jasmina_tdi 13.02.02, 10:11 Panowie - no co z wami???? Niech mnie ktos uratuje!!! :))) Jestem okropna materialiską bez serca i dłużej juz tak nie mogę ..... buhuhuhuhu...... (buhahaha????) pogrążona w rozpaczy jasmine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 10:28 I to skutkuje????? Jeśli tak to ja też bym tak chciała! Romantyczka błędnego rycerza szuka! O! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 10:33 nie - skutkuje kilka innych rzeczy, ale o tym kiedy indziej :)) Poza tym ja nieszczesna naprawde potrzebuje pomocy!!!!! Spytaj kitka!!!! laelia napisał(a): > I to skutkuje????? > Jeśli tak to ja też bym tak chciała! > Romantyczka błędnego rycerza szuka! O! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 10:38 Przykro mi ale prośbę o pomoc skierowałaś do pci wyraźnie przeciwnej. A nowych skutecznych sposobów trzeba wciąż szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 10:58 ale dlaczego jest Ci przykro???? sposoby same przyjda :)))))) laelia napisał(a): > Przykro mi ale prośbę o pomoc skierowałaś do pci wyraźnie przeciwnej. A nowych > skutecznych sposobów trzeba wciąż szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emperor Re: PYTANIE ZBIOROWE IP: *.bbnplanet.com 13.02.02, 11:02 Czyli przez portfel do serca????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:03 Przez mój??? wyjdzie na to, że nie mam serca!!! :))) Gość portalu: emperor napisał(a): > Czyli przez portfel do serca????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:12 w plecaku mam granaty- po dziadku partyzancie. I na 100% nie jestem materialista- nawet ostatnio zostalem przez moja ex zdematerializowany :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mario 13.02.02, 11:14 a ja jestem materialistka i wcale sie tego nie wstydze :)))))) samochodu i faceta nie pozyczam :))) mario2 napisał(a): > w plecaku mam granaty- po dziadku partyzancie. I na 100% nie jestem > materialista- nawet ostatnio zostalem przez moja ex zdematerializowany :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 13.02.02, 11:15 to tak jak ja gitary i szczoteczki do zebow :o)) Faceta i samochodu nie mam :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mario 13.02.02, 11:17 hehehe.....no i co ja mam napisac???? mario2 napisał(a): > to tak jak ja gitary i szczoteczki do zebow :o)) Faceta i samochodu nie mam :o) > ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mario 13.02.02, 11:33 no to akurat nie jest tajemnicą :))))))))) zresztą już ustalilismy, że wole samochody - przynajmniej jak wsiadam, to nie musze sie zastanawiac co ja takiego tu robie !!!!! mario2 napisał(a): > ze tez faceta nie masz :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PYTANIE ZBIOROWE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 11:09 Cos Ty, Tobie juz nic nie pomoze buhuhuhu (buhahaha?) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:12 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Cos Ty, Tobie juz nic nie pomoze buhuhuhu (buhahaha?) :)))) no Rej, masz szczęścia, Ciebie przecież już Magnolia zarezewowała do ratowania... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:13 odpada!!!! ja go wylosowalam i mnie ma ratowac!!! mag_nolia napisał(a): > Gość portalu: Rayoff napisał(a): > > > Cos Ty, Tobie juz nic nie pomoze buhuhuhu (buhahaha?) :)))) > > no Rej, masz szczęścia, Ciebie przecież już Magnolia zarezewowała do ratowania. > .. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:15 Jasminka, kogo innego wezwałabym na pojedynek! a jesli chodzi o Ciebie, hmmm cóż, Rej będzie musiał uzbroić się w siły i ratować nnas obie... PS> Jasmina, co masz na usprawiedliwienie swojej nieobecność tak długooo???!!! buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:19 nie mialam czasu Magnolio! Zreszta obecny tez juz mi sie konczy :)))) co do Reja - eeeeeeeeeeeee..... jak on taki niezdecydowany.... poszukajmy sobie kogo innego :)) mag_nolia napisał(a): > Jasminka, kogo innego wezwałabym na pojedynek! > a jesli chodzi o Ciebie, hmmm cóż, Rej będzie musiał uzbroić się w siły i > ratować nnas obie... > PS> > Jasmina, co masz na usprawiedliwienie swojej nieobecność tak długooo???!!! > buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:12 No Ty na pewno nie a juz zwlaszcza takim gadaniem!!!!! Ty mnie ratuj a a nie gadaj! Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Cos Ty, Tobie juz nic nie pomoze buhuhuhu (buhahaha?) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:17 ratunek nadchodzi: jak się baby nie bije to jej wątroba gnije ;-) ot wyłoić skórę trza, a potem pójść na kilka wódek i pośpiewać na głos do białego rana i potem kaca wyleczyć, jak człek się napije to mniej o kasie myśli, no chyba, że nia ma za co rachunku zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:19 od razu mi gorzej..... chudyy napisał(a): > ratunek nadchodzi: > jak się baby nie bije to jej wątroba gnije ;-) > ot wyłoić skórę trza, a potem pójść na kilka wódek i pośpiewać na głos do > białego rana i potem kaca wyleczyć, jak człek się napije to mniej o kasie > myśli, no chyba, że nia ma za co rachunku zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:25 jasmina_tdi napisał(a): > od razu mi gorzej..... no to kiepski ze mnie medyk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: PYTANIE ZBIOROWE 13.02.02, 11:28 A znasz to : Pierwszego dnia po ślubie od razu go w łeb Nie drugiego dnia po ślubie to za późno Ty go trzep pierwszego dnia po ślubie Póki świeży ten chleb Odpowiedz Link Zgłoś