Dodaj do ulubionych

a KRM zaspał

12.02.02, 08:27
dziś na forum...
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:33
      I dalej spi. Jak niedzwiedz. Jak susel albo swistak albo....
      obudzilem sie czesciowo.Paskudnie. Pada . Cieplo. Dzungla.
      krm
      Witaj Magnolio- jesli sie eksperyment powiedzie za miesiac bede czlowiekiem ,
      ktory nie spal trzydziesci dni i nocy. Dzis poczatek proby!
      krm
      • mag_nolia Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:40
        proponuję zmienić założenia eksperymentu, na np.:30-dni bez przerwy czytał
        książki, albo pisał poezję...30-pól-nocy przespał, przez pozostałe 30-ci pisał
        mail'e... do magnolii...
        cha!cha!
        buziaczki!
        M.
      • mario2 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:41
        Krzysiu, a moze procz lizania ran przydalaby sie krotka terapia u Miny lub
        Kitka. Ponoc potrafia umarlego na nogi postawic!
        Nie martw sie- teraz z kazdym dniem winno byc lepiej!
        • anka1 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:43
          hurra Krzychu nareszcie jestes!!!
          • mag_nolia Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:47
            jest nareszcie, i trzeba go Anka jakoś zobligować, żeby nie schodził nam z
            forum..., no chyba, żeby mail'a napisać...
            • anka1 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:51
              przykuc Go do kompa!:))) i zrobic wejscie tylko na forum i poczte:)))
              • mag_nolia Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:54
                tak Aniu, gratuluję kreatywności od samego rana...przywiążemy go sznurami...i
                bbędziemy zamęczać postami...
                • anka1 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:57
                  nawet gdybym chciala to nie moge Go zameczac:))) ale co popisze to moje:)))
                  • krzysztof.r.m Re: a nie zaspal, albo juz nie spi 12.02.02, 09:29
                    dzien dobry, nie jest tak zle. Nigdy podobno nie jest tak zle zeby nie moglo
                    byc gorzej. Jesli jest to znaczy ze jest dobrze. Ale nie upieram sie , bo moglo
                    mi sie cos pomieszac.
                    Witam Was i dzieki za opieke i sugestie.
                    Mario, nic sie nie stalo. Min naspotykalem troche i to prawda, ale szczesliwie
                    miniete. Kitek a wlasciwie kitka jest moja dobra znajoma moze nawet
                    przyjaciolka i komitywa pozostala.
                    Nawet teraz siedzi blisko klawiatury i troche mruczy.
                    Aniu - witaj . Tez sie ciesze ze Cie spotykam.
                    Magnolia - Ty dobrze wiesz o co chodzi.
                    Pozdrawiam
                    krm
                    • Gość: kubek Re: a nie pil herbatki IP: 192.168.5.* 12.02.02, 09:35
                      A herbatkę piłeś, pyta kubek z troską. Kubek się wpiernicza , bo lubi jak nie
                      ma spragnionych.
                      kubek&arapski
                      Jak chciałeś odezwałem się na skrzynię. Dalej co?
                      kubek&arapski&widelec
                      • mag_nolia Re: a nie pil herbatki 12.02.02, 09:45
                        Kuuuubeeek!
                        kogo/czego dziś szukasz?
                        spragnionych ust, panienek...
                        Arapski, a co z moją nagrodą zdobytą w konkursie na jakiś tam hymn...???
                        • krzysztof.r.m Re: pilby ale nie mial kubka 12.02.02, 10:05
                          Kubek sluchaj, jest w porzadku. Dostalem i jedno i drugie. Dziekuje.
                          Odpowiedzialem , a dalej odpowiem pewnie za kilka dni. Mysle, ze wystarczy
                          rozmawiac jak dotad i powinno sie kluc prawie samo. Napisz tez koniecznie pod
                          adres jaki Ci dalem.
                          To nie tak , ze mi sie nie chce ale jest mi teraz nieco mniej wygodnie , a
                          szkoda czasu.
                          Pije wiec kawe z kubka i z kubkiem.
                          Magnolia pomysli pewnie ze to niemozliwe zebym pil kawe i nie myslal o np.
                          serniku.... mysle. Moze potem.
                          krm
                          • Gość: magnolia Re: pilby ale nie mial kubka IP: 195.205.73.* 12.02.02, 10:20
                            Krzyś myślisz o serniku...ale.... w towarzystwie Magnolii...???
                            • Gość: kaja Re: pilby ale nie mial kubka IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 10:22
                              Moze jakos uczcimy "zmartwychwstanie" Krzysia?
                              • mag_nolia Re: pilby ale nie mial kubka 12.02.02, 10:24
                                masz jakiś pomysł, Kaja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka