beatrix13 06.07.09, 23:28 to zapowiedź jutrzejszego grania teledyski.onet.pl/10173,1469998,78637,teledyski.html relację zdam post factum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: koncertowo 07.07.09, 23:20 Calexico reklamować nie trzeba, wybawiłem się do suchej nitki !!! Ale generalnie publika drętwa jak dupa węża. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: koncertowo 07.07.09, 23:54 Don Pedro był niezły,ale Calexico porwało mnie z ławki i cały ich koncert wyszalałam się jak nie pamiętam kiedy, no,a kiedy na bis był "cruel", ech... no i mam autograf Odpowiedz Link
exman Re: koncertowo 08.07.09, 00:04 tragedia z tą szczecińską publiką ... porażka, wieśniarstwo i drętwota. Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: koncertowo 08.07.09, 06:12 ale chyba ważne jest, że się sam wybawiłeś, chyba, że ci to przeszkadzało, bo inni drętwi. Odpowiedz Link
exman Re: koncertowo 08.07.09, 07:39 U mnie maraton koncertowy trwa, dzisiaj kolejny gig ! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: koncertowo 08.07.09, 11:40 super zazdroszcze Tobie... cóz ja 25 wybieram sie do Kołobrzegu, ale nie wiem co wyjdzie. Odpowiedz Link
piernicyna Re: koncertowo 08.07.09, 22:34 anderas.007 napisał: >cóz ja wybieram sie do Kołobrzegu, ale nie wiem co wyjdzie. Raz w życiu byłam w sanatorium (poruszyłam wtedy niebo i ziemię)-bardzo było mi to potrzebne po kłopotach zdrowotnych i bardzo mi to pomogło. Zabrano nas stamtąd do Kołobrzegu na wycieczkę. Ładne miasto i podobno klimat zdrowy - mam nadzieję, że odpoczniesz. Odpowiedz Link
andreas.007 bardzo smieszne bardzo 08.07.09, 23:20 hahaha bardzo smieszne, bardzo... Wybieram sie na kilkudniowa impreze TECHNO Sunrise! Na plazy cała noc... dwie noce! www.youtube.com/watch?v=Hy4HAPu7lsc Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bardzo smieszne bardzo 09.07.09, 07:26 nie zapomnij wziąć czegoś na wzmocnienie ... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: koncertowo 08.07.09, 19:15 ja jutro na Kronos Quartet, ech marzenia czasem się spełniają Odpowiedz Link
beatrix13 Re: koncertowo 10.07.09, 00:08 spełnieniem marzeń muzycznych był dziesiejszy koncert Kronos Quartet na zamkowym dziedzińcu, słuchałam oczarowana muzyką,grali nie tylko sztandarowe "Requiem for a dream",ale też utwory orientalne,a nawet Sigur Ros stand ovation wymusiły kilka bisów,a potem upolowałam autograf Odpowiedz Link
bella1 Re: koncertowo 10.07.09, 10:04 Bea....-dobrze kombinujesz z tymi autografami.... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: koncertowo 11.07.09, 00:36 kiedyś autograf Davida może pójść w cenę,ale dla mnie bezcenny już teraz polecam Bellissima KQ, za kilka dni koncertują w NY Odpowiedz Link
bella1 Re: koncertowo 11.07.09, 07:35 Ze..-.niby- ...mialabym zaliczyc Szczecin - Berlin - Londyn - NY dla paru godzin fajnej muzy? Jeszcze sie taki zespol /piosenkarz/ nie narodzil,zebym /az tak/ sie poswiecila.... Poznalam kiedys goscia,ktory objezdzal za Basia Trzetrzelewska cala trase koncertowa.Uwielbial ja...Poswiecal czas,mase forsy,zeby byc blisko ' tematu'.... Inny kumpel - jeszcze jako mlodziutki student -zaliczyl Woodstock....Jechali grupa....,dlugo... - samochodem zapakowanym jak puszka z sardynkami - i maja niezapomniane przezycia... Jestem innego kalibru...Lubie muze,ale nie zrobilabym dla niej przyslowiowego " pajacyka".... Choc - jak wspomnialam - podziwiam zaciecie innych.... Odpowiedz Link