m-gosia Re: Wtorek! 13.04.04, 08:59 :)))....ja rozumiem,że to już koniec bimbania i trzeba z powrotem do pracy, ale cii..powolutku:P Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Wtorek! 13.04.04, 09:18 czesc:)własnie miałam założyć wątek: po świętach, ale zauważyłam, że juz jest. A założyć miałam, bo poczytałam sobie właśnie wątki na innych forach o świętach i jest parę wątków typu: no i po co te święta? znów pokłóciłam się z rodzicami itp.Przyznaję, że też średnio jestem za świętami, i należę do osób, które po 3 dniach mają serdecznie dosyć rodzinnej atmosfery na kilka miesięcy. Wszyscy moi są bardzo fajni, tyle że caaalkiem inni niż ja - odzwyczaliśmy się od siebie. Ale tym razem - miła niespodzianka! Pierwszy raz od dawna szczerze i serdecznie pogadałam z mamą (!))Poznałam dziewczynę brata - fajną(!), no a brat jaki przy niej fajny(!). No chyba się wybiorę do domu jeszcze raz:)))))))I tyle wrażen poświątecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Wtorek! 13.04.04, 09:21 tsun_am napisała: > czesc:)własnie miałam założyć wątek: po świętach, ale zauważyłam, że juz jest. > A założyć miałam, bo poczytałam sobie właśnie wątki na innych forach o świętach > > i jest parę wątków typu: no i po co te święta? znów pokłóciłam się z rodzicami > itp.Przyznaję, że też średnio jestem za świętami, i należę do osób, które po 3 > dniach mają serdecznie dosyć rodzinnej atmosfery na kilka miesięcy. Wszyscy moi > > są bardzo fajni, tyle że caaalkiem inni niż ja - odzwyczaliśmy się od siebie. > Ale tym razem - miła niespodzianka! Pierwszy raz od dawna szczerze i serdecznie > > pogadałam z mamą (!))Poznałam dziewczynę brata - fajną(!), no a brat jaki przy > niej fajny(!). No chyba się wybiorę do domu jeszcze raz:)))))))I tyle wrażen > poświątecznych. Ja te doznałam szoku...może to ta niedawna śmierć w rodzinie, a może kurcze, czasem jednak coś się dzieje z ludźmi, bo było przyjemnie i rodzinnie, chwalono mój jabłecznik i nawet mnie podobno (szok). Jak dla nas duża nowość i aż niepokojące to jest, bo żadnych stresów nie było...no, mnie nie pozostaje nic innego, jak życzyć sobie tego nastroju dalej, żeby trwał... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Wtorek! 13.04.04, 09:25 Witam poświątecznie wszystkich, grubsza o jakieś 5 kilo:) Właśnie się szykuję bo na 10.00 jestem umówiona na zabieg i jestem trochę podenerwowana, trzymajcie za mnie:) odezwę sie jak wrócę:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Wtorek! 13.04.04, 09:34 ee, teraz to juz z gorki - za dwa tygodnie weekend pierwszomajowy, potem znow w czerwcu wolne, potem lato... dobrze jest :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wtorek! 13.04.04, 09:58 k.mmilka napisała: > Wstawać, śpiochy :-) K.mmilka, Ty zawsze tak wczesnie wstajesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wtorek! 13.04.04, 11:12 k.mmilka napisała: > przeważnie tak :-) Ale tak musisz czy tak chcesz? I o ktorej chodzisz spac wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Wtorek! 13.04.04, 11:36 Nie muszę. Tak się budzę. Po 6 - 7 godzinach snu. Po prostu jestem typem "skowronka". Odpowiedz Link Zgłoś