krzysztof.r.m Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:33 I dalej spi. Jak niedzwiedz. Jak susel albo swistak albo.... obudzilem sie czesciowo.Paskudnie. Pada . Cieplo. Dzungla. krm Witaj Magnolio- jesli sie eksperyment powiedzie za miesiac bede czlowiekiem , ktory nie spal trzydziesci dni i nocy. Dzis poczatek proby! krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:40 proponuję zmienić założenia eksperymentu, na np.:30-dni bez przerwy czytał książki, albo pisał poezję...30-pól-nocy przespał, przez pozostałe 30-ci pisał mail'e... do magnolii... cha!cha! buziaczki! M. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:41 Krzysiu, a moze procz lizania ran przydalaby sie krotka terapia u Miny lub Kitka. Ponoc potrafia umarlego na nogi postawic! Nie martw sie- teraz z kazdym dniem winno byc lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:47 jest nareszcie, i trzeba go Anka jakoś zobligować, żeby nie schodził nam z forum..., no chyba, żeby mail'a napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:51 przykuc Go do kompa!:))) i zrobic wejscie tylko na forum i poczte:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:54 tak Aniu, gratuluję kreatywności od samego rana...przywiążemy go sznurami...i bbędziemy zamęczać postami... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a KRM zaspał 12.02.02, 08:57 nawet gdybym chciala to nie moge Go zameczac:))) ale co popisze to moje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: a nie zaspal, albo juz nie spi 12.02.02, 09:29 dzien dobry, nie jest tak zle. Nigdy podobno nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej. Jesli jest to znaczy ze jest dobrze. Ale nie upieram sie , bo moglo mi sie cos pomieszac. Witam Was i dzieki za opieke i sugestie. Mario, nic sie nie stalo. Min naspotykalem troche i to prawda, ale szczesliwie miniete. Kitek a wlasciwie kitka jest moja dobra znajoma moze nawet przyjaciolka i komitywa pozostala. Nawet teraz siedzi blisko klawiatury i troche mruczy. Aniu - witaj . Tez sie ciesze ze Cie spotykam. Magnolia - Ty dobrze wiesz o co chodzi. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: a nie pil herbatki IP: 192.168.5.* 12.02.02, 09:35 A herbatkę piłeś, pyta kubek z troską. Kubek się wpiernicza , bo lubi jak nie ma spragnionych. kubek&arapski Jak chciałeś odezwałem się na skrzynię. Dalej co? kubek&arapski&widelec Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a nie pil herbatki 12.02.02, 09:45 Kuuuubeeek! kogo/czego dziś szukasz? spragnionych ust, panienek... Arapski, a co z moją nagrodą zdobytą w konkursie na jakiś tam hymn...??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: pilby ale nie mial kubka 12.02.02, 10:05 Kubek sluchaj, jest w porzadku. Dostalem i jedno i drugie. Dziekuje. Odpowiedzialem , a dalej odpowiem pewnie za kilka dni. Mysle, ze wystarczy rozmawiac jak dotad i powinno sie kluc prawie samo. Napisz tez koniecznie pod adres jaki Ci dalem. To nie tak , ze mi sie nie chce ale jest mi teraz nieco mniej wygodnie , a szkoda czasu. Pije wiec kawe z kubka i z kubkiem. Magnolia pomysli pewnie ze to niemozliwe zebym pil kawe i nie myslal o np. serniku.... mysle. Moze potem. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: pilby ale nie mial kubka IP: 195.205.73.* 12.02.02, 10:20 Krzyś myślisz o serniku...ale.... w towarzystwie Magnolii...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: pilby ale nie mial kubka IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 10:22 Moze jakos uczcimy "zmartwychwstanie" Krzysia? Odpowiedz Link Zgłoś