zorak 17.02.02, 19:45 szukałem cie po tych wštkach ale jakos mało tu Ciebie.. Przynajmniej w tych ostatnich..., czyżby cos cię zmogło? a może mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:14 Jestem ,jestem:))))))))))) Witam serdecznie w wariatkowie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 20:26 dlaczego wariatkowo? czyzbym wplatal sie w cos zlego? zawsze wplatuje sie w najgorsze sprawy i mam klopoty...:) choc zwykle wychodze bez szwanku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:31 Jeszcze jakie wariatkowo!!Tu sami wariaci sa!:)))))) Ale za to bardzo sympatyczni i kochani!Slowo! Tu mozna o wszystkim gadac i nikt slowa zlego nie powie .Najwyzej niejaki Kitek zabirze nas na leczenie do psychiatryka. W tej chwili na forum szaleje Men .Mistrz w zakladaniu watkow:) Poza tym fajny facet. A w ogole to jest weekend i sa puchy totalne. W kazdym razie jak chcesz poznac ludzi,pogadac to z pewnoscia jest tu o wiele bardziej sympatycznie jak wsrod tych furiatow.Wczoraj juz tak mnie wkurzyli ,ze postanowilam nie chodzic tam. Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 20:36 to moze nie powinienem sie tak przebojem wtlaczac w zgrana spolecznosc:)? jak znam siebie to do psychiatryka zostane odeslanyu na pewno...:) poza tym to chyba tez troche odpoczne od forum krajowego - nie jestem co prawda zwiazany z zadnym z tych forow bo lubie spojrzec na kazde z nich i na wielu sa moje watki ale to krajowe jest chyba zbyt dynamiczne jak na mnie... chyba sie przerzuce na "tuning samochodowy" - cokolwiek to jest:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:48 Spoko!jak sie nie bedziesz czepial ze klniemy jak konie dorozkarza to nikt Ci krzywdy nie zrobi;)))) Szczerze mowiac naszemu psychiatrze tez brakuje piatej klepki. Wszyscy mamy swira nie przecietnego:) Tam nie jest dynamicznie tam jest durnowato.Kazdy madrzy sie zapominajac ,ze jest jednoczesnie i przede wszystkim czlowiekiem.No,chyba ze to banda cyborgow tylko:) (nie obrazajac cyborgow naturalnie:) Tuning samochodowy?To moze ja na ogrod i roslinki skocze?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 20:52 nie czepiaj sie forum ogrodniczego! kiedys uschlo mi awokado i tamtejszy expert wytlumaczyl mi ze moj dom jest za suchy i ze podlewalem je zla woda. to znaczy woda ktora stala dzien a nie tydzien. Co dobitnie odstraszylo mnie od prob wyhodowania sobie kolejnego awokado jakos nie zauwazylem tu ze klniecie jak konie dorozkarzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:01 I do tego potrzebowales az eksperta? Trzeba bylo mnie zapytac,ja od razu powiedzialabym Ci ze latwiej wyhodowac pietruszke jak awocado;)))))))))) Oj,klniemy,klniemy.Po prostu Liga gdzies sie rozlazla.W weekendy wlada tu Men i jego "sloneczka" rozliczne.No,jak tu Menisko zajrzy to zaraz zbiore opierdziel:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:08 o, przepraszam - onegdaj hodowalem tez mango i pasiflore. co prawda mango mi zgnilo zanim wypuscilo kielki a pasiflora uschla po trzech tygodniach ale to sie wytnie. Pochlebiam sobie ze mam reke do roslin :) a poza tym mowilas ze to ty jestes tu krolowa sniegu a nie men? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:15 O nie Zorak. Krolowa Sniegu jest moja bognia.Ja tylko sie od niej ucze.:) Ale jest tu wielu wspanialych ludzi.Wlasnie przed chwila poznales jedna z nich ,przesympatyczna Only:) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:24 jak mowi przyslowie - ucz sie ucz bo nauka to ptegi klucz.... a wiesz z emnie wlasnie zainspirowalas. wlaczylem sobie muzyke i tkniety twoim niickiem postanowilem posluchac samanthy fox - w znakomitym hicie touch me - i want your body. swietna muza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:35 Kuwa Zorak!Nie wymieniaj przy mnie tej baby!!!!!Mam alergie!!!!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:40 dlaczego? ona fajnie spiewa.... ps. nie musisz sie ograniczac jesli chcesz klac - nie jestem na to wyczulony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:44 Tu na szczescie nie musze sobie zalowac.Tu klne kiedy mi sie chce,ale nie zawsze mam na to ochote;))))) Mam nadzieje,ze zadomowisz sie tu. Ja kocham te bande czubkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:57 ale samanta na litosc - dlaczego nie lubisz piosenek... tej.... no... no wiesz ktorej. blagam wytlumacz bo nie kumam tego? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:59 Kazdy kojarzy z ta baba moj nick i zaraz sie pyta czy tez mam taki biust jak ona!!!!!!! Bleeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:03 no to z mojej strony takiego pytania raczej nie musisz sie obawiac:))))))))) ale ja lubie muze samanty wogole lubie lata 80te... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:05 cha,cha,cha!!!!!!!!!!!! Zarabiasty jestes!!!!:)))))))))))) Przez jais czas bylam Santa,pozniej nick stal sie nieaktualny i przerobilam na Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:21 to ma byc ironia? ja naprawde lbuie te muze. modern talking, samanta lis (fox), madonna, george miachael, belinda carlisle, pet shop boys, sabrina, sandra, kate bush, kylie minogue, bananarama.... mam wymieniac dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:32 starczyyyyyy!:)))))))) Ja wole techno:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Samanta? jeste� tutaj? 17.02.02, 20:54 he he he jakis nowy???? :))) do mnie tez gadal nowy, na moim watku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:02 Nowy,swiezutki.:) Poznaj Only ...To jezd Zorak! Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:05 czuje sie jak najswiezszy towar wchodzacy na impreze, gdzie szaleje juz mnostwo mlodych i chetnych...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:09 to juz dzisiaj jestes drugi nowy, ale ty jestes swiezszy..... przedstawie sie moze: Onlyania jestem, chora psychicznie, ucieklam spod opieki doktora kitka, ale wracam czesto, bo nie ma to jak dobry psychiatra :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:14 a kto jest ten pierwszy nowy? rad bym sie dowiedziec? samanta juz mnie przedstawila - zorak milo mi szalenie osoby chore psychicznie maja u mnie szczegolne powazanie albowiem czerpie z szalenstwa inspiracje do zycia. o nie, znowu mnie ponioslo i pisze glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:17 dobrze gadasz!!!!!!! My tu wszyscy staramy sie byc pacjentami dr.Kitka!!!!!!:))))))))) My chcemy byc fisiami :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:24 ten drugi nowy to jerdon, ale nawial juz.....zrobil juz na mnie rezerwacje, ale ojce mnie pewnie i tak nie dadza....dra siem cobym ich na starosc w opiece swojej miala.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś