tsun_am 23.04.04, 09:06 sprawnych dzisiaj:) Prawa poparzona, lewa pokłuta przez pania pielęgniarkę, która rano pobioerała mi krew.("coś nie widzę u panio tych żył"). I tak sobie siedzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: nie mam rąk 23.04.04, 09:46 normalnie zmroziło mnie, jak przeczytałam tytuł wątku i wybacz, ale odetchnęłam, jak się okazało, że to tylko takie sprawy:) a na serio, poparzenia się zagoją (kupiłaś "Panthenol"?) , a łapa pokłuta też dojdzie do siebie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: nie mam rąk 23.04.04, 09:53 specjalnie dałam taki tytuł wątku;)hi,hi.Myślałaś że już stukam w klawiaturę patyczkiem trzymanym w zębach?:)))A tak w ogóle to Ty chyba mieszkasz na Żoliborzu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: nie mam rąk 23.04.04, 09:55 tsun_am napisała: > specjalnie dałam taki tytuł wątku;)hi,hi.Myślałaś że już stukam w klawiaturę > patyczkiem trzymanym w zębach?:)))A tak w ogóle to Ty chyba mieszkasz na > Żoliborzu, prawda? Hihi, no wiedziałam, że na szczęście nic poważnego się nie dzieje (chyba by Ci nie było do śmiechu, chociaż po prochach, kto tam wie). Dobra, a wieszając czarny humor na kołek, to teraz już nie mieszkam na Żoliborzu, ale stamtąd wywodzą się moje korzenie. I mam sentyment do dzielnicy dzieciństwa, młodości i w ogóle... A czemu swoją drogą taka dygresja? (zaciekawiła się). Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: nie mam rąk 23.04.04, 10:02 no bo właśnie na ulicy Falińskiego jest taka przychodnia pracy, w której mnie dzisiaj kłuli. Nie polecam!Jest tam taka urocza pielęgniarka , łysa, z wąsem , karykatura człowieka, nienawidzi wszystkich ludzi. A ta pani, co mi dziś pobierała krew ukłuła się brudna igłą!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: nie mam rąk 23.04.04, 10:05 Tsun_am, proszę, nie dawaj takich tytułów, bo aż się zakrztusiłam sokiem porzeczkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: nie mam rąk 23.04.04, 10:13 Ja tez sie troche balam otworzyc ten watek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: nie mam rąk 23.04.04, 10:13 Aż mi serce stanęło przy tym poście...heh, człowiek od razu jednak najgorsze sobie wyobraża... Też mnie niedługo kłucie czeka, a żył też nie widać...Ostatnio pani piguła wbiła sie gdzieś chyba obok, zassała powietrze do skrzykawki i krzyknęła: "Pani krwi nie ma...." :PPP Za to pożniej był piękny siniaczek:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 cccssiiiiiii !!!! 23.04.04, 10:21 Ciiiiii....nie opowiadajcie juz o pobieraniu krwi, bo mnie zyly zaczynaja bolec i w glowie krecic ze strachu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: cccssiiiiiii !!!! 23.04.04, 10:39 A mi sie zawsze chce wymiotowac jak mi krew pobieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: cccssiiiiiii !!!! 23.04.04, 21:21 Ale jestescie wrazliwe, ja wiedzialem, ze to "ubarwiony" tytul:) Swego czasu tez nie lubilem pobierania krwi, az do 15 roku zycia, kiedy sympatyczna pani pielegniarka wbila mi igle i podstawiala jakies pojemniczki, chyba ze 4 i ta krew tak kapala, kapala, a ja sie patrzylem, patrzylem...:) P.S Ponczo jest wrazliwy, teraz go strasze moim schodzacym paznokciem z duzego palca prawej stopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Karol !!!! 24.04.04, 09:55 Karol ty sadysto !!!! brrrr.... "krew kapala i kapala" juz mnie zyly bola. Bardzo wspolczuje Ponczowi, ze ma takiego sadystycznego kolege co mu schodzacy palznokiec pokazuje brrrrr :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś