jasmina_tdi 22.02.02, 19:13 www.horrorshow.hg.pl/whazzzup_saver.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XpOver jak nuda to nuda :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:19 Kryteria, którymi kieruje się Pan przy wyborze aktorek, stosuje Pan również wobec kobiet w życiu? - Jeżeli kobieta nie jest inteligentna, to można się powiesić z rozpaczy. Choćby była nie wiem jak piękna, jeżeli ma pusto pod kopułą, to już po drugim rendez-vous mężczyzna zaczyna pałać do niej nienawiścią. Laura to wariatka. Po jednym weekendzie spędzonym z taką kobietą natychmiast bym się pewnie zamknął przed nią na klucz w pokoju. Bohater filmu zakochuje się w Helen Hunt, bo ma o czym z nią rozmawiać. Gdy kobieta jest zabawna, stanowi to miły plus, choć oczywiście nie jest to najważniejsze. Nie musi być też piękna - ale zdecydowanie powinna być seksowna. Jest to oczywiście subiektywne. Widziałem już wiele pięknych pań, które na mnie nie działały, nie miałem ochoty pójść z nimi do łóżka. Na przykład niektóre topmodelki - smukłe, zgrabne, ale lodowate. Nie miały tego "czegoś", co sprawia, że człowiek zaczyna szybciej oddychać. Z drugiej strony kobiety, które nie są uważane za nadzwyczaj piękne, mają właśnie często to "coś" - są błyskotliwe, zabawne i pełne innych zalet, które sprawiają, że nagle... (Allen pstryka palcami) paff! - dzwon zaczyna głośniej bić w klatce piersiowej. No i właśnie wtedy mężczyzna zaczyna na ogół robić z siebie wariata! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jak nuda to nuda :) 22.02.02, 20:47 to sie naucz wklejac linki do postow:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak nuda to nuda :) 22.02.02, 20:50 Ty mnie naucz pierniczku.... kitek1 napisał(a): > to sie naucz wklejac linki do postow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jak nuda to nuda :) 22.02.02, 20:53 sam nad tym kombinuje, sciagam strony od politycznych, i je frontpagem edytuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: jak nuda to nuda :) 22.02.02, 20:56 jak mozesz? teraz taki fajny program idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jak nuda to nuda :) 22.02.02, 21:04 ale moj pierdolniczek tylko tvp lapie, a gdzie ten program:) Odpowiedz Link Zgłoś