Gość: Zuzia IP: 213.17.165.* 22.02.02, 19:57 Jak zwalczyć samotność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: Samotność 22.02.02, 20:00 ohajtaj sie, chwili spokoju kurwa mac nie bedziesz miala Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Samotność 22.02.02, 20:04 no jak to z kim??? to nie masz tam pod reka zadnego przystojnego, dzianego, itp kandydata.....???? hajtaj sie z takim, bedzie kasa bedzie rozrywka nie bedzie samotnosci, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Samotność jest super........... 22.02.02, 20:03 nikt Ci nie truje nad uchem:) a tak poważniej, to wejdź sobie na czata, zawsze się tam kogoś pozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Samotność jest super........... IP: 213.17.165.* 22.02.02, 20:04 na czacie to nie to Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Samotność jest super........... 22.02.02, 20:06 ale zawsze jakos zaczniesz, np. telefonami sie wymienicie, itd.;) naprzod mlodziezy swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Samotność jest super........... 22.02.02, 20:09 kitus a my sie poznalismy na czacie a Ty mnie nie chcesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Samotność jest super........... 22.02.02, 20:10 ja ciem chcem, ale ty mi mowisz, ze ja zadupczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Samotność jest super........... 22.02.02, 20:11 wcale Ci tak nie powiedzialam!!!!! rozne rzeczy Ci mowie ale nie takie!!!!! wrabiasz mnie kitek!!! tylko za co????? kitek1 napisał(a): > ja ciem chcem, > ale ty mi mowisz, ze ja zadupczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Samotność jest super........... 22.02.02, 20:12 bo cie lubie:) i od pierniczkow, mnie wyzywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi pierniczek 22.02.02, 20:15 bo pierniczki sa super :)))) zostaniesz moim imbirowym pierniczkiem/?????? kitek1 napisał(a): > bo cie lubie:) > i od pierniczkow, mnie wyzywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pierniczek 22.02.02, 20:16 dobra, ale nie lataj za byle muzulmaninem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 20:17 ale ja jeszcze nie wiem czy on jest byle to moge sobie polatac chyba, nie??? kitek1 napisał(a): > dobra, ale nie lataj za byle muzulmaninem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pierniczek 22.02.02, 20:19 no to sobie lataj, a ja mlody, sobie poczekam, jak sie wylatasz, to mnie sobie skonsumujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 20:20 ale ja jak latam, to kolka mnie lapie i nic nie moge wtedy jesc!!! kitek1 napisał(a): > no to sobie lataj, > a ja mlody, sobie poczekam, > jak sie wylatasz, to mnie sobie skonsumujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pierniczek 22.02.02, 20:26 proponowalem ci cieple lezakowanie, na srodziemnomorskiej plazy, ale mnie obsmialas:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 20:30 och przepraszam - mam katarek i pomyslalam, ze jak bryza mnie przewieje, albo mistral jakis, to marnie skoncze :)))) kitek1 napisał(a): > proponowalem ci cieple lezakowanie, > na srodziemnomorskiej plazy, ale mnie obsmialas:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pierniczek 22.02.02, 20:33 i co ja bym tam robil, z taka sminka zakichana:) faktycznie, lepiej sie tutaj dokurowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 20:53 chyba witamniek mi brakuje...... co ja biedna zrobie...nikt o mnie nie dba... kitek1 napisał(a): > i co ja bym tam robil, > z taka sminka zakichana:) > faktycznie, lepiej sie tutaj dokurowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pierniczek 22.02.02, 20:54 peterek zadba, milosnik od pierwszego obejrzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 20:56 pierniczku jaki Ty zazdrosny jestes! no przeciez nie ma o kogo! :(((( ja tam tego pana wcale nie znam! kitek1 napisał(a): > peterek zadba, > milosnik od pierwszego obejrzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 20:59 ale na co mi peter daleko, jak mam blizej takiego slodziutkiego pierniczka :)))) kitek1 napisał(a): > dwa h lotu i juz go znasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pierniczek 22.02.02, 21:01 lepszy pierniczek w garsci, niz peterek na dachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pierniczek 22.02.02, 21:03 w koncu sie zgadzamy :))))))) kitek1 napisał(a): > lepszy pierniczek w garsci, > niz peterek na dachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Samotność jest super........... IP: 213.17.165.* 22.02.02, 20:11 W pracy nie bardzo mam jak a w domu nie mam dostepu do internetu Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Samotność jest super........... 22.02.02, 20:13 to inter-kafejki, albo posiedz na tym forum, jak Cie menik zauwazy, to zatesknisz za samotnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Samotność jest super........... IP: 213.17.165.* 22.02.02, 20:14 Sory za to przynudzanie Zawijam się na chatę Pozdrawiam ..... PA Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie przynudzasz........... 22.02.02, 20:17 w koncu, po to jest to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie przynudzasz........... 22.02.02, 20:18 pierniczku jakie Ty masz dobre serduszko..... kitek1 napisał(a): > w koncu, po to jest to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie przynudzasz........... 22.02.02, 20:21 jestes slodziutki :)))) i masz taki dobry charakter..... kitek1 napisał(a): > serduszkowy pierniczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie przynudzasz........... 22.02.02, 20:24 teraz tak mowisz, bo sami zostalismy, a normalnie, to sie popisujesz przed swoimi kolezankami, i sie ze mnie nabijasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Samotność 22.02.02, 21:53 ktoś powiedział:"Prawdziwa samotność tak jak pierwsza miłość,bywa tylko raz i nigdy nie przemija....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Re: Samotność IP: *.krz.eden.com.pl 27.02.02, 11:39 To prawda... ale rany sie goja, powstaja blizny, ktore z czasem przestaja bolec... Kilka dni temu moja milosc rozpadla sie na drobny mak. On postanowil wyjechac i odleglosc go przeraza... Nie wiem co myslec, do tego czasu dzielila nas odleglosc, ale to byl ten sam kontynent i ten sam kraj... Bylam gotowa na wiele, teraz juz nie mam sily... Podnosze sie, chyba nie przezwyciezylam jeszcze szoku. Lubilam byc sama, ale gdy zaczyna sie dzielic z drugim czlowiekiem rzeczywistosc... zycie staje sie inne, piekniejsze. W momencie gdy los wystawia rachunek, zostaje pustka. Pustka i zbieranie sily by spojrzec w oczy wlasnej samotnosci, by odzyskac rownowage... by znow ujrzec kolory... Samotnosc nie jest zla, ale wtedy gdy sie przed nia nie ucieka... Pozdrawiam cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
confuse Re: Samotność 27.02.02, 17:48 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > To prawda... ale rany sie goja, powstaja blizny, ktore z czasem przestaja > bolec... > Kilka dni temu moja milosc rozpadla sie na drobny mak. On postanowil wyjechac i > > odleglosc go przeraza... Nie wiem co myslec, do tego czasu dzielila nas > odleglosc, ale to byl ten sam kontynent i ten sam kraj... Bylam gotowa na > wiele, teraz juz nie mam sily... Podnosze sie, chyba nie przezwyciezylam > jeszcze szoku. Lubilam byc sama, ale gdy zaczyna sie dzielic z drugim > czlowiekiem rzeczywistosc... zycie staje sie inne, piekniejsze. W momencie gdy > los wystawia rachunek, zostaje pustka. Pustka i zbieranie sily by spojrzec w > oczy wlasnej samotnosci, by odzyskac rownowage... by znow ujrzec kolory... > Samotnosc nie jest zla, ale wtedy gdy sie przed nia nie ucieka... > > Pozdrawiam cieplo :) nie martw sie gwiazdka, bedzie dobrze, obiecuje... a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Re: Samotność IP: *.krz.eden.com.pl 28.02.02, 18:38 chcialabym w to wierzyc, dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś