Gość: Aisa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 09:43 Wystarczy że będziesz miły, inteligentny, pracowity, hojny, obowiązkowo z poczuciem humoru, no i oczywiście będziesz musiał mnie KOCHAĆ.... Reszta do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thomas Re: Szukam męża :-))) IP: *.*.*.* 30.07.01, 09:59 jestem mily, inteligentny, z pewnoscia pracowity, poczucie humoru na przyzwoitym poziomie (tak mi sie zdaje). ale pewnie jestem za mlody :( jestem studentem zaledwie... i jeszcze jeden problem - wlasciwie to nie szukam zony, no chyba ze jestes super fajna wyjatkowa mila piekna kobieta o glebokim spojrzeniu i czulym dotyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Szukam męża :-))) IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 10:03 witaj thomas ja Twój generał- niewątpliwie taka jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: do Thomasa IP: 194.181.38.* 30.07.01, 10:12 Jestem wyjątkowa i na dodatek mam wyjątkowo zielone oczy... Głębia spojrzenia gwarantowana.... A tak właściwie, to kogo w takim razie szukasz? Ogłoszenie jest konkretne! :-))) Co do czułego dotyku, to raczej trudno mi to przełożyć na teorię.... Poza tym nie jestem aż tak stara jak Ci się wydaje...... > jestem mily, inteligentny, z pewnoscia pracowity, poczucie humoru na > przyzwoitym poziomie (tak mi sie zdaje). ale pewnie jestem za mlody :( jestem > studentem zaledwie... i jeszcze jeden problem - wlasciwie to nie szukam zony, > no chyba ze jestes super fajna wyjatkowa mila piekna kobieta o glebokim > spojrzeniu i czulym dotyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Math Re: Szukam męża :-))) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 12:20 Ojejku, ale straszliwe wymagania, czy milutki oznacza pantofel? chyba musisz się troszkę bardziej sprecyzować ;-) Hmmmm. zielone oczęta cmokaski M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: do Math"a IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:25 Milutki to znaczy milutki a nie pantoflarz!!! Jeśli te skromne wymagania uważasz za jakioś szczególnie straszliwe, to z miejsca Cię wykluczam! Ja muszę mieć męża jednego na milion, a nie rozwód po miesiącu! pozdrawiam Aisa Gość portalu: Math napisał(a): > Ojejku, ale straszliwe wymagania, czy milutki oznacza pantofel? > chyba musisz się troszkę bardziej sprecyzować ;-) > > Hmmmm. zielone oczęta > > cmokaski M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: do Math IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 12:30 A czy tak w zasadzie to jedynie spełnienie w/w/ warunków jest Ci do szczęścia potrzebne? Ja byłabym zdala od szukania meża przez internet- no ale ile nas tyle sposobów. Jeśli się uda daj znać i ja spróbuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: do Math IP: *.*.*.* 30.07.01, 12:33 mirinda, generale jedyny, mozna meza poznac przez internet (choc ja nie bede szuakc meza, raczej zony). wezmy chocby mnie: kto inny by ci takie slodkosci wystukiwal? jakby co, to moge tez na uszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisa Re: do Mirinda IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:34 Mirinda, nie psuj zabawy..... Całkiem dobrze im idzie... pozdrawiam Jasmina Gość portalu: mirinda napisał(a): > A czy tak w zasadzie to jedynie spełnienie w/w/ warunków jest Ci do szczęścia > potrzebne? > Ja byłabym zdala od szukania meża przez internet- no ale ile nas tyle sposobów. > Jeśli się uda daj znać i ja spróbuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: do Mirinda IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 12:37 Thomas ja wogole Cię bigamisto nie rozumiem - znalazłes taka doskonałość jak ja - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: do Aisy IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 13:14 Jak się zgłosi więcej jak jeden kandydat a będzie się nadawał to daj znać. Żeby się Boże broń nie zmarnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: do Ali IP: 194.181.38.* 30.07.01, 13:17 Masz to jak w banku! Ale na razie sama widzisz; zero zapału....Jestem piękna, mąadra i mam zielone oczy i pewnie zostanę starą panną buuuuuuuuuuu....... Gość portalu: Ala napisał(a): > Jak się zgłosi więcej jak jeden kandydat a będzie się nadawał to daj znać. Żeby > > się Boże broń nie zmarnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: do Mirindy IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 13:17 Generale Mirindo, przepraszam, że tak nie na temat, ale chciałam skorzystać z okazji. Jako naczelny interlokutor poszukuję rzetelnych informacji o niejakiej Ronji. Jest oskarżona o szpiegostwo i sianie zamętu - przygotowujemy proces sądowy. Czy generał może wystąpić w charakterze świadka a przedtem coś zeznać (czyli prawdę i tylko prawdę)? Z poważaniem, S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: do Strzygi IP: 194.181.38.* 30.07.01, 13:20 Człowieku! Tu się ważą moje losy, a Ty mi wyjeżdżasz z sądem!!!!! Chcesz odstraszyć potencjalnych kandydatów do mojej ręki?! Pomyśl o tym.... Gość portalu: Strzyga napisał(a): > Generale Mirindo, > przepraszam, że tak nie na temat, ale chciałam skorzystać z okazji. Jako > naczelny interlokutor poszukuję rzetelnych informacji o niejakiej Ronji. Jest > oskarżona o szpiegostwo i sianie zamętu - przygotowujemy proces sądowy. Czy > generał może wystąpić w charakterze świadka a przedtem coś zeznać (czyli prawdę > > i tylko prawdę)? > > Z poważaniem, > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: do Strzygi IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:26 nie wiem skąd się wziąleś ale coś mi tu się wydaje podejrzane! Strzyga - wymien bazę z jakiej pochodzisz kolor foremek jakie posiadasz i co wiesz na temat dobranocki z kangurkiem co do Roni to oczyiści nic się na jej temat nie dowiesz odemnie milczę jkak grób p.s. zajrzyj na forum kto pojdzie ze mną do kina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Strzygo swymi swymi podejrzeniami rozsadzajaca nasz czarodziejski świa IP: 212.244.252.* 30.07.01, 13:28 Ja wszystko widzę i zastanawiam się nad problemem zaufania człowieka do człowieka... Przecież od Twoich działań ptakom się mleko w wymieniu zatrzyma!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: Cip, cip, kandydaci! IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 13:38 Żeby nie odstraszać kandydatów idę się wypowiedzieć na wątku kinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinada Re: Cip, cip, kandydaci! IP: *.waw.zigzag.pl 30.07.01, 13:41 my Cię już tam dopadniemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Cip, cip, kandydaci! IP: 195.205.73.* 30.07.01, 14:00 ach ubogie duchem bo zapewne nie ciałem kobiety po co wam mąż tak naprawdę chdzi wam tylko i wyłącznie o kaskę i niezłe bzykanko hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Cip, cip, kandydaci! IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 14:03 Za przeproszeniem - kaskę i bzykanko można mieć bez ślubu. Niech Barad nie wnika w kobiecą psychikę i nie dochodzi przyczyn, to nie na Baradową głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Cip, cip, kandydaci! IP: 195.205.73.* 30.07.01, 14:06 moja głowa jest w jak najlepszym porządku. I prosze mi tu nie ściemniać o psychice kobiecej. Może jeszcze powiesz jakie to jesteście skomplikowane? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Cip, cip, kandydaci! IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 14:26 Gość portalu: Barad napisał(a): > moja głowa jest w jak najlepszym porządku. I prosze mi tu nie ściemniać o > psychice kobiecej. Może jeszcze powiesz jakie to jesteście skomplikowane? :) A powiem, jesteśmy! Nie mniej i nie bardziej, niż Wy. Niech Barad po próżnicy nie gada tylko szybko nam tu dostarczy z tuzin kandydatów, skoro sam nie reflektuje, bo potrzeba zamęścia jest wielka. Na pewno ma jakichś sensownych kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: Cip, cip, kandydaci! IP: 194.181.38.* 30.07.01, 14:29 Wcale nie jesteśmy skomplikowane. Chodzi nam tylko o kasę i bzykanie. Rozszyfrowałeś nas. Jesteś genialny jak mało kto... i oryginalny.... My głupie i pazerne kobiety chylimy przed Tobą czoło. A teraz idź sobie gdzie indziej i nie psuj mi humoru, bo z założenia zestarzeję się w samotności! Gość portalu: Barad napisał(a): > moja głowa jest w jak najlepszym porządku. I prosze mi tu nie ściemniać o > psychice kobiecej. Może jeszcze powiesz jakie to jesteście skomplikowane? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Cip, cip, kandydaci! IP: 139.20.28.* 01.08.01, 16:55 Gość portalu: aisa napisał(a): > z założenia zestarzeję się w > samotności! hihi fajny temat, ubawilem sie czytajac chcialem tylko skomentowac, ze taka wygadana osobka jak Ty na pewno sie nie zestrzeje w samotnosci...... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Szukam męża :-))) IP: *.acn.waw.pl 30.07.01, 14:32 wiesz co...męża prędzej znajdziesz w biurze matrymonialnym a nie tu >:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: do Życzliwego IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:14 A co kolega tak dobrze poinformowany?! Stały klient biur matrymonialnych? No nieźle..... Oczywiście zaglądasz tu z powodu wrodzonej dobroci: życzliwie udzielasz dobrych rad.... Gość portalu: życzliwy napisał(a): > wiesz co...męża prędzej znajdziesz w biurze matrymonialnym a nie tu >:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy ... IP: *.acn.waw.pl 30.07.01, 15:22 Nie chodzę do żadnych biur...ostatnio wolę być sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: ...do Życzliwego IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:30 Bardzo cenię sobie samotność, ale ostatnio mam jej po dziurki w nosie... Chyba nie sądzisz, że jestem tak zdesperowana, żeby na forum szukać męża!!!! Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > Nie chodzę do żadnych biur...ostatnio wolę być sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: ...do Życzliwego IP: *.acn.waw.pl 30.07.01, 15:35 tego to ja już nie wiem...nie takie dziwadztwa widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: ...do Życzliwego IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:43 A co widziałeś??? :-)))) Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > tego to ja już nie wiem...nie takie dziwadztwa widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: ...do Aisy IP: *.acn.waw.pl 30.07.01, 15:46 no no...ale ciekawska osóbka. A wiesz że ciekawość to pierwszy stopień do piekła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: ...do Życzliwego IP: 194.181.38.* 30.07.01, 16:53 Do nieba i tak pwenie mnie nie wpuszczą, a że mam słabość do tropików, to chyba żadna rozpacz. Zaczynasz mnie intrygować: amator biur matrymonialnych i piekielnych klimatów,,, No no! Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > no no...ale ciekawska osóbka. A wiesz że ciekawość to pierwszy stopień do > piekła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Do Aisy IP: *.acn.waw.pl 31.07.01, 09:53 Ha! Ha! Ha! Rozbawiłas mnie, że aż boki mnie bolą Gość portalu: aisa napisał(a): > Do nieba i tak pwenie mnie nie wpuszczą, a że mam słabość > do tropików, to chyba żadna rozpacz. > Zaczynasz mnie intrygować: amator biur matrymonialnych i > piekielnych klimatów,,, No no! > > > Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > > > no no...ale ciekawska osóbka. A wiesz że ciekawość to pierwszy stopień do > > piekła :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: Do Życzliwego IP: 194.181.38.* 31.07.01, 10:02 jak Cię przestaną boleć, to napisz coś sensownego..... Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > Ha! Ha! Ha! Rozbawiłas mnie, że aż boki mnie bolą > > Gość portalu: aisa napisał(a): > > > Do nieba i tak pwenie mnie nie wpuszczą, a że mam słabość > > do tropików, to chyba żadna rozpacz. > > Zaczynasz mnie intrygować: amator biur matrymonialnych i > > piekielnych klimatów,,, No no! > > > > > > Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > > > > > no no...ale ciekawska osóbka. A wiesz że ciekawość to pierwszy stopie > ń do > > > piekła :-) > > > Odpowiedz Link Zgłoś