Dodaj do ulubionych

Kitek...................

25.02.02, 09:26
dawno nie było wątku z Twoim imieniem w tytule
coby Cie przed frustracją uchronic-prosze
ode mnie,w prezencie
i dzien dobry:))
Obserwuj wątek
    • kitek1 uneczko.................. 25.02.02, 09:28
      alez dziekuje Ci bardzo,
      na pewno menik Cie tu odnajdzie,
      milego dnia od niesfrustrowanego k.:)
      • oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:33
        a Ty sobie zawsze ładnie wszystko po swojemu wytłumaczysz:)
        menik dostał nakaz ciezkiej uczciwej pracy w ramach procesu
        resocjalizacji i raczej sie tu nie pojawi za wczesnie:))
        • kitek1 Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:34
          wczoraj faktycznie z nikim sie nie tlukl,
          ale lecial na pompeczke i nowke gizelke:)
          • oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:36
            czytałam paplo:)
            leciał ale bez zapału
            rutynowe działanie :))
            • kitek1 Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:40
              on tak zawsze rutynowo rzuca przynete,
              ale nie wszystkie rybki sie na to to biora:)
              • oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:41
                i Twoje szczescie:))
                • kitek1 Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:43
                  i Twoje:)))
                  • oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:46
                    sie nie boje
                    wierze w siebie
                    jako kobiete:)))))
                    • kitek1 Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:47
                      narazie wirtualna:)
                      • oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:49
                        w realna toże:)))
              • men_ Kitek: 25.02.02, 10:21
                "Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera" :))

kitek1 napisał(a):

> on tak zawsze rutynowo rzuca przynete,
                > ale nie wszystkie rybki sie na to to biora:)

• gazelka Re: uneczko.................. 25.02.02, 12:52
            hmm, gazelka wita i przeprasza ,ze tak uciekla wczoraj:O)
        • men_ Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:04
          Odłożył na bok inne nawyki (wszystkie) na rzecz jednego z dwóch starych, które
          lubi najbardziej: zarabiania pieniązków :))

dzien dobry

oona napisał(a):

> a Ty sobie zawsze ładnie wszystko po swojemu wytłumaczysz:)
          > menik dostał nakaz ciezkiej uczciwej pracy w ramach procesu
          > resocjalizacji i raczej sie tu nie pojawi za wczesnie:))

• oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:08
            hm,a ten drugi?:)
            • mario2 Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:09
              esperal mu wszyli- wiec nie ma nawyku- zostal przytlumiony :o))
              • oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:11
                nie to
                to jakis inny nawyk musiał zostawic?
                bieganie?:))
                • mario2 Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:14
                  za kim? :o))
            • men_ Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:20
              yhmm :))

oona napisał(a):

> hm,a ten drugi?:)

• mario2 Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:21
                Men- nie przechwalaj sie :o))
                • men_ Mario 25.02.02, 10:26
                  A Ty nie zazdrośc :))
                  • mario2 Re: Mario 25.02.02, 10:41
                    ja nie zazdroszcze- Maryjka juz dawno mnie z tego wyleczyla :o))
                    • men_ Re: Mario 25.02.02, 11:02
                      A ten "w kółko Macieju" :)))
                      Mi nie o taka zazdrość chodziło, O !:))
                      • mario2 Re: Mario 25.02.02, 11:05
                        aha- to niby Tobie mam uneczek, sloneczek, karinek, myszek, niun i innych
                        stworzen zazdroscic?
                        Oki- masz to u mnie jak w banku :o)
                        • men_ Re: Mario 25.02.02, 11:16
                          E tam, nie gadam z Tobą, to takie "bicie piany", O !:))
                          • oona Re: Mario 25.02.02, 11:23
                            nie no,czy mi sie wydaje
                            czy widze pozytywne skutki
                            moich dzialan resocjalizacyjnych??:))
                            • men_ No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:26
                              odrazu w takie samouwielbienie :))
                              Może to ten feniks w nowym wcieleniu,a poza tym nad ranem może sie odwrócic ..:)
                              • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:31
                                do samouwielbienia oonej daleko
                                ale myslała,ze ze szkół madrych jeszcze co nieco pamieta
                                bo,nie straszac menika,kształcono ja co nieco
                                własnie na okolicznosc przywracania takich upadłych aniołów
                                jak menik spoleczenstwu:))
                                • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:34
                                  To jakaś szkoła klasztorna była, hę ?:))
                                  A dlaczego odrazu społeczeństwu całemu ?:)
                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:39
                                    spoko,nie klasztorna,bardzo profesjonalna:)
                                    niech całe spoleczenstwo ma
                                    pozytek ze zreformowanego menika!:))

• men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:48
                                      No to ja sie nie zgadzam - co, filantropa ze mnie Oona chce zrobic ?:))
                                      Jeszcze troche zd zostało !
                                      Oj, ten profesjonalizm zaczyna mnie zastanawiać :))
                                      • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:54
                                        papiery sa,ale praktyki nie było
                                        wiec niech sie nie boi
                                        w koncu pare latek juz mineło
                                        i co nieco wiedzy wywietrzało z główki:)
                                        pozostanie oonej zdanie sie na instynkt
                                        a wiec nie bedzie grozniejsza niz inne panie
                                        :))
                                        • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:58
                                          No może być groźniejsza Oona, ale w tych testach praktycznych tzn. zyciowych :))

Ale na menie nie da rady eksperymentować, to wyjątkowy i szczególny okaz :))
                                          upadłego anioła :)
                                          • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:00
                                            hihi oona,jak to grzeczna dziewczynka,gustuje w takich:)
                                            ale,uwaga,w upadłych w dobrym stylu!:)
                                            • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:07
                                              Cd. resocjalizacji czy ostrzeżenie ?:))

Oon uważa, że jest ten dobry styl, ale jak sie daje tym dobrym stylem czegoś
                                              załatwić, to trzeba ogniem piekielnym, tfu wirtualnym, wypalac, O !:))
                                              • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:19
                                                zawsze sie da działac w dobrym stylu:)
                                                nie dosc ze vacik to oona jeszcze mu dzis truje:)))
                                                biedny menik:))
                                                • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:28
                                                  E tam vacik: łatwo przyszło, łatwo odeszło :))
                                                  A mówimy o vaciku czy wąciku ? hi, hi :))

A gdzie ten "biedny menik", bo ja go nie widziałem dzisiaj - ta resocjalizacja
                                                  Oonej działa, ale czy napewno w dobrym kierunku :)))

p.s.: to jest własnie ten styl

• oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:35
                                                    no przeciez pisze przez fał jak na fakturkach:))
                                                    a ta resocja...to na prosbe Kitka
                                                    on mnie zawsze na manowce usiłuje wyprowadzic:)
                                                    umyslił sobie ze mnie menik rzuci jak sie przestraszy zapędów
                                                    resocjalizacyjnych a on bedzie mnie ochoczo pocieszał :))
                                                    jesli mu z Kropką nie wyjdzie :)))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:46
                                                    A Oona to tak sie odrazu podobno nie daje na manowce sprowadzić, cio ?:))

P.s.: żeby tam Kropka ...:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:49
                                                    ale poudawac moze ze taka niby uległa
                                                    i za raczke sie daje prowadzic:))
                                                    a ktoraz to jeszcze oprócz .?:))
                                                  • a_kicia Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:52
                                                    HEJ!SORKI,ŻE SIĘ WTRĄCAM,ALE NIE MAM Z KIM POGADAĆ!;-))))))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:56
                                                    to jest watek intymny,a kysz stad kiciu!:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:03
                                                    Boisz sie, że kocurka obudzi ze snu zimowego, hę ?:))

oona napisał(a):

> to jest watek intymny,a kysz stad kiciu!:))

• oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:05
                                                    bo to Ty jestes miłosnikiem matematyki
                                                    a w szczególnosci geometrii
                                                    a w szczególnosci jakichs tam figur geo...:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:09
                                                    A ten wątek to już sie nazywa intymny - a nie resocjalizacyjny, hę ?:))

No, ja byłem zawsze dobry z matematyki, tej prawdziwej :) też
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:12
                                                    ja humanistka-jak widac w mym nadzwyczaj
                                                    human-itarnym podejsciu do menika:)
                                                    wypracowania pisała ponoc superdobre
                                                    to jej matematyke odpuszczali
                                                    i przez nich nic nie umie,nic!:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:15
                                                    No tak, ładne rzeczy sie dowiaduję - to tak z tego human-itaryzmu tylko, hę ?:))

p.s.: taka "duzia" i nic nie umie - znowu podpucha ?:))))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:19
                                                    z matematyka szczera prawda,niestety:(
                                                    ale ma duzo innych zalet i zdolnosci!:))
                                                    np.talent do jezyków!-tylko wrrrrr
                                                    bez brzydkich skojarzen:))
                                                    zdolnosci lingwistyczne moze lepiej powie:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:23
                                                    ???????? :))) ale tylko wrodzonych ?:))
                                                    No przeciez nie miałem żadnych skojarzeń, ani tyci, tyci - a jakie jeszcze
                                                    języki zna, hę ?:))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:27
                                                    niech nie kombinuje od razu
                                                    wyzyskiwacz jeden
                                                    ze jego tłumaczka zostanie:))
                                                    praca wyklucza przeciez..te..:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:33
                                                    Wyklucza ??? Ano tak :))
                                                    Ale i tak musiałby najpierw oon egzaminy ustne przeprowadzić :))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:39
                                                    w umowie przedwstepnej nie było koniecznosci znajomosci
                                                    ilus tam jezyków u kandydatki na...
                                                    hm,na kogo?
                                                    to jest bonus,wiec niech sie cieszy i nie grymasi za bardzo:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:42
                                                    oona napisał(a):

> w umowie przedwstepnej nie było koniecznosci znajomosci
                                                    > ilus tam jezyków u kandydatki na...
                                                    > hm,na kogo? - JUZ PRZECIEZ WIE OONA :))
                                                    > to jest bonus,wiec niech sie cieszy i nie grymasi za bardzo:))- NO PRZECIEZ
                                                    DZISIAJ NIE GRYMASZE, MOGE DOPIERO ZACZĄĆ, JAK UNECZKA SOBIE ZYCZY :))

• oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:45
                                                    bo cos o egzaminach mówi..brrrr:)
                                                    pewnie ze nie grymasi,nawet powieka mu nie drgneła
                                                    jak oona sie przyznała,ze np.prasowac i gotowac nie umie
                                                    a to co umie z prac domowych to tego z kolei nie lubi:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:51
                                                    Ale tylko o egzaminie ustnym :))
                                                    A co do tego prasowania -"pożywiom uwidzim" :)))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:55
                                                    nie wezme zelaz(s?)ka do raczki!!!:))
                                                    nawet nie wiem czy to na pewno przez zet sie pisze:))))
                                                    mam doprowadzona do perfekcji umiejetnosc suszenia rzeczy
                                                    w taki sposób zeby prasowania nie wymagały:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:58
                                                    No, ale nie białe koszulki i na dokładke z długim rękawkiem :))

1-sza lekcja: przez "zet" :))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 14:04
                                                    raczej nie ma kłopotów z ortografia
                                                    wie czego nie wie,dlatego pyta
                                                    (albo omija):)
                                                    wiec bedzie nosił t-shirty,i to nieprasowane!
                                                    zacznie sie ubierac wreszcie
                                                    jak człowiek przy oonej:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:25
                                                    No niestety do garniturku nie pasują t-shirty - a oon tak od rana do wieczora
                                                    prawie, średnie dwie koszulki dziennie :))

Niech mysli dalej :))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:27
                                                    nad czym ma myslec
                                                    bo sie zamysliła i rozkojarzyła?:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:37
                                                    Juz nad niczym, też zapomniałem, bo sie tez zamysliłem, O !:))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:39
                                                    niemozliwe!:)))))
                                                    ciiiiii,bo sobie image zepsuje:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:42
                                                    oon tym razem nie rozumie, chyba nadal zamyślony :))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:49
                                                    to niewazne juz
                                                    niech sobie mysli o tym vaciku czy czyms tam
                                                    rownie przyjemnym:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:52
                                                    Dobrze, to sobie będę mysłał o czyms innym przyjemnym :)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:30
                                                    koniec myslenia o przyjemnosciach
                                                    gazetka znów działa:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 17:35
                                                    A o jakich przyjemnościach menik myslał ? A o jakich Uneczka, cio ?:))

p.s.: zdążyłem sobie obiadek zjeść z mięskiem (bez skojarzeń:))

hi, hi - a pan f u mnie profilaktycznie opeer dostał :)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:52
                                                    pan f?chiba nie kojarze
                                                    ja tam nie myslałam o przyjemnosciach
                                                    tylko sie na gazetke włamywałam
                                                    i opijałam kawą
                                                    cisnionko wyyyyyysokie teraz jak....:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 17:55
                                                    Pan F jak i ...
                                                    A nie czekoladką już ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:08
                                                    to jest pomysł!:)
                                                    lece!!!:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 18:15
                                                    To ja też lece, no to fruuuuuuuuuuuuuu :) po czekoladkę :)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:34
                                                    nie dba o figure boski mój menik???:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 18:45
                                                    No nie !!!!!!!!:)))
                                                    To tak po jednej czekoladce ?:)) Leć po drugą :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:57
                                                    a jak przeholuje z serotoniną???:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 19:36
                                                    A czym to grozi :))
                                                    jam nie medyk :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:43
                                                    grozi to popadnieciem w stan nadmiernej wesołosci
                                                    a ze przede mna długa i kreta droga do domu
                                                    a pokus na niej wiele....
                                                    moze nie bede konczyc
                                                    coby sie menik nie rozpłakał:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 19:57
                                                    Straszy(i jednocześnie kusi) menika, he ?:))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:06
                                                    no,menik raczej nie stanie dzis na jej drodze:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:07
                                                    A Uneczka niestety tez, buuuuuuuuu
                                                    :)
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:11
                                                    dobra dobra,zasuwam prosto do domku
                                                    klapki na oczy jak u konia
                                                    kurde,do sklepu musze:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:12
                                                    No to ja tez :) ciba, tfu, tzn. do autka :))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:20
                                                    to nie siedzi w domu??
                                                    dziezesz do autka,hę?:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:22
                                                    Ale na tylne siedzonko autka, no ..,w pracy :))
                                                  • oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:30
                                                    Tyyyy cos krecisz:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:32
                                                    Yyyyyyyy, ja ????????:)))
                                                    Nawet kierownica nie bede kręcił :))

W praaaaaaacy:))
                                                  • gazelka Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:57
                                                    gazelka wita:O)
                                                  • men_ Witam ponownie 25.02.02, 13:07
                                                    Rączą Łanię :)))

• men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:56
                                                    Jam nie taki kabelek jak pan K. - no przecież Uneczka wertuje zawsze dokładnie
                                                    te wątki z poprzedniego dnia i nocki, hę ?:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:58
                                                    bo jak przychodzi o 7 do pracy
                                                    to co ma robic?
                                                    przeciez nie wezmie sie za prace
                                                    bo to srodek nocy:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:05
                                                    No to dzisiaj cosik słabo rano pracowała, tfu, wertowała :))

Nie powiem, za to ostatnie brykanie Oonej :))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:08
                                                    a co oona wybrykowała?
                                                    bo swietą panienką sie niemal czuje...:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:13
                                                    No, przeciez pisała niedawno cos o "truciu" menikowi - ale men ładniej i czulej
                                                    to nazywa :))bo mu sie to nawet czasami podoba :))

p.s.: no co Ty, o żadne inne brykanie Oonej bym nie smiał nawet podejrzewac,
                                                    O !:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:15
                                                    lubi???
                                                    to juz oona za przegladanie starych zeszytów sie wezmie!:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:20
                                                    No lubi, bo to tak z czułości, cio ?:))

Starych zeszytów czy watków ? A na co ?:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:26
                                                    zeszytów z naukami resocjaliza...
                                                    no pewnie,ze z czułosci i sympatii
                                                    bo przeciez jaki by miała interes np.
                                                    w nawracaniu M...dobra,nic nie mówie
                                                    bo znowu ktos bedzie na mnie krzyczał:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:36
                                                    Hi, hi - przeciez oon jeszcze nie krzyczał na Oona za to "brykanie" ?:))

p.s.: ale metody sie zmieniają z roku na rok - a na takiego wyjatkowego u-
                                                    aniołka to tylko oon zna sposoby :))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:42
                                                    to taka jedna warśawianka krzyczała:(
                                                    pewnie,ze sie metody zmieniają
                                                    zeszyty juz i tak chyba wyrzucone
                                                    na menika hm...trzeba działac czułoscia,millloo...
                                                    ciepłem i wyrozumiałoscią,yntuicja mi mówi
                                                    bingo?:)))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:48
                                                    Wawianka krzyczała, za co ?:))

Niech próbuje dalej - potem Oonej powie, czy dobre, czy złe były :))

p.s.: znikam, bedę za 1,5 godzinki, papa :)

• oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:57
                                                    hm,tylko czy oon sam to wie?...:)
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 14:00
                                                    Niech tu oonego pod włos nie birze, i tak się nie wygada :))

p.s.: a poza tym okaże sie w praniu, hi, hi :))

no to fruuuu, lecę
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 14:06
                                                    fruuuuuu
                                                    mnie sie zle kojarzy:)
                                                    pamieta?
                                                    jest,jest,jest
                                                    a potem fruuuuuu...
                                                    tylko ze oon wciaz nie wie kto
                                                    ten ideał meski w danym momencie dziejowym dla uneczki
                                                    czy oona sama...:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:28
                                                    Było normalne fruuuuuuuuu :))

No dobra, to jak często (a raczej kiedy ostatnio) sie zmieniał ten ideał,
                                                    hę ?:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:29
                                                    aaaaale konkretny sie zrobił!:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:34
                                                    Nooo dobra, już sie o nic nie pytam, O !:)
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:36
                                                    a co?naprawde chcialby wiedziec?:)))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:40
                                                    Nie, już albo na razie nie :))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:46
                                                    to niech bedzie ta ostatnia odpowiedz
                                                    bo ta pierwsza brzmi tak jakos....
                                                    pachnie obojetnoscia a to nieładny zapaszek:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:50
                                                    No tym razem yyntucyja zamieniła sie w nadinterpretację :))

Juz nie, bo może sie oon domyśla ..:))
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:29
                                                    i co oon tam wymyslił
                                                    jak sie juz niby domyslił?:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 17:33
                                                    No co, nie można se pomarzyć, hihi :)))
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:49
                                                    a,pomarzyc to se zawsze mozna hihi:))
                                                    i czesto tylko tyle:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 17:58
                                                    Nio, to juz schodzę na ziemię (ale nie spadam :)) No chiba, że jak kocurek,
                                                    tfu, kotek :)
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:00
                                                    to tez nie zawsze wychodzi:)
                                                    ja tam przewaznie spadam co prawda na 4 łapy
                                                    ale za to w niewłasciwe miejsce:(
                                                    :))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 18:07
                                                    Ale zawsze, "gdy opadną skrzydła,
                                                    mozna postawic sobie
                                                    banki z mydła " :)))
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:34
                                                    nio,banieczki z mydła
                                                    fajna rzecz:)))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 18:46
                                                    Ale nie od przekuwania szpileczka, cio ?:))
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:56
                                                    oona nawet banieczki mydlanej nie skrzywdzi
                                                    za pomocą szpileczki!:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 19:24
                                                    hi, hi - no to znowu chyba zaczne marzyć :))
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:28
                                                    o czym?o torturach z mojej ręki?:))
                                                    @
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 19:34
                                                    Dobra, lecę :))
                                                    Moga byc, ale to z pana M., tego dawnego ? z poczty gazetki, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:40
                                                    tys jednak nie zreformowany widze:))))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 19:56
                                                    Ja se tylko wspominam :))) dawne czasy

nie ma @
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:05
                                                    komuzzesz ja to wysłałam wiec?hm...:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:07
                                                    No to ja tego niestety nie wiem, i siem nawet nie domyślam :))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:09
                                                    bo nie ma sie nad czym
                                                    dałam re...na jego list wiec musi dojsc do niego:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:13
                                                    Kiedys dojdzie .., ma sie cieszyc, czy krętymo drogami iść, hę ?:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:19
                                                    e tam ,kilka ciepłych słowek tylko
                                                    normalka:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:21
                                                    Uneczko, to Ty ??:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:29
                                                    a co ja dotad inwektywy Ci wrzucałam??:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:31
                                                    Nieeee, tylko jak mnie nie było pół godzinki, to mi cosik Uneczka sie
                                                    rozbrykała, za szybko, hi, hi:))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:34
                                                    a co oon wieczorkami wyprawia,hę?
                                                    a czat?:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:35
                                                    Czat ???? A co to jest ?:))
                                                    Pracuje, już w tej drugiej uprasowanej koszulce :))
                                                  • oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:51
                                                    musze zmykac pa pa:))
                                                  • men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:52
                                                    ***papa :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka