chiara76 15.01.04, 11:15 A Ty nam tu Monicą oczu nie zamydlaj i wstawiaj swoje zdjęcie do galerii:) CZekamy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia721 Re: do Aariel 15.01.04, 11:22 chiara76 napisała: > A Ty nam tu Monicą oczu nie zamydlaj i wstawiaj swoje zdjęcie do galerii:) > CZekamy... Dokładnie tak, koleżanko!!! Każda cierpliwość ma swoje granice!!! A tu nikt aniołem nie jest, żeby czekać wieczność!!! :-)))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: do Aariel 15.01.04, 11:35 Obiecuje, ze wstawie! Wlasnie wczoraj gadalam o tym z Malena, ze mam pare zdjec zrobionych z aparatu cyfrowego, ale sa to zdj zrobione na imprezie, i nie sa to zdjecia ktorymi bym chciala sie pochwalic z roznych powodow ;) Jesli uda mi sie uruchomic skaner w domu podczas weekendu to nie bedzie problemu. Prosze Was ladnie o cierpliwosc............. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: do Aariel 15.01.04, 11:35 kasia721 napisała: > chiara76 napisała: > > > A Ty nam tu Monicą oczu nie zamydlaj i wstawiaj swoje zdjęcie do galerii:) > > CZekamy... > > Dokładnie tak, koleżanko!!! Każda cierpliwość ma swoje granice!!! A tu nikt > aniołem nie jest, żeby czekać wieczność Co prawda to prawda :)) wklejaj fotki czekamyyy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: do Aariel 15.01.04, 11:35 kasia721 napisała: > chiara76 napisała: > > > A Ty nam tu Monicą oczu nie zamydlaj i wstawiaj swoje zdjęcie do galerii:) > > CZekamy... > > Dokładnie tak, koleżanko!!! Każda cierpliwość ma swoje granice!!! A tu nikt > aniołem nie jest, żeby czekać wieczność Co prawda to prawda :)) wklejaj fotki czekamyyy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: do Aariel 15.01.04, 22:37 a ja juz Cie widzialem, swiat jest maly, kolejna znajoma znajomych, ale wklejaj, nich wszysycy zobacza:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: do Aariel 16.01.04, 09:38 wakarpl napisał: > a ja juz Cie widzialem, swiat jest maly, kolejna znajoma znajomych, ale > wklejaj, nich wszysycy zobacza:) SLUCHAM??? To do mnie bylo? Widziales mnie?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś