_waterfall_ 02.02.04, 22:23 Przepraszam za nieobecnosc ale obecnie w pracy mam mlyn i przeprowadzke! postaram sie to wszystko nadrobic:) cmoki:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisb ja też przepraszam :-(( 03.02.04, 10:00 Też ostatnio baaardzo rzadko tu zaglądam, o udzielaniu się nawet nie wspomnę :- ((. Powodów jest kilka: po pierwsze podobny młyn w pracy i brak czasu absolutnie na cokolwiek innego - nawet kawy ciezko się napić, o odżywianiu się nie wspominam. Po drugie: mam zespsuty komputer w domu, co uniemoliwia mi zupełnie nadrobienie zaległości z dnia (bardzo mnie to martwi). Po trzecie: w ogóle mam teraz niezbyt dobrą passe w moim zyciu. Mam nadzieje ze wszystkie problemy niebawem się skończą i znó zacznę sie odzywać. Nie zapomnijcie tylko o mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: ja też przepraszam :-(( 03.02.04, 10:11 monisb napisała: > w > ogóle mam teraz niezbyt dobrą passe w moim zyciu. Mam nadzieje ze wszystkie > problemy niebawem się skończą i znó zacznę sie odzywać. Zobaczysz, ze wszystko bedzie ok. Musi byc przez chwile gorzej, zeby zaczelo byc lepiej :) > Nie zapomnijcie tylko o > mnie. No chyba sobie zartujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb do Aariel 05.02.04, 10:38 Wielkie dzieki za wsparcie, pamieć i w ogóle dobre słowo. To naprawde bardzo pomoga jak wiem że są tu tak dobre, fajne i przyjazne osoby. Tez mam nadzieje, ze po burzy przyjdzie słońce. A komputer domowy - mam nadzieje ze od przyszłego tygodnia bedzie już naprawiony i znów będę mogła "pogadać" z Wami wieczorami :- )) Buziaki i miłego dnia. W końcu już czwartek, czyli naprawde weekend już niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 ja tez przepraszam :) 03.02.04, 14:48 Mnie tez długo tu nie było ... już się tłumaczę najpierw miałam małe zamieszanie w pracy , potem nagle przybyło mi nowych obowiązków a koniec zeszłego tygodnia zdominował przyjazd Karolka:)i już nic nie było ważniejszego A teraz szybko nadrabiam zaległości ... Odpowiedz Link Zgłoś
liryczna1 Re: przepraszam za nieboecnosc:( 05.02.04, 10:46 Jasne, przepraszajcie się tu wszyscy na wzajem nawet za to, że żyjecie. A za plecami wbiajcie nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Liryczna !!! opanuj sie !!! 05.02.04, 11:14 Kobieto, o co Ci chodzi?????? Czy ty jakas sfrustrowana jestes? spojrzyj na siebie? Jestes zgorzkniala i zlosliwa i w zwiazku z tym niesympatyczna!!! Spalilas sobie wejscie na to forum moim zdaniem: wypowiedzi w trzecim watku i za kazdym razem rownie beznadziejne. Daj sobie spokoj....co? Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Liryczna !!! opanuj sie !!! 05.02.04, 11:18 Oj liryczna ma chyba jakiś zły okres w życiu, może depresję zimową czy co? Proponję ignorować jej wypowiedzi jeśli będę takie jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Liryczna !!! opanuj sie !!! 05.02.04, 12:55 mimo że jestem tolerancyjna pojechłaś troche za bardzo .......;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Liryczna !!! opanuj sie !!! 05.02.04, 19:57 Ktora byla pierwsza wypowiedz Lirycznej, bo to dopiero tearz odkrylem?? Pierwsza byla o blogu Malutkiej????? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 kto wbija nóż ? 05.02.04, 23:01 Przepraszam cie bardzo a ty nie przepraszasz swoich przyjaciól jak sie z nimi długo nie widzisz?nie miałas czasu ? a może ty nie masz kogo przepraszac i dlatego w tobie tyle jadu i złośliwosci ? nie wiem jak ty , ale dla mnie to forum jest ważne i nie mam zamiaru sie tłumaczyc dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś