13.04.04, 05:54
Wstawać, śpiochy :-)
Obserwuj wątek
    • m-gosia Re: Wtorek! 13.04.04, 08:59
      :)))....ja rozumiem,że to już koniec bimbania i trzeba z powrotem do pracy, ale
      cii..powolutku:P
    • tsun_am Re: Wtorek! 13.04.04, 09:18
      czesc:)własnie miałam założyć wątek: po świętach, ale zauważyłam, że juz jest.
      A założyć miałam, bo poczytałam sobie właśnie wątki na innych forach o świętach
      i jest parę wątków typu: no i po co te święta? znów pokłóciłam się z rodzicami
      itp.Przyznaję, że też średnio jestem za świętami, i należę do osób, które po 3
      dniach mają serdecznie dosyć rodzinnej atmosfery na kilka miesięcy. Wszyscy moi
      są bardzo fajni, tyle że caaalkiem inni niż ja - odzwyczaliśmy się od siebie.
      Ale tym razem - miła niespodzianka! Pierwszy raz od dawna szczerze i serdecznie
      pogadałam z mamą (!))Poznałam dziewczynę brata - fajną(!), no a brat jaki przy
      niej fajny(!). No chyba się wybiorę do domu jeszcze raz:)))))))I tyle wrażen
      poświątecznych.
      • chiara76 Re: Wtorek! 13.04.04, 09:21
        tsun_am napisała:

> czesc:)własnie miałam założyć wątek: po świętach, ale zauważyłam, że juz
        jest.
        > A założyć miałam, bo poczytałam sobie właśnie wątki na innych forach o
        świętach
        >
        > i jest parę wątków typu: no i po co te święta? znów pokłóciłam się z
        rodzicami
        > itp.Przyznaję, że też średnio jestem za świętami, i należę do osób, które po
        3
        > dniach mają serdecznie dosyć rodzinnej atmosfery na kilka miesięcy. Wszyscy
        moi
        >
        > są bardzo fajni, tyle że caaalkiem inni niż ja - odzwyczaliśmy się od siebie.
        > Ale tym razem - miła niespodzianka! Pierwszy raz od dawna szczerze i
        serdecznie
        >
        > pogadałam z mamą (!))Poznałam dziewczynę brata - fajną(!), no a brat jaki
        przy
        > niej fajny(!). No chyba się wybiorę do domu jeszcze raz:)))))))I tyle wrażen
        > poświątecznych.

Ja te doznałam szoku...może to ta niedawna śmierć w rodzinie, a może kurcze,
        czasem jednak coś się dzieje z ludźmi, bo było przyjemnie i rodzinnie, chwalono
        mój jabłecznik i nawet mnie podobno (szok). Jak dla nas duża nowość i aż
        niepokojące to jest, bo żadnych stresów nie było...no, mnie nie pozostaje nic
        innego, jak życzyć sobie tego nastroju dalej, żeby trwał...
        • beauty_baby Re: Wtorek! 13.04.04, 09:25
          Witam poświątecznie wszystkich, grubsza o jakieś 5 kilo:)
          Właśnie się szykuję bo na 10.00 jestem umówiona na zabieg i jestem trochę
          podenerwowana, trzymajcie za mnie:) odezwę sie jak wrócę:)
    • malen_a Re: Wtorek! 13.04.04, 09:34
      ee, teraz to juz z gorki - za dwa tygodnie weekend pierwszomajowy, potem znow
      w czerwcu wolne, potem lato...
      dobrze jest :DDD
    • aariel Re: Wtorek! 13.04.04, 09:58
      k.mmilka napisała:

> Wstawać, śpiochy :-)

K.mmilka, Ty zawsze tak wczesnie wstajesz? :)
      • k.mmilka Re: Wtorek! 13.04.04, 10:17
        przeważnie tak :-)
        • aariel Re: Wtorek! 13.04.04, 11:12
          k.mmilka napisała:

> przeważnie tak :-)

Ale tak musisz czy tak chcesz?
          I o ktorej chodzisz spac wieczorem?
          • k.mmilka Re: Wtorek! 13.04.04, 11:36
            Nie muszę. Tak się budzę. Po 6 - 7 godzinach snu. Po prostu jestem
            typem "skowronka".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka