apawlak1 05.05.04, 10:48 sluchajcie, moze byl juz takie watek (dajcie linka jakby co) ... moze gdzie indziej macie taki spis.. moze byc narcyzowo:> Moze zrobic sobie spis kiedy kazdy ma imieniny i urodziny:)) Moze byc w tym watku... ? Co wy na to? A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathrine99 Re: spis 05.05.04, 21:48 to ja może zacznę od tego, że chyba dlatego nie chcemy za bardzo podawać tych danych (myślę o sobie) że jeśli ktoś znajomy czyta to forum (przecież to czytają wszyscy, aż mnie to czasem przeraża!!) to jeśli podam datę swojego urodzenia to już będzie wszystko jasne.. Ja ogólnie jestem raczej podejrzliwa i nieufna do ludzi, że nawet czasami chcę coś bardzo tu napisać to wydaje mi się, że jutro pójdę do pracy albo do znajomych i wszyscy będą wiedzieli że ja to ja i będą cytować moje wypowiedzi i mieć pretensje, dlaczego powiedziałaś to i to...wiem, że to brzmi strasznie głupio, ale niestety tak już mam. Ale co tam, podam chociaż swój znak zodiaku: Koziorożec, bo może to przez niego taka jestem!, a imieniny obchodziłam bardzo niedawno razem ze Strażakami, hi hi hi!! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: spis 05.05.04, 21:56 Popieram Kathrine. A co do moich imienin to wszyscy poznaniacy powinni ta datę dobrze znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: spis 05.05.04, 22:05 Kasia ma rację, niestety. Imieniny jeszcze nie są takie groźne, ale i tak wolałabym, żeby mnie tu nikt nie podczytywał, wiedząc, że ja to ja...:-D Piszmy tu o sobie sporo czasem, lepiej nie kusić losu. Co do stałych bywalców forum raczej mogę być spokojna, ale kto nas czyta z ukrycia -nie wiadomo. Ludzi są różni i różne mają pomysły... Imię mam dość pospolite, ale imieniny obchodzę nie wtedy kiedy większoś dziewczyn o tym imieniu. Blisko urodzin:-) Kto czyta forum i bardzo go interesuje, kiedy się urodziłam to się dowie:-) Właściwie to nie obchodzę jakoś specjalnie ani jednego, ani drugiego. Pozdrawiam wieczorowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś