Dodaj do ulubionych

Pytania bardzo osobiste

06.12.10, 10:05
Nie znoszę takich ale zdarzyło mi się w tym roku, ze dwa miesiące temu zostać zaskoczonym przez jedną dobrą znajomą, takim pytaniem:
- Tadziu a ty używasz prezerwatyw?
Tak się zdziwiłem, bo żadnej propozycji jej nie złożyłem, sąsiadka jest, to się nie rusza.
Więc moje sprawy intymne nie powinny jej obchodzić, co nie?
Obserwuj wątek
    • milky_way_1 Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 10:33
      Może sama potrzebowała, a nie wiedziała jak zapytać. To powszechnie dostępne środki i nie są już tabu, więc mogłeś odpowiedzieć jak Ci serce dyktowało. Pomyśl.... usycha tam, może tylko z ciekawości, aleś niedomyślny. Sama się rusza, znaczy jest na chodzie, to ją ruszać nie musisz. https://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif
      • 1_konkretna Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 11:32
        też tak myślę , potrzebowała dla siebie (pewnie mały skok w bok ) ,
        ale wstydziła się kupować , więc myślała , że Ty tak przy okazji swojego zakupu i ją zaopatrzysz...
    • 1_konkretna Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 11:37
      Nie wiem dlaczego uważasz Tadziu, że sąsiadek się nie rusza, Są tacy co ruszają , ale to chyba z wygody , bo daleko nie musi szukać i żona pewnie nie będzie podejrzewać ..
      A taka bardzo zaprzyjażniona sąsiadka ( jeśli się sprawdzisz,) to i ugotuje i podrzuci co dobrego...
      • anoagata Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 11:57
        Przecież wiedzą sąsiedzi co,gdzie ,jak i w czym siedzi.
        • milky_way_1 Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 12:57
          Oj nie wiedzą, nie wiedzą, nie wszyscy są tacy ciekawscy. :) Na przeciwko mam super sąsiadów, dzieci nasze przyjaźnią się, czasem wpadną po coś: cukier, olej, jajko, szklankę mąki, proszek do pieczenia, odbieram paczki jak przyjdą itd. Dobre sąsiedzkie kontakty. Ponad rok temu ta pani urodziła synka, była w domu tydzień, a ja nie wiedziałam, że była w ciąży. Chodziła szczuplutko, a gdy ją zobaczyłam w biegu, pomyślałam, że w zimie przytyła, grubo ubrana. Tak więc tyle co kto chce sam powiedzieć, ciekawska nie jestem, szanuje czyjąś prywatność.
          • 1_konkretna Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 13:02
            i ta opisana ciąża właśnie świadczy ,że nie wiedzą sąsiedzi.... jak się nikim nie interesują .
            ..... ale taka zaprzyjażniona sąsiadka, to na pewno bezinteresownie nie zachodzi,
            a Tadeusz nic nie kapuje......
    • mala200333 Re: Pytania bardzo osobiste 06.12.10, 14:18
      To tak jakby pania po 40tce zapytac:A zelu nawilzajacego uzywasz?
      Niesmaczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka