesz Ty..... www.youtube.com/watch?v=oaO_-_Z5dfA&feature=related Odpowiedz Link
ziege77 Re: A tak na początek to 17.05.09, 10:40 exman napisał: > Temat passe jak widzę, tylko fałsz i ruja. Pierdolcie się Eksiu złotko miales znowu ciezki wieczór ? za malo zimnej wodki wypiłeś czy tez brak chetnych do rozmów sprawil ze popadłes w podly nastroj ? Odpowiedz Link
exman Re: A tak na początek to 17.05.09, 10:53 Wbrew temu co piszesz, wieczór był sympatyczny a wódki nie piłem. Za to dodam, że nie ma to jak zamieszać w garnku...a napisałem tylko niewinne "pierdolcie się" Odpowiedz Link
piernicyna Re: A tak na początek to 17.05.09, 23:32 Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą- Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu, Pewne, że twym ustom do cna wytłumaczą- I nie wstydzą się swego mętu i pośpiechu. Bezładne się w tych słowach niecierpliwią wieści- A ja czekam, ciekawy ich poza mną trwania, Aż je sama powiążesz i ułożysz w zdania I brzmieniem głosu dodasz znaczenia i treści... Skoro je swoją wargą wyszepczesz ku wiośnie- Stają się jasne niby rozkwit wrzosu- I rozumiem je nagle, gdy giną radośnie W śpiewnych falach twojego, co mnie kocha, głosu /Leśmian/ Odpowiedz Link
bella1 Re: A tak na początek to 18.05.09, 07:25 ..."A ja czekam ,ciekawy ich poza mna trwania'..... - jak to Lesmian To przelamie,ale tylko w formie www.youtube.com/watch?v=MR5xv3pt7KI Odpowiedz Link
ginger43 Re: A tak na początek to 18.05.09, 22:32 tikki napisała: > Oczywiscie tak. > Niemniej, jesli masz watpliwosci - postaw na milosc wlasna. > Na pewno sie nie rozczarujesz. W sumie miłość własna też jest w życiu ważna, daje mocne podstawy, oby nie był to narcyzm Z tym rozczarowaniem... też czasami dokucza ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
gosia.43 Re: A tak na początek to 19.05.09, 11:56 ginger43 napisała: > Czy miłość wogóle istnieje... Nie mam cienia wątpliwości ! Miłość ...miłość jest wszędzie , w każdym jednym najmniejszym i najdrobniejszym organiźmie i w kazdej jednej większej całości , wszędzie wokól nas i w nas...Wystarczy tylko poczuć ją , dotknąć , zagłębić się w nią , trwać w niej.... Czasami zastanawiam się dlaczego tak mało korzystamy z tego co nam niesie miłość , do wszystkiego bowiem , co nas w drodze spotyka i co chemy mieć w życiu prowadzi nas własnie miłość . Ona jest ponadczasowa i wciąż nan nas czeka....wytrwale.. gosia Odpowiedz Link
gosia.43 Myślę sobie , 19.05.09, 13:51 że krótką piosenkę o miłości możnaby zacząć od tego , że żeby miłość umieć dawać i brać , trzeba mieć w sobie tę miłość ... gosia Odpowiedz Link
exman Re: Myślę sobie , 12.06.09, 23:22 Jak się ukaże na płycie ... świeczek nie gaście Odpowiedz Link