chiara76 22.04.04, 13:42 właśnie dostałam od koleżanki, śmieszne i fajne:) kni.prz.rzeszowpl/~peu/likeu.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 POPRAWNA wersja:) 22.04.04, 13:57 kni.prz.rzeszowpl/~peu/likeu.swf gapa ze mnie:( ale już chyba dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: POPRAWNA wersja:) 22.04.04, 14:01 kni.prz.rzeszowpl/~peu/likeu.swf podejmuję ostatnią próbę, coś dziwnego się dzieje, że ja to wklejam, a po drodze "zjada| początek, czyli Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 powaliło mnie...:) 22.04.04, 14:04 dobra nie wiem, jak to wysłać, szkoda, bo fajne jestem zła...może komuś prześlę to na gazetowy adres i umie to wstawić poprawnie na forum?? jeśli są chętni to proszę się zgłaszać:) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: a może tak?? 22.04.04, 14:04 a może między rzeszow a pl dać kropkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Beauty jesteś NIESAMOWITA!!!!!!! 22.04.04, 14:06 beauty_baby napisała: > a może między rzeszow a pl dać kropkę?? Wszem i wobec chylę czoło przed Beauty, za to, że w elegancki sposób umiała mi wytłumaczyć ,na czym polegał błąd, no i dzięki Niej możecie zobaczyć wreszcie:) kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby :(( 22.04.04, 14:03 to widocznie jakiś tajny adres, nie dla postronnych:)) Przykro mi ale dalej nic z tego:( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: :(( 22.04.04, 14:04 beauty_baby napisała: > to widocznie jakiś tajny adres, nie dla postronnych:)) > Przykro mi ale dalej nic z tego:( wiem, właśnie się pytałam, czy mogę to komuś sforwardować na adres gazety i może ktoś umie to poprawnie przesłać... Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 kropeczki:)) 22.04.04, 14:06 Trzeba postawić kropeczkę: kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf-- Have you the belief that the road ahead ascends off into the light? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: kropeczki:)) 22.04.04, 14:08 apawlak1 napisała: > a, ktos juz to powiedzial. Upss:DD ale Tobie też dzięki za reakcję:) Odpowiedz Link Zgłoś