IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 14:14
Morze,to nic wiecej jak skupisko sukcesywnych fal, tak samo jak zycie
zlozone z przemijajacych dni i godzin.
wydaje sie proste ,ale jest tyle......
Zaprazszam wszystkich zeglujacych.
Obserwuj wątek
    • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 14:22
      Tak tylko że ,fale powracają a życie płynie dalej...
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 14:28
        I cale szczescie.!
        • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 14:30
          Nie lubisz wspomnień ?
          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 14:34
            Owszem, ale co bysmy wspominali?
            • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 14:37
              Możę kolację ,na którą się spózniłeś?:)
              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 15:00
                Jak by zycie stalo w mijscu to bysmy sie bjadali do tej pory.
                (od wczoraj cos sie psuje mazsyna)
                • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 15:09
                  Chyba mnie nie lubi ,Twój komputer.Czuje na pewno ,że jestem czarownicą.:)
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 15:29
                    Wprost przeciwnie, mnie mowi ze sie niecirpliwi.
                    • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 15:39
                      To powiedz mu ,że Go lubię.A czy lubisz morze /ale dosłownie/?Że lubisz owoce
                      morza, to już wiem -czy fale mile Ci się kojarzą?
                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 16:26
                        -On sam to czuje.
                        -Bardzo.
                        -Zalezy jakie.
                        • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 16:34
                          Odpowiedziałeś ,pytaniem na pytanie.Jakie morze,czy jakie fale?
                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 16:47
                            Morze cieple I fale tez.
                            • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 16:56
                              Niastety , Bałtyk jest bardo zimny i to odstrasza takich zmarzluchów jak ja.
                              Ale na szczęscie, jakoś sobie z tym problemem radzę i staram się ,wygrzewać na
                              słoneczku .
                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 17:11
                                Goracy piasek,lekka bryza,takie dni sie mile wspomina.
                                • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 17:16
                                  Tak ,mam wiele takich wspomnień.Słońce i woda bardzo uspokajają.Najbardziej
                                  fascynyjące są wschody i zachody słońca,szum fal...chyba na zły temat
                                  weszliśmy,zaczynam się rozklejać.Może porozmawiamy o samochodach ?
                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 17:23
                                    Mozemy rozmawiac o czym chcesz,a lato niedaleko to powinno dodac otuchy.
                                    • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 17:32
                                      Przepraszam Cię ,muszę kończyć.Hasta luego!!!
                                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 17:40
                                        Do nastepnego!
                                        • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 20:03
                                          ...czy juz po kolacji?
                                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 21:49
                                            O tej porze?
                                            • libressa Re: Fale. 05.04.04, 21:58
                                              ...a to za późno, czy za wczesnie?
                                              :)
                                              Libressa
                                              ---
                                              Nadmiar zalet to duza wada.
                                              /LIBRA/
                                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 22:05
                                                Witam!
                                                Dla mnie wczesnie.
                                                • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:12
                                                  A co dzisiaj,na kolacje?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 22:23
                                                    Jeszcze nie zdecydowalem,nie mam dzisiaj apetytu.
                                                    Moze puzniej,bo dzis mam prace do rana.
                                                    U nie tez nie dzila dobrze,mysle ze to wina strony.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:50
                                                    To, nie bede Ci przeszkadzać.Owocnej pracy.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 22:57
                                                    Wcale nie przeszkadzasz, to siec.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:00
                                                    Nie wiem co robisz,ale jak pracuje to nie lubie jak ktos mi przeszkadza.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:04
                                                    Wybieram kolory,i miedzy czasie decyduje.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:05
                                                    Poprawilo sie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:07
                                                    malujesz ?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:14
                                                    Nie .
                                                    Robie katalog.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:17
                                                    A z czym,jesli to nie tajemnica?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:22
                                                    Z produktami naturalnymi,sklep<Bio>
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:28
                                                    Dla Twojego slepu ,czy robisz to dla kogos?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:30
                                                    Dla prywatnej osby.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:31
                                                    To jest katalog ,wysylkowy czy reklamowy?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:39
                                                    Reklamowy ,propaganda.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:45
                                                    Nie mozna tak , musisz miec do tego przekonanie co robisz,wtedy latwiej
                                                    przychodza pomysly do glowy.Reklama ,odpowiedno przefiltrowana odnosi ,
                                                    pozytywny skutek.Liczy sie pomysl,chocby byl kontrowersyjny.Nie wiem czy
                                                    pamietasz ,reklame Benetona-calujaca sie zakonnica.Zrobilo to duze wrazenie na
                                                    ludziach,dzieki czemu firma zyskala popularnosc w Polsce .
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:52
                                                    Najlepsze reklamy sa te ktorych sie nierozumie,ale ja tylko musze popoprawiac
                                                    niektore zeczy ijutro oddac.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:57
                                                    To tak jak ze sztuka ,im bardziej niezrozumiala tym ma wieksza wartosc.W takim
                                                    razie pracuj,ja juz sie oddale ,jutro mam straszny dzien a ty masz co robic.Nie
                                                    zapomnij o kolacji!Buziaczki!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:59
                                                    Dobrego odpoczynku!
                                              • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:07
                                                ...milo Cie znowu powitac/mam problem z klawiatura,chyba jakis wirus/.Czy
                                                przyjecie wypadlo pomyslnie?;)
                                                • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:17
                                                  Raczej słabo jak już poooooooo ;)))))))))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:20
                                                    ..nie podsłuchuj!!!:;)))))
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:23
                                                    Jaśnie pani powinna zamykać drzwi do sypialni ;))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:26
                                                    ...ups,to bylo spotkanie biznesowe.;)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:31
                                                    To jaśnie pani będzie produkawać dessusy i galoty z tym panem ;))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:45
                                                    ..nie trafiony,spioszki dla niemowlaków.;)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:47
                                                    To jaśnie hrabina zdaje się zaczęła od niemowlaków ;)))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:56
                                                    ..na razie ucze sie anatomii...
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:59
                                                    Jaśnie pani powinna założyć szkółkę niedzielną , tam to by można było się
                                                    nauczyć ;)))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:03
                                                    ..to jest swietny pomysl.A czy wacpan posluzy jako konsultant?
                                                • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:21
                                                  ...przyjecie było znakomite, rzekłabym wykwintne,
                                                  dyskusja, przy cygarze bardzo ożywiona.
                                                  Czas szybko płynie, niestety...
                                                  Libressa
                                                  ---
                                                  /LIBRA/
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:24
                                                    i powraca jak dziewiąta fala ;))
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:27

...sekwencyjnie...
                                                    to była kolacja, nie kolacjo-sniadanie.
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:27
                                                    Wszystko jeszcze przed Toba .Wiesz, ze palenie w nadmiarze szkodzi zdrowiu,:)
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:30
                                                    ...cygara nie szkodza, zapewniam Cie, nawet w nadmiarze...
                                                    a jeszcze jak dobry gatunek, to mozna palic i palic bez umiaru...
                                                    chyba,ze bez brandy to wtedy szkodza:)
                                                    libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:33
                                                    ..zawsze mnie intrygowal sposób, w jaki powstaja cygara.Ach te Kubanki ,jak one
                                                    te liscie zwijaja?:)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:37
                                                    mam być realistyczny ?? zwijaja na udzie a wiesz co się dzieje kiedy tak się
                                                    ociera udo i włosy nie mogą swobodnie rosnąć ?? powstaje wiele , bardzo wiele
                                                    pryszczyków , czy mam dalej ??
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:39
                                                    ...na Ciebie zawsze mozna liczyc ,taki subtelny i pelen fantazji.
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:41
                                                    i bądź tu realistą ;((((
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:37
                                                    ...na udach...
                                                    dzisiaj mam jeszcze, troche zajec...
                                                    więc niebawem oddale sie...
                                                    libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:42
                                                    Wiem ,nasz przesympatyczny kolega juz mi napisl.Ja chyba tez,mam jutro napiety
                                                    grafik .:)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:44
                                                    No, no, dopiero jutro napięty ??;)))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:46
                                                    ..znowu podsluchujesz,niegrzeczny chlopczyk.;)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:51
                                                    bo proszę mię zrozumieć, te dziurki do klucza są tak blisko ucha ;(((
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:48
                                                    ...mówisz, lubi pisac, opowiadałam o tym przypadku,
                                                    duzo radosci z tego powodu było...
                                                    jestesmy niebezpiczne...
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:55
                                                    Moja percepcja juz chyba dzisiaj ogranicza.Libreeso moze jasniej,my takie
                                                    anioleczki.;)
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:58
                                                    ...anioły bywaja bardzo niebezpieczne ...zwłaszcza upadłe...
                                                    Forum jakies dzisiaj przygnebiajace...nie chce psuc sobie nastroju...
                                                    dobranoc!
                                                    :0
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 15:33
                    Wprost przeciwnie, mnie mowi ze sie niecierpliwi.
    • Gość: szczur lądowy Re: Fale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:19
      zara rzuce pawia !
      • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:20
        tylko sie nie pobrudz !
        • Gość: szczur lądowy Re: Fale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:21
          najwyzej monitor !
          • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:26
            milych wrazen!Jesli masz takie odruchy ,to po co tu wlazisz?
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:27
        A tak mocno kolysze.?
    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:04
      ..dzisiaj, był chyba sztorm.;)
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:15
        I przez to ,dopiero teraz?
        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:19
          ..były małe antrakty , jakbym zaczeła ,to bym nic nie załatwiła dzisiaj.Mam
          troche problemów.:)
          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:22
            Cos powaznego?
            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:23
              Moze ,w przyszłosci tak.
              • Gość: capitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:25
                Badz dobrej mysli!
                • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:27
                  nie mam innego wyjścia , ,,być albo nie być''.
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:29
                    Moge cos zrobic?
                    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:32
                      Chyba nie .Nie chcę, tego podawć do wiadomosci publicznej i cięzko mi to
                      wytłumaczyc.
                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:34
                        OK.
                        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:36
                          Jadłeś już kolację?
                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:41
                            Dzisiaj tak ,troche wczesniej jak zwykle,praktycznie mialem caly dzien wolny.
                            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:46
                              A folder, się podobał?Zazdroszczę Ci , tego wolnego dnia.
                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:51
                                Oddany,ale dnia nie masz co zazdroscic,wystarczy ze popatrzysz w takstach
                                jaki mialem dzien.
                                • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:52
                                  Lubisz mizerię z ogórków?
                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:55
                                    I zadnej innej.
    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:00
      Dobrze, że Jesteś tolerancyjny , to zaleta:)
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:03
        Tak to widac?
        Dzisiaj bylem troche obok mnie.
        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:06
          tolerancji ,nie czy tak?
          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:19
            Zaraz z rana mi popsuli humor,ale co sie mozna spodziewac,dzis ciezko jest
            zadowolic kogos i tym bardziej jak stawia na mizerie.
            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:21
              nie odpowiedziałeś na moje pytanie.:(
              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:26
                Tak.
                • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:30
                  Ja to może upraszczam.To tak ,jakby ktos ukradł ,Ci cos cennego.Złodziej się
                  znudził i ci to oddał.
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:36
                    Poprostu ,utwirdzam sie w przekonaniu ze walka jest zbyteczna.
                    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:49
                      Tu chyba nie chodzi o walkę.Bo w takiej sytuacji ,nie ma o co walczyć.,,Życie
                      płynie dalelej,,/trochę filozoficznie/,może przyniesie coś bardziej
                      wartościowego.Ludzie się asekurują ;dzieci,może się zmieni,i.t.d....,wynika to
                      z ich obawy ,co bedzie dalej.A dalej jest ciąg dalszy , może bardziej ciekawszy
                      niż poprzedni.
                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:57
                        Jutro bedzie owocem przeszlosci.
                        Musimy godzic sie z tym co jest realne.
                        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 02:08
                          Nie musimy sie z tym godzić....uważaj bo zaraz będzie burza!:)
                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 02:11
                            Sztorm,burza,czego jeszcze brakuje?
                            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 02:14
                              Bezludnej wyspy i Robinsona.;)
                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 02:30
                                Wspanialy obrazek na dobranc!
                                Niewiem jak Ty,ale mnie sie zamykaja juz zaluzje,tak ze oddalam sie w
                                fantastyczna podroz i do nastepnej wylowionej butelki.Un beso!

• poo3 Re: Fale. 07.04.04, 02:34
                                  Pa,pa;)
                                  • libressa Re: Fale. 07.04.04, 06:27
                                    ...piekne posty, piekne pisanie,
                                    burza, burza jest piekna, gwałtowna,
                                    ale tez krótkotrwała, warto o tym pamietac...
                                    Libressa
                                    ---
                                    • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 17:53
                                      Kiedy zeglujemy w tym nieprzeniknionym gaszcszu
                                      nasze dusze i nasze myslenie
                                      staja sie tak wolne jak ocean.
                                      • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 18:18
                                        Wolność, daje nam poczucie bezpieczenstwa i swobody, niczym nie
                                        ograniczonej.Ocean jest nieokiełznany i tak jak w zyciu ,nie mozna dać się
                                        zniewolić i ograniczyć ,bo wtedy ulegamy autodestrukcji.Wolność duszy i
                                        myslenia, pozwala na pobudzanie naszych doznań i ciągłe poszukiwania nowych
                                        jakości.
                                        • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 18:44
                                          Jeszcze potrzeba sprzyjajacego wiatru.
                                          • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 18:55
                                            No i wywołaliśmy wilka z lasu,a własciwie z ocenu .Obraz na monitorze mi
                                            skacze , trudno mi pisać./jeszcze pracuję/.A tak powaznie ,,jestesmy sami sobie
                                            zaglem i sterem'',nalezy tylko obrać właściwy kurs.;)
                                            • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:07
                                              Niekiedy ktos wypada za burte.
                                              • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 19:10
                                                Zawsze ,trzeba mieć kamizelkę ratunkową :)
                                                • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:14
                                                  Niekiedy niewiele pomaga.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 19:21
                                                    To zalezy ,jak szybko przybędzie ratunek.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:28
                                                    To znaczy,sprzyjajace okolicznosci,czy szczescie?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 19:33
                                                    Jedno i drugie :)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:36
                                                    Nie za duzo jak na jeden raz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 20:13
                                                    Odezwę się w porze poznej kolacji , jak wroce do domu .Musze się zająć rzeczami
                                                    bardziej przyziemnymi.Buziaczek!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 20:18
                                                    OK.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 21:42
                                                    Czy kolacja ,już gotowa ?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:03
                                                    Juz po,teraz kawa i cos slodkiego.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:07
                                                    Kawa i słodycze,aby nie za póżno?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:11
                                                    Dlaczego?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:14
                                                    Po kawie trudno zasnąć ,a po słodyczach brzuszek rośnie.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:19
                                                    W moim przypadku ani pierwsze ani drogie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:24
                                                    Znowu mnie zawiodłeś,liczyłam na wspólną kolację?;(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:29
                                                    Ja mysle ze to jest wspolna kolacja!
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:34
                                                    Powiedzmy że tak.A co będzie na deser?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:37
                                                    Wybor zalezy od nas.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:40
                                                    Zawsze się asekurujesz.Moze pojdziemy na spacer?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:44
                                                    Chetnie, myslisz o jakims kakretnym miejscu?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:57
                                                    Jest wiele takich miejsc.Ale jakby trzymając się wątku morsko-oceanicznego ,to
                                                    może spacer plazą.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:04
                                                    Majac przed soba caly swiat , ktora wybierasz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:15
                                                    Tu mnie zaskoczyłeś , trudny wybór moze, Borneo.Jest tylko jeden problem , boję
                                                    się latać samolotami i jesli już muszę ,lecieć to może trochę bliżej
                                                    np:Majorka.Ale ta północna część , tam jest bardziej urokliwie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:26
                                                    Moze byc Torrent de Pareis?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:35
                                                    Świetny pomysł,skąd wiedziałeś ze na koncu kanionu znajdziemy się na plazy?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:47
                                                    Jako kapitan .
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:51
                                                    No tak, o tym nie pomyślałam.Sami jesteśmy na plaży ,czy jest tam ktos jeszcze?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:54
                                                    We dwoje bedzie bardziej romantycznie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:58
                                                    Czy przyniosą nam Sangrię ?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 00:06
                                                    Jak tlko masz ochote,zamowimy caly dzbanek.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 00:17
                                                    Tak mam.Wyobrażnia , jest niesamowita pozwala nam , przenosic się w inny
                                                    świat , taki idealny ,cudowny ,bez problemów.Morze ,szum fal,ciepły powiew
                                                    wiatru ,pusta plaża , gwiezdziste niebo i taki spokoj.Nikt od nas nic nie
                                                    chce /no może poza krabami wypełzającymi z piasku/.Jest cudownie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 00:27
                                                    Chwile odpoczynku, tez musza miec miejsce w naszym zyciu,
                                                    i jezeli mamy wolny wybor,to trzeba je wykozystac jak najprzyjemniej mozemy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 00:37
                                                    Na szczęscie ,mamy wolny wybór.Przepraszam Cię, ale muszę kończyć .Zostało mi 5
                                                    h snu,rano będę nieprzytomna.Życzę Ci kolorowych snów i miłego
                                                    zeglowania,uwazaj na rafy.Moze jutro,zmienimy lokalizację.Śpij słodko.Buziaczki!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 00:44
                                                    Ze zmeczenia czy rozkoszy?
                                                    Spij dobrze.
                                                    ciao!
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 00:53
                                                    I jedno i drugie.ciao!
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 06:02
                                                    Pada deszcz,zapowiada sie smutny dzień,owocnego zeglowania.Pa.Pa:((
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 08:30
                                                    Mila poranna niespodzianka!
                                                    Przyjemnego dnia!
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 08:58
                                                    Dziękuję.Nie masz jeszcze dosyć?Usypiam , nie wiem jak przetrwam dzisiejszy
                                                    dzień,to wszystko przez Ciebie/na kogos trzeba zwalić winę/.Równiez miłego
                                                    dnia.Czarownica;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 09:48
                                                    Nie mam wyboru,mam do zrobienia pare zeczy.
                                                    Wczoraj nachodzilismy sie troche,ale przyzekam ze nie bede wyciagal Cie tak
                                                    daleko,i w tym ostatnim jest troche prawdy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 10:27
                                                    W tym ostatnim jest cała prawda , urodziłam się w dniu Święta Czarownic, więc
                                                    nią jestem.A na drugie mam Skorpionica ,tak więc miej sie na baczności.Moje
                                                    ukąszenie może być śmiertelne.I tem miłym akcentem zakończę,muszę popracować.Do
                                                    wieczora!:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 14:13
                                                    Owszem,czujny byc musze, bo zagrozenie mam z dwoch stron, ale tez mam sie
                                                    czym bronic.Aczkolwiek nigdy nie myslalem wykozystac do tak okrutnych celow.
                                                    Wrecz przeciwnie ,jezeli bylo by to mozliwe to za jej pomoca dac milosc i nowe
                                                    zycie.
                                                    Nie mniej jednak dziekuje za przestroge.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 14:35
                                                    Nowe życie?Czy planujemy Dzidziusia?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 15:01
                                                    Nie ,ale jak by tak bylo ,to nie jest decyzja jednego.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 15:19
                                                    No tak,tu Ci przyznam rację.Bardzo mnie zaineresowało,to co stanowi Twoją
                                                    obronę ,przed Czarownicą?Muszę przygotować taktykę obrony?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 15:45
                                                    Przeczytaj bardziej uwaznie,i tam znajdziesz odpowiedz!
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 15:52
                                                    Wybacz moje niezrozumienie,ale jak wiesz moja percepcja z powodów Ci znanych ,
                                                    jest dzisiaj trochę ograniczona.Czy dzisiaj planujemy ,jakieś wyjście?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 16:01
                                                    Z mojej strony jak najbardziej,milo mi sie z Toba spaceruje!
                                                    (zawsze obok Ciebie)
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 16:10
                                                    Miły jesteś!Nie wstydzisz się spacerowaćz starą,pomarszczoną ,Czarownicą?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 16:19
                                                    Nie wstydze sie,(i to ze ide za toba nie oznacza nic zlego)
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 16:23
                                                    W takim razie ,dzisiaj Ty wybiearsz ,miejsce spaceru.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 16:32
                                                    Jak jestes tak zmeczona po wczorajszym ,to mozemy porozmawiac w kazdym innym
                                                    miejscu,nie koniecz musi to byc spacer.
                                                    Na co masz ochote?
                                                    Chcesz wiecej podpowiedzi,czy juz znasz moja bron?
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 16:38
                                                    Może tak ,ale nie jestem pewna,czas pokaze.Dzisiaj się nie wykręcisz , czekam
                                                    na konkretną propozycję,nie musi być spacer.OK
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 16:48
                                                    Propnuje kawiarnie ,bo troche sie stesknilem za malym torcikiem.
                                                    Jak widzisz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 16:53
                                                    Jesteś strasznym łakomczuchem,lubisz jeść słodycze.Znowu mi uciekasz ,prosze
                                                    ustal miejsce akcji,bardziej precyzyjnie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 17:01
                                                    Owszem ,bardzo lubie slodkie zeczy.
                                                    Nie brak mi decyzji ,ale wolal bym ustalic wspolnie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 17:07
                                                    Wiesz ze, jest to niewykonalne.W takim razie ja ,decyduję .Rozpalę w kominku i
                                                    mozemy, wypić kawę i zjeść torcik u mnie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 17:13
                                                    Wspaniale!
                                                    Powiedz jeszcze co lubisz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 17:18
                                                    Widzę że,pomysł Ci się spodobał.Jesteś moim gościem,więc napisz co Ty
                                                    lubisz,postaram się dostosować.
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 17:29
                                                    Nie sadze ,ze trafimy z ,gustami ja mam ochote na tiramisu,aTy wybier co lubisz
                                                    Ja zrobie zakupy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 17:35
                                                    Problem polega na tym ,że ja nie przepadam za słodyczami.Natomist lubię owoce,
                                                    może truskawki z bitą śmietaną i do tego ,likier bananowy.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 17:38
                                                    O ktorej?,i ide na zakupy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 17:43
                                                    Moze o h20.00.Zapomniałam Ci napisać ,że uwielbiam róże.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 17:53
                                                    OK.Gdyby miwypadlo cos niespodziewanego to zostawie wiadomosc.
                                                    I myslisz ze bym sie odwazyl przyjsc bez nich.
                                                    To do 20.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 17:57
                                                    Czekam o 20.00.Muszę wrócić do pracy,bedę wieczorem.Buziaczki!
                                                  • amata.bene Re: Fale. 08.04.04, 19:14
                                                    roze,oczywiscie,ze roze, a sa jeszcze jakies inne kwiaty?
                                                    pzdr!
                                                    amata.bene
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 20:30
                                                    Pozostale.
                                                    Te co sie nie podobaja.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 20:45
                                                    Znowu się spozniłeś,jakieś problemy?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 20:51
                                                    Dwa,pierwszy siec,i czekam na telefon bede musial wyjsc na chwile za ok 1h.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 20:54
                                                    Ja niestety też,za dużo pracy.Buziaczki!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 20:56
                                                    Teraz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 21:00
                                                    Niestety tak, muszę wysłać zamówienia.Pa
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 21:04
                                                    To bede czekal cierpliwie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 21:37
                                                    Już jestem.Trochę sie pogubiliśmy tego wieczoru.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 21:42
                                                    Wiele potkniec, ja musze wyjsc o 22h,i nie wiem ile potrwa?
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 21:49
                                                    Szkoda że nie do mnie ,muszę się pogodzić z porazką,będę ryczeć:(.To może się
                                                    pozegnamy o 22.00,ja się wyśpię .Jutro, znowu wczesna pobudka .Od soboty będę
                                                    miała więcej czasu.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 21:53
                                                    Ma na imie praca,a jak widze to oto chyba nie placzesz.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 21:56
                                                    To ładne imię.Ryczę ,ale Ty tego nie widzisz.:(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 21:56
                                                    Ma na imie praca,a jak widze to oto chyba nie placzesz.
                                                    Jak nie bedziesz zmeczona to zagladnij kolo 23h.
                                                    Przepraszam!
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 21:59
                                                    Jesli nie zasnę to tak,jesli nie ,to jutro się odezwę .Na wszelki
                                                    wypadek ,kolorowych snów.Całuski!:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 22:05
                                                    I w druga strone wiecej!Pa.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 06:07
                                                    Bardzo mi przykro ,ala poległam.Miłego dnia i udanych spotkań z
                                                    pracą.Buziaczek!:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 14:25
                                                    Czesc!
                                                    Wlasnie wstalem,pora na sniadanie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 14:45
                                                    Witaj o poranku!Czyżby torcik Ci zaszkodził?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 15:01
                                                    Nie uzywam,zmeczenie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 15:05
                                                    Coć dzisiaj ,humorku nie mamay?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 15:40
                                                    Nie,to nie humor,czego brak,to prysznic.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 15:41
                                                    sam?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 15:43
                                                    Niestety!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 15:47
                                                    Musze kończyć,wracam do pracy ,czekają na mnie /mała uroczystość świąteczna/.
                                                    Odezwę się póżniej,to moze wpadnę do Ciebie pod prysznic.Pa!:))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 15:51
                                                    Jak sie nie rozmocze do tego czasu!?
                                                    Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 17:29
                                                    Puk!Puk! Czy już po ,kąpieli?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 17:49
                                                    Tak,ale w niebzpieczenstwie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 17:53
                                                    Czy mam ,biec na ratunek?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 17:57
                                                    Szybko!,bo mnie chca zjesc!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 18:03
                                                    Kanibale są u Ciebie?Ale masz fajnych gości!:)))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 18:07
                                                    Nie,tylko od tego czekania na ciebie,wyszedlem jak groch.

• poo3 Re: Fale. 09.04.04, 18:17
                                                    No to ,jesteśmy kwita.Ja wczoraj ryczałam ,a Ty dzisiaj jesteś do zjedzenia.:)))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 18:21
                                                    I nie tlko dzisiaj.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 18:23
                                                    Znowu mnie kokietujesz,Groszku?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 18:31
                                                    Nie ma w tym nic zlego,mysle?
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 18:37
                                                    Ale kokietować starą , pomarszczoną Czarownicę ,a do tego z jednym zembem,to
                                                    chyba mała perwersja?:b
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 18:40
                                                    Albo ktos podobny!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 18:46
                                                    Do mnie ,to fantastyczne!:)Będzie mi rażniej.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 18:53
                                                    Mnie tez, bo ciezko znalezc bratnia dusze!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 19:02
                                                    Moze nie szukałeś,w dobrych miejscach?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 19:14
                                                    Albo na wszysko przychodzi odpowiedni czas.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 19:25
                                                    Mam smutną wiadomość dla Ciebie/mam nadzieję/.Musimy przerwać ,muszę wracać do
                                                    pracy ,a pózniej jadę do mamy,tam nie mam komputera.Jak wrócę w miare
                                                    wczesnie ,to się odezwę.Wydaje mi sie, że niedługo powstanie na motywach
                                                    naszych pogawędek, scenariusz do filmu brazylijskiego.Buziaczek!:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 19:31
                                                    Daj znac jak wrocisz.
                                                    To moze cos dadza za prawa autorskie!
                                                    Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 19:34
                                                    Dobrze,nie pij za duzo kawy bo w nadmiarze szkodzi.Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 20:21
                                                    :b
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 09.04.04, 21:14
                                                    Nie myslalem ze tak szybko.
                                                  • poo3 Re: Fale. 09.04.04, 23:52
                                                    Czy mogę ,liczyć na ciag dalszy?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 00:09
                                                    Zawsze kiedy tylko bedziesz miala ochote,i czas nam na to pozwoli!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 00:13
                                                    Przekazuję pałeczkeę w Twoje ręce,czekam na ciąg dalszy.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 00:19
                                                    Czy to rewanz za kolacje?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 00:29
                                                    Nie ,teraz ja Cię kokietuję?Skorpionica!!!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 00:33
                                                    Nie zasluguje na mniej drastyczne sposoby?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 00:42
                                                    Nic innego, nie przychodzi mi do głowy,muszę Cię sprowokować?Nie masz wiele
                                                    czasu ,bo niedługo musze iść spać.Rano do pracy.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 00:47
                                                    To przyznam ze Ci to wychodzi.
                                                    Ja narazie mam dni wolne i nie wiem do kiedy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 00:57
                                                    A ja niestety ,jutro pracuję.Za to niedziela i poniedziałek wolne.A w przyszłym
                                                    tygodniu,odpalam miotłę i lecę odpoczżąć.Czarownica na miotle.:)
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 01:00
                                                    To znow mnie chcesz zasmucic?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 01:13
                                                    Nie jest, to moim celem.Ale lubię czasami pobyć w samotności ,bez
                                                    telefonów,problemów.......itp.Czasem w momentach krytycznych , wsiadam w
                                                    samochód i jadę przed siebie z dużą szybkością,podnosząc poziom adrenaliny .To
                                                    działa niezle.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 01:23
                                                    Jezeli to poprawi sytuacje?
                                                    I nie zapominaj ze na drdze nie jest jak w powietrzu!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 01:34
                                                    I tu i tu mogę ,się oderwać od rzeczywistości.Pamiętasz pisalismy o
                                                    wolności ,to są te momenty.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 01:37
                                                    Ja mialem na mysli Twoje zdrowie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 01:49
                                                    W samochodzie czuję sie bezpiecznie,natomiast samolot jest mniej
                                                    komfortowy.Prawdopodobieństwo uratowania sie z samolotu czy samochodu ,jest po
                                                    stronie samochodu.Nie lubię latać ,ale czasami sie poswięcam.Pomaga ,duzo prasy
                                                    i whisky.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 01:55
                                                    Zostawimy wilka w lesie!
                                                    Masz juz jakies zaplanowane miejsce?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 02:03
                                                    Chyba tak.,Kazimierz.Tam jest teraz cisza ,spokój,mało turystów ,można odpocząć.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 02:11
                                                    Ty napewno wiesz lepiej,ja bylem tam nie wiecej jak dwa razy i malo co pamietam
                                                    Mam nadzieje ze wybor bedzie trafny i podzielisz sie wrazeniami.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 02:34
                                                    Lubie kulturę żydowską ,/pomińmy wątek palestyński/.Jest ona bardzo widoczna w
                                                    Kazimierzu .Drugim takim miejscem, jest Kazimierz krakowski , nie mniej
                                                    fascynujacy.Chyba nie jestem ,popularna w tym momencie?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 02:43
                                                    Jeszcze wiecej,ja mam kilku przyjaciol tego pochodzenia.
                                                    I rozumiemy sie doskonale!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 02:52
                                                    Jak moze tak sie zdarzy , ze nie będziemy na Forum to coś Ci opowiem .A
                                                    dzisiaj usypiam,za 4h muszę wstać .Życzę Ci, snów z Sabatem Czarownic na
                                                    miotłach.A teraz ,dobranoc!!!;)
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 02:58
                                                    Spij dobrze!Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 10:07
                                                    Dzień dobry śpiochu,czas na kawkę.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 12:48
                                                    O dobry wieczor!,wlasnie zaczynam codzienny rytual.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 13:31
                                                    To jest niesprawiedliwe,ja muszę pracowac ,a Ty leniuchujesz!!!:(((
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 13:46
                                                    Czasami nie z wlasnego wyboru!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 13:48
                                                    Czyzbyś był bezrobotny?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 13:52
                                                    Powiedzmy ze chwilowo.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 13:56
                                                    To masz wakacje.Gdzie ,zamierzasz je spędzić ?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 14:04
                                                    Przymusowe wolne,w tym momencie o wakacjach musze zapomniec,jedynie chyba
                                                    ze tak jak spacer po plazy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 14:08
                                                    A tym razem ,po której?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 14:15
                                                    Najlepij na wyspie piratow,liczac na jakis skarb.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 14:18
                                                    Liczyłam na to ,ze tym skarbem to ja jestem.:(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 14:26
                                                    I tak jest w istocie,lecz jakis kufer tez by nie zaszkodzil.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 14:33
                                                    Pod warunkiem,zebyśmy się nie zmienili ,pod wpływem jego zawartości.Wiesz,ze
                                                    bogactwo szczęscia nie daje?A tak pozatym,znowu mnie kokietujesz,jest to miłe.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 14:41
                                                    Dlatego tez ja najbardziej cenie zdrowie,ale milosc i srodki tez sa potrzebne do
                                                    comletu naszej egzystencji.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 14:44
                                                    A nie można żyć ,samą kawą i miłością?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 14:55
                                                    NIe wiem jakie moga byc skutki jak sie skonczy kawa i zgasnie monitor.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 15:00
                                                    .................................................?.Muszę kończyć ,wieczorem się
                                                    odezwę.A Ty masz ,zadanie do odrobienia -Jakie kobiety lubisz?Buziak!
                                                  • Gość: kapitn Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 15:02
                                                    OK.Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 16:56
                                                    Halo!Halo! Czy zadanie odrobione?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 17:47
                                                    Co masz na mysli ,cechy harakteru czy wyglad ?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 17:50
                                                    I jedno i drugie/miałam nadzieję, ze takie jak ja/.:(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 18:07
                                                    One Point! nie wykluczone!
                                                    Z poczuciem chumoru ,aktywne,szczere,wyrozumiale,opiekuncze i
                                                    niezalezne
                                                    Co do wygladu to jest mi trudno odpowiedziec, nie mam wymarzonego idealu,

• poo3 Re: Fale. 10.04.04, 18:11
                                                    Niezalezne .w jakim sensie?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 18:19
                                                    Mam na mysli samodzielnosc.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 18:22
                                                    ..drązymy dalej,a wiek?
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 18:26
                                                    Taki w ktorym maja uporczosci!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 18:29
                                                    Prosze mnie nie zwodzić,przedział wiekowy ,poprosze?:(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 18:32
                                                    W zaleznosci z czym zwiazany jest wybor!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 18:34
                                                    Jesteś nieznośny,wiesz o co mi chodzi,to jest czysta babska ciekawość.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 18:49
                                                    W sprawach milosnych osobistych wydaje mi sie ze wiek odgrywa relatywne
                                                    znaczenie,kakretnie nie potrfie Ci odpowiedziec,moze sprecyzuj bardziej.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 18:51
                                                    A gdyby ,się okazało ze mam 70lat?Czy bedziesz miał ochotę dalej, ze mna
                                                    gawędzić?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 18:55
                                                    Z jednakowa przyjemnoscia!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 18:57
                                                    Jak zwykle, milusi.Co robisz w Święta?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 19:02
                                                    Nic specjalnego,spedzam wdomu.
                                                    Musze wyjsc,wroce za godzine.
                                                    Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 19:05
                                                    Do miłego!Babajaga:))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:18
                                                    Zawsze sie spozniam!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 21:22
                                                    No właśnie!Przez Ciebie utyję,zjadłam prawie całego arbuza i popiłam
                                                    piwem./oryginalny zestaw/.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:30
                                                    Przepraszam ,ale zawsze wydaje mi sie ze zostawiam margines i...
                                                    Przyznaje,nigdy nie prubowalem.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 21:34
                                                    Co proponujesz ,na dzisiejszy wieczór?/tylko nie odbijaj piłeczki,bo staruszka
                                                    się zdenerwuje/.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:39
                                                    Moze opowiesz cos o swoich gustach,bo mnie zaskoczyla kombinacja.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 21:40
                                                    No wiesz,ja nie wiem czy tak na forum mogę,może zadziałać cenzura i co?;))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:43
                                                    Coraz bardziej mnie intrygujezs!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 21:45
                                                    Widzisz jak to babcie , mogą intrygować!To tak jak z winem , im starsze tym
                                                    lepsze.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:47
                                                    Albo ze skrzypcami.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 21:50
                                                    No właśnie a propo skrzypiec , co bys powiedział ,na wycieczkę do Krakowa?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:53
                                                    A kto bedzie przewodnikiem?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 21:54
                                                    Dzisiaj Ty.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 21:58
                                                    Nie wiem czy potrafie wywiazac sie z zadania.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:01
                                                    Myślę ,że tak.:).Ja zacznę , zamieszkaliśmy w hotelu,,Pod Różą".c.d.n.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 22:08
                                                    Przez otwarte okno wdzieral sie zgielk zatloczonej ulicy,w oddali widniala
                                                    smukla sylwetka Palacu Cultury..
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:13
                                                    Pomyliłeś miasta , Pałac Kultury to Warszawa .Robisz to specjalnie , ale ja nie
                                                    rezygnuję z usług pilota.C.d.N:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 22:20
                                                    To od czego zaczniemy,moze spacer na ?Blonia dla pobudzenia apetytu
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:22
                                                    Jestem za.A gdzie ,zjemy śniadanie?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 22:28
                                                    Powiedzmy ze w Cracovi ,zeby duzo nie szukac.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:31
                                                    ..poproszę coś innego.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 22:36
                                                    Wyszlismy z przygotowanymi kanapkami.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:39
                                                    W takim razie musimy zmienić scenariusz.Mieszkamy w starej kamienicy
                                                    w.....,postanowiliśmy ,iść na spacer /kanapki,przygotowujemy w kuchni/.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 22:45
                                                    Poprzedni podoba mi sie bardziej,co myslisz o Wierzynku i pojdziemy na wawel?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:47
                                                    Już lepiej.Lubisz spcerować ,ze mną po Krakowie?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 22:51
                                                    To raczej powinienem zapytac ja ,czy jestes zadowolona z przewodnika?
                                                    Ja w twoim towarzystwie czuje sie znakomicie!
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 22:58
                                                    Ja, rownież.A teraz odzywa się Czarownica ,dlaczego nie lubisz Krakowa?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 23:05
                                                    Lubie,w przeciwnym razie wybral bym drugi scenariusz.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 23:09
                                                    Jesteś trudnym przeciwnikiem ,znowu się asekurujesz.Moja szklana kula ,mówi mi
                                                    co innego.Nie zapominaj ,Czarownica ma moc i trochę sprytu.;)))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 23:14
                                                    Moze to ona nie mowi Ci calej prawdy?
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 23:19
                                                    No, właśnie !
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 10.04.04, 23:25
                                                    Teraz musze sie wylaczyc,bo zapomnialem ze mam pizze w piekarniku!
                                                    Potem jak nie bedziesz zmeczona mozemy ja o to razem zapytac.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 23:27
                                                    Ok.
                                                  • poo3 Re: Fale. 10.04.04, 23:30
                                                    Ale z tym zdrowym, odzywianiem to bym dyskutowała.SMACZNEGO!!!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 00:12
                                                    Dziekuje! jeszcze byla zjadliwa,widze ze nie doceniasz mojego poswiecenia.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 00:15
                                                    Trochę mi sie humor popsuł,Jacek Kaczmarski ,nie żyje...Troche jest mi
                                                    smutno,to kawał historii.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 00:26
                                                    Niestety to jest nieuniknione ,jak chcesz to mozemy zostawic.
                                                    Jak czlowiek wybiera rono dobra droge ,wieczorem moze umierac bez zalu.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 00:33
                                                    Wiesz co jest okrutne, to że inni umierają a my im współczujemy.Jeżeli nas to
                                                    dotyka ,naszych bliskich ,to popadamy w szaleństwo.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 00:39
                                                    Wydje mi sie ze nie nalezy lamentowac nad tym co jest nieuniknione.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 00:49
                                                    To nie chodzi, o zbędną histerię.Zawsze nam się wydaje ,ze nasi bliscy ,będą
                                                    życ wiecznie.A tu ,bańka prysła .Zmieńmy tamet, bo nie chcę o tym pisać.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 00:58
                                                    Owszem ,to smutny temat.
                                                    Mialem w planie pospacerowac po Kazimierzu, ale to tez przynosi smutne refleksje
                                                    Moze statkiem na Bielany?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 01:07
                                                    Bielany warszawskie?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 01:12
                                                    Nic Ci nie ucieknie! Krakowskie.,czy juz jestesmy na innej wycieczce?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 01:18
                                                    Już mi przeszło.Kazimierz krakowski, OK.Byłam tam .....jakiś czaas temu, i to
                                                    wrazenie było okrutne.Teraz komercyjnie wykorzystano historię tej dzielnicy i
                                                    wszyscy się cieszą .Biznes jest biznes.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 01:24
                                                    Takie czasy ,ale to tez uzdrawia miejsca.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 01:26
                                                    Szkoda tylko, że wcześniej groby żydowskie ,porastały gęstą trawą.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 01:35
                                                    Do dzis zyja niktorzy ,istnieja terz rodziny ,i kiedy sie poiawili?,kiedy ich
                                                    interesuje,to terz daje do myslenia.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 01:43
                                                    Życie jest okrutne,słabe jednostki dają się manipulować.I dlatego ,nie żyjemy w
                                                    edenie ,tylko w czymś na wzór piekła.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 01:46
                                                    Cale szczescie ze adaptujemy sie z latwoscia.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 01:51
                                                    Koniec tych demagogii.Czas na obiadek.Co proponuje przewodnik?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 01:54
                                                    Buziaka!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 01:58
                                                    ..ooo widzę że powrócił wątek ,obsceniczny.Czarownica i .....to może
                                                    być ,ciekawe doświadczenie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:01
                                                    I...zaczarowany.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 02:03
                                                    Chcesz mi humor poprawić?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:07
                                                    Chce wiedziec ,co Ci powie twoja kula.?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 02:09
                                                    Moja kula juz śpi,a może co Ty mi chcesz powiedzieć?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:12
                                                    Widze ze i bez niej sobie dajesz rade.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 02:19
                                                    Jesteś mistrzem kamuflazu!Jak masz ochotę się wygadać ,poo3@gazeta.pl.A co, z
                                                    kolacją?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:29
                                                    Dziekuje!,znajdziesz tam moj.
                                                    Moze kolacje sobie odpuscimy?,zebysmy sie bardzo nie pogryzli.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 02:31
                                                    Pamiętaj ze moje, ukąszenie jast śmiertelne.
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:35
                                                    Ja mam antidotum.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 02:38
                                                    Teraz Ty ,mnie intrygujesz.Myślałam ,ze jestem wyjątkowa i zadne antidotum ,nie
                                                    działa.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:47
                                                    Mozesz byc spokojna,to tylko po to zeby nie skonczylo sie na jednym ukaszeniu.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 02:50
                                                    ..nie chce ,Ci się spać?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 02:59
                                                    Zostawimy troche na jutro,bo idziemy po rekord,i juz mnie bola plecy,tak ze
                                                    wskakuje pod prysznic i jutro reszta.
                                                    Przyjemnych snow!,i calusy!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 03:23
                                                    Ja nie mam szklanej kuli!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 09:18
                                                    Przepraszam Cię,ale po prostu połozyłam się ,na chwilkę i dopiero sie
                                                    obudzilam.Nie złozyliśmy sobie życzeń.Życzę Ci , tak dużej mocy ,która pozwoli
                                                    na realizację marzen ,miłości i.......Terochę mnie, ostatnie kilka dni
                                                    wykończyło.Ogromne buziaczki!:))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 14:27
                                                    Witam!,o zwyklej porze.
                                                    Szczescia i slodyczy kapitan zyczy!
                                                    Niezly maraton,
                                                    Wyjezdrzasz dzisiaj?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 14:33
                                                    Witam jak zwykle,o poranku.Jestem z synem u rodzinki/nudy/.Wieczorem będę w
                                                    domu ,to się odezwę.Buziaczek!!!!!!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 14:39
                                                    OK.troche nudow dobrze nam zrobi.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 18:30
                                                    Puk!Puk!Czy jest,tam ktoś ?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 19:29
                                                    Pozniej Ci wysle klucz.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 19:35
                                                    I co, nie wpuścisz mnie teraz?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 19:45
                                                    Zebys mogla wchodzic bez pukania.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 19:49
                                                    Lubisz ,niespodziewane wizyty?:)
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:01
                                                    Zawsze bedzie to mika niespodzianka!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:03
                                                    A przygotujesz cos do jedzenia?/tylko nie pizza/:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:08
                                                    A co lubisz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:14
                                                    O nie!Ja jestem gościem,Ty proponujesz.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:17
                                                    Na tym etapie ,prawie domownikiem.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:18
                                                    Nie wiem,co Masz w lodówce?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:22
                                                    Polki.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:26
                                                    Dziękuję ,za wyczerpującą odpowiedż.To znaczy ,że nic nie będziemy jeść.To może
                                                    sie czegoś napijmy?;(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:29
                                                    Zawsze moge wyjsc cos kupic!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:31
                                                    Czekam ,jak wrocisz.;)))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:36
                                                    Zamowimy przez telefon?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:37
                                                    Mieliśmy się, zdrowo odzywiac!A ile mamay czasu ,na przygotowanie papusianka?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:40
                                                    Jest warte za wiecej chwil z Toba!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:48
                                                    Znowu kokietujesz Czarownicę.Może zupka cebulowa/15min/,sałatka warzywna 15min/,
                                                    mięsko na grillu/równolegle/-czas wykonania 30min?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 20:53
                                                    Moze byc!,ale mi bedziesz musiala pomoc zupa.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 20:55
                                                    Oczywiście wszystko będziemy, wspolnie przygotowywać.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:01
                                                    Co bedziemy robic po kolacji?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:02
                                                    A na co, masz ochotę?;)
                                                  • Gość: Kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:05
                                                    Byc przy Tobie cala noc!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:08
                                                    Ale ja jestem ,dobrze wychowaną Czarownicą i nie wiem czy to wypada,tak na całą
                                                    noc.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:10
                                                    To jest jedyna watpliwosc?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:14
                                                    ...na razie innych brak.A czy ,Ty jesteś przekonany ,że to jest dobry pomysł?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:20
                                                    Nie do konca,to znaczy nie wiem jakie byly by konsekwencje.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:22
                                                    Może żadnych.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:26
                                                    Mozemy sprubowac,jak myslisz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:28
                                                    Myślę że moze byc, albo tragicznie albo zabawnie.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:31
                                                    Dlaczaego tragicznie?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:40
                                                    Prowadzimy sobie sympatyczną pogawendkę ,do tego na podglądzie.Czasem łatwiej
                                                    przychodzi pisanie ,niż rozmowa.Nie widzimy się ,ale cały czas mamy ochotę
                                                    zobaczyć ,te drugą osobę.I nadchodzi czas spotkania,rzeczywistość to jedno, a
                                                    wyobraznia to drugie.Tak naprawde ,nic o sobie nie wiemy.Prowadzimy otwartą grę.
                                                    I nagle się okazać , ze to spotkanie będzie pierwsze i ostanie zarazem.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 21:49
                                                    Nie lubisz ryzyka?
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 21:52
                                                    Lubię,moje życie jest jednym ,wielkim ryzykiem.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:06
                                                    Wydawlo mi sie ze jest bardzij stabilne.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:10
                                                    ..chwilami tak.Ale jako Czarownica staram się ,wybierać mniejsze ryzyko.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:19
                                                    W takim razie musimy ustalic jakis nowy plan!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:20
                                                    Czekam na propozycje!!!:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:22
                                                    Teraz juz sie boje !
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:26
                                                    Mojego jednego zęba?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:35
                                                    Innej nie stosownej propozycji.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:38
                                                    próbuj?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:40
                                                    Czuje sie zawstydzony!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:42
                                                    ...nie bądż ,taki skromny!;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:44
                                                    To jedna z moich cech.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:48
                                                    To już mały sukces,cos więcej wiem o Tobie.Czekam dalej?;)))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:51
                                                    To nie zadna tajemnica,reszta to same sprzecznosci.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 22:53
                                                    Zauwazyłam,lubisz prowokacje i mały dym!!!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 22:58
                                                    Moze to tylo pozory?,
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:01
                                                    Ale to nic złego,przynajmniej coś się dzieje.A może ,wycieczka w nieznane.Tylko
                                                    nie pytaj gdzie?Czekam na zaproszenie!;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:08
                                                    Wyspy wielkanocne sa na czasie!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:15
                                                    Świetny pomysł.Płyniemy statkiem mam nadzieję/ samolotem umrę ze strachu/.:)
                                                  • Gość: kapitn Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:20
                                                    Oczywiscie,i dysponujesz oddzielna kajuta,
                                                    .
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:24
                                                    Kto jeszcze z nami popłynie?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:26
                                                    Pozostali turysci.
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:28
                                                    Myślałam że ,to będzie rejs naszego autorstwa.Tylko my i Ocean!:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:34
                                                    Niech tak bedzie,bede spal na pokladzie!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:37
                                                    Tylko żebyś za burtę nie wypadł,bo się zapłaczę!:(((
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:41
                                                    A ja myslalem ze mi przypniesz Twoja kule!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:44
                                                    Z tą kulą, to tylko na dno byś poszedł.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:47
                                                    A nie oto Ci chodzi!:(((((((((
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:49
                                                    Wręcz przeciwnie , chciałabym posągi zobaczyć, a bez Ciebie nie dopłynę!:)))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 11.04.04, 23:53
                                                    To znaczy ze na powrot nie mam co liczyc!
                                                    Rozbawilas mnie do lez!
                                                    Ciekawa podroz sie zapowiada!
                                                  • poo3 Re: Fale. 11.04.04, 23:59
                                                    No wiesz kobieta zmienną jest,może mi sie odwidzi.A jak mi się spodoba,to może
                                                    się tam osiedlę.Kupię sobie małe gospodarstwo,zajmę się uprawą trzcinyi zostanę
                                                    rolnikiem.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:06
                                                    A co bede robil ja ,jak przezyje ten rejs?
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:08
                                                    A na co, masz ochotę?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:10
                                                    Zostac tam z Toba!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:12
                                                    I będziemy się kochać ,tak do końca Świata!!!:)))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:15
                                                    Tak i dla nas nie bedzie konca, nie zapominaj!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:18
                                                    To może być fascynujace przezycie?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:22
                                                    To moze jednak warto zaryzykowac?
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:24
                                                    Myślisz że mam szansę,z tym jednym zębem i w moim wieku?;))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:31
                                                    O wieku juz mowilismy ,a zeby zrobimy nowe ,czarne, dlugie i krecone!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:33
                                                    Jesteś kochany,jaka bedę wtedy ładna!I nie będziesz zazdrosny o mnie?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:38
                                                    Nie! bede dumny ze mam taka ladna nazeczona!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:46
                                                    To możwe być faktycznie powod do dumy;stara Czarownica z długimi kręconymi
                                                    zębami,dużym garbem na plecach,krzywymi nogami/chociaż nie podobno
                                                    zgrabne/,pryszczami na nosie.!!!;))))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 00:54
                                                    Powoli zaczynam sobie wyobrazac jak powinien wygladac moj ideal,nigdy do tej
                                                    pory nie mialem tak jasno!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 00:56
                                                    ,,Piękny i bestia".:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:01
                                                    I dzika!,tak,to jest to co mam na mysli!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:05
                                                    ...mhm,mamy nowy wątek,dzikość serca czy masz na mysli ,inne znaczenie?:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:15
                                                    Bestia w calym tego slowa znaczenia,wyjatkowy egzemplarz,tak sobie wyobrazam.
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:17
                                                    Obyś tego ,nie żałował?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:22
                                                    Mysle ze nie!,tylo nie wiem jest na to szansa?
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:24
                                                    A jak myslisz?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:27
                                                    Zawsze jestem dobrej mysli!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:29
                                                    I o to, właśnie chodzi.A co ,z naszym rejsem?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:35
                                                    Troche zmarzlem ,niezle dmucha na zewnatrz!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:38
                                                    I mam Cię zaprosić do jedynej kajuty, na tej łodce transoceanicznej?A będziesz
                                                    grzeczny?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:43
                                                    Mila niespodzianka!,liczylem co najwyzej na trmos z kawa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:46
                                                    Muszę dbać o Twoje zdrowie,bo ktoś musi sterować tą łodzią.Chrapiesz ,jak
                                                    śpisz?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:51
                                                    Nie,spie jak niemowlak!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 01:53
                                                    A bajeczkę do snu tez,Ci opowiedzieć?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 01:57
                                                    Najbardziej mi sie podoba o czerwonym kaptorku!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 02:01
                                                    Dobrze to Ci ją jutro opowiem,a dzisiaj to moze już chodżmy spać.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 02:05
                                                    Mialem byc grzeczny, wiec jak chcesz.
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 02:14
                                                    Zaczynają mi się oczki zamykać,spałeś troszkę dłuzej ,niż ja.I mam
                                                    prosbę,zaloguj się w końcu ,poniewaz zaczynamy draznić co niektórych
                                                    wścibskich.A poza tym ,jeśli mamy się kochać, to bez świadków/to już jest
                                                    perwersja/.A przed nami długi rejs!Całuję na dobranoc w uszko!:))))))))
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 02:15
                                                    Zasnelas jak wczoraj?
                                                    Buziak na dobranoc!
                                                    Pa!
                                                  • poo3 Re: Fale. 12.04.04, 02:19
                                                    Nie tylko ,trochę się rozgadałam.Pa!:)
                                                  • amata.bene Miły kapitanie....:) 12.04.04, 06:54
                                                    badź jeszcze milszy i zaloguj sie jak prosi Forumka "poo3",
                                                    bo Wasze "fale", podtapiaja juz Forum.
                                                    pzdr!
                                                    amata.bene
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 10:06
                                                    Doceniam Twoja szczerosc i za nia dziekuje,a zdolnosc podejmowania decyzji
                                                    jeszcze posiadam!
                                                    Pozdrawiam z rejsu!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 13:00
                                                    Witaj o poranku!;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 13:33
                                                    Muaa!jak sie czujesz?
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 13:35
                                                    Świetnie,bardzo nie kołysze,opalam się na rufie i popijam rum piracki.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 13:43
                                                    Czekasz na wieksza fale?
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 13:45
                                                    Tak jest mi dobrze.Jakie plany na dzisiaj Kapitanie?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 13:55
                                                    Bez planow ,narazie czyszcze maszyne bo odmawia posluszenstwa!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 13:58
                                                    W takim razie, nie przeszkadzam!
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 14:07
                                                    Nie przeszkadzasz,zaraz zobaczymy czy dziala!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 14:18
                                                    U mnie dzisiaj były tez problemy , ale ja mam na szczęcie prywatnego
                                                    konserwatora!;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 14:21
                                                    Co za luxus!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 14:45
                                                    Teraz ja miałam problemy.Mój konserwator uwielbia eksperymentować,zamiast
                                                    czytać lektury.:)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:03
                                                    Nie wiem jak dziala ta poczta;albo nie dziala!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:07
                                                    Wysłałam Ci buteleczkę z wiadomością?;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:22
                                                    Chyba ktos wylowil!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:26
                                                    To Ty sprobuj?Wiesz mam taką refleksję , jesteś faktycznie człowiekiem o
                                                    róznych obliczach !;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:32
                                                    I co CI ja nasuwa?
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:35
                                                    Mogę się mylić...Nie lubisz bywać w pewnych miejscach,a ciągle tam powracasz?
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:52
                                                    Po prostu nie mam przesadow ,wsystkich traktuje jednakowo.
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 15:55
                                                    To nie o przesądy chodzi,ja Czarownica myslę sobie ,że to jakiś uraz ,coś
                                                    przykrego?
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:04
                                                    Jak by nie bylo,nie zaleznie od tego to jestesmy jak studnia,casami odbija sie
                                                    echo przeszlosci!
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:06
                                                    Zobacz prosze zcy cos przyszlo.
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:13
                                                    nie ma takiego adresu!
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:23
                                                    Pozniej to przegladne,dostalas moj e mail czy terz nie dziala,wyslalem rano z
                                                    kluczem i kwiatami.
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:28
                                                    Chyba jakieś złe duszki ,ukradły moje kwiatki/:)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:29
                                                    I reszte?
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 16:38
                                                    Najpierw muszę zobaczyć kwiatki!!/pl bez kropki/.Carpe diem.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 16:58
                                                    To przestaje dzialac,wylacze sie na godzine bo nie wiem co sie dzeje?
                                                    Pa!(Zobacze co w kwiaciarni)
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 17:00
                                                    Masz alternatywę!;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 14:20
                                                    Dziala.
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 23:06
                                                    Ale chyba ,nie do końca?..czekam na potwierdzenie.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 23:12
                                                    Napisz co przyszlo?
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 23:22
                                                    ..dla mnie to trochę jak po ,,chińsku''! Odesłałam Ci wiadomość!Nie ,wiem czy
                                                    ją otrzymałeś?
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 12.04.04, 23:30
                                                    Miej otwarta poczte,nic narazie nie dostalem,jestjakies inne miejsce?
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 12.04.04, 23:36
                                                    wysłałam Ci teraz!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 00:20
                                                    Śpisz!
                                                  • Gość: kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 13.04.04, 00:25
                                                    Czekam na Ciebie!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 00:33
                                                    A gdzie kwiaty?:)Może kupimy je ,na Martynice?Czas zejść na ląd.:)
                                                  • Gość: Kapitan Re: Miły kapitanie....:) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 13.04.04, 00:42

Niecierpliwie sie z ta poczta!
                                                    Kwiatow nie wyslal bo mial nieladne!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 00:46
                                                    ..odpowiedziałam Ci ,z małym zamieszaniem chyba na wszystkie.Sprobuj moze na
                                                    straszydło_combinatic!;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 00:50
                                                    Dobrze zobaczymy straszydlo !
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 01:32
                                                    combinatic ,brak adresu!Sprawdż poo...;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 01:42
                                                    Wydaje sie ze tylko to dziala.
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 01:48
                                                    Znowu złe duszki?;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 01:54
                                                    NIE ZOBACZ W POCZCIE!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 01:56
                                                    Ok!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 02:12
                                                    ..niestety przed nami jeszcze , długa droga.Oby nam starczyło wytrwałosci i
                                                    humorku.A kwiatów Ci nie daruję!Czas na sen.Kolorowych snów,śpij
                                                    słodko.Czarująca Czarownica.;)))
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 02:18
                                                    SPIJ DOBRZE!PA!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 02:20
                                                    ..Caps Lock,może tu jest problem!Dobradoc!:)
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 12:47
                                                    Miłego dnia!:)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 13:03
                                                    Czy to jest echo?,w miejscu filizanki kawy dzisiaj mam mlotek!
                                                  • poo3 Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 13:09
                                                    To wszystko złe duszki.Proponuję zmienic maszynę.Odezwę się pozniej , jadę
                                                    popracować ,bo w końcu zbankrutuję i zostanie mi tylko poletko trzciny
                                                    cukrowej.Buziaczki!;)
                                                  • exis Re: Miły kapitanie....:) 13.04.04, 13:26
                                                    OK!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka