aariel 24.02.04, 17:26 A czemu sie nie chwalisz urodzinami??? STO LAT! I milej zabawy wieczorkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakarpl Re: Ponczo! Sto lat! 24.02.04, 17:29 No ladnie, Aariel, mielismy ten sam pomysl w tej samej chwili:) STO LAT P.S Ale z Poncza wazniak, ma dwa posty, hahahaha,a le on sie nigdy b´nie chwali, dobrze, ze ma mnie, rzecznika, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ponczo! Sto lat! 24.02.04, 17:32 wakarpl napisał: > No ladnie, Aariel, mielismy ten sam pomysl w tej samej chwili:) ;) Chcialam mu zlozyc zyczenia pod Twoim postem, ale stwierdzialm, ze moze tego nie zauwazyc, wiec zalozylam nowy watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Ponczo! Sto lat! 24.02.04, 17:34 To zloz mu i pod moim, bo teraz ma 2 prawie identyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ponczo! Sto lat! 24.02.04, 17:37 wakarpl napisał: > To zloz mu i pod moim, bo teraz ma 2 prawie identyczne:) Juz to zrobilam, mniej wiecej w tym samym czasie co pisales tego posta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ponczo79 Re: Ponczo! Sto lat! 24.02.04, 18:31 Wielkie Dziki za Zyczenia. To mile z waszej strony jestescie Kochani. Niestety nie moge sie rozpisywac w tej chwili bo musze przyszykowac impreze . jeszcz raz dzieki papa Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl oj przyszykowales... 25.02.04, 09:48 haahhahhaha, pamietaj, po zoltej jest czerwona, hhaa Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Sto lat ode mnie też:) 24.02.04, 18:29 szalonego przejścia z jednej daty w drugą i ogólnego powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Sto lat ode mnie też:) 24.02.04, 21:42 Jak na prawdziwych kibicow przystalo, mamy przerwe w imprezie i ogladamy Lige Mistrzow (tearz jest przerwa). Zaraz po meczu wracamy do zabawy:)! Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Sto lat ode mnie też:) 24.02.04, 22:08 I ja sie dołaczam sto lat w zdrowiu, szczesciu i milosci. Zeby dobry humor, powodzenie w zyciu i przyjaciele nigdy Cie nie opuscili. Troche pozne te moje zyczenia, ale podobno lepiej pozno niz wcale. A tak naprawde dopiero dotarlam do domu i nadrabiam forumowe zaleglosci:-)) Baw sie dobrze na imprezce Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 To ja tez!!! 25.02.04, 09:13 Poprzednicy juz chyba wszystko napisali to ja zycze wszystkiego zusammen:o) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 kurczaku!! 25.02.04, 10:24 kurczak1976 napisała: > Poprzednicy juz chyba wszystko napisali to ja zycze wszystkiego zusammen:o) Tak napisałaś ładnie, więc się pytam, jak tam niemiecki?? Poznałaś kogoś sympatycznego na kursie? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Chiara meine wunderbare Frau 25.02.04, 10:38 Dzieki za pamiec. Niemiecki coraz lepiej ale chyba bardziaj dzieki ogolnemu wchlanianiu niz nauce na kursie. Okazalo sie ze ten poziom jest dla mnie za niski i zajecia tez sa troche nudnawe (niestety nauczycielka wybrala kiepska ksiazke). Wszystko ratuje jesynie atmosfera bo ta jest na prawde bardzo mila. Dziewczyny sa fajne ale chyba spotkanie raz w tygodniu nie pozwoli mi nawiazac wiekszego kontaktu. No i jeszcze fakt ze sa to Portugalki i Hiszpanka ktore znaja sie z pracy i rozmawiaja miedzy soba tylko we wlasnym jezyku tez nie ulatwia mi sprawy. Wlasnie sie zastanawiam jak ewentualnie moglabym nawiazac z nimi pozakursowy kontakt? Moze jakies pomysly? Tylko uprzedzam ze ja w tej dziedzinie wykazuje wrecz chorobliwa niesmialosc:o( Pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Chiara meine wunderbare Frau 25.02.04, 10:54 kurczak1976 napisała: > Wlasnie sie zastanawiam jak ewentualnie moglabym nawiazac z nimi pozakursowy > kontakt? Moze jakies pomysly? Tylko uprzedzam ze ja w tej dziedzinie wykazuje > wrecz chorobliwa niesmialosc:o( Oj, szkoda, ze juz karnawal sie skonczyl, bo moglas na lekcje przyniesc faworki (jesli umiesz je wyprodukowac). Ale w sumie nic straconego. Mozesz upichcic cos na nastepna lekcje (duzo Was tam jest?) i przyniesc bez okazji albo wymyslec jakies polskie swieto (ze niby tak tradycja nakazuje ;) ) Takie ciasteczka powinny zaciesnic znajomosc......... Zaraz zaraz.......................................... czy Ty nie masz niedlugo urodzin? Jesli tak, to mozesz przyjsc z ciatem-tortem i swieczka i poswietowac na lekcji. I moze przeniesie sie to swietowanie na po-lekcje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka I jeszcze ja... 25.02.04, 09:58 Spóźnione, ale gorące - wszystkiego, o czym marzysz! Odpowiedz Link Zgłoś