very_famous 20.02.04, 22:41 Ja po obudzeniu się, odpalam kompa, robię herbatę i JUŻ JESTEM ON-LINE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Co robicie rano? 20.02.04, 22:43 to samo, cośmy już opisywali w wątku "początek dnia" - dni są w zasadzie mocno ujednolicone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Co robicie rano? 20.02.04, 22:50 Juz wiem, wiem - doczytałam - nazwaliście to miltonią - a może aby było bardziej fachowo - niech będzie "syndrom miltonii" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co robicie rano? 20.02.04, 22:45 szczerze mówiąc mam na początku nieco inny punkt programu, ale mi tu nie wypada o tym wspominać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: Co robicie rano? 25.02.04, 23:09 debi_bebi napisała: > szczerze mówiąc mam na początku nieco inny punkt programu, ale mi tu nie wypada > > o tym wspominać ;) kupa z laptopem ??? :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co robicie rano? 25.02.04, 23:21 A jeśli bez laptopa, to co Ty na to? :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Co robicie rano? 26.02.04, 09:17 hyhy, Zahedan - ale Ci się micha raduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co robicie rano? 26.02.04, 17:36 Edi, zahedan zawsze sie tak raduje, kiedy widzi obiekt do dogryzania :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co robicie rano? 26.02.04, 09:49 debi_bebi napisała: > A jeśli bez laptopa, to co Ty na to? :P Nie masz Debi laptopa? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Co robicie rano? 26.02.04, 17:34 No nie mam... Czy to poważne przestępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Co robicie rano? 26.02.04, 22:20 debi_bebi napisała: > No nie mam... Czy to poważne przestępstwo? Na razie jeszcze nie, bo i ja nie mam;). Niebawem ma byc tak, ze przez satelite bedzie sie mozna w kazdym miejscu laczyc z internetem. Wtedy nie ma wyjscia, laptop stanie sie koniecznoscia. Zobacz, jedziesz do lasu na grzyby, znajdujesz cos co moze byc gaska albo muchomorem i konsultujesz na forum, czy zebrac czy zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Co robicie rano? 27.02.04, 03:09 To trzeba będzie jeszcze kamerke ze sobą zabierać.Do lasu . Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Co robicie rano? 27.02.04, 08:55 i tak nas zlokalizują po komórczaku.. jak ktoś sobie życzy pełen monitoring - niechaj poprosi służby specjalne o wczepienie czipa w zadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Co robicie rano? 26.02.04, 14:45 bubster a może tak by było lepiej? no dobra.... to forumnie będzie tylko o seksie :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Co robicie rano? 26.02.04, 15:55 ja bym bardzo chciała... ale cholera ignorant ze mnie totalny w tej dziedzinie spróbóję..... Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: Co robicie rano? 26.02.04, 17:22 to zalezy czy spie sama czy nie ;-DD. z bolem sie zwlekam z lozka, budze pod prysznicem, potem kawka i do pracy... tu nastepna kawka i zaczynam pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś