kubajek 14.03.04, 01:30 myslalem ze to dla prawdziwych netoholikow a tu zadnego dyzuru nocnego nie ma... zadnej pielegniarki.. eeeee tam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: eeeee tam... 14.03.04, 08:54 Tak całkiem na serio to na tym forum nie powinno być ani jednego postu.Nie po to wymyślono instytucję klubów anonimowych netoholików,by nadal pogrążać się w tym nałogu,ba jeszcze prowokować innych do pisania i udzielania się..A za złamanie podstaw regulaminu powinno się relegować takich łamaczy banując ich na wieki wieków.Amen(t) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: eeeee tam... 14.03.04, 12:06 Tutaj stosujemy amerykanska metaode wychodzenia z nalogu. Nie calkowity zakaz a kontrolowane ograniczanie. Sukcesem tego forum bedzie stopniowe zmniejszanie sie tempa przyrostu postow na czlonkodobe. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: eeeee tam... 14.03.04, 12:31 a ja bylem pewien ze to metoda "klina - klinem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeeee tam... 14.03.04, 13:23 hyhy, zęby zaciskam i staram się jak mogę, byleby tylko tu nie wejść - a efekta każden z Was widzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: eeeee tam... 14.03.04, 14:27 Tak, tak...mam pomysl: Zamiast pograzac sie w netoholizmie podyskutujmy na ten temat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: eeeee tam... 07.04.04, 14:03 > hyhy, zęby zaciskam i staram się jak mogę, byleby tylko tu nie wejść no tak,.. ja przez rzeczona i cytowaną edzioszkę zostałam za takie właśnie postępowanie .. skarcona? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeeee tam... 07.04.04, 14:15 hyhy, no wiesz - akurat adminy mogą sobie pofolgować, tłumacząc się obowiązkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: eeeee tam... 14.03.04, 15:06 kubajek napisał: > pomoc po godzinie? > pacjent zasnął > :) za cicho wolal ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: eeeee tam... 08.04.04, 11:10 Siooostro, pająk! Sioostrooo, pająk! Siooooostrooo!!! SIOOOSTROOO!!!!!!! Pająk! Zostaw!.....zostaw mnie! (albo jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: eeeee tam... 08.04.04, 11:13 Ja znałem taką końcówkę: Eeeeej, gdzie mnie ciągniesz, łobuzie!... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeeee tam... 08.04.04, 12:00 pewnie za warkocze, a żaby do piórnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 A w ogole to tu adminami powinni zostac... 08.04.04, 16:31 ...ci co wcale sie na necie nie znaja i mysla, ze to jakas odmiana sake albo innej egzotycznej wodki:-) Wyobrazcie sobie tylko, jak przyjemnie i dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo by nam sie wychodzilo z nalogu, jak by nie mieli pojecia jak banowac i ze mysz sluzy jako pozywienie dla kota wylacznie albo... klapiatura to tyle co klapa od armatury lazienkowej...klowiatura, chcialam powiedziec... .-) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: eeeee tam... 09.04.04, 01:08 Ni eplec! dyzurna netoholiczka czuwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś