skay5 08.04.04, 09:54 czy ktoś WAS nie zrozumiał-tak ,że wyszło zupelnie odwrptnie? już tłumaczę...sprawiłam komuś komplement a ktos odebrał to jako policzek teraz jest mi przykro, nie wiem jak się zachowac! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: czy WAS też? 08.04.04, 09:57 Oczywiscie, ze tak! I to nie raz! Mi tez jest potem zawsz bardzo przykro i glupio, chociaz nie mialam niczego zlego na mysli. A masz szanse to jakos wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel PS 08.04.04, 09:58 Sa osoby, ktore sa nadmiernie przewrazliwione na wlasnym punkcie i interpretuja wszystko po swojemu. (czesto lubia robic z siebie ofiary) Moze trafilas na taka osobe? Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:00 sama nie wiem czy mam, chyba ten ktoś albo jest b.wrazliwy albo poprostu wstał lewą noga! a mi teraz przykro! ..........buuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:08 A o co tak naprawde poszlo? MOze nie musisz sie az tak przejmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:17 chodzi o to ,że powiedzialm jedenj dziewczynie,że jest super laską i życzyłam optymizmu (sama go nie mam!) i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:23 Hmmm...no to z opisu nie ma o co sie obrazac, no ale ludzie maja swoje humory i swoje patrzenie na swiat. Nie martw sie, nie wyglada to groznie (wg mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:27 skay5 napisała: > chodzi o to ,że powiedzialm jedenj dziewczynie,że jest super laską i życzyłam > optymizmu (sama go nie mam!) i tyle! No to chyba jednak nie masz sie czym martwic!! W tym nie ma nic zlego!! POdtekstow chyba tez trudno by bylo sie doszukac.. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: czy WAS też? 08.04.04, 09:58 no, z komplementami trzeba uważac:) Ja osobiście nie miałam takiej sytuacji ale mój znajomy (oszołomowaty zesztą) powiedział pewnej kobiecie że, ma piękne oczy a ona miała strasznego zeza no i oczywiście się bardzo obraziła i cała afera z tego była. Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:01 może nie aż tak, ale chyba to była pięta achillesa, tylko nie widoczna gołym okiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: czy WAS też? 08.04.04, 10:04 Trzeba bylo przeprosic i wyjasnic od razu, ze to mial byc komplement Odpowiedz Link Zgłoś