Gość: gruba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 18:40 dalabym sie przleciec ze sto razy i zrobilabym nie jednego lodzika a tu nic bo czlowiek jest gruby i z seksu nici:(( beznadziejna sprawa co nie ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chłopak nie chudej Re: seks IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.04.04, 09:25 eeeee tam moja dziewczyna jest taka fajna przy kości, do buzi bierze, dupci słodkiej nadstawia... To głównie kwestia charakteru, a nie ilości kg. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubiegrube Re: seks IP: 62.233.236.* 28.04.04, 12:22 Co Ty opowiadasz. Masz więcej ciała do kochania. Ja bym tam Ciebie z chęcia przeleciał i loda dał sobie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBA Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 18:54 NO PATRZCIE A JUZ MYSLALAM ZE PRZYJDZIE MI ZOSTAC ZAKONNICA!!! NO TO TERAZ JAK WIEM ZE ISTNIEJA TACY FACECI I WIDZE SWIATELKO W TUNELU TO OD RAZU MI LEPIEJ!! ZNACZY SIE JEST NADZIEJA CHLOPAKI:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukszpan Re: seks IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 19:23 a moze masz ochote poznac tez niechudego chlopaka na wspolne igraszki..????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:31 hmmmmmm tylko wiesz tak naprawde to mi o same igraszki tylko nie chodzi uczucie tez jest wazne nie uwazasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
marchewek Re: seks 28.04.04, 21:54 CZESC MASZ RACJE JA ZAWSZE MIAŁEM OTYŁE DZIEWCZYNY TYLKO I ONE NAPRAWDĘ SĄ MHMHMHM..... BARDZO GORĄCE W ŁÓŻKU I BARDZO DOBRZE POTRAFIĄ ZROBIĆ LODZIKA ZAPRASZM DO SIEBIE NA GG 6266874 LUB NA forum mój nick to:marchewek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:46 Dlaczego sex i puszystą i lody są super a miłość to już nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:40 no tez sie nad tym zastanawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: 83.25.191.* 29.04.04, 21:29 ciekawe czy ktoś nam w końcu odpowie na to nurtujące pytanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 21:49 kurde ja bym chciala odrobine ciepla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: 83.25.191.* 29.04.04, 21:57 oj ja też... dlaczego osoba którą kocham nie chce dać mi miłości ale nasz sex jest super? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:05 no seksu tez mi brakuje:(((poprostu brakuje mi faceta;((( Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks-BRAKUJE TOBIE FACETA?????JUZ MASZ GO!!!!! 16.05.04, 17:35 CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks1111 16.05.04, 17:45 CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 29.04.04, 22:11 ..musicie polubić swoje ciało,trochę nimfomani,nie zaszkodzi.To Wy, macie dyktować ,warunki a nie odwrotnie.Osoby puszyste, mają wiele ciepła w sobie i to jest Wasz atut.;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 29.04.04, 22:13 ...jesooooo, w tym temacie tyz jestes ekspertem? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 29.04.04, 22:17 ...wiesz,to moje motylki!Carpe diem....cokolwiek!;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 29.04.04, 22:25 ...moze przeniesiemy sie do jakiegos innego watku ja założe. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 29.04.04, 22:29 libressa napisała: > ...moze przeniesiemy sie do jakiegos innego watku ja założe. > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...dobry pomysł,chyba wszyscy śpią?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:37 no ja sibie uwielbiam naparawde nie zartuje!!! jestem obiektywna w sojeje ocenie!!! ladna inteligentna wredna kochana i gruba ale kto mnie taka pokocha o to pytanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 29.04.04, 22:42 Gość portalu: gruba napisał(a): > no ja sibie uwielbiam naparawde nie zartuje!!! jestem obiektywna w sojeje > ocenie!!! ladna inteligentna wredna kochana i gruba ale kto mnie taka pokocha o > > to pytanie!!! ...gruba ,inteligentna ,kochana!!!Przyjmij takie motto1;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:49 i myslisz ze to cos zmieni????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 29.04.04, 22:51 Gość portalu: gruba napisał(a): > i myslisz ze to cos zmieni????????????????? ...wiara czyni cuda!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 23:17 ta jasne a nadzieja matka glupich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: 83.25.191.* 29.04.04, 23:28 lepiej mieć matkę niż być sierotą!! Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: seks 30.04.04, 11:48 Gość portalu: gruba napisał(a): > ta jasne a nadzieja matka glupich!!! nadzieja, jest matką wszystkich ludzi, gdyby było inaczej nie dozyliby dnia następnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks 16.05.04, 17:39 CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: seks IP: *.acn.pl 30.04.04, 12:10 Dziewczyno przestań narzekać, faceci naprawdę lubią jak jest za co złapać i na co popatrzeć. Musisz uwierzyć w siebie i zacząć działać. Nie masz faceta- poszukaj. Sam się nie znajdzie. Jak źle się czujesz w swoim ciele zmień coś. Nie mówię zaraz o odchudzaniu, ale może zmień styl ubierania się albo fryzuję. To wszystko stawia człowieka w innym świetle. Naprawdę wolałabyś wychudzoną anorektyczką bez bioder i biustu? One ładnie wyglądają na wybiegu, ale w normalnym życiu im też nie jest lekko. Mam taką strasznie chudą koleżankę. Ona też ma kompleksy i nie ma faceta. Głowa do góry : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 19:18 no ja mam same anorektyczki kolezanki i przebieraja w facetach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:08 on popieram chude wybierają i przebierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:14 a my grube mozemy co najwyzej poczekac az ktorys nas wybierze jak akurat nie jest wybierany przez jakas chudzine :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:16 wiesz, zdarzają się tacy co wolą nas ale chyba mieszkają po drugiej stronie Polski:( zamiest tu po drugiej stronie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:27 no rzeczywiscie sie zdarzaja co wynika z paru pierwszych odpowiedzi ale rzeczywiscie u mnie w miescie ich nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 01.05.04, 10:10 Gość portalu: gruba napisał(a): > no ja mam same anorektyczki kolezanki i przebieraja w facetach!!! ...jest wiosna,zacznijcię się kolorowo ubierac,tak na luzie.Zmiana może fryzury,troche ekstrawagancji się przyda/tylko bez przesady/,delikatny makijaz,usmiech na tawrzy,trochę ruchów tyłeczkiem/bez podtekstów/i na pewno się uda.Moze wyjaz w góry,na szlaku można spotkac zmęczonego ,fajnego faceta i może trzba mu będzie pomoc w dotarciu do schroniska....Musicie się przenieśc w świat fantazji i dużo usmiechu,oni lubia byc kokietowani.To takie ,duże dzieci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 01.05.04, 08:19 ...ej, kobietki, nadmierna tusza, co to jest? macie przeciez jeszcze oczy, usta, potraficie sie usmiechac, macie poczucie humoru, potraficie sie pieknie poruszac, mimo tuszy z ogromna lekkoscia i gracja, jestescie powabne, powiem wiecej łatwiej Was dostrzec! To mało? Zagospodarujcie to! Nie wiem, rozpocznijcie polowanie na mezczyzn, proba nie strzelba nie zabija... Zdecydowana wiekszosc mezczyzn, choc do tego sie nie przyznaje, lubi puszyste, szczegolnie maja obsesje na punkcie biustu...lubia je piescic, wtulac się w nie...Czyz nie, drodzy Panowie? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: seks IP: *.compower.pl 01.05.04, 11:10 grube dziewczyny sa super sam mialem taka dziewczyne byla super i w lozku i wogole poza lozkiem wiec sie niemartw napewno znajdziesz takiego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: seks IP: *.elpos.net 01.05.04, 22:37 nie penkaj bo sa amatorzy"puszystych"pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:12 naprawde jak teraz wiem ze sa to jest mi lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:55 tak, są tylko jakoś mi się trafiali amatorzy sexu z puszystą a nie amatorzy miłości do puszystej Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks1111111 16.05.04, 18:06 CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) p.s.-a ja jestem amatorem milosci do puszystych to smialo do mie pisac:)czekam i naprawde warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 00:03 acha i jeszcze jedno, czy to przypadkiem nie jest tak panowie, że bzykać to nas lubicie ale pokazać się z nami na ulicy to się wstydzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 10:24 o i to tez swieta racja ze najlepiej to byscie mieli gruba do bzykania co by w domu siedziala i anorektyczke do pokazywania przed kumplami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amata.bene Re: seks 02.05.04, 18:45 a robicie cos w tym kierunku,zeby zeszczuplec? pzdr! amata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:10 hmmmm kiedys mialam odsesje odchudznia sie mialam mase kompelsow skonczylo sie to powazna anemia i stwierdzial ze to nie ma sensu!!! dzis siebie akceptuje w 100% i lubie sie taki moj maly narcyzm a szukam faceta ktory zaakceptuje mnie gruba. dbam o siebie glupia nie jestem, rozrywkowa tez, tylko gruba czy to wada bo ja tak nie uwazam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 02.05.04, 20:16 ... przede wszystkim lubic siebie, to jedyna prawdziwa miłosc i do tego na całe życie! :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:39 zgadzam sie i tak tez czynie uwielbiam siebie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 02.05.04, 20:54 ...zaraz napisza Ci ,zes egzaltowana:)DDDDD pozdrawiam Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:02 Czasami się lubię a czasmi nie bo nie mogę się ubrac tak jakbym chciałabo tu wystaje, tam wystaje, ale to wszystko nic bo dziś był piękny dzień. Kocham życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:20 a mnie nie przeszkadza ze wystaje. no wystaje to wystaje!!!! no moj dzien byl zwykly nie specjalnie jakos piekny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:24 Głowa do góry. Będzie lepiej. Też miałam doły ale od jutra zaczynam coś robić. Teraz mam wiarę, że mi się uda. Raz już mi się udało, więc dlaczego teraz miałaby być odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:46 no to zycze powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: seks IP: 80.72.34.* 02.05.04, 23:02 20-stki grube,puszyste moga być , ale jak patrzę na swoją połówkę to : szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 02.05.04, 23:05 ...to po co ja utuczyłes, myslałes,zeby "zakontraktowac? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:38 tylko pownie urodzila ci juz 3dzieci faszerowla sie hormonami itd trzeba bylo to zrobic za nia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:51 a co sie dziwisz pasztecie kto chce ladowac w sadlo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:55 wiesz ja zawsze moge schudnac ale glupoty sie wyleczyc nie da wiec, wlasciwie to ci wspolczuje i zycze ci zony chybej glupiej anorektyczki z rojechana cipa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 20:33 podejrzewam ze sam jestes oblesnym spaslakiem czubie jeden! kobieta moze byc pulchna a przy tym bardzo ladna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 20:49 dzieki z wsparcie!!!! a i przepraszam wszystkich za moje wulgarne zakonczenie poprzedniej wypowiedzi ale nie wytrzymalam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: seks 03.05.04, 20:57 Gość portalu: gruba napisał(a): > dzieki z wsparcie!!!! a i przepraszam wszystkich za moje wulgarne zakonczenie > poprzedniej wypowiedzi ale nie wytrzymalam!!!! ...na tym Forum , panują takie zwyczje,że czasem ktos kogoś probuje obrazić.Zachowaj dystans i nie daj ,sie prowokować.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:11 ok dzieki za rade!!! bede bardziej opanowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:08 Jesteś niekulturalny. Nie portafisz wyrazić swojego zdania tylko obrażasz innych. Każdy ma inny gust. Nie ładne to co ładne, tylko to co się komu podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
rajska-panna Re: seks 04.05.04, 23:49 no nie ja legalnie centralnie w szoku jestem czytam sobie ten twoj krotki liscik i nie wierze ze tak sie sponiewieralas szanuje kazdego czlowieka uwazam ze jego wnetrze ma ogramna wartosc a nie to jak wyglada szukasz milosci??? uczucia ???? to dlaczego tak fatalnie sie opisalas??? nie no spoko sex to fajna sprawa ale w momencie gdy jest tam duzo ciepla czujesz sie gruba??? a co poczjesz sie lepiej gdy zaliczy cie jakis koles ktory pozniej zapali faje i obroci sie na piecie???? slonko jestes na bank wiecej warta pomysl o tym i pamietaj ze jest gdzies ktos przeznaczony dla ciebie ktory oprocz tego ze zrobi ci dobrze i pozwoli bys ty mu zrobila to jeszcze da ci cos najwazniejeszego MILOSC mysle ze warto zaczekac pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:56 no moze i i racja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rajska-panna Re: seks 05.05.04, 10:17 napewno racja wierz mi masz w sobie mnustwo pieknych cech ktore nie tylko powinny byc zauwazone ale i docenione przez tego jedynego:) pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: seks 05.05.04, 12:58 Dziewczęta! Co wy tak się zapatrzyłyście w te bzdurne romansidła i bajki? ..Gdzieś jest twoja połówka....czekaj... warto być cierpliwą... Gadajcie tak dalej a zostaniecie z książką w ręku. Przecież doskonale wiecie czym się różni sfrustrowany i zęczony homo sapiens od entuzjasty życia. Wieci także którego kogo z tych dwóch wybierze poszukiwacz towarzystwa i miłości. Więc do dziea! Piers do przodu, uśmiech izyczliwe słow sprawią że tej wiosny nie opędzicie się od rozkochanych w sobie dżentelmenów. Sprawcie by wsz wygląd prowokował do pochwalenia się wami znajomym i kolegom. Pamiętając że duza pierś to przedmiot pożądania a nie pogardy. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: seks 05.05.04, 13:05 1grzech napisał: > Pamiętając że duza pierś to przedmiot pożądania a nie pogardy. ...mam szanse:)DDDDDD :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:18 no ja tez i to duzaaaaaaaaaaa;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:12 romansidel nie czytam!!! nie jestem zawstydzona szara myszka o nie nie to od mie wogole nie pasuje. wszedzie mnie pelno, imprezuje i na codzien mam gebe wiecznie rozesmiana. ale potem wracam do domu i stwierdzam ze owszem mam wielu znajomych i przyjaciol ktorzy uwazaja ze jestem zajebista ale brakuje tego jednego ktory by mnie kochal no i tez uwazal ze jestem zajebista ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:01 Też słyszałam takie hasła, że "jestem zajebista" ale dlaczego tylko koleżanka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:05 wlasnie to tez mnie wkurza ze oni mnie traktuja zawsze jak kumpla przy ktorym mozna rzucac teksty typu "patrz jaka dupa"!!!! patrze no i rzeczywiscie mnie do niej daleko :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona puszysta Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:14 No dokładnie na żeńskiego kumpla to my się nadajemy. Jesteśmy za dobre dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: seks 06.05.04, 12:16 > mozna rzucac teksty typu "patrz jaka dupa"!!!! patrze no i rzeczywiscie mnie do niej daleko :((( wszystko jest zatem super oprócz tego włąśnie. A gdybyś z uśmiechem arabskiego kupca odparła "O brachu ty to jeszcze nie wiesz chyba czym jest prawdziwa dupa ;-). Ale cóz nie każdy musi byc koneserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:12 no jasne ze rzucam takimi tekstami ale co sobie mysle to to inna sprawa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: seks 07.05.04, 09:29 W takim razie jesteś już dalej nż w połowie drogi i ja np juz cię lubię. pozostaje Ci tylko polubić siebie w takich chwilach i "myśleć" inaczej niz tak jak opisujesz ze to już tylko twoja sprawa. Przecież nie da sie ukryc tego co myślimy jeśli jest sprzzeeczne z tym co mówimy. Dobra, juz się nie wymądrzam. Bede trezymałl kciuki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:51 dzieki za wiare we mnie!!!! naprawde to daje duzo gdy ktros wierzy w ciebie nawet wtedy gdy ty w siebie juz nie wierzysz!!! wielkie dzieki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ihak Re: seks 09.05.04, 15:24 Do przodu biusty, uśmiechy i brzuchy Do góry uszy - trzymta się, dziewuchy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks1111111111111111 16.05.04, 18:13 no to jak racja to pisz do mnie bo jestem wolny i czekam na odpis,ale poczytej se tam na dole:)CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks 16.05.04, 18:14 no to jak racja to napisz do mnie bo warto:)CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: seks 19.06.04, 13:17 no wiesz sa ludzie ktorzy lubia sex dla sexu maja do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro323 Re: seks IP: 212.182.97.* 20.05.04, 08:06 Czesc słonko. Moze ja Ci zrobie co nie co. Wyglad nie ma znaczenia tylko dwie osoby musza chciec sex-su i wtedy jest ok. Napisz mi pare zdan na adres jaro323@op.pl i ja tez odpisze. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanin1978 Re: seks 07.06.04, 03:28 CHEJ,MAM GG:1512288 I ZAPRASZAM CIE NA GG,POROZMAWIAJMY,POZNAJMY SIE I MOJ JESZCZE MAIL:GLIWICZANIN1978@INTERIA.PL I KOM:505386941 NA 24 H NA DOBE:)SEX SWOJA DROGA ALE LICZY SIE TEZ UCZUCIE,CZULOSC,BYC DELIKATNYM ITP,A NIE TYLKO SEX,OWSZE PRZYNAM SIE ZE LUBIE BARDZO PUSZYSTE ALE TEZ SA BARDZO MILE,BARDZO CZULE,DELIKATNE,WYMAGAJA OPARCIA CZULOSCI ITP,A SEX TO SWOJA DROGA,JA ZWRACAM UWAGE NA SAM CHARAKTER I NA DOBRE CECHY I JAKA DO MNIE JEST I DO INNYCH I ZE JEST SOBA,A URODA - SEX ITP TO JUZ SIE NIE LICZY,JAK RZECZYWISCIE NNIE MASZ NIKOGO,TO OK,TO SMIALO PISZ,DZWON I SKONTAKTUJ SIE ZE MNA,BEDE CZEKAL NA SZYBKA ODPOWIEDZ I ODPIS Z TWOJEJ STRONY,POZDRAWIAM-PA-P.S.-MAM NA IMIE ROBERT I CZEKAM NA SZYBKI ODPIS,POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)))))))))))))))) Gość portalu: gruba napisał(a): > dalabym sie przleciec ze sto razy i zrobilabym nie jednego lodzika a tu nic > bo czlowiek jest gruby i z seksu nici:(( beznadziejna sprawa co nie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: seks 07.06.04, 19:21 ale ile razy mozna to samo?... opanuj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
muc39 Re: seks 07.06.04, 06:51 Gruba!!!!!! Polubilem Cie niesamicie!!! Mam ochote na Ciebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:44 no prosze milo mi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes-ka Re: seks 07.06.04, 16:01 Gliwiczanin1978 - czy Ty jesteś obłąkany? W jednym wątku 7 razy to samo pisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet Re: seks 07.06.04, 19:29 Musisz znalezc mezczyzne ktory lubi kobiety w twoim typie urody a zapewniam cie ze tacy sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:42 odzywam sie! ale o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: seks IP: *.globit / 217.98.57.* 17.06.04, 08:45 a sex jesli ja wiem o co tobie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:58 i co tak bardzo chciales zebym sie odezwala i nic:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek222waw Spotkanie z puszystą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 13:11 Ja spotkałem sie w wakacje z miła puszystą kobietką. Robilismy to przez całą noc i teraz miło wspominam. Lubie takie krągłe kształty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon1975 Re: seks IP: *.globit / 217.98.57.* 17.06.04, 09:00 nie wiem jak to sie stalo ze nie zauwazylem twojego odzewu ale jestem i jesli tylko masz ochtke to to jestem teraz na czacie na randce szukaj leona 1975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: seks IP: 83.168.104.* 16.06.04, 13:45 Jeżeli jak piszesz dałabyś się przelecieć ze 100 razy i nie jednego loda zrobisz to ustal czas , miejsce oraz utwórz listę chętnych a może pobijemy rekord świata Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw26 Re: seks 18.06.04, 23:05 ja to chciałbym spróbować z puszystą seksu. nigdy nie miałem takiej. nie napisałaś skąd jesteś, jeśli z Krakowa chętnie się z tobą umówię. napisz na gg 6777561. ten nr. jest ciągle niedostępny ale odczytuję go wieczorami, więc śmiało możesz pisać. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes-ka Re: seks 19.06.04, 12:59 Jak chcesz spróbować to idź do agencji może gdzieś takie mają. Wy macie jednak coś z głową puszyste nie tylko są świetne w łózku i nie tylko tego chcą ale też miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: seks 19.06.04, 13:17 e bez przesady kwestia znalezinia odpwiedniego faceta Odpowiedz Link Zgłoś