IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.04, 23:03
No, niech bedzie w temacie - przynajmniej watek otworzycie tenze :DDD

A poza tym sie przywitac z panstwem pragne - dzien dobry,dobry wieczor -
wedle zyczenia i pory czytania;)).

aha, co to za nowe zwyczaje z ta minuta opoznienia przy wysylaniu postu????
ksiaze admin sie z czytaniem nie wyrabia,czy jak???? hmmmm.......

grooszek
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: Seks 15.04.04, 23:08
      spadaj do łóżeczka.......
      • Gość: dziwak Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 23:28
        i niech zabierze laleczke do łózieczka...
        • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.04.04, 23:35
          wytrzyj kolego lzy pluszowym misiem....
          • Gość: dziwak Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:10
            chodziło o gumowa laleczke kolezko...
            • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 00:20
              aha, nie wiedzialem. nie mam wiedzy w temacie gumowych laleczek, druhu.
              • Gość: dziwak Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:26
                wolisz barbi zuchu ?
      • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.04.04, 23:33
        oooo,moj wierny fan schizo napisal do mnie. Milo wiedziec,ze zostalo sie
        zapisanym w pamieci przez starych znajomych. Co tam u Ciebie? odwiazali ci juz
        rekawy ?
        • schizoo Re: Seks 15.04.04, 23:36
          jeszcze 43 dni....
          buahahahahahaha...
          a jak tam królewna śnieżka???
          • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.04.04, 23:38
            wciaz zaprzecza ze jest latwa....
            • schizoo Re: Seks 15.04.04, 23:43
              a wszyscy mówią,że to pierwsza latawica........
              • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.04.04, 23:48
                brudne swinie plotki rozsiewaja....
              • Gość: dziwak Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:11
                latawica to od latania czy latawca ?
                • schizoo Re: Seks 16.04.04, 10:35
                  to od latania z latawcami.......
    • crimen Re: Seks 16.04.04, 11:55
      Strasznie monoplciowy ten seks:)))
      • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 17:30
        zgadza sie - jakby plec piekna z tego forum wymiotl wiatr (historii ;))))) )
        • crimen Re: Seks 17.04.04, 09:58
          Od dawna twierdzę, że gdyby coś je mogło zastąpić, to już dawno by je
          zastąpiło:)))
          • Gość: grooszek Re: Seks IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.04.04, 15:52
            gdyby cos je moglo zastapic mowisz.... w naszym klimacie nie ma co liczyc na
            tornado;)))
            • crimen Re: Seks 19.04.04, 10:17
              Za to ty szczęściarzu tornado masz na zawołanie;)))
              • szkodnik1 Re: Seks 19.04.04, 10:42
                ...żeby mu tylko latawca nie urwało.....:)))
                • saqqara Re: Seks 19.04.04, 11:16
                  hihihi, sfintuchy oba ;))))
                  • crimen Re: Seks 19.04.04, 11:17
                    Złapała się pierwsza dama.Zaraz widać kto leci na seks;)))
                    • szkodnik1 Re: Seks 19.04.04, 11:20
                      ....latawiec....:PPPPPP
                      • saqqara Re: Seks 19.04.04, 11:29
                        hehehehe, wiem co dobre:PPP
                        • crimen Re: Seks 19.04.04, 11:32
                          Dlaczego mnie to nie dziwi? ;)
                          • saqqara Re: Seks 19.04.04, 11:33
                            bo tez na to lecisz?;)))
                            • crimen Re: Seks 19.04.04, 11:42
                              Czytasz we mnie jak w książce, siostro Szakirio;)
                              • saqqara Re: Seks 19.04.04, 11:58
                                moze jestes moja zagioniona siostra blizniaczka, cio?;)))
                                • crimen Re: Seks 19.04.04, 12:04
                                  W panice sprawdziłem czy wszystko jest na miejscu i teraz mogę ci udzielić
                                  odpowiedzi.NIE JESTEM :)))
                                  • Gość: pani-ce Re: Seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 12:07
                                    nie trzeba było sprawdzać " pani-ce" tylko sobie,
                                    • crimen Re: Seks 19.04.04, 12:14
                                      Otwierasz poradnię seksualną?
                                  • saqqara Re: Seks 19.04.04, 12:37
                                    uff....:D
                                    • crimen Re: Seks 19.04.04, 14:40
                                      Nie chcesz mieć takiej ładnej siostry? ;)
                                      • saqqara Re: Seks 20.04.04, 12:03
                                        jak nie bedziesz mi zabierac stanikow, to dlaczego nie...:))
                                        • crimen Re: Seks 20.04.04, 12:10
                                          Szaki, gdzie mojemu biustowi do twojego:)))
                                          • saqqara Re: Seks 20.04.04, 12:29
                                            no nie wiem, skarpetek wiele masz:))
                                            • crimen Re: Seks 20.04.04, 12:31
                                              Ale same lewe.Pojęcia nie mam gdzie się podziały prawe:)))
                                              • saqqara Re: Seks 20.04.04, 12:35
                                                spoko, przy modelowaniu biustu nie stanowi to problemu:)))
                                                • crimen Re: Seks 20.04.04, 12:43
                                                  Nie wiesz co mówisz.Obie piersi lewoskrętne.Okropność;) Znikam
                                                  Pluszaczku.Jeszcze do tego wrócimy:)))
                                                  • szkodnik1 Re: Seks 20.04.04, 12:47
                                                    ......wszyscy mają po dwie skarpety jednakowe tylko crimen niewiadomo dlaczego
                                                    ma po 3 w komplecie.....o co chodzi......?????
                                                  • men_ Re: Seks 20.04.04, 13:54
                                                    Crimen już dawno się żalił, że łamie jego reumatyzm - chroni to, co u niego
                                                    najcenniejsze :)
                                                  • crimen Re: Seks 21.04.04, 10:34
                                                    Człowiek sam nie jest w stanie zapanować nad takimi duperelami jak skarpetki:)))
                                                  • men_ Re: co do tych skarpetek.., 21.04.04, 10:42
                                                    to najlepsze w pilnowaniu (i praniu) są kobiety :)
                                                  • crimen Re: co do tych skarpetek.., 21.04.04, 10:58
                                                    Marnować kobietę do prania skarpetek???Fuj, fuj Meniku;)
                                                  • saqqara do prania skarpetek 21.04.04, 11:41
                                                    najlepsza jest pralka. a jesli facet zarobi to i pralka nie bedzie potrzebna bo
                                                    codziennie nowa czyt. uprana pare skarpetek dostanie...:)
                                                  • crimen Re: do prania skarpetek 21.04.04, 11:43
                                                    Szaki, a "biedne misie" też do pralki pakujesz? ;)
                                                  • saqqara Re: do prania skarpetek 21.04.04, 11:49
                                                    biedne misie nie maja nawet prawa zblizac sie do pralki:)))
                                                  • crimen Re: do prania skarpetek 21.04.04, 11:50
                                                    Uwielbiam silne kobiety;)))
                                                  • szkodnik1 Re: do prania skarpetek 21.04.04, 12:03
                                                    ....uwielbiam biedne misie...:))))
                                                  • crimen Re: do prania skarpetek 21.04.04, 12:05
                                                    Życie ci nie miłe.Szaki w gniewie to zwierzę:)))
                                                  • szkodnik1 Re: do prania skarpetek 21.04.04, 12:16
                                                    ....uwielbiam też brutalne perwersyjne zwierzaczki....:))))
                                                  • crimen Re: do prania skarpetek 21.04.04, 12:17
                                                    Chyba cie rozumiem.Perwersyjne zwierzątko to sam miód;)))
                                                  • Gość: Aroska Re: do prania skarpetek IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 12:32
                                                    he he...widzę, że obaj lubicie ryzykowac...witam;)))
                                                  • crimen Re: do prania skarpetek 21.04.04, 12:36
                                                    Witaj Blondi.Ty tu chyba nie w charakterze agresora? ;)))
                                                  • men_ Re: Crimen i ryzyko ??? 21.04.04, 12:39
                                                    To dwie sprzeczności :)

No, no, no - kogo ja tutaj "widzę" :)

Gość portalu: Aroska napisał(a):

> he he...widzę, że obaj lubicie ryzykowac...witam;)))
                                                  • crimen Re: Crimen i ryzyko ??? 21.04.04, 12:44
                                                    Nie muszę się bać.Przodem puszczam Menika, a Menik Kitusia.Jestem pdwójnie
                                                    zabezpieczony;)))
                                                  • men_ Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 12:38
                                                    zwierzę, czy zwierzątko ?:)

crimen napisał:

> Chyba cie rozumiem.Perwersyjne zwierzątko to sam miód;)))
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 12:39
                                                    Zależy co wpadnie w sidła;)
                                                  • men_ Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 12:42
                                                    Ale ja się pytałem w temacie Saqgarki :)

crimen napisał:

> Zależy co wpadnie w sidła;)
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 12:46
                                                    Szaki mnie lubi i krzywdy mi nie zrobi.Najwyżej lekko zdołuje:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 12:45
                                                    Crimuś...a czy ja byłam kiedyś agresywna?..he he;)))
                                                    Menik..tak tak..ciagnie mnie na stare śmieci;)))
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 12:47
                                                    Ja tego nie doświadczyłem, ale wiem że potrafisz:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 12:53
                                                    masz rację...ale wiesz, że Ty się nie musisz obawiać;)))
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 12:57
                                                    Nie mam tej pewności;)
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 13:07
                                                    ;)))to podaj mi swój adres...na ags@poczta.fm
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 13:22
                                                    Z kompa korzystam gościnnie.Gaduły chwilowo nie mam, ale ema wyślę:)
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 13:27
                                                    ...lubisz się gościć;)))...oki...czekam...
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 13:34
                                                    Muszę, nie lubię.Poszło;)
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 13:44
                                                    i vice versa;)
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 13:48
                                                    Chyba zaraz będę musiał zniknąć.Dlatego nie złość się gdy nie odpowiem
                                                    dzisiaj.Fajnie że się pojawiłaś.Od razu zrobiło się ciekawie;)
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 13:56
                                                    Dobrze, że to powiedziałeś...wiesz, że nie lubię czekać (jak nie wiem co i
                                                    jak);))))))))))
                                                  • saqqara tak tak, domowe ze mnie zwierzatko 21.04.04, 14:02
                                                    slodkie i niewinne az sie zyc nie chce;))
                                                  • crimen Re: tak tak, domowe ze mnie zwierzatko 21.04.04, 14:05
                                                    Aż się chce przytulić Pluszaczka;)))
                                                  • men_ Re: wszystkie jesteście milutkie i grzeczne 21.04.04, 14:48
                                                    zwierzątka Saqgarko - tylko trzeba umiejętnie was "głaskać" :)

saqqara napisała:

> slodkie i niewinne az sie zyc nie chce;))
                                                    >
                                                  • saqqara Men-nie wiem jak wszystkie 21.04.04, 15:33
                                                    ja jestem grzeczna i bez glaskania:)
                                                  • men_ Re: wiem saqgarko, 22.04.04, 12:43
                                                    dasz sie pogłaskać i z rączki jadasz :)

saqqara napisała:

> slodkie i niewinne az sie zyc nie chce;))
                                                    >
                                                  • saqqara Re: wiem saqgarko, 22.04.04, 14:31
                                                    zalezy z jakiej raczki, niektore potrafie dotkliwie pogryzc;))
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 21.04.04, 14:03
                                                    Jeszcze zdążyłem.A z drugiej strony mówiłem Ci wiele razy że jesteś urocza, gdy
                                                    się złościsz;)
                                                  • Gość: Aroska Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, IP: *.immuno.am.wroc.pl 21.04.04, 14:28
                                                    a ja jutro jak nie zdążę...jestem?;))))...he he
                                                  • men_ Re: No tak.., 21.04.04, 14:51
                                                    Aroska - czemu Crimen nazywa Ciebie agresywną ?:)

Crimen - Aroski tez się boisz ? A jeżeli już, to nie agresywna, tylko najwyżej
                                                    dominująca :)
                                                  • crimen Re: No tak.., 22.04.04, 10:40
                                                    Meniku, jak zwykle mylisz ostrożność ze strachem.Ja jestem ostrożny, a ty się
                                                    normalnie boisz:)))
                                                  • men_ Re: he, he, 22.04.04, 12:42
                                                    przyganiał kocioł garnkowi :)

crimen napisał:

> Meniku, jak zwykle mylisz ostrożność ze strachem.Ja jestem ostrożny, a ty się
                                                    > normalnie boisz:)))
                                                  • crimen Re: he, he, 22.04.04, 12:45
                                                    Tak tylko mi się powiedziało;)
                                                  • men_ Re: no wiem, że masz w tym talent, 22.04.04, 12:50
                                                    gorzej u ciebie z realizacją wyznaczonych zadań :)

crimen napisał:

> Tak tylko mi się powiedziało;)
                                                  • Gość: Aroska Re: no wiem, że masz w tym talent, IP: *.immuno.am.wroc.pl 22.04.04, 12:58
                                                    a kto Ci powiedział, że on się mnie boi?;)
                                                  • crimen Re: no wiem, że masz w tym talent, 22.04.04, 13:04
                                                    O właśnie.Może też się dowiem;)
                                                  • men_ Re: Aroska i Crimenik, 22.04.04, 13:42
                                                    po prostu czytałem te wczorajsze wypociny z obawami Crimenika na tym wątku :)
                                                  • Gość: Aroska Re: Aroska i Crimenik, IP: *.immuno.am.wroc.pl 22.04.04, 14:12
                                                    luzik..on jest odważny;)..he he
                                                  • saqqara hahahah, Aroska... 22.04.04, 14:27
                                                    masz racje, Crimen jest odwazny ze bardzo hehehehe:)))))
                                                  • crimen Re: hahahah, Aroska... 23.04.04, 09:52
                                                    Szaki, Ty już wiesz dlaczego nie podjęłaś wyzwania;)))
                                                  • crimen Re: to się zdecyduj chłopcze Crimeniku, 22.04.04, 10:38
                                                    Ja też już jestem;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka