Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:19 na zubroweczke z soczkiem jablkowym . Deszcz pada, w duszy cos skowycze....Trzeba sie ratowac. pozdrawiam forum towarzyskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: Dzien dobry.... IP: 62.26.70.* 11.02.02, 16:25 Dzieci w szkole wiadomościami zaspokojone do obucha,szczury domowe nakarmione,no to ziuberek na stół i jadziem,bo wszak niedługo ściemniać się ma,więc trzeba przed porą wampirzą się przygotować na wszelkie niespodzianki i zabezpieczyć krwią sztuczną,coby niedobory wyrównać w hemoglobinie było jak w razie napaści meneli wszelakich. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:27 Czesc Leziu!! ale Ty znasz te moja siostre :o)) Z mala poprawka- ona juz nie ma hemoglobiny- ona ma osocze, chlorofil i alkohol :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:23 duuuużooo żubróweczki dla magnolii, z jabłkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:25 Magnolia- dla Ciebie duuuzo jablkowego z odrobina zubroweczki! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:26 a co to za dyskryminacja, żubroweczkę chcesz dla siebie zostawić? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:28 17 lat i 11-m-cy...ale rocznikiem się więc kwalifikuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:30 ale dowodu nie masz! U nas nie liczy sie czasu zycia od jego nalprzyjemniejszego (dla rodzicow) momentu- tak jak u Chinczykow! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:33 ale mam legitymację-byłą-studencką,-wpuszczali na nią do każdego pubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dzien dobry.... IP: 62.26.69.* 11.02.02, 16:33 Dla Magnolii mogę się dorzucić,niech urżnie się biedna do oporu,a potem będzie wreszcie zdatna do normalnej gadaniny i nie będzie zasmucać ludzi opowiastkami krzywymi,tylko w końcu może zakrzyknie coś obraźliwego i na chłopów poleci. Magnolia,w mimozę się tylko nie zamieniać. Maryś,a jak ty siostry pilnujesz,że ona tak sama dyngoli bez nadzoru rodzeństwa? Pewnie znowu zagląda do menela Lezia,co na złą drogę sprowadzić ją chce... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dzien dobry....Lezioxie 11.02.02, 16:34 drogi, akurat nie mam ochoty zniżać się do Twojego poziomu... Wulgarysto Marudzący! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Magnolia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:47 Magnolia gdybyz udalo Ci doskoczyc do poziomu Lezia....Hmmmm...to raczej nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 11.02.02, 16:49 na pewno nie realne, nie skaczę w dół... macenasie S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Magnolia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 17:05 magnolie sa piekne,slodkie i ...mdle .Mecenas samanta Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 11.02.02, 17:08 Samanto uważasz się za wyrocznię tego forum? nie jesteś nią, poza tym nigdy nie dbałam o to by ciebie zaciekawić swoja osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Magnolia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 17:16 Moze nie od razu wyrocznia ,ale... Obrazilas Lezia wiec sie nie dziw ,ze wzbudzilo to moja zlosc Magnolio. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:36 No to ma pecha, albo szczescie. Widac unas w genach rodzinnych juz taka sympatioa do manela jest :o)) Zreszta siostra przywitala sie grzecznie, usmiechnela i polazla kagan(k)a oswiaty szukac na Krajowe :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta marys ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:46 Ty tu nie filozofuj braciszku ino lec i tlumacz mi wiersz napisany na moja czesc przez Kagana! I przestan mnie braciszku sledzic bo widze zes dobrze zorientowany w poczynaniach siostrzyczki:))))))))) A co do tego pijaczka drobnego ,menelika kochanego ...morda w kubel bo zabije!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien dobry.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:40 Menelik ino w pysku mocny a jak przychodzi co do czego to sie bole glowy i kacem zaslania:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:53 kacem sie zaslania- alez to maskowanie doskonale! Moze on po prostu takiego szwagra... ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien dobry.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:55 juz dla samej checi posiadania takiego wspanielego szwagra zaslaniac sie nie powinien!!!!!!!!!!!!! Kurwa marys jak ja Cie draniu lubie!!!!!!!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta ot chlopy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:38 do klawiatury sie dorwaly i powiedzialy co wiedzialy:) Bede chlac bo mialam pieeekny sen dzisiaj ale sie kuwa obudzilam:( Wampiry zawsze sa mile widziane .Pieszczota ich zabkow na mojej szyji jest .....hmmmmmm....powiedzmy podniecajaca. a w ogole to do roboty sie brac a nie op... Ja juz mam luzik dzsiaj:)))))))) Jak tam braciszku tapetowanie idzie? ktory pojdzie na Kraj i przetlumaczy mi fraszke ,ktora kagan splodzil po niemiecku? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ot chlopy 11.02.02, 16:54 w jakim watku ta fraszka?- Bo nie chce mi sie szukac. Najlepiej wez skopiuj i tu wklej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: ot chlopy Fraszka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:59 Stettin, einen grosse Stadt, Einen shoenen deutsche Ort, which is now a Polish port, where Samatha hits der blatt, cause this old Germanic port, to NEW Reich returns, and now! But Samantha does not how, this historic German port, this beautiful German Ort, has became a Polish port... Dear Samantha! I shall say, that it's end of a short day, when Polonia "rules the wave"! Bowiem Niemce sie szykuja, odbic Szczecin sila knuja! Wiec Samanato pakuj sie! na lotnisko wiec uciekaj, bo juz plynie German rzeka... Bo w Szczecinie Bundeswehra, juz na ciebie tam spoziera! Juz w koszarach Niemce stoja, i Polakow sie nie boja! Koniec bowiem Polski szybki... Zrobilismy te "oszybki", i do NATO wstapilismy, Niemcom sie wiec poddalismy... Koniec Polski! Tak byc musi! Bo na pomoc sie nie skusi, ani Francuz ni Angielczyk, dla nich Niemce sa wciaz pierwsi! Nikt nam juz nic nie pomoze... Polak madry wciaz po szkodzie... Kagan Cos tam rozumiem ze tego ale nie wsio niestety. Kuwa za ta poezje na Kraju zatluka mnie niedlugo:) A Kagan i tak dostanie zjebke za uzywanie mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ot chlopy Fraszka 11.02.02, 17:05 Gość portalu: samcia napisał(a): > Stettin, einen grosse Stadt, > Einen shoenen deutsche Ort, *******Z bledami ale... "Szczecin wielkie miasto, piekna niemiecka miejscowosc" reszta chyba zrozumiala- po angielsku... > which is now a Polish port, > where Samatha hits der blatt, > cause this old Germanic port, > to NEW Reich returns, and now! > But Samantha does not how, > this historic German port, > this beautiful German Ort, > has became a Polish port... > Dear Samantha! > I shall say, > that it's end of a short day, > when Polonia "rules the wave"! > Bowiem Niemce sie szykuja, > odbic Szczecin sila knuja! > Wiec Samanato pakuj sie! > na lotnisko wiec uciekaj, > bo juz plynie German rzeka... > Bo w Szczecinie Bundeswehra, > juz na ciebie tam spoziera! > Juz w koszarach Niemce stoja, > i Polakow sie nie boja! > Koniec bowiem Polski szybki... > Zrobilismy te "oszybki", > i do NATO wstapilismy, > Niemcom sie wiec poddalismy... > Koniec Polski! > Tak byc musi! > Bo na pomoc sie nie skusi, > ani Francuz ni Angielczyk, > dla nich Niemce sa wciaz pierwsi! > Nikt nam juz nic nie pomoze... > Polak madry wciaz po szkodzie... > Kagan > Cos tam rozumiem ze tego ale nie wsio niestety. Kuwa za ta poezje na Kraju zatl > uka mnie niedlugo:) > A Kagan i tak dostanie zjebke za uzywanie mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ot chlopy Fraszka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 17:13 Aaaaaaaa!!!! To juz wiem skad to zaproszenie do Australii. Kagan fanke przed niemcem chce chronic!ccha,cha,cha!!!:)))))))) To lece sie pakowac;) Dzieki brachu:-* Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 16:39 dopiero teraz cei wypatrzylem... 16:19...dzien dobry?! no to: dzien dobry! zubroweczka o 16:19 lepiej troche smakuje niz o 7:19, ale niech bedzie, jak dlugo z sokiem jablkowym... good afternoon! samanto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien dobry.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:43 czesc oxy:)))) My sie nie zrozumielismy wtedy sloneczko!:)))) Ja Ci to wszystko kochanie wyjasnie w mailu jeno troszke mam zaleglosci w odpisywaniu. Wybacz i prosze o lagodny wymiar kary!:))))) oxoxoxoxox:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: samanta 11.02.02, 16:53 ty wiesz, ze my sie lepiej rozumiemy niz nam sie wydaje. ja to wiem. sa rzeczy, o ktorych nie trzeba pisac..., no ale czasami mozna. nie ma mowy o karaniu ani innych takich bzdurach. nie psojmy sobie zabawy takimi myslami pa,.....kuzynko?! a tam, -samamna! oxoxox oxym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 17:01 no dobra..troszeczke racji miales;)))))))))) Wyjasnie to w liscie. kurcze..chyba za dobrze dalam Ci sie poznac nic nie moge teraz zachachmecic:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dzien dobry.... IP: 62.26.70.* 11.02.02, 17:00 Mimozo-Magnolio,my się i tak nigdy nie zrozumiemy,z pewnością też się nie polubimy.Ja ze swej strony do tej pory nie wypowiadałem się na temat twojego poziomu,lecz tylko i wyłącznie na temat przynudzania oraz twojego usypiająco- denerwującego stylu wypowiedzi,tolerując to.Jeśli o mój poziom chodzi,to naturalnie,jest on jak najbardziej niski,pozbawiony wszelakiego polotu i zwulgaryzowany jak potok słów płynący z pijackiego gardła po trzech kwachach wypitych w ciągu 30 minut z gwinta.Ale to ja się na ten temat wypowiedziałem. A jak można nazwać twoje wypowiedzi,słodziutkie jak miodzio,świętojebliwe,jakby pochodziły od Joanny D'Arc i nie znoszące jakiejkolwiek krytyki? Bo niech tylko odważą się pannę Mimozę-Magnolię skrytykować,to już będzie po ryju,co?A ni chuja nie będzie po ryju,ja nie z takich,poddających sie dyktatowi matriarchatu dupków żołędnych.Moim problemem,ale i moją radochą jest to,że mówię prawdę prosto w oczy,doprowadzając do stanu wrzenia świętojebliwych ludzi, żyjących w rzekomej cnocie moralnej i fizycznej,a tak naprawdę wywyższających się ponad poziomy i krzywdzących innych gdzie się da.W końcu na niedzielnej mszy można się wyspowiadać i grzeszyć od poniedziałku od nowa. Nie twierdzę że do takich ludzi w sumie należysz.Ale tak naprawdę,co masz takiego wielkiego do powiedzenia poza swoim usypiającym stylem? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dzien dobry.... 11.02.02, 17:04 Kochany Leziu, moich wypowiedzi nigdy nie kieruję do Ciebie, konflikt innteresów mamy zatem pokonany... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dzien dobry.... IP: 62.26.68.* 11.02.02, 17:30 Mogłabyś się chociaż trochę pokłócić dla rozgrzania dyskusji,a ta znika i wszystko.Ot,baby. Odpowiedz Link Zgłoś