ulalka 03.03.04, 23:03 przygnietlo mnie do sciany, odcinam sie od siedzenia na poduchach, bo to bardzo wazne. trzymajcie, prosze za mnie kciuki, a ja wroce do Was w kwietniu, z pieknym wiosnennym dniem :D buzki :*) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: znikam........ 03.03.04, 23:14 Ulalko trzymam kciuki,,,,a jak puszcze to zawsze myslami bede kolo Ciebie.... zeby wszystko sie powiodlo..:-) ja bede na Ciebie czekac (i chyba Wszyscy tez)badzi pewna,,,,PA;......POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: znikam........ 03.03.04, 23:15 czekamy, czekamy Ulaleczko...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: znikam........ 07.03.04, 11:13 a Ty kuda malutka? znow przez faceta?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: znikam........ 07.03.04, 11:59 Sloneczko, no niebadzi tak surowa :)) a jakby to co....???? samo zycie....:))) zyc tez trzeba,,,, niech sobie Ulala ma przyjemnie obojetnie z jakiego powodu :-o!!!! :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: znikam........ 07.03.04, 18:36 slo-onko napisała: > a Ty kuda malutka? znow przez faceta?;-) tym razem od tego faceta zaleza tylko trzy pierwsze literki przed moim nazwiskiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: znikam........ 07.03.04, 18:47 tak myslalam, ze to on, pataszon jeden;-) Odpowiedz Link Zgłoś