Gość: Janusz IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 24.02.02, 12:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yess Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 12:37 witamy jeszcze jednego debilka wiecej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jelcynjr Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 24.02.02, 16:23 Gość portalu: Janusz napisał(a): siemka januszku,chory jesteś? mogę cię wyleczyć jestem dr.YECKLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompka Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:26 Debile też ludzie. I o wiele ciekawsi niż ci NORMALNI. Idz zatem na Bagażniki samochodowe albo Romantike. Miłej zabawy wsrod rownych sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 24.02.02, 16:40 Odpierdol się od Romantici, Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 17:12 Grzeczniej dziecinko, oki? Przeczytaj dobrze co napisalam, a nie tak nerwowo. Na romantice nikt nikogo od debili nie wyzywa i o to chodzilo. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 pompeczka, zdecyduj sie............... 24.02.02, 17:16 forwardzik za mlody, ja za pierniczkowaty, to czego Ty chcesz Kobieto, od zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompka Re: pompeczka, zdecyduj sie............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 17:19 Czego? Samej śmietanki, drogi Kitku. :) A Forwardzik to zdaje sie maleńki hipokryta. Ciekawe, czy używałby tych słowek na Romantice, hihihi:))) Widać wśro debili puszczają hamulce aż miło popatrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: pompeczka, zdecyduj sie............... 24.02.02, 17:21 forwardzik na romantice, za takiego menika robi, a menika przeciez lubisz:) oon wiekowo, chyba w sam raz dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompka Re: pompeczka, zdecyduj sie............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 17:26 Obawiam sie, że dla Forwarda to za starą rure moge robić. Oczwiście gdybym nie robiła za debilke, która sie powinna odpierdolić, hihihii:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Moja odpowiedź dla Pom(pki) 24.02.02, 17:44 Po pierwsze nie jestem twoją dziecinką, po drugie będę zwracał się do ciebie jak będę chciał, po trzecie wkurza mnie twoje przemądrzalstwo tu i na romantice, kim ty do cholery jesteś?, po czwarte o moją reputację nie martw się, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Moja odpowiedź dla Pom(pki) 24.02.02, 17:50 moze odstapisz w koncu od kobiety? Broni Cie i ludzi srodze wkurzonych uspakaja- a ty na nia z buzia? Taki to styl na Romantice preferujesz? Pomka bije cie na leb na szyje- nie jestes godnym partnerem dla rozmowy z nia! Lepiej sie udaj tam skad przybyles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: Moja odpowiedź dla Pom(pki) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 17:51 Dobrze już Forward, nie denerwuj siem. Tylko nie klnij więcej bo Ci w tym nie do twarzy. A co do przemądrzania sie tu i na romantice, tak jak powiedziałeś, każdy gada jak chce. Tobie się to nie musi podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Moja odpowiedź dla Pom(pki) 24.02.02, 17:54 Kiedyś już Mario mówiłem tobie wrogiem nie jestem, nic tobie nie odpowiem. Nie ty jednak wyznaczasz tu miejsca. A z Pom już skończyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompka Fiu, fiu:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 17:58 Ale Szybki Lopez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompka Re: Fiu, fiu:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 18:00 Mam płonną nadzieję, że to szczery śmiech a nie przekąs.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Fiu, fiu:))) 24.02.02, 17:59 miejsc nie wyznaczam - masz racje- ale pilnuje, by moim przyjaciolom krzywdy nikt nie zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Fiu, fiu:))) 24.02.02, 18:02 od kiedy to jaśnie panujący pan prezes przyznaje racje takim jak ja? mogę cmoknąć dobrodzieja w rękę czy w dupę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: Fiu, fiu:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 18:03 Dzięki Maryś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Forward 24.02.02, 18:06 odpowiem ci twoimi slowy: odpierdol sie- wracaj na slodziutka romantike i pierdz fiolkami! Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Forward 24.02.02, 18:08 A to jestem zaskoczony, sprowokowałem pana?, traci pan nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Forward 24.02.02, 18:15 Ja podtrzymuję nic do ciebie nie mam, w przeciwieństwie do ciebie słowa dotrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBSIK Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: 192.168.0.* 24.02.02, 17:12 Gość portalu: Pompka napisał(a): > Debile też ludzie. I o wiele ciekawsi niż ci NORMALNI. Idz zatem na Bagażniki > samochodowe albo Romantike. Miłej zabawy wsrod rownych sobie.WEŻ MNIE Z SOBĄ,JESTEŚ TAKI INTELIGIENTNY WIRTUALNIE,ciekaw jestem jaki jesteś w normalnym szarym życiu? MY JESTEŚMY JAK KAMELEONY,DZISIAJ TAK,JUTRO INACZEJ,CZY JEST TO ZŁE? dlaczego wam sie to tak bardzo nie podoba,a w szczególności pewnej pani S. Pozdrawia EBSIK. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 24.02.02, 17:21 ebsik lub jakos inaczej - ty siem od mego forwardzika odpiernicz, co? tak go kocham skrycie, az dzisiaj przez ciem musialam siem ujawnic!!! forwardzik!!!!!!!!! nie zwracaj uwagi na tegokogos z sikiem w nicku. olej go sikiem prostym miedzy oczy!!! pomcia - forwardzik jezd moj - i proszem go tu mi nie podrywac, no!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 24.02.02, 17:24 Inteligentni ludzie wiedza co to caps lock i wiedza jak i kiedy sie go wlancza i wylacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpĄver Mario2! wydusiłem Caps Locka! (kędziorek kozła) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 17:39 mario2 napisał(a): > Inteligentni ludzie wiedza co to caps lock i wiedza jak i kiedy sie go wlancza > i wylacza! mów lepiej "wdusza" i ... wydusza :) no dobra: uaktywnia i dezaktywuje Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario2! wydusiłem Caps Locka! (kędziorek kozła) 24.02.02, 17:43 Uwazam, ze forma "naciska" bylay najodpowiedniejsza Zreszta funkcje caps lock mozna akurat wlaczyc lub wylaczyc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Mario2! wydusiłem Caps Locka! (kędziorek kozła) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 17:49 NO dobra powiem wprost: inteligętni ludzie wyłączają a nie wyłanczają :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario2! wydusiłem Caps Locka! (kędziorek kozła) 24.02.02, 17:53 sorry- to moje stale problemy z: a (z ogonkiem) i e ( z ogonkiem)- za dlugo juz pisze i mowie na codzien w obcym jezyku. Czas wracac do kraju i brac korepetycje :o)) Dzieki za poprawienie bledu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mario2! wydusiłem Caps Locka! (kędziorek kozła) 24.02.02, 17:59 XpOver! Z tym ą i ę wielu ma kłopoty i to nie świadczy o inteligencji. Weź jednak pod uwagę, że niektórzy z tu piszących od lat są na obczyźnie. Zresztą- powiem Ci szczerze, że ja przy mojej włoszczyźnie też przestaję powoli poprawnie po polsku pisać. Zupełnie na przykład nie mogę dojść do ładu ze składnią zdania, Powywracała mi się zupełnie :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Mario2! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:11 Napisałem, to po to by Cię ochronić przed innymi atakami :), coś a la szczepionka, ale fakt, czułem na mej klawiaturze oddech maryjki :)) i otóż i ONA Witam, ulubiona! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mario2! 24.02.02, 18:17 Ą??? Ę??? Witaj XpOver. Wiedziałam, że czujesz ten oddech. Jako wytłumaczenie dodam, że pilnie pracuję nad ortografią Mario. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario2! 24.02.02, 19:36 Jeszcze raz przeto dziekuje, za zwrocenie uwagi na kardynalny blad, ktory przyznam, popelnilem nieswiadomie. Po prostu bylem przekonany, ze zastosowana przezemnie pisownia jest prawidlowa. Na przyszlosc upowazniam Cie do dalszego tropienia lapsusow, tudziez moich grubszych potkniec jezykowych. Mam nadzieje, ze przy mozliwosci obcowania z jezykiem na codzien, coraz mniej bedziesz mial okazji, by mnie moc poprawic. Wdzieczny Mario Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Czort 24.02.02, 17:27 Forwardzik napisal do Pomci: Odpierdol się od Romantici, Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
czort mario 24.02.02, 17:33 ja wiem, ale forwardzik to jezd forwardzik. pomcia rozumie i juz. ona madra kobita jezd! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 24.02.02, 17:34 ma pecha- ba jak jeszcze raz- to na moj prawy prosty moze sie nadziac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompka Re: mario IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 17:43 Pax kochani. Forwadr pojechał sobie ale może nerwowy dziś jaki jest? Póki co się nie odzywa i dajta mu już spokój. Drugi raz tego nie zrobi. A Romantika jest smutaśna, niestety! bywam to wiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: *.studio.tpi.pl 25.02.02, 20:55 No wreszcie ktoś w jednoznaczny sposób określił "wielce interesującą " atmosferę panijącą w naszym forum. Jestem bacznym obserwatorem tego co się tu dzieje, nie ingerując jednakże w to co się tu pisze. Ale nie można już dłużej na to patrzeć. Te same osoby które z postępującą regularnością umieszczają tutaj swoje wypociny nie mają już nic do powiedzenia. Same bzdety i "zdania" wyrwane z kontekstu. Tragifarsa w wykonaniu "niuneczki i menika" to po prostu koszmar z gatunku "ich troje", latynoskich seriali etc. Można by tak dalej. Doszły mnie słuchy, że swego czasu było to forum gdzie znajdowało się fajnych ludzi i ciekawe dyskusje. Słyszałem również, że osobniki z gatunku "mario2" spowodowały drastyczne obniżenie się poziomu. Mario2 - oszczędź nam już tego swojego "wałowania" na forum. Miej litość i przestań piperzyć bzdety. Zasmiecasz swoim pieprzeniem tą stronę, nie jesteś żadnym GURU - tylko podejrzewam zwykłym dupolcem bez odrobiny intetelektu. Daj już spokój bo z tego co piszesz już się wypaliłeś a nie dajesz się wypowiedzieć ludziom wartosciowym i mającym do powiedzenia coś konkretnego. Doszły mnie słuchy że swoim prymitywizmem zgnoiłeś sporo osób. MOŻE WRESZCIE ZNAJDZIE SIĘ GRUPA OSÓB, KTÓRE NIE BĘDĄ WYCZYTYWAĆ TEGO TWOJEGO "JARMOLENIA". TO ŻAŁOSNE. PO PROSTU SPADAJ I NIE RÓB WIĘCEJ Z SIEBIE ŻAŁOSNEGO POŚMIEWISKA. POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi brawo peter braaaaaaaaaaaaaaaawo!!!! 25.02.02, 20:57 o ile ty lepszy jestes od nas!!!!!! sam bys popierdolil od rzeczy - co zreszta widac po twoich z kolei wypocinach, ale ci szkoda! brawo! brawo! i prosze o wiecej! Gość portalu: Peter napisał(a): > No wreszcie ktoś w jednoznaczny sposób określił "wielce interesującą " > atmosferę panijącą w naszym forum. Jestem bacznym obserwatorem tego co się tu > dzieje, nie ingerując jednakże w to co się tu pisze. Ale nie można już dłużej > na to patrzeć. Te same osoby które z postępującą regularnością umieszczają > tutaj swoje wypociny nie mają już nic do powiedzenia. Same bzdety i "zdania" > wyrwane z kontekstu. Tragifarsa w wykonaniu "niuneczki i menika" to po prostu > koszmar z gatunku "ich troje", latynoskich seriali etc. Można by tak dalej. > Doszły mnie słuchy, że swego czasu było to forum gdzie znajdowało się fajnych > ludzi i ciekawe dyskusje. Słyszałem również, że osobniki z gatunku "mario2" > spowodowały drastyczne obniżenie się poziomu. Mario2 - oszczędź nam już tego > swojego "wałowania" na forum. Miej litość i przestań piperzyć bzdety. > Zasmiecasz swoim pieprzeniem tą stronę, nie jesteś żadnym GURU - tylko > podejrzewam zwykłym dupolcem bez odrobiny intetelektu. Daj już spokój bo z tego > > co piszesz już się wypaliłeś a nie dajesz się wypowiedzieć ludziom wartosciowym > > i mającym do powiedzenia coś konkretnego. > Doszły mnie słuchy że swoim prymitywizmem zgnoiłeś sporo osób. MOŻE WRESZCIE > ZNAJDZIE SIĘ GRUPA OSÓB, KTÓRE NIE BĘDĄ WYCZYTYWAĆ TEGO TWOJEGO "JARMOLENIA". > TO ŻAŁOSNE. PO PROSTU SPADAJ I NIE RÓB WIĘCEJ Z SIEBIE ŻAŁOSNEGO POŚMIEWISKA. > > POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Peter 25.02.02, 21:39 Chlopie- nigdy w zyciu z toba nie rozmawialem, albo nie wiem czyim wcieleniem jestes. Skoro tak dobrze sie orientujesz w sorawach Forum- znaczy umiesz czytac. To juz jest jakis punkt wyjscia. Niestety nie potrafisz jeszcze myslec- nie mowiac juz o pisaniu! Ale to przyjdzie. Wprawdzie nie samo, ale przy intensywnej pracy nad soba i przy maxymalnym zaangazowaniu sil i srodkow masz szanse juz za jakies pol wieku wymyslic cos, co moze innych zainteresuje. Na razie czytajac twoje wypierdki dochodze do wniosku, ze reinkarnacja istnieje. Przypuszczam nawet jakim zwierzeciem byles w poprzednim wcieleniu. Czepiasz sie ludzi i form ich wypowiedzi. A co Cie to kutwa obchodzi kto z kim i po co rozmawia. Takim podejsciem przypominasz mi owoc milosci miedzy kuzynami- skrzywiona osobowosc i kompleks nizszosci. Cokolwiek cie czlowieku gryzie- musi cierpiec na straszna niestrawnosc! Nie zamierzam sie tutaj wdawac z toba w pojedynek na inteligencje- bowiem mam zasade, ze nigdy nie atakuje bezbronnego! I nie powinienem cie chyba prosic, bys zachowywal sie jak czlowiek- przypuszczam, ze nie potrafisz udawac! Po lekturze twojego tekstu musze jednak przyznac, ze musisz miec fascynujaca osobowosc- tyle ze nie za bardzo pasujaca do czlowieka. Prosze cie przeto o odstosunkowanie sie od mojej osoby! Jesli jestes kolejnym tutaj jatrzycielem- pomyliles po prostu adresy. Tak naprawde- to powinienes oskarzyc Twoj mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow i skazac go na kare smierci! Bez powazan i bez pozdrowien Mario Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 21:27 Peter, co Ty za informacjami strzelasz i od kogo je posiadasz? Sa najzupelniej do niczego, i informacje i Twoi informatorzy. I co Ty masz w takim razie madrego i wartosciowego do powiedzenia, bo to co przeczytalam nie nadaje sie ani do czytania, ani do dyskusji. Do uzycia jako papier toaletowy tez , niestety, sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: *.turboline.skynet.be 25.02.02, 21:30 peter, ty, taki przystojnw, inteligentny, z takim fajnym a utem, ty, ktory nawet hahaha w bxl rwiesz, coz robisz przed kompem, slaszac nas, bande biednych debli, zamiast zazywac urokow wielkiego swiata? ty i samotne wieczory przed ekranem? jestem rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 21:32 Najwyrazniej Peter nie ma gdzie wyladowac zakumulowanych frustracji, droga Mino. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 22:09 problem chyba w tym, ze on nie wie- co to frustracja ! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 22:17 To przykre - ale ja objaśniać tego nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 23:13 teraz chlopok po encyklopediach szuka! Czytac potrafi- to juz udowodnil :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 23:27 A przy tej okazji może jeszcze coś mądrego przeczyta :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 26.02.02, 07:20 przeczytac- przeczyta- ale czy zrozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 26.02.02, 07:35 No wiesz, podobno cuda zdarzaja się czasem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 26.02.02, 11:49 jemu nawetcuda nie pomoga- dekapitacja i po problemie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETER Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI IP: *.studio.tpi.pl 25.02.02, 21:33 NIE WYRAZIŁEM SIĘ ŚCIŚLE. CHODZI MI O MARIO2 - A NIE MARYJO2. WIEM ŻE JEST SPORA GRUPA OSÓB, KTÓRE ZA KAŻDYM RAZEM, GDY CZYTAJĄ TO CO WKLEPIE MARIO2 DOSTAJĄ ODRUCHU WYMIOTNEGO - MAM ZASZCZYT NALEŻEĆ DO TEJ GRUPY. MARIO2 - ZAKŁADAMY "KOMITET WALKI Z TWOJĄ TFURCZOŚCIĄ I DOBRYMI RADAMI" KTÓRE TAK UWIELBIASZ UDZIELAĆ - AUTORYTET W WIELU DZIEDZINACH - OD CYBERNETYKI PO PSYCHIATRIĘ SĄDOWĄ:))))))))). ŻENADA PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 21:35 zakladamy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi peter 25.02.02, 21:37 peter a dlaczego adresik ci sie zmienił???? postanowiles tepic nas na zywo???? tylko czy aby starczy ci zapalu!!!! Gość portalu: PETER napisał(a): > NIE WYRAZIŁEM SIĘ ŚCIŚLE. CHODZI MI O MARIO2 - A NIE MARYJO2. > > WIEM ŻE JEST SPORA GRUPA OSÓB, KTÓRE ZA KAŻDYM RAZEM, GDY CZYTAJĄ TO CO WKLEPIE > > MARIO2 DOSTAJĄ ODRUCHU WYMIOTNEGO - MAM ZASZCZYT NALEŻEĆ DO TEJ GRUPY. > > MARIO2 - ZAKŁADAMY "KOMITET WALKI Z TWOJĄ TFURCZOŚCIĄ I DOBRYMI RADAMI" KTÓRE > TAK UWIELBIASZ UDZIELAĆ - AUTORYTET W WIELU DZIEDZINACH - OD CYBERNETYKI PO > PSYCHIATRIĘ SĄDOWĄ:))))))))). ŻENADA > > > PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 peterku, potanguj se z sminka............... 25.02.02, 21:40 bo mnie tym glowe zawraca od rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nie przeginaj kitek 25.02.02, 21:41 kitek1 napisał(a): > bo mnie tym glowe zawraca od rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 25.02.02, 21:39 Za to ja wyraziłam się nader ścisło, Peter. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 26.02.02, 15:02 Maryjko- do niego drukowanymi pisz :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Für den Poliglote Peter! daß er es auch sieht! 25.02.02, 21:45 Chlopie- nigdy w zyciu z toba nie rozmawialem, albo nie wiem czyim wcieleniem jestes. Skoro tak dobrze sie orientujesz w sorawach Forum- znaczy umiesz czytac. To juz jest jakis punkt wyjscia. Niestety nie potrafisz jeszcze myslec- nie mowiac juz o pisaniu! Ale to przyjdzie. Wprawdzie nie samo, ale przy intensywnej pracy nad soba i przy maxymalnym zaangazowaniu sil i srodkow masz szanse juz za jakies pol wieku wymyslic cos, co moze innych zainteresuje. Na razie czytajac twoje wypierdki dochodze do wniosku, ze reinkarnacja istnieje. Przypuszczam nawet jakim zwierzeciem byles w poprzednim wcieleniu. Czepiasz sie ludzi i form ich wypowiedzi. A co Cie to kutwa obchodzi kto z kim i po co rozmawia. Takim podejsciem przypominasz mi owoc milosci miedzy kuzynami- skrzywiona osobowosc i kompleks nizszosci. Cokolwiek cie czlowieku gryzie- musi cierpiec na straszna niestrawnosc! Nie zamierzam sie tutaj wdawac z toba w pojedynek na inteligencje- bowiem mam zasade, ze nigdy nie atakuje bezbronnego! I nie powinienem cie chyba prosic, bys zachowywal sie jak czlowiek- przypuszczam, ze nie potrafisz udawac! Po lekturze twojego tekstu musze jednak przyznac, ze musisz miec fascynujaca osobowosc- tyle ze nie za bardzo pasujaca do czlowieka. Prosze cie przeto o odstosunkowanie sie od mojej osoby! Jesli jestes kolejnym tutaj jatrzycielem- pomyliles po prostu adresy. Tak naprawde- to powinienes oskarzyc Twoj mozg o niewywiazywanie sie z obowiazkow i skazac go na kare smierci! Bez powazan i bez pozdrowien Mario Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: TOWARZYSKIE FORUM, NARESZCIE FORUM DLA DEBILI 26.02.02, 11:56 hmmm, widać różni ludzie z różnych rzeczy ucieszyć się potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Peter i Janusz 26.02.02, 13:47 z tym panem mozecie dyskutowac. Mniemam iz wsze posty glownie do niego byly adresowane! Wrew napisal: Radziłbym przypomnieć sobie pewne ostrzeżenie (nie ode mnie!), po otrzymaniu którego jesteś tu tylko warunkowo. Jeśli zapomnisz o przestrzeganiu postawionego Ci warunku, to nastąpią konsekwencje, o jakich zostałeś poinformowany (nie przeze mnie!). Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Peter i Janusz 26.02.02, 13:49 mario2 napisał(a): > z tym panem mozecie dyskutowac. Mniemam iz wsze posty glownie do niego byly > adresowane! > > Wrew napisal: > Radziłbym przypomnieć sobie pewne ostrzeżenie (nie ode mnie!), po otrzymaniu > którego jesteś tu tylko warunkowo. Jeśli zapomnisz o przestrzeganiu > postawionego Ci warunku, to nastąpią konsekwencje, o jakich zostałeś > poinformowany (nie przeze mnie!). nowy trend ,a może nie nowy ,musze sięgnąć do żródeł ,sięgnął !treść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do psychoanalityka IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 26.02.02, 15:16 Mario coś bardzo dziś wzburzony... Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do psychoanalityka 26.02.02, 15:22 Gość portalu: wrew napisał(a): > Mario coś bardzo dziś wzburzony... nie ,to norma :-]] ciągle aktualny Pawłow , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do psychoanalityka IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 26.02.02, 15:26 Może trzeba zmienić bodziec? Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do psychoanalityka 26.02.02, 15:29 mario2 napisał(a): > IGNOR a tu caps lock włączony ,ciekawe !bardzo ciekawe ! prosze dalej Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do psychoanalityka 26.02.02, 15:31 Gość portalu: wrew napisał(a): > Może trzeba zmienić bodziec? dopiero gdy do końca się przetestuje aktualnie stosowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do psychoanalityka IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 26.02.02, 15:37 Zgadzam się z kolegą. Zwłaszcza, że ewentualne opanowanie posługiwania się kolejnymi klawiszami (tfu! co za brzydkie słowo!) może dać zdumiewające rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do psychoanalityka 26.02.02, 15:44 Gość portalu: wrew napisał(a): > Zgadzam się z kolegą. Zwłaszcza, że ewentualne opanowanie posługiwania się > kolejnymi klawiszami (tfu! co za brzydkie słowo!) może dać zdumiewające > rezultaty. na to czekam ,choć zaczynam już wątpić ,niestety mój obiekt badań ma problem z zachowaniami nieschematycznymi co mnie martwi bo nawet jak się nudze to nie lubie tracić czesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do psychoanalityka IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 26.02.02, 15:51 psychoanalityk napisał(a): > niestety mój obiekt badań ma problem z > zachowaniami nieschematycznymi co mnie martwi bo nawet jak się nudze to nie > lubie tracić czesu Taki już los ludzi prawdziwie oddanych poszukiwaniu prawdy... Ale, z drugiej strony, znaczny już upływ czasu pozwala mieć nadzieję na niejakie skomplikowanie się przebiegających aktualnie procesów psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do psychoanalityka 26.02.02, 16:18 Gość portalu: wrew napisał(a): > Taki już los ludzi prawdziwie oddanych poszukiwaniu prawdy... Ale, z drugiej > strony, znaczny już upływ czasu pozwala mieć nadzieję na niejakie skomplikowani > e > się przebiegających aktualnie procesów psychicznych. właśnie ,słowo 'niejakie' jest tu bardzo na miejscu ,bodziec a poziom komplikacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do psychoanalityka IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 26.02.02, 17:02 Trwający wciąż proces zdaje się być niełatwym. Chyba pójdę śledzić (tfu!) inne eksperymenty. Miło było wymienić z kolegą tych parę opinii fachowych. Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów badawczych :))) wrew Odpowiedz Link Zgłoś