maryjo2 15.02.02, 22:07 W roli glownej : Men Rezyseria: Men Monologi:Men Scenarzysta: Men Operator swiatla:Men Charakteryzacja: Men Muzyka ?? Nie slychac Dystrybucja i reklama: Men Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:08 zapamnialas o hostessach na promocji, tylko nogi trza mu bedzie zdepilowac!!!!!! maryjo2 napisał(a): > W roli glownej : Men > Rezyseria: Men > Monologi:Men > Scenarzysta: Men > Operator swiatla:Men > Charakteryzacja: Men > Muzyka ?? Nie slychac > Dystrybucja i reklama: Men > Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:11 Cholender, racja! Mam w domu odpowiedni preparat. Silny - szczecine tez wykosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:16 kosiarka sie sprawe zalatwi - szybko tanio i bezbolesnie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:17 tylko zeby na plecy i dlakierowcy wystarczyło :))) codwie hostessy to nie jedna !!!! jeden bedzie sie usmiechac, a drugi portfele kosic:))) maryjo2 napisał(a): > Cholender, racja! Mam w domu odpowiedni preparat. Silny - szczecine tez wykosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:18 spoko, nawet sama skosic mogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:20 tylko uwazaj na rykoszet spod ostrza!!!!! men to wyjatkowo twarda sztuka :)) Gość portalu: mina napisał(a): > spoko, nawet sama skosic mogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:21 spoko, wloze sobie ludowy stroj hutniczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:22 i koniecznie gumowe rekawiczki :)))) Gość portalu: mina napisał(a): > spoko, wloze sobie ludowy stroj hutniczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:23 spoko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:23 różowe?? Gość portalu: mina napisał(a): > spoko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:26 nawet w zielone sloniki! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:29 Tez chce rekawiczki w zielone sloniki! Zawroce nimi Marysiowi w glowie, o! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:33 maryjak rany boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czym Ty mu chcesz zawracac tymi rekawiczkami??????? no nie moge!!!!!!nie moge!!!!! :))))) ONE NIE DO TEGO SŁUŻĄ!!! nie do głowy!!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! My o komisji wojskowej myslalysmy ":))))) maryjo2 napisał(a): > Tez chce rekawiczki w zielone sloniki! Zawroce nimi Marysiowi w glowie, o! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:36 Alez Jasminka, ja nie chce calej komisji zawracac w glowie, tylko Marysiowi. To one musza miec niezla moc, te zielone sloniki, jak na komisje dzialaja. To z latwoscia oszolomie Marysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 22:38 maryjka, no co ty. malo juz jest oszolomiony??? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:39 Ale zawsze moze byc wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:38 na pewno maryjko go oszolomisz :)))) padnie jak zobaczy, co chcesz mu zrobic tymi gumowymi słonikami!!!!!! maryjo2 napisał(a): > Alez Jasminka, ja nie chce calej komisji zawracac w glowie, tylko Marysiowi. To > > one musza miec niezla moc, te zielone sloniki, jak na komisje dzialaja. To z > latwoscia oszolomie Marysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:41 Hmmm, tak menślę i menślę, i wymenśliłam, że wy wiecie coś, czego ja chyba nie wiem. Chce wiedziec co to jest! NATYCHMIAST! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:46 noooooooooooo doooooooooooooobra...... to HOSTESS :)))) maryjo2 napisał(a): > Hmmm, tak menślę i menślę, i wymenśliłam, że wy wiecie coś, czego ja chyba nie > wiem. Chce wiedziec co to jest! NATYCHMIAST! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:49 Ale ja w temacie zielonych slonikow menslałam! Co mi tu mendlisz oczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:50 mendzy nami mowiac - tak men siem wypsmenło :)))) maryjo2 napisał(a): > Ale ja w temacie zielonych slonikow menslałam! Co mi tu mendlisz oczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 15.02.02, 22:56 A to mentlik menślowy mnie menczy teraz! W zwiazku z zielonymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®men∞♀ menodram IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:20 menść mensminaaaaaa, i menść menryjo, menślałem o tymen menamym Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: menodram 15.02.02, 22:26 Nie menślałam, że z Xmenpowera taki menśliciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:22 A jaki jest meski odpowiednik hostessy? Bo za babę to Men chyba nie zechce robić. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:23 oj maryjka jak Ci powiem,to mnie mario ochrzani, ze Cie na manowce sprowadzam :)))) sama se wykombinuj :)))))))))))))) maryjo2 napisał(a): > A jaki jest meski odpowiednik hostessy? Bo za babę to Men chyba nie zechce > robić. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:25 Kombinuje, kombinuje i nic! No powiedz! Jasminka, plisssss. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:29 no nie moge!!! naprawde nie moge!!!!! maryjo2 napisał(a): > Kombinuje, kombinuje i nic! No powiedz! Jasminka, plisssss. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:30 Jasmina, mow! Bo nie strzymie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:31 no wlasnie!!!!! jeszcze nie powiedzialam,a Ty juz chcece wyprawiasz :)))) maryjo2 napisał(a): > Jasmina, mow! Bo nie strzymie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:32 słuchajcie... proponuję .... . . . .... dla dobra tego forum, dla PRZEJRZYSTOŚCI wątków kill him Znaczy się zabić mena! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:34 no to juz a my zajmiemy sie alibi Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > słuchajcie... > > > > > > > > > > proponuję > > > .... > . > . > . > .... > dla dobra tego forum, dla PRZEJRZYSTOŚCI wątków > > > kill him > Znaczy się zabić mena! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:38 XpOver chcesz nas takiego Mistrza pozbawic? A wstydz sie, wstydz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:41 maryjko ja biorę to na siebi będę codzień wył uneeeczkoooo kochaaana uuuneczkooooo najmilsza mooooooja nie poczujesz różnicy więc po co przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Teatr Jednego Aktora. 15.02.02, 22:45 I Ty to wszystko tak gratis? Dla dobra ludzkości? Będziesz naprawdę tak krzyczał i z takim przekonaniem jak to robi Mistrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Teatr Jednego Aktora. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 22:38 nienie zasadzka musi być ja będę udawał uneczkę i będę chlipał, albo go żegnał na zawsze potem mario odwróci jego uwagę ja go chwycę, a wtedy np mina, bo ma dużo zimnej krwi pif paf! czy może metodą na miodek w jamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Nudny Teatr Jednego Aktora. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 22:15 x®♂∞♀ krzyknął: "król jest nagi"...i zrobiło się zamieszanie. Czy mam rozumieć, że ci wszyscy, którzy dyplomatycznie wstrzymali się od głosu- zgadzaja się z autorem tego spostrzezenia? czy może się boją "podpaść" Mistrzowi. Że mnie jest Marsylka rewolucyjna, więc powtórzę za "Znaczkami", że Men ostatnio przynudza..i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Nudny Teatr Jednego Aktora. 16.02.02, 22:16 wyklety powstan ludu ziemi........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: Marsylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:20 Wole przynudzac nudnym wątkami, niz zakładać kretyńskie wątki z jeszcze głupszymi treściami - vide sam nick tamtego autora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Marsylko IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 16.02.02, 22:26 ja tam menika lubiem i skrzywdzic go nie pozwolem! pif paf! z zimna krwia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re:Mino IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:28 Masz buziaka za to, ale dopiero w Białym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: na menika...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 22:33 Kitek, i Ty przeciwko mnie? Każdy, kto nie jest ze mną itd..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: na menika...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 22:38 tamto to znaczy któro? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: na menika...... 16.02.02, 22:41 no przeciez, ty porzadna, i za byle menikiem nie latasz, tylko tego popieprzonego nicka wypatrujesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: na menika...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 22:44 Ale coś w tym widocznie jest, że jak na scenie występują te znaczki, to się dobrze bawię, a jak się wtacza menisko, to bez skrupułów i ostentacyjnie zieeewam. Czekam, aż men repertuar zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: na menika...... 16.02.02, 22:49 sprowokuj go do tego, bo potencje podobno ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: Marsylka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:59 hi, hi - i tak Ciebie lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re:Chichot satyra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 00:12 się rozległ na scenie. Ja Ciebie też lubię, ale nie lubię jak nudzisz! Potem będziesz znowu narzekał, ze sobie poszłam..:) To daj mi chociaz szansę, spraw, żebym nie miała ochoty na wyjscie z tego teatrzyku przed końcem przedstawienia, w którym ta sama scena powtarza się w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re:Chichot satyra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 09:02 "Rózna interpretacja symbiozy, Inna u listka, inna u kozy " p.s.: no to teraz jak bedziesz nudziła kilka razy dziennie, że zabierają Ci Twój ukochany "kabelek", to nawet nie pisne słowem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re:Mino 16.02.02, 22:45 w Bialym Domu????? w gabinecie Clintona??? oj, to dopiero buziak bydzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś