Dodaj do ulubionych

jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o)))ntx

18.02.04, 15:35

Obserwuj wątek
    • aariel TAAAK 18.02.04, 15:37
      I juz dostaje szalu ;)
      Czy gra sie konczy jak sie otworza drzwi? Czy to tylko poczatek?
      • m-gosia Re: TAAAK 18.02.04, 15:40
        aariel napisała:

> I juz dostaje szalu ;)
        > Czy gra sie konczy jak sie otworza drzwi? Czy to tylko poczatek?
        >
        Ariel, skubanico:)Otworzyłas drzwi..?? (tylko nie mów jak:D)
        • aariel Re: TAAAK 18.02.04, 15:42
          m-gosia napisała:

> aariel napisała:
          >
          > > I juz dostaje szalu ;)
          > > Czy gra sie konczy jak sie otworza drzwi? Czy to tylko poczatek?
          > >
          > Ariel, skubanico:)Otworzyłas drzwi..?? (tylko nie mów jak:D)

No wlasnie nie!!!!!!!! Tylko zastanawiam sie czy otwarcie drzwi to koniec
          zabawy czy tez pierwszy etap gry. Jesli to nie jest koniec to straszny cienias
          ze mnie ;)
    • m-gosia Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 15:38
      Cała sieć gra:) Kurcze, a to wciąga....jak widać bardziej niż forum:))))Eh
      ciekawe kto pierwszy wyjdzie z tego pokoju, coś nie wydaje i się, że szybko..
      • kurczak1976 chyba Chiara wyszla bo napisala ze ta pierwsza... 18.02.04, 15:42
        gra byla latwa:o)
        Ja jak na razie przestalam grac ale ciagnie mnie jak nie wiem....
        • m-gosia Chiara, nie załamuj mnie:DDD n/t 18.02.04, 15:43
          • m-gosia Error! 18.02.04, 16:00
            Kurczak, to miało być do ciebie of kors:DD
    • kurczak1976 Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 16:40
      czy ktos doszedl juz dalej niz do tego tanczacego na scianie faceta w pierwszej
      grze?
      • aariel Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 16:55
        kurczak1976 napisała:

> czy ktos doszedl juz dalej niz do tego tanczacego na scianie faceta w
        pierwszej
        >
        > grze?

Jakiego tanczacego faceta!!!!!!!!!!!!! Boze ja utknelam calkowicie!!!
        Powiedzcie mi ile przedmiotow znalezliscie?
        • kurczak1976 Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 17:12
          Ja znalazlam 12
          • m-gosia Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 18:07
            Kurczak, jaki tanczący facet??Jak juz puscisz muzyczke??Utknęłam na dobre, heheh:)
        • m-gosia Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 18:43
          Ok, to facet juz tanczy:)))Cos tam jeszcze jest...ahoj, czy ktos sie jeszcze z
          tym meczy?:)
          • chiara76 Re: jakas cisza na forum, czyzby wszyscy grali:o) 18.02.04, 18:47
            facet wskaże wam miejsce na ścianie, ale dopiero po zakończeniu filmu można tę
            ścianę opukiwać, wtedy znajdziecie sejf...dalej nie mówię, główkujcie dalej.
            • m-gosia Uff,udało mi się wyjsc... 18.02.04, 18:53
              i gdzies tam zarejestrowac:D Chiara, jest dalszy ciag gry??
              • chiara76 Re: Uff,udało mi się wyjsc... 18.02.04, 18:56
                nie ma kontynuacji, ale powiem Ci, że jak się czujesz na siłach, to może
                popróbuj tej drugiej. Choć szczerze Ci muszę powiedzieć, że ta teraz to jest
                małe miki w porównaniu z tą drugą. Ja to robiłam z P. i dużo on robił, nawet
                nie wiem, jak kombinował, no, ale jest niesamowita. Ponieważ oboje jesteśmy
                przeziębieni, to po prostu wczoraj i dzisiaj nie ma, hehe, tak się
                zaangażowaliśmy, ale jak masz jakieś domowe roboty, i sprawy, to wchodzisz na
                swoją odpowiedzialność, hihihi....bo pozio duuuuużo wyższy i naprawdę się
                trzeba namęczyć....:)
                • m-gosia Chiara, 18.02.04, 21:05
                • m-gosia Chiara, 18.02.04, 21:07
                  zabrałam się za tą drugą gre..i koniec. Utknęlam na smile-puzzlach:((((Przeszłaś
                  to??Już nie mam siły,ale cholerka to tak wciąga:)))
                  • aiwa7 dziewczyny !!! 18.02.04, 21:17
                    ale jazda :)
                    fajna gierka :)
                    • servus_lca Re: dziewczyny !!! 18.02.04, 21:24
                      Boże ratunku, ja już nie mogę. Utknąłem na poziomie 11 (podobno ostatnim) i
                      wyjść nie mogę. A na foru Humorum podali link do innej jeszce gierki, dziś to
                      chyba nie zasnę.
                      • aiwa7 kolezanki i koledzy :) 18.02.04, 21:34
                        Servus :)
                        możesz dać do niego linka?? :)

• m-gosia Re: kolezanki i koledzy :) 18.02.04, 21:39
                          Jejku, ja już po 7 poz. wymiękam, a tu jeszcze coś nowego się szykuje. Nie
                          mówicie , że to też w pokojach:DDDDD
                        • servus_lca Re: kolezanki i koledzy :) 18.02.04, 21:40
                          www.freshsensation.com/samorost.swf

a tutaj link do tego tematu na forum humorum ,gdzie jest duzooo podopwiedzi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=10784882
                          • m-gosia Nowa gra, 18.02.04, 21:46
                            Servus, a jak tą nową uruchomić??Bo w nic nie mogę "kliknąć":(
                            • servus_lca Re: Nowa gra, 18.02.04, 21:50
                              m-gosia napisała:

> Servus, a jak tą nową uruchomić??Bo w nic nie mogę "kliknąć":(

Na górze, taka kopuła mała, jakieś obserwatorium, a potem zaczekaj az odleci na
                              inna planetę:)
                              • m-gosia Re: Nowa gra, 18.02.04, 21:53
                                Spoko, nie ma przynajmniej pokoju, tylko jakis facet siedzi i pali zioło
                                (???)Hmmm, jeszcze w ogóle nie wiem o co tu biega
                                • servus_lca Re: Nowa gra, 18.02.04, 21:56
                                  Ten ludzik przechodzi na inne planety, tylko trzeba mu w tym pomóc, ale ja juz
                                  nie mogę w nic grac, bo mnie cos trafi. Od teraz ćwiczę silną wolę, koniec
                                  grania, ciekawe ile wytrzymam:)
                                  • m-gosia Re: Nowa gra, 18.02.04, 21:59
                                    Ja też kończę, ide ogladac Sopranos i spać, bo już ledwo na oczy widzę:)Koniec
                                    grania! (ale zeby to zrobic NAPRAWDE, musze wyłaczyc kompa, buuuuu...)
                          • aiwa7 Re: kolezanki i koledzy :) 18.02.04, 21:54
                            servus_lca napisał:

> www.freshsensation.com/samorost.swf
                            >
                            >
                            > a tutaj link do tego tematu na forum humorum ,gdzie jest duzooo podopwiedzi:
                            >
                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=10784882

DZIEKI !! :)
                          • chiara76 Re: kolezanki i koledzy :) 18.02.04, 23:08
                            Piękna jest ta nowa gra!!!!
                            A jaka świetna animacja!!

Podeślij jeszcze, jak masz coś w tym stylu:)
                            pozdrawiam!
                            • servus_lca Re: kolezanki i koledzy :) 19.02.04, 09:13
                              chiara76 napisała:

> Piękna jest ta nowa gra!!!!
                              > A jaka świetna animacja!!
                              >
                              > Podeślij jeszcze, jak masz coś w tym stylu:)
                              > pozdrawiam!

Mam, ale jak jesteście uzależnione/eni już to nie dam żadnego linka:)
                              • m-gosia My uzależnieni...? 19.02.04, 09:30
                                Ależ skąd:))Chcę nowe linki, bo ta rakieta mnie nie pociąga. Pleaase...
                                • servus_lca Re: My uzależnieni...? 19.02.04, 09:53
                                  Proszę bardzo , nie miałem jeszcze okazji wszystkich sprawdzić:)

www.candlelightstories.com/MagicQuest/MagicQuest1.asp
                                  www.kunstmaskinen.com/engelsk.htm
                                  www.kharon4a.com/
                                  www.gorillaz.com/
                                  www.kingscall.org/
                                  www.banja.com/home2004/index.htm
                                  home.hccnet.nl/p.c.de.jong/
                                  www.freshsensation.com/samorost.swf
                                  www.looriva.com/index.asp
                                  www.nesquik.com/gamesnooze.asp
                                  www.radio-canada.ca/jeunesse/jeux/casper/CasperFR.html FR

www.radio-canada.ca/jeunesse/jeux/foireFd6/index1.html FR

onfjeunesse.ca/lamission/home_e.php
                                  www.radio-canada.ca/jeunesse/jeux/billybob/billybob.html FR

www.roadtoeldorado.com/
                                  www.truelove.gr/
                                  www2.warnerbros.com/web/arcade/login.jsp?
                                  www2.warnerbros.com/web/arcade/home.jsp
                                  www.abc.net.au/gameon/chasm/chasmgame.htm
                                  www.stickee.co.uk/stickee/index.html
                                  www.pepworks.com/pep.html

www.faradise.com/

www.lasthalfofdarkness.com/

normandcompany.com/STICKMAN/

web.archive.org/web/20020704112847/http://www.thefinalquest.com/

www.arcane.com/

www.brycetech.com/driven/

www.suspicionofmurder.com/crime/e/book11.htm

www.suspicion-of-murder.com/

www.flashplayer.com/games/elmstreet.html

www.family.ca/games/

www.garfield.com/fandg/arcade/scavenger.html

pi.canongate.net/life_of_pi.htm

members.home.nl/linksonline/

www.mesoweb.com/crystal/

www.speculararts.com/terrarealm.html/

www.mixart.com/yoppi/
                                  • chiara76 WOW! 19.02.04, 10:03
                                    MArcin, cóż mogę powiedzieć!!
                                    Pozdrawiam.
                                    PS. nawiasem mówiąc, mój Mąż wczoraj wyraził wątpliwość, czy nasz dom będzie
                                    funkcjonował dalej, hehe, kiedy po południu wreszcie podnieśliśmy głowy znad
                                    komputera. Na nasze wytłumaczenie mogę dodać, że na ogół tyle nie chorujemy, a
                                    co za tym idzie raczej nie przy kompie spędzamy większość czasu...
                                    No, mam nadzieję, że te gierki będą równie świetne:)
                                    • servus_lca Re: WOW! 19.02.04, 10:10
                                      A tak lekko OT: www.relaz.pl/art-market/motylek.swf głośniczki się
                                      przydadzą:)
                                      Przepraszam jeżeli ktoś poczuje się zgorszony, ale chyba ten motylek jest 100%
                                      Polakiem.
                                      • kurczak1976 nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac 19.02.04, 10:23
                                        nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie
                                        bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede
                                        grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac,
                                        nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie
                                        bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede
                                        grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac,
                                        nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie
                                        bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede
                                        grac, nie bede grac, nie bede grac,nie bede grac, nie bede grac, nie bede
                                        nie bede grac,

niestety, moge sie zalozyc ze zanim drugi kur zapieje juz bede w polowie
                                        sprawdzania tych linkow Buuuuu.....
                                      • chiara76 Re: WOW! 19.02.04, 10:24
                                        Tak w ogóle, to motyl kojarzy mi się, może niesłusznie(??) hihi, z pewnym panem
                                        czerwonogłowym z zespołu...hmm, ale chyba się mylę....:)
                                  • m-gosia Servus, wielkie dzieki... 19.02.04, 10:32
                                    ...dobiłeś mnie kompletnie:))Mialam nadzieje na mały jeden link, ale to co tu
                                    zobaczyłam, to mnie przerasta..uff
                                    • servus_lca Re: Servus, wielkie dzieki... 19.02.04, 10:39
                                      m-gosia napisała:

> ...dobiłeś mnie kompletnie:))Mialam nadzieje na mały jeden link, ale to co tu
                                      > zobaczyłam, to mnie przerasta..uff
                                      ,
                                      Sama o to prosiłaś, a ja mówiłem ,że jak ktos jest uzależniony to tak łatwo z
                                      tego nie wyjdzie (tak jak ja). Na szczęście nie wyszystkie gierki z tej listy
                                      są tak wciągające:)
    • aariel Ta dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.04, 13:11
      Udalo mi sie wyjsc z pokoju!!!!!!!!!!!
      A teraz ide pracowac ;)
      • m-gosia Re: Ta dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.04, 13:47
        Gratuluje:D Zjednej strony satysfakcja, a z drugiej masz ochotę zacząć nową
        gierkę, i tak do znudzenia....Ale dzisiaj jakby wszyscy "ostygli". Mi po
        wczorajszym maratonie na pewno trochę przeszło.
        • aariel juz nie wytrzymam 19.02.04, 15:26
          i chyba zaczne grac w te druga gre ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka