mag_nolia 11.02.02, 14:37 Chudeńki? ...mógłby poopowiadać jeszcze jakieś bajki...z optymistycznym akcentem-czy happy endem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: a gdzie jest 11.02.02, 14:46 mag_nolia napisał(a): > Chudeńki? > ...mógłby poopowiadać jeszcze jakieś bajki...z optymistycznym akcentem-czy > happy endem... jestem, ale nie mam wiesz aż tyle czasu, trza troszkę pracować na chlebek i mleczko i nowy płyty dla mojej córki, właśnie nabyłem w końcu Massive Attack, który mam zgrany, ale to jest taka muza, że czuję się niedobrze z kradzionymi kopiami ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a gdzie jest 11.02.02, 14:48 taaaak, bardzo prawidłowo, życzenia miłych dziewczynek należy spełniać... buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a gdzie jestChudeńki 11.02.02, 14:50 buziaczki dla córeczki! niech ćwiczy się nadal w składaniu zamówień na prezenty! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: a gdzie jestChudeńki 11.02.02, 14:52 mag_nolia napisał(a): > buziaczki dla córeczki! > niech ćwiczy się nadal w składaniu zamówień na prezenty! > PA! no, to nie do końca tak, przecież jestem rodziciem więc jakoś chcę ją wychować, niech słucha czegoś dobrego, a nie bele-co no oczywiście z dystansem ... wszakem nie dyktator ... Odpowiedz Link Zgłoś