men_ 09.02.02, 21:38 Ładnej duszyczki, która się mną zaopiekuje :))) Zfrustrowany Men :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luciano Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 21:46 lepiej pomyśl jak dać światu znakomity przecier pomidorowy! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a w d.pie mam tto wszystko ..........:)))) 09.02.02, 21:59 Idę w p................ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: a w d.pie mam tto wszystko ..........:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 23:34 men_ napisał(a): > Idę w p................ :))) Ile masz lat, gdzie mieszkasz ? Mam koleżankę z W-wy, która własnie jest sama - jest to dojrzała kobieta, ładna, szczupła, wysoka, inteligentna, bogata. Nudzi mnie już jej wypłakiwanie sie na moim ramieniu, więc chetnie bym Ci ją podrzucił. pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 22:37 ty porzucony???????????????// hi hi - dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 10.02.02, 02:33 Kurde, chciałem zobaczyć, jak to smakuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 09.02.02, 23:55 Uhm uhm... ...i tak się to toczy bez końca, Twój zapał to wzrasta, to maleje. Oj, różne pomysły zjawiaja sie w Twoim umyśle... Chyba istnieje rozbieżność między tym, co głosisz, a tym co praktykujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 podciagne troche menika......... 11.02.02, 09:35 moze dzisiaj znjdzie sie jakas naiwna, na jego kity:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: podciagne troche menika......... 11.02.02, 09:43 oby nie byla to tylko jakis naiwna.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: podciagne troche menika......... 11.02.02, 09:46 noooo, juz raz sie zdarzyly....:))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) 11.02.02, 09:50 Dobrana z Was para :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) 11.02.02, 10:02 ja tam tylko za siebie moge mowic..... Kitek, podawaj powody by cie nie lubic, moze zmienie zdanie......:))) A tobie Menik co znowu????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) 11.02.02, 10:05 Mnie ????? Nic, wręcz przeciwnie, mam dobry humorek Aniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 10:10 no wiesz, porzucony, chyba napisałes tak, bo zauważyłeś, że przez pół godziny nikt na Ciebie uwagi nie zwrócił - ale mój drogi nie zawsze mozna być pępkiem świata, daj posmakować tego innym. A jeżeli Ci tak bardzo żle to daj adres przyśle Ci misia pluszowego może pomoże :-) Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kaja, dlaczego nie można cały czas, hę ?:)) 11.02.02, 10:15 Ja tam jestem pazerny i zachłanny :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) 11.02.02, 10:12 ja miec zamierzam, ale to w praniu wyjdzie....... zaraz musze wyjsc, po forum lata cos o nazwie dzaki, i zaraz znow ktos mi zarzuci pewnie ze to ja, bo prawde mowiac uzywa sposobu pisania cos chyba na moj styl, ale tylko wtedy gdy jestem powaznie rozdrazniona...... niestety tamta gnida uzywa tego stylu do niewlasciwych osob, czego oczywiscie nikt nie zauwazy....... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) 11.02.02, 10:19 Niedość, że niewinne to jeszcze sprytne to dziewcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Only i Kitek: wy sie jednak lubicie, co ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 10:20 drogi men, no bo sam widzisz, że nie mozna, bo kiedy chcesz być małą pazerą to potem kiedy zostajsz na "marginesie" to jest Ci smutno, a gdybyś był do tego przyzwyczajony, to nie zrobiłoby to na Tobie wrażenia Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ależ Kaju !!!!!!!!11 11.02.02, 10:29 Tylko nie małą, a dużą, bardzo :))) p.s.: i uważam to za zaletę, O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ależ Kaju !!!!!!!!11 IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 10:42 Pazernosc oczywiście jest zaletą, ale tylko wówczas gdzy idzie w parze z rozumem i wyczuciem sytuacji, bo kazda pazera powinna zdawac sobie sprawę kiedy i na ile moze być pazerna, a kiedy winna odpuścić i pazury schować:-) Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ależ Kaju !!!!!!!! IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 11:38 Oh Men alez to za mało, nie można być aż taka pazerą, bo to aż nie wypada, a gdzie tu poczucie dobrego smaku? PS ja wiem, że w nocy pazury chowasz, bo byś sobie kołderkę rozszarpał i pod czym byś bidoku spał? Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ależ Kaju !!!!!!!! 11.02.02, 11:42 Ależ ja skromnie powiem, że mam wyrafiowany, doskonały smak czy też gust :))) Chyba to widać, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ależ Kaju !!!!!!!! IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 11:54 Czy widać hę to nie powiem, bo nie widziałam, ale hę moze na słowo uwierzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ależ Kaju !!!!!!!! IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 12:17 nie jestem, aż tak ufną "duszyczka & pazerą" , a z drugiej strony czy zdajesz sobie sprawę, że iście pękna duszyczka, może mieć koszmarna cielesność i co wtedy, czy wystarczy Ci piekno duszy? :-) Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ależ Kaju !!!!!!!! 11.02.02, 12:20 " ...ciało starczyło, duszy nie chciałem" E tam, kotka w worku to nie będę brał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ależ Kaju !!!!!!!! IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 12:24 o pięknie to dość, ze jesteś pazera to jeszcze asekurant, pieknie same wspaniale cechy :-) Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ależ Kaju !!!!!!!! 11.02.02, 12:33 E tam, zawsze lubię ryzyko, ale nie ryzykanctwo :) Potem, w razie czego szukać wina, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: Ależ Kaju !!!!!!!! 11.02.02, 12:37 Tu jesteś men_dojadzie, ja cię szukam, a ty tu! nowe dziewczę podrywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: dzeki, przechodzisz 11.02.02, 12:52 klimakterium czy pierwsze inicjacje seksualne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 212.160.228.* 11.02.02, 12:52 KOLEGO, czy ty zostałeś porzucony bo byłeś niewinny, czu sprowokowałeś, ale miałeś nadzieję, że ona się podda. Najpierw sobie odpowiedz na pytanie, czy jesteś taki "biedny miś" bo robiłeś wszystko, byłeś kochany, a ona taka niewdzięczna Cię zostawiła. A po głębszym zastanowieniu odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 12:57 Ja tam dla Nich zawsze jestem kochany i kocham Je :)) A co do pytania, to już nie pamietam dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 212.160.228.* 11.02.02, 13:01 mądrala z Ciebie, nie zostałeś porzucony tylko szukasz pretekstu,żeby się jakaś dziewczyna Tobą zajełą. Gdyby Cię wystawiono do wiatru, to inaczej byś śpiewał ptaszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 212.160.228.* 11.02.02, 13:05 dzeki- nie jestem z w-wy Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 13:10 Gość portalu: kate napisał(a): > dzeki- nie jestem z w-wy I dziewczynką pewnikiem też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 212.160.228.* 11.02.02, 13:11 pewnikiem też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 13:04 Ty Koleś nie piernicz bzdur :)) We mnie siedzi romantyczna dusza, tylko chyba bardzo głęboko, bo za cholerę nie moge jej dnależć od [ewnego czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 212.160.228.* 11.02.02, 13:08 jak masz duszę to z niej skorzystaj, a o tych którzy nazywają siebie romantykami mówi się że nawet nie wiedzą co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laelia Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 212.244.106.* 11.02.02, 14:19 Trawestując znany cytat: szukaj a znajdziesz, jeno żebyś nie znalazł przypadkiem więcej niż szukasz. Buziaczki dla Twojej romantyczsnej duszy jeśli się tam gdzieś kołacze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 12:59 On, ten brutal - wszystkie zostawia, jak zrobi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 13:34 Men a co Ty zrobiłeś tym biednym ludziskom, że się Ciebie tak czepiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A jak myslisz Kaju ?:)))) 11.02.02, 14:00 A poza tym to czepianie, czy zazdrość, zawiść, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 14:03 XX XXXXXXX niku, a skąd będziesz mieć pewność urody znalezionej duszyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A te cyferki Kwaiatuszku, to co, hę ?:)) 11.02.02, 14:09 jakieś tajemnicze wymiary czy numerek np. dowodu osobistego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A te cyferki Kwaiatuszku, to co, hę ?:)) 11.02.02, 14:12 nie pytaj, to chyba nr obuwia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: A te cyferki Kwaiatuszku, to co, hę ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 14:21 ale widzisz, łapią się duszyczki na twój post - cieszysz się mała pazero? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A te cyferki Kwaiatuszku, to co, hę ?:)) 11.02.02, 14:22 to nie pytam, mój inny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: MEN TY WIELKA PAZERO :-) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 14:51 a teraz zadowolony :-) mam nadzieje, że "dogodziłam" Panu Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN TY WIELKA PAZERO :-) Kaju 11.02.02, 15:04 Jeszcze nie ..:)) nie dogodziłaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 polskie facetki-matki polki........... 11.02.02, 14:52 zawsze utula porzuconych:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No wreszcei Kaju, dotarło to do 11.02.02, 14:53 Ciebie :))) Ale Pazero to brzydkie słowo - zamiast pazerny wolę spragniony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: No wreszcei Kaju, dotarło to do IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 15:07 moze i brzydkie, ale jakże celne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Men 11.02.02, 15:07 To zajrzyj spragniony Meniku do skrzyneczki!!!!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: AROSA IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 15:17 no i nawet do skrzyneczki Ci duszyczki wysyłaja co moga Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: AROSA 11.02.02, 15:33 Na pewno znasz i wiesz o co chodzi, prawda?????? Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Men 11.02.02, 15:44 To zajrzyj za chwile na wp, to Ci ją trochę przypomnę:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Men 11.02.02, 15:53 Albo nie!!! Zajrzyj na tą drugą.............:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 15:17 Men kiedy Ty pracujesz?. Jak nie kochasz, to pijesz, albo stukasz na forum. A moze udaje Ci sie wszystko laczyc :o)) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Hi, hi 11.02.02, 15:29 sam sie zastanawiam :))) Ale dzisiaj sie lenię, praca be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Hi, hi IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 15:43 pewnie się siedzi na prezesowskim stołku, bąki zbija i panienki podrywa ;-) i jeszcze szkoli w pazerstwie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kaja, przestań :)))) 11.02.02, 15:49 bo sie jeszcze ta kłamliwa plotka rozniesie, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaja, przestań :)))) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 15:51 Ale menku kochany w każdej plotce trochę prawdy tkwi:-) czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaja, przestań :)))) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:22 To pozory, jam nie miła, raczej złośliwa żmija jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaja, przestań :)))) 11.02.02, 16:27 To niech zostana te pozory :)) na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaja, przestań :)))) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:29 tak, na razie mogą zostać, bo przeciez nic nie jest wieczne Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mario !!!! 11.02.02, 16:36 Rt zgrecie, wypluj to, tfu, tfu :)) p.s.: fotelik sliczny z funkcja bujania, O!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario !!!! 11.02.02, 16:37 bujasz z niego klientow, czy tylko panienki na forum? :o))) W takim razie kup sobie taki z funkcja do masazu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaja, przestań :)))) 11.02.02, 16:35 No ta żmijka może też być, ale po godz. 20.00 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaja, przestań :)))) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:36 po 20 ? a czemuż t po 20 - stej? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaja, przestań :)))) 11.02.02, 16:42 bo wtedy jest wszystko dozwolone dla dorosłych :))) Tak mnie kiedyś rodzice uczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re:men i bujanie IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:38 Men ale Ty i bez stołeczka umiesz ładniutko bujać Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:men i bujanie - Kaja 11.02.02, 16:41 hi, hi - ale ładne to bujanie, nieprawdaż Kaju :))) A na foteliku też fajne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re:men i bujanie - Kaja IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:43 może i ładne, zależy co kto lubi, ale widzę wprawę u Ciebie w tym niebywałą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:men i bujanie - Kaja 11.02.02, 16:52 lata treningu i samoistny talent :) urok też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re:men i bujanie - Kaja IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 16:56 w lata praktyk wierze, talent się zdarza, a w urok, coż nie do sprawdzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re:men i bujanie - Kaja 11.02.02, 16:58 ja moge o uroku zaswiadczyc. Facet jest no- zajebisty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:men i bujanie - Kaja 11.02.02, 16:59 No to jak nie wierzysz, to niech to pozostanie słodka tajemnica :))) p.s.: jeszcze siła woli i zdeterminowanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re:men i bujanie - Kaja IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 17:00 a najbardziej pewnie to zdeterminowanie, ono potrafi cuda zdziałać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:men i bujanie - Kaja 11.02.02, 17:16 no i wiara we własne siły i w talent :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 11.02.02, 17:17 Meeen, a Ty dalej przucony szukasz??? kto tym razem Cię porzucił???, przecież tyle myszek tu grasowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kwiatuszku, a to był pytanie IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 09:15 Czesc men i jak tam młode duszyczki ? bo chyba nie brakowało ich? a może Ty jesteś taki osobnik, co bez porzucenia egzystować nie może, wiec je sobie zapewnia co jakiś czas, ażeby go pocieszano, tulono.... Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Re: Dzien dobry Kaju, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 11:26 No z tym pocieszeniem i tuleniem, kto wie, kto wie ..:))) p.s.: przeciez nikt nie lubi pustki w sercu i gdzies tam jeszcze ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Dzien dobry Kaju, IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 12:37 tak, tak i w żołądku, a przecież do serca każdego men'a droga wiedzie przez żołądek, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzien dobry Kaju, 12.02.02, 12:43 No niby przez żoładek :)) też Ale jak za duzo sie zje, to trzeba szybko spalić te kalorie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Dzien dobry Kaju, IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 12:52 :-)))))) no to chyba nalezy kupić sobie szybkonogiego pieska i z nim po parku biegać , hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzien dobry Kaju, 12.02.02, 12:57 Ganiam po parku (mam go pod nosem), ale nie z pieskiem i nie za pieskiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Dzien dobry Kaju, 12.02.02, 13:01 to ja wiem, Ty za duszyczkami się po tym parku uganiasz,zpieskiem byłoby Ci łatwiej jakąś duszyczkę złapać, bo to podobno dobry pretekst do podrywu, oj niby taki doświadczony, a tu patrzyć rady trzeba dawać, ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzien dobry Kaju, 12.02.02, 14:46 E tam, a potem byłoby, że pieskowi zawdzięczam !:)) Wolę swoim umiejetnościom, talentowi, zteterminowaniu, sile woli .., co tam jeszcze wymieniałem, hę ?:)) kaja.ja napisał(a): > to ja wiem, Ty za duszyczkami się po tym parku uganiasz,zpieskiem byłoby Ci > łatwiej jakąś duszyczkę złapać, bo to podobno dobry pretekst do podrywu, oj > niby taki doświadczony, a tu patrzyć rady trzeba dawać, ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dzien dobry Kaju, 12.02.02, 14:48 podziwiam, podziwam- tyle talentow naraz! Poczekaj zaraz wiecej watkow wykopie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 12.02.02, 13:55 o Menowi fotelik podpier.... Bidny w fakira sie musi przeistoczyc :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 12.02.02, 14:02 a Tyś złośliwiec pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 12.02.02, 14:13 owszem- a szczegolnie jak kogos lubie- a tak sie zlozylo, ze z Menem mielismy okazje sie polubic :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 12.02.02, 14:29 czyzbym powinna sie cieszyć, że nie miałeś okazji mnie polubić? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam 12.02.02, 14:43 hmmm- ja tam zawsze dam sie polubic- albo w miare skromnych mozliwosci sam polubie. Proponuje przegladnac watek "radiomaryj swinski" a pozniej mena sie spytac - czym to sie skonczylo :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mario, Ty nygusie :))) 12.02.02, 14:48 Bo sie Komuś poskarżę, i znowu dostaniesz opeer, O ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Mario, Ty nygusie :))) 12.02.02, 14:49 o ale Cię kolega "wrobił", to co pochwalisz się czym to się skończyło? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario, Ty nygusie :))) 12.02.02, 14:55 Kacem wielkim na drugi dzień po "vikingu" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, Ty nygusie :))) 12.02.02, 14:57 poprawionym przy nastepnym spotkaniu- na ktorym umowolismy sie na wiele jeszcze nastepnych :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Mario, ja już wiem 12.02.02, 15:02 ty jesteś taki złośliwy bo jesteś z 26 stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 15:07 w kwestii Twojego ostatniego pytania ?:)) Spoko, zaraz Komus sie poskarże i Mario będzie bardzo grzeczny, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 15:10 to było do Mario, bo z tego co pamiętam urodzilismy się tego samego dnia, wiec złośliwość mamy troche we krwi. A wiesz, Men, że nie ładnie jest skarżyć, a co będzie jak Mario sie komuś poskarży? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 15:43 Kaju- to ja Maryjce poskarze i ona wszystkim zainteresowanym zdjecie Mena wysle :o)) Co do 26 stycznia- masz racje. Tylko nie badz skromna- nie jestesmy "troche" zlosliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 15:50 Ja wiem doskonale Mario, że my nie tacy "trochę" złośliwi, ale wiesz po co zaraz wszystkie karty odkrywać. Mozna się chociaż troche poczarować ;-) To moze jak będę miała zły humor to podeślecie mi zdjęcie Mena, bo tak wychwalał swoja aparycję, to może mi humor poprawi ;-) ups troche złośliwości ze mnie wyszło. Ale zgodzisz sie, że wodniki to takie urocze zwierzątka? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 15:58 z wodnikami sie zgodze, ale z doslaniem Mena fotografii nie! Tym dysponuje Maryjka- a ona jak juz na czyms lape polozy- to nie ma zmiluj sie! Co do aparycji naszego kolegi- nie bede sie wypowiadal- ale bylo kilka takich- m.in. jedna blondyna w vikingu, przedstawicielka klasy tam zarabiajacej- ktora od razu dopatrzyla sie poczciwosci w jego oczach i zwierzyla sie mu z swoich najbardziej skrywanych, intymnych sekretow. Tak, ze badz pewna, ze czlowiek potrafi wzbudzic zaufanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:04 poczciwy men - przeciez to się wyklucza, wydaje mi się, że to cecha bardzo, bardzo nielicznej liczby menów, wiec wydawać się może całkowicie nierealna. Może to tylko iluzja? P.S. a co Pan Men na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:05 o to juz Pana Men spytac musisz!. Podejzewam, ze z zadowoleniem i z szczerego serca odpowie. Taki juz jego poczciwy charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:07 wyczuwam tu szyderstwo z serca wodnikowego płynące Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:11 to absolutnie nieprawda!! Jestem zafascynowany kol. Menem. Sama widzialas- jak sie napier... i co? Stanelo na tym- ze w realu- widzac sie twarza w twarz- nie trzeba zaraz rzygac na swoj widok. To mozna uskutecznic po wypiciu paru glabszych! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:17 a ta blondi nizej to ta z vikinga? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:18 chyba tak :o))- ale ona wtedy Chudego za ojca podawala- teraz nie wiem! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna_z_klopa Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:18 obojetne- chudyy, ty, czy men- dziecko musi miec ojca! Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna_z_klopa Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:23 a tego to nie wiem- wiem, ze za pissuardesse robilo :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:26 To fakt- siedzialo toto takie w kacie i spogladalo ku penisom- moze jej sie jakis spodobal? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:31 to niezła zabawa w tym Vikingu jest, no ale pewnie trzeba cały tydzień jakos odreagować Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:39 na tym to ja sie nie znam. Mieszkam 100 km od vikinga. Chociaz bardzo chetnie tam zagladam ;o)) Nastepne spotkanie - poczatek marca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 16:45 początek marca? wtedy ma ono być podobno w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:49 blad! kto je zorganizuje. A na poczatku marca to ja sie do Wa -wy przeprowadzam! Na stale! Dlatego ta impreza! jesli sie cos w Krakowie napatoczy- ze mna jak z dzieckiem- za raczke i do baru :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja.ja@ Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 16:52 ja wiem, że Krakusi to chytrusy i leniwce, ale słyszałam, że spotkanie chca zorganizować na poczatku marca, wiec dajmy im szanse Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:56 dla mnie to nie problem- przy okazji mamusie na Slasku odwiedze! jestem tylko ciekawy, czy oprocz Emperora ktos sie za organizacje wezmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 16:59 może ktoś się zlituje, ja mogę mu pomóc, choć czy ja wiem, czy jest w czym, to tylko kwetia zarezerwowania miejsca i po krzyku Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 17:18 ba- a miejsca do trzezwienia, tfu- spania? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 17:24 No i jakiś apartamencik, a przynajmniej duży pokoik z prysznicem dla mena, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 17:58 jasne- i co jeszcze 3 hostessy- (Nowy Sacz niedaleko) - czarnego do wychlowania, i 2 kapielowe? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 18:07 E tam, murzyna można sobie darowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja.ja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 09:09 Ależ wymaganie, nie zapominajcie, że to Kraków, a to bardzo specyficzne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 09:36 łazienki sa , ale murzynów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 13.02.02, 09:37 nie gadaj- kiedys na miasteczku akademickim moc ich mieszkalo :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 10:05 Niech zostana już same łazienki w tych pokojach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 10:44 to zdecydujcie się, bo tu nie ma to tamto, albo pasuje, albo nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 10:48 To zależy od Oprawy :)) Ja tam nie mam problemów z wyjazdem i dojazdem :)0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 10:53 a jakąż to oprawę musisz mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 10:57 blondyna- duze niebieskie oczy... :o)) To dla niego najlepsza oprawa :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 11:00 wiesz w dzisiejszych czasach wystarczy trochę farby do włosów i niebieskie szkła kontaktowa i cała knajpa to bedą niebieskookie blondi, wiec może wymyśli Men coś bardziej "górnolotnego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 11:02 hmmm- a co proponujesz? Moze zareklamuj sie jakos? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 11:17 hmmm a dlaczego mam siebie reklamować, co ja jestem zwierzaczek na wybiegu, albo małpka w zoo, ale raczej nie jest źle ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 11:23 te stworzenia nie musza sie reklamowac- sa podziwiane dla szmalu i michy. Z Toba inna sprawa- jestes w matni- gorzej w przedpieklu- wiec jakos musisz z tego wyjsc. Z tarcza- czy na tarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 11:33 w jakim przedpieklu, nie wiesz, że to jest właśnie piekło, przeciez piekło to inni ludzie, a ja zawsze staram się wychodzić z tarcza nie na niej. Nie będe tutaj wychwalać swoich cech, to nie targ próżności, choc pewnie czasami tak wyglada. Moze Ty powychwalasz siebie, albo Mena? p.s. 26 stycznia, chyba sporo mówi o charakterze? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 11:33 Ja tak nie twierdzę, tez potrzebuję coś "górnolotnego":)) Np. 90/../90, lubie też szatynki, coś jeszcze zapomniałem ?:) p.s.: a poza te sztuczne to "wychodza w praniu" :))) Gość portalu: kaja napisał(a): > wiesz w dzisiejszych czasach wystarczy trochę farby do włosów i niebieskie > szkła kontaktowa i cała knajpa to bedą niebieskookie blondi, wiec może wymyśli > Men coś bardziej "górnolotnego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja do mena IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 11:39 miedzy 90 i 90 jest najczęsciej 60-65 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do mena 13.02.02, 11:42 men dziala w/g zasady: Idealne wymiary kobiety! 90-45-90 Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kaju: 13.02.02, 11:51 wiem, uczono mnie tego już dawno :))) Osobiście wolę zbliżone do 65 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju: IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 12:08 a może 66 farenhajtów - nie wiem jak to się pisze, ale temperatura lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 11:40 pieklo?? no chyba troche sie mylisz- w piekle jest przyjemniej- nie ma w nim dewotek :o)) Co do mnie i Mena celowo zatajam, czy przemilczam nasze zalety! Po co mamy byc na pniu rozdrapani! ?? A 26 stycznia ? :o)) Coz- ja jestem jeszcze w dodatku z DOBREGO rocznika! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 11:53 to nie wiem czy z takimi "namiarami"znajdę mu komus w Krakowie, najgorzej z tą druga 90. Co do rocznika to mój jest wyśmienity, wino z tego roku, ma niezpomniany smak, bogaty bukiet wiedzy, z lekka nutka goryczy i ironii, z zaperającym dech aromatem CK, w smaku jest doskonale wyczuwalna .... a co ja Ci będe mówić, przecież sam wiesz :-)no i wszystko znajduje sie w butelce o nietrywialnym kształcie, przyciagającym uwagę i działającym na zmysły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 11:58 Ponoc wino im starsze tym lepsze- nie?? W mlodych rocznikach li tylko francuzi i bawarczycy sie lubuja - zapijajac nim Zwiebelkuchen (ciasto cebulowe) . Osobiscie wole roczniki ze zbiorow juz dojrzalych o niesamowitej klarownosci, tudziez wspanialym walorom smalowym! Co do 3 cyfry- moze znajdziesz taka- co jeszcze przeddenominacyjne oszczednosi ma? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Kajka 13.02.02, 12:10 im goretsza - tym przeciez lepsza- nie?- szczegolnie w tym wieku :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, cel uświeca .... IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 12:10 no i co tak kolegę bez oporów w bagno wpedzisz, ejże nieładnie tak. A co do wina, hmm, najlepsze to wytrawne i czerwone, których smak długo pozostaje na podniebieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, cel uświeca .... 13.02.02, 12:19 ostatnie ktorego probowalem - bylo wspaniale- zapomnialem tylko nazwy "czar PGR- u" , "Usmiech soltysa?" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna_z_klopa Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 12.02.02, 16:13 a co wy tu? men to Chudyy, a Chudyy to men??? ja im dam draniom!! Kto alimenty placic bedzie!!! mamus- tu jest ten co mi dupe zerznol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 12:15 Mario z temperatura może nie przesadzajmy, bo jeszcze men się zwęgli i dopiero bedzie, pomysl o tych tysiącach zapłakanych blondyn... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 13.02.02, 12:17 blondyny w wieku 90 lat malo mnie i podejrzewam Mena, nie interesuja- raczej zawartosc ich sakiewek :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 12:27 Oj Mario to sie "łowca posagów" nazywa, no i kandydatka takowa wiadomo musi ten swiat chcieć prędko opuścić, choc teraz w karetkach takie sie rzeczy dzieją, że ho, ho wiec jest to z jednej strony ułatwione Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 13.02.02, 12:30 no nie wiem!! w karetkach na taka jeszcze ciepla to sie coponiektorzy rzucic moga- szczegolnie, gdy szyfr do sejfu w staniku, lun nie daj boze w majtkach ukryty jest :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 12:36 ale nie zapominaj, że ona ma 90 lat wiec z tym stanikiem i majtkami może być różnie, a na pewno nie będą to koronkowe stringi i finezyjny staniczek, ale moze 90 mln jest to wstanie wynagrodzić Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 13.02.02, 12:37 wiesz- ja mam taka co ma 36 lat- i nie narzekam- a podany przyklad?- czegoz sie nie robi dla zlowienia posagu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 12:49 ale pamiętaj przelicz jej posag na nowe złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 13.02.02, 12:52 za posagiem nie patrze- patrze w oczy- a te sa zwierciadlem jej duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kaju, ja czy mario ?:)) IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 13:12 o jakim romantyzmem powiało...... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kaju, ja czy mario ?:)) 13.02.02, 15:03 a moze to prawda- skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No dobra koniec wątka: 13.02.02, 14:13 w tej chwili nie szukam :))) Znalazłem ???:)) men_ napisał(a): > Ładnej duszyczki, która się mną zaopiekuje :))) > > Zfrustrowany Men :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: No dobra koniec wątka: IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 15:01 nie bądz egoista teraz ja szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: No dobra koniec wątka: IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 15:18 Jeszcze dokładnie nie wiem, ale słyszałam, że jak będe szukac to znajdę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:22 tylko wtedy , gdy wiesz kogo, czego i po co szukasz. Inaczej nie masz szans! Menik wie czego szuka-i znalazl. Jutro znow bedzie szukal :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: No dobra koniec wątka: IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 15:24 Wiec odrzucasz teorię, że można coś znależć przez przypadek, tak mimochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:26 przez przypadek- mozna- mimochodem - NIE. Szczesciu trza pomagac- a wiec je prowokowac! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:31 maozna, tylko wtedy gdy to cos zostanie zgunione:)))) Gość portalu: kaja napisał(a): > Wiec odrzucasz teorię, że można coś znależć przez przypadek, tak mimochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:32 ej Cysorzu- cnoty jus niy znojdzie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: No dobra koniec wątka: IP: *.kki.krakow.pl 13.02.02, 15:35 przesadzacie, myśle, że mozna znależć cos co nikomu się nie chciało szukac bo np było niedostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:42 to jest tak, jezeli stracila swiadomie to znaczy ze nie zgubila, wie kto zabral, a jezeli nieswiadomie to niech juz wiecej nie pije:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:44 a jak swiadomie sie wczesniej upija- by nie miec zahamowan? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:50 "baba pijana ....." :)))) PS: Otworzcie nowy watek bo tutaj post otwiera mi sie 4 min:((( mario2 napisał(a): > a jak swiadomie sie wczesniej upija- by nie miec zahamowan? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 16:03 dlatego oszolomy tu nie zagladaja ;o))) A z pijana baba to jest tak : pijana baba- chlopu laba :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:46 Kaja, jaki ty ladny adresik masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 15:49 Dlatego caly czas ja Tobie polecam :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: No dobra koniec wątka: 13.02.02, 16:02 a o czym Wy mówicie? wiem, że mam ładny adresik Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to dla Maria 13.02.02, 16:15 a prawda jest taka, ze szkoda, ze nie widac adresu Emperora :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: to dla Maria 13.02.02, 16:17 na jakiś starych postach widziałam, a co chcesz mu walentynke wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to dla Maria 13.02.02, 16:20 ja jestem facet- to po co mu mam cos na Walentynki slac?- Zreszta nie uznaje tego swieta ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: to dla Maria 13.02.02, 16:23 przeciez żartowałam, też nie uznaje tego świeta, czysta komercja Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to dla Maria 13.02.02, 16:27 zamerykanizowanie zwyczajow- cos na ksztalt Swieta duchow :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: to dla Maria 13.02.02, 16:31 niedługo będziemy jeszcze dziękczynienia obchodzić, no to tak sie zapędzimy, że już trudno nam bedzie odróznic, które mozemy przejąc, a które nie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 200!!!!!!!!!!!! 13.02.02, 16:33 ja i tak tylko swieto swiatowida i taniec Chchola obchodze. Ewentualnie- Topienie Marzanny! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 200!!!!!!!!!!!! 13.02.02, 16:40 co znowu jest nieetyczne?? Gusla ksiezy katolickich sa etyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: 200!!!!!!!!!!!! 13.02.02, 16:41 no nie mnie chodzi o to topienie Marzanny, to nie lepiej po pogotowie zadzwonić, albo w jakim bardziej humanitarny sposób to zakończyć Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 200!!!!!!!!!!!! 13.02.02, 16:44 Nie- gadzine trze topic- jak kazda babe :o)) ( oprocz tych kochanych oczywizda!) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.ja Re: 200!!!!!!!!!!!! 13.02.02, 16:47 wiec pewnie dużo zostanie, bo pewnie dużo kochasz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 200!!!!!!!!!!!! 13.02.02, 20:52 Kocham 2 w moim zyciu- corke i Maryjke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: 200!!!!!!!!!!!! IP: *.kki.krakow.pl 14.02.02, 09:32 to fajnie maja przynajmniej je nie utopisz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 200!!!!!!!!!!!! 14.02.02, 10:13 dzis mam ochote sam sie utopic :o)) Najlepiej w piwie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: 200!!!!!!!!!!!! IP: *.kki.krakow.pl 14.02.02, 10:33 śmierć przez zapicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 200!!!!!!!!!!!! 14.02.02, 10:36 zmartwychwstanie przez wytrzezwienie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ZOSTAŁEM PORZUCONY, szukam IP: 195.116.222.* 14.02.02, 10:06 Jak mi przykro :))))) men_ napisał(a): > Ładnej duszyczki, która się mną zaopiekuje :))) > > Zfrustrowany Men :))) Odpowiedz Link Zgłoś