Dodaj do ulubionych

Samanta? jeste� tutaj?

17.02.02, 19:45
szukałem cie po tych wštkach ale jakos mało tu Ciebie..
Przynajmniej w tych ostatnich..., czyżby cos cię zmogło?
a może mi sie wydaje?
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:14
      Jestem ,jestem:))))))))))) Witam serdecznie w wariatkowie:))))))))))))))
      • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 20:26
        dlaczego wariatkowo?
        czyzbym wplatal sie w cos zlego?
        zawsze wplatuje sie w najgorsze sprawy i mam klopoty...:)
        choc zwykle wychodze bez szwanku...
        • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:31
          Jeszcze jakie wariatkowo!!Tu sami wariaci sa!:)))))) Ale za to bardzo sympatyczni i kochani!Slowo!
          Tu mozna o wszystkim gadac i nikt slowa zlego nie powie .Najwyzej niejaki Kitek zabirze nas na
          leczenie do psychiatryka. W tej chwili na forum szaleje Men .Mistrz w zakladaniu watkow:) Poza tym
          fajny facet. A w ogole to jest weekend i sa puchy totalne. W kazdym razie jak chcesz poznac
          ludzi,pogadac to z pewnoscia jest tu o wiele bardziej sympatycznie jak wsrod tych furiatow.Wczoraj juz
          tak mnie wkurzyli ,ze postanowilam nie chodzic tam.
          • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 20:36
            to moze nie powinienem sie tak przebojem wtlaczac w zgrana spolecznosc:)?
            jak znam siebie to do psychiatryka zostane odeslanyu na pewno...:)
            poza tym to chyba tez troche odpoczne od forum krajowego - nie jestem co prawda
            zwiazany z zadnym z tych forow bo lubie spojrzec na kazde z nich i na wielu sa
            moje watki ale to krajowe jest chyba zbyt dynamiczne jak na mnie...
            chyba sie przerzuce na "tuning samochodowy" - cokolwiek to jest:))))))))
            • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:48
              Spoko!jak sie nie bedziesz czepial ze klniemy jak konie dorozkarza to nikt Ci krzywdy nie zrobi;))))
              Szczerze mowiac naszemu psychiatrze tez brakuje piatej klepki. Wszyscy mamy swira nie
              przecietnego:) Tam nie jest dynamicznie tam jest durnowato.Kazdy madrzy sie zapominajac ,ze jest
              jednoczesnie i przede wszystkim czlowiekiem.No,chyba ze to banda cyborgow tylko:) (nie obrazajac
              cyborgow naturalnie:) Tuning samochodowy?To moze ja na ogrod i roslinki skocze?:))))
              • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 20:52
                nie czepiaj sie forum ogrodniczego! kiedys uschlo mi awokado i tamtejszy
                expert wytlumaczyl mi ze moj dom jest za suchy i ze podlewalem je zla woda.
                to znaczy woda ktora stala dzien a nie tydzien. Co dobitnie odstraszylo mnie od
                prob wyhodowania sobie kolejnego awokado
                jakos nie zauwazylem tu ze klniecie jak konie dorozkarzy???
                • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:01
                  I do tego potrzebowales az eksperta? Trzeba bylo mnie zapytac,ja od razu powiedzialabym Ci ze
                  latwiej wyhodowac pietruszke jak awocado;)))))))))) Oj,klniemy,klniemy.Po prostu Liga gdzies sie
                  rozlazla.W weekendy wlada tu Men i jego "sloneczka" rozliczne.No,jak tu Menisko zajrzy to zaraz zbiore
                  opierdziel:)))))))
                  • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:08
                    o, przepraszam - onegdaj hodowalem tez mango i pasiflore.
                    co prawda mango mi zgnilo zanim wypuscilo kielki a pasiflora uschla po trzech
                    tygodniach ale to sie wytnie.
                    Pochlebiam sobie ze mam reke do roslin :)
                    a poza tym mowilas ze to ty jestes tu krolowa sniegu a nie men?
                    • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:15
                      O nie Zorak. Krolowa Sniegu jest moja bognia.Ja tylko sie od niej ucze.:) Ale jest tu wielu wspanialych
                      ludzi.Wlasnie przed chwila poznales jedna z nich ,przesympatyczna Only:)
                      • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:24
                        jak mowi przyslowie - ucz sie ucz bo nauka to ptegi klucz....
                        a wiesz z emnie wlasnie zainspirowalas.
                        wlaczylem sobie muzyke
                        i tkniety twoim niickiem postanowilem posluchac samanthy fox - w znakomitym
                        hicie touch me - i want your body.
                        swietna muza
                        • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:35
                          Kuwa Zorak!Nie wymieniaj przy mnie tej baby!!!!!Mam alergie!!!!:)))))))))))))))))))
                          • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:40
                            dlaczego?
                            ona fajnie spiewa....
                            ps. nie musisz sie ograniczac jesli chcesz klac - nie jestem na to wyczulony....
                            • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:44
                              Tu na szczescie nie musze sobie zalowac.Tu klne kiedy mi sie chce,ale nie zawsze mam na to
                              ochote;))))) Mam nadzieje,ze zadomowisz sie tu. Ja kocham te bande czubkow:)
                              • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:57
                                ale samanta na litosc - dlaczego nie lubisz piosenek... tej.... no... no wiesz
                                ktorej.

blagam wytlumacz bo nie kumam tego?

• samanta1 Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:59
                                  Kazdy kojarzy z ta baba moj nick i zaraz sie pyta czy tez mam taki biust jak ona!!!!!!!
                                  Bleeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))
                                  • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:03
                                    no to z mojej strony takiego pytania raczej nie musisz sie obawiac:)))))))))
                                    ale ja lubie muze samanty
                                    wogole lubie lata 80te...
                                    • samanta1 Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:05
                                      cha,cha,cha!!!!!!!!!!!! Zarabiasty jestes!!!!:)))))))))))) Przez jais czas bylam Santa,pozniej nick stal sie
                                      nieaktualny i przerobilam na Samanta
                                      • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:21
                                        to ma byc ironia?
                                        ja naprawde lbuie te muze.
                                        modern talking, samanta lis (fox), madonna, george miachael, belinda carlisle,
                                        pet shop boys, sabrina, sandra, kate bush, kylie minogue, bananarama....

mam wymieniac dalej?
                                        • samanta1 Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 22:32
                                          starczyyyyyy!:)))))))) Ja wole techno:)
    • onlyania Re: Samanta? jeste� tutaj? 17.02.02, 20:54
      he he he jakis nowy????
      :)))
      do mnie tez gadal nowy, na moim watku :)))
      • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:02
        Nowy,swiezutki.:) Poznaj Only ...To jezd Zorak!
        • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:05
          czuje sie jak najswiezszy towar wchodzacy na impreze, gdzie szaleje juz mnostwo
          mlodych i chetnych...:))))))
          • onlyania Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:09
            to juz dzisiaj jestes drugi nowy, ale ty jestes swiezszy.....
            przedstawie sie moze: Onlyania jestem, chora psychicznie, ucieklam spod opieki
            doktora kitka, ale wracam czesto, bo nie ma to jak dobry psychiatra :))))
            • zorak Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:14
              a kto jest ten pierwszy nowy?
              rad bym sie dowiedziec?
              samanta juz mnie przedstawila - zorak milo mi szalenie
              osoby chore psychicznie maja u mnie szczegolne powazanie albowiem czerpie z
              szalenstwa inspiracje do zycia.
              o nie, znowu mnie ponioslo i pisze glupoty
              • Gość: samanta Re: Samanta? jesteś tutaj? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:17
                dobrze gadasz!!!!!!! My tu wszyscy staramy sie byc pacjentami dr.Kitka!!!!!!:))))))))) My chcemy byc
                fisiami :)
                • onlyania Re: Samanta? jesteś tutaj? 17.02.02, 21:24
                  ten drugi nowy to jerdon, ale nawial juz.....zrobil juz na mnie rezerwacje, ale
                  ojce mnie pewnie i tak nie dadza....dra siem cobym ich na starosc w opiece
                  swojej miala.....:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka