Gość: eo! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:35 z Was! strasznie się wciągnąłem tu jest jeszcze ciekawiej niż w pegazie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eo! Re: Artyści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:39 czółko i nie pytaj mnie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Artyści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:42 nie bede pytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Artyści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:43 nie bede pytac gdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo! Re: Artyści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:49 jak to gdzie odchodzę i nie pytaj mnie gdzie o nic nie pytaj już bo żal najprostszych słów a na koniec ważna sentencja men jest piździelec tragiczny Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: Artyści! 20.02.02, 23:50 Kto to jest eo i dlaczego men jest pizdzielcem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Artyści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:54 a dokad idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Artyści! 21.02.02, 00:43 szantrapa napisał(a): > (...) dlaczego men jest pizdzielcem??? Hm... Men to artysta, który niesiony pożądaniem zawsze wierzyć będzie, że... najważniejsza jest idea parcia do przodu ...więc kaligrafuje te swoje wątki bez opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Artyści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:54 zadnych slow i pytan? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Eo, X-coś tam i td. :)) 21.02.02, 14:03 Tam myślę, że na nastepnym spotkaniu w Vikingu to bedziesz obecny tylko duchem, lub jak wolisz tylko wirtualne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Eo, X-coś tam i td. :(( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:40 -Phhh! jak Ci jasno na ostatnim spotkaniu w Vikingu powiedziałem, większość Twoich wpisów budzi moje obrzydzenie, bez obrażania się; budzisz mój niesmak, cała Twoja "sympatyczność" jest przesiąknięta czymś obleśnym... jeśli przyjdę, to z wileką potrzebą unikania Twojej osoby, zwłaszcza, że pijany nie kontrolujesz ani równowagi, ani ślinotoku, a ja uważam, że sprawiedliwiej jest kierować swe współczucie na innych. Niestety na Twój widok nie mogę się z tym opanować, więc wybacz prewencyjny dystans. Pozdrawiam i z Bogiem, wodzu! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Eo, X-coś tam i td. :(( 21.02.02, 19:42 No to ustalilismy standardy ! Ja tez Ciebie olewam, i niech tak zostanie, o.k. ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Eo, X-coś tam i td. :(( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:43 wy tak serio czy to wyglupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Eo, X-coś tam i td. :(( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:45 Ja absolutnie serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Eo, X-coś tam i td. :(( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:46 ooni zdaje sie serio a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Eo, X-coś tam i td. :(( Samcia 21.02.02, 19:49 Samcia, serio - bo ile, kurde mozna byc spokojnym ?::)) Gość portalu: samanta napisał(a): > wy tak serio czy to wyglupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Eo, X-coś tam i td. :(( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:44 ok, poniżej 5 wątków, nie czuję i nie widzę wydzielin z Twych ust Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: XpOver, 21.02.02, 19:46 cieszę się, że Cię widzę, wiesz? Brakuje mi Ciebie na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: XpOver, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:52 Chłpy nie klocta sie X gdziez to byles jak cie nie bylo? Jakos brakowalo twoich abstrakcyjnych watkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: XpOver, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:09 :) nie czuję tu swego braku. jedna sprawa, że zaganiany druga, to moja całkowita niezdolność do interakcji z panem 80%wątków x 2myśli... trudno się przedziera do tych, których i mi brakuje (ukłon) :) Zresztą, mam problem: nie mogę się pogodzić z ogólną radochą z wpisów mena... Szczerze i może przyciężkawo powiem, ale naprawdę jestem zawiedziony ugawiedziowieniem osób, które podejrzewałem o przynajmniej politowanie dla. Ale nie: men is showman. Sorry, nie moje rejestry, jeśli większość to kręci, to tu naprawdę nie moja piaskownica. Strasznie się z tego powodu zdystansowałem, a przecież z odrobiną pasji tu zawitywałem zawsze. Żal mi całej tej zabawy, ale przestałem umieć[80%x2]... Znikam ponownie, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szympans Re: XpOver, 21.02.02, 20:37 Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): :) nie szczuję tu swego wraku. jedna krwawa, zagniatany mruga, to moje ciałko, wita niezdolność do interakcji z padem 80%wątków x 2wyślij.. . > trup dno się przeciera, dopych, który i mi brat kuje > (ukłon) :) > > Zresztą, mam problem: nie mogę się płodzić z ogoloną Zochą z wpizdów mena... > Szerzej i włoże przyciężkawo bowiem, pale naprawdę. jestem zawędzony. > ugor wiedzie owianiem osób, które podgrzewałem . Ale > > nie: men is snowman. > Skorry, nie doję ryje stary, jeśli większość to kręci, to tu naprawdę nie moja > dojkownica. > Straż nie ssie z tego po wodu z dysz.tańcowałem, a przecież z otrębiną! parsjiflorą tu > zakwitywałem za wsze. Żar mi ciałem tem za pachy, ale przesrałem kumieć[80% x2]... > > Sikam ponowie, pozdrawiam!!! czx®♂∞♀ikunia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... 21.02.02, 19:52 napierniczacie sie za caloksztalt, czy problem jednostkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:53 dwa kaftaniki i bedzie zgoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... 21.02.02, 19:54 albo do jednego obu zapakujemy, trzeba oszczedzac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:55 a jak sobie gardla poprzegryzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... 21.02.02, 19:57 to przynajmniej pogotowia, nie trzeba bedzie z lodzi wzywac, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone.do Kitka 21.02.02, 19:59 Ja bym prosiła o wyjaśnienie, co to są " zbuki pofajtolone" ? Czy to jakaś nowa jednostka chorobowa? I jaki ma numer? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone.do Kitka 21.02.02, 20:01 zawsze kura znosi jaja pofajtolone, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... 21.02.02, 19:58 No własnie to chciałem gadać, że jeden drugiemu przegryzie tętnice :)) p.s.: kitek, nie miałem troche racji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:00 Ja!ja sprzedam ich skory!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A o co wam poszlo zbuki pofajtolone........... 21.02.02, 20:13 Nie sprzedawaj sory na ..:)) Ja wyznaje troszke inna zasadę, niz w Biblii - jak dostaniesz w policzek, to oddaj podwójnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: wszyscy artyści 21.02.02, 20:01 Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki A jedne są lepsze, a drugie są gorsze A gorsze są tańsze, a lepsze są droższe Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? <Kazik> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: wszyscy artyści laura IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:12 jak zwykle dobrałaś się do genezy :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: wszyscy artyści laura 21.02.02, 22:04 "warszawa nie wioska ..." p.s.: prawda ??? Odpowiedz Link Zgłoś