05.05.04, 10:48
sluchajcie, moze byl juz takie watek (dajcie linka jakby co) ... moze gdzie
indziej macie taki spis.. moze byc narcyzowo:>
Moze zrobic sobie spis kiedy kazdy ma imieniny i urodziny:)) Moze byc w tym
watku... ?
Co wy na to?
A
Obserwuj wątek
    • kathrine99 Re: spis 05.05.04, 21:48
      to ja może zacznę od tego, że chyba dlatego nie chcemy za bardzo podawać tych
      danych (myślę o sobie) że jeśli ktoś znajomy czyta to forum (przecież to
      czytają wszyscy, aż mnie to czasem przeraża!!) to jeśli podam datę swojego
      urodzenia to już będzie wszystko jasne.. Ja ogólnie jestem raczej podejrzliwa i
      nieufna do ludzi, że nawet czasami chcę coś bardzo tu napisać to wydaje mi się,
      że jutro pójdę do pracy albo do znajomych i wszyscy będą wiedzieli że ja to ja
      i będą cytować moje wypowiedzi i mieć pretensje, dlaczego powiedziałaś to i
      to...wiem, że to brzmi strasznie głupio, ale niestety tak już mam.
      Ale co tam, podam chociaż swój znak zodiaku: Koziorożec, bo może to przez niego
      taka jestem!, a imieniny obchodziłam bardzo niedawno razem ze Strażakami, hi hi
      hi!!
      • servus_lca Re: spis 05.05.04, 21:56
        Popieram Kathrine.
        A co do moich imienin to wszyscy poznaniacy powinni ta datę dobrze znać:)
      • mrouh Re: spis 05.05.04, 22:05
        Kasia ma rację, niestety. Imieniny jeszcze nie są takie groźne, ale i tak
        wolałabym, żeby mnie tu nikt nie podczytywał, wiedząc, że ja to ja...:-D Piszmy
        tu o sobie sporo czasem, lepiej nie kusić losu. Co do stałych bywalców forum
        raczej mogę być spokojna, ale kto nas czyta z ukrycia -nie wiadomo. Ludzi są
        różni i różne mają pomysły... Imię mam dość pospolite, ale imieniny obchodzę nie
        wtedy kiedy większoś dziewczyn o tym imieniu. Blisko urodzin:-) Kto czyta forum
        i bardzo go interesuje, kiedy się urodziłam to się dowie:-) Właściwie to nie
        obchodzę jakoś specjalnie ani jednego, ani drugiego. Pozdrawiam wieczorowo:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka